JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Aanhoudende hoofdpijn tips

dubbele octahedron of pijnlichaam
Home » Blog » Hoofdpijn » Aanhoudende hoofdpijn tips

Heb je vaak hoofdpijn? Veel hoofdpijn? Vaak wakker worden met hoofdpijn? Hoofdpijn Corona gekregen? Heb je elke dag hoofdpijn? Last van aanhoudende pijn? Stress Hoofdpijn of Spanningshoofdpijn? Lees eerst meer over de spirituele hoofdpijn oorzaken. En kies daarna voor een alternatieve spirituele behandeling zonder hoofdpijn medicatie in de vorm van pijnstillers.

Hoofdpijn en de jarenlange impact

aanhoudende hoofdpijn
aanhoudende hoofdpijn

Niet als chronisch bestempelen.

Dit helpt niet …. je dient meester te worden over de hoofdpijn!

De impact op je sociale leven qua gezin, je gezondheid en financiële middelen zijn vaak jarenlang zeer groot. Zie voor meer informatie Wat te doen tegen hoofdpijn?

Typen hoofdpijn

Dit is een andere manier van onderscheid maken bij het pijn gevoel van jouw hoofdpijn. Er zijn 7 varianten om jouw pijn te beschrijven.

  • stekende hoofdpijn
  • hevige hoofdpijn
  • bonzende hoofdpijn
  • heftige hoofdpijn
  • kloppende hoofdpijn
  • drukkende hoofdpijn
  • aanhoudende hoofdpijn

Ze komen allemaal voort uit jouw pijn lichaam hetgeen omschreven wordt door het Heilige Geometrie patroon de dubbele octaëder. Deze staat centraal bij de innerlijke aanvliegroute welke we voor aanhoudende en alle voortkomende hoofdpijn voorstaan.

heilige geometrie pijnlichaam
dubbele octaëder of pijnlichaam in jouw hoofd

Uitgangspunt voor al je vaak of veel aanhoudende hoofdpijn hebt, is de echte onderliggende oorzaak aanpakken. Deze liggen in het onderbewustzijn. Of te wel onder water zoals blijkt uit onderstaande figuur uit mijn boek Oneness Effort. Kijk verder dan je neus lang is alvorens zeer regelmatig pijnstillers te gebruiken. Deze zijn op lange termijn niet goed voor je gezondheid.

aanhoudende hoofdpijn oorzaken spiritueel ontwaken
aanhoudende hoofdpijn oorzaken spiritueel ontwaken

Een energetische behandelwijze

De frequentie van hoofdpijn per maand verschilt enorm qua soorten hoofdpijn. De reguliere behandelwijze verschilt niet qua stappenplan om medicijnen in te regelen. De innerlijke behandelwijze is ook nagenoeg identiek voor alle soorten voortkomende hoofdpijnen. Dus of je nu migraine, oogmigraine, stress hoofdpijn of hoofdpijn voorhoofd hebt er is altijd iets mis met dezelfde energielijnen in en rondom jouw hoofd. Deze zijn niet goed gecentreerd. Dus jouw aanhoudende hoofdpijn en de bijkomende klachten hoeven niet primair jouw levensgeluk te bepalen. Lees over de ervaringen van cliënten welke eerder de weg naar mijn praktijk vonden.

Klik op de vooruit spoel of achteruit spoel symbolen naast de behandel handen om alle aanbevelingen te lezen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

De frequentie

Veel clienten met hoofdpijn nemen de acute of erge hoofdpijn voor lief. Ze zijn gewend aan het slikken van pijnstillers of dagelijkse medicijnen. Deze onderdrukken de pijn mogelijk met bijverschijnselen.

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Heb gemerkt dat ze al heel blij zijn zodra de intensiteit of de frequente per maand afneemt. Ze zijn zo gewend aan de aanhoudende of chronische hoofdpijn. Hierdoor is er een groep die er uiteindelijk net niet helemaal vanaf wil. Ze stoppen met het behandelen net als de finish streep in zicht is.

Kies voor alternatieve spirituele behandeling voor aanhoudende hoofdpijn

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling van jouw chronische hoofdpijn Ook voor migraine zonder hoofdpijn duizelig, hoofdpijn voorhoofd ogen, spanningshoofdpijn en hoofdpijn achterhoofd. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

aanhoudende hoofdpijn ontwaken energieveld
aanhoudende hoofdpijn ontwaken energieveld

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. De drukkende of stekende hoofdpijn kan ook van corona komen. Zie je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting. Elk ziektebeeld met haar proces is een weerspiegeling van zielsverdriet. Dus daar zit dan de kern. Dus kom eerst uiterlijk in actie en daarna innerlijk zodra je veel, vaak of elke dag last hebt van aanhoudenden hoofdpijn !

Deel met jouw netwerk dit bericht
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish