Bewustzijn verhogen stap 1

bewustzijn verhogen

Bewustzijn verhogen
Home » Persoonlijke Ontwikkeling » Bewustzijn verhogen

bewustzijn verhogen Loa Tse

Bewustzijn verhogen: “Een ander kennen vereist bewustzijn jezelf kennen vereist inzicht”
Lao Tse 

Bewustzijn verhogen een introductie

Bewustzijn verhogen is hard nodig. De meerderheid van de wereldbevolking haar bewustzijn is vernauwd en van de 9 zintuigen werken er nog slechts enkelen goed. Doordat het bewustzijn is vernauwd wordt men aangetrokken door de materie – verdichte energie of in de meeste gevallen geld om te overleven. 

Als een gevolg hiervan voelen mensen niet meer de vreugde, vrede, liefde, harmonie, vertrouwen, waarheid en vele andere positieve emoties voor de wereld waarin ze leven. Vaak is de creativiteit al lang verdwenen en wachten de meeste mensen op hun salaris, instructies, bevestiging en complimenten van hun baas, partner of van hun ouders. Deze stimuli hebben de mensen nodig om zich tijdelijk beter te voelen.

Een depressie en een burn-out zijn veel gehoorde klachten met name ook bij jonge mensen tussen de 15 en 30 jaar. Zie ons Verdriet Opruim Programma om in je manifestatie kracht te komen.

Jyotisha biedt een workshop Nieuwe Ster in de Melkweg en een 2 jaar programma De Levensboom Wandeling . De aanpak is innovatief, creatief en gebaseerd op spirituele kennis en ervaring met voordelen voor zowel de persoon als voor zijn of haar omgeving. Je kan de volgende resultaten verwachten:

vreugde van dolfijnen

– meer geluk 
– sterker concentratie vermogen
– meer harmonie in je relaties
– snelle spirituele groei
– perfect gezond zijn
– van anderen houden
– meer van jezelf houden
– sterk vertrouwen hebben
– alleen doen waar je zin in hebt
– alleen nog op fouten van jezelf letten
– geven en ontvangen in balans
– pijn zelf verwerken en niet meer afreageren
– grote kalmte in je hart

Wat is bewustzijn?

Hiertoe is meer inzicht in onszelf nodig en in de subtiele wereld die we vaak niet (meer) kennen. Heel veel spreekwoorden herinneren ons hier nog aan:

– Schoonheid komt van binnen
– in de huid van een ander kruipen
– Vlinders in je buik hebben
– Met jezelf in de knoop zitten
– Je ei niet kwijt kunnen
– Het aan je water voelen
– Tot over je oren verliefd zijn
– Je hart luchten
– Eelt op je ziel hebben
– Het koud nog warm krijgen
– In vuur en vlam staan
– Engelen geduld hebben

Het al dan niet bewust zijn van onze subtiele energievelden is slechts een kwestie van attentie en intentie met het desbetreffende veld. 

Onderstaand figuur toont een man en een vrouw in een fysieke plastic bol. Dit is in principe waar het omgaat, alleen visualiseren wij deze bollen in onze meditatie en ontlenen we hier kracht en bescherming uit. Het zijn in feite kledingstukken die er wel en niet zijn.

bewustzijn verhogen
man en vrouw in energiebollen

Ons bewustzijn is een set van minimaal 9 van deze energiebollen met de kern in ons hart. Onderstaande figuur geeft hiervan een indruk. Let hierbij niet al te veel op de vierkanten in bovenstaand figuur, want deze hebben een andere functie. 

9 niveaus van bewustzijn
9 niveaus van bewustzijn

Bron: Ancient Secret of the Flower of Life van Drunvalo Melchizedek

Bewustzijn is helaas verlaagd

De set van bollen is bij de meeste mensen niet meer intact of hebben er geen goede connectie meer mee.

 • Slechts een beperkt aantal concentrische bollen wordt ondersteund door structuur en de rest van de bollen is verdwenen. Ook veranderen de bollen uiteindelijk in eclipsen waardoor de verankering minder sterk is.
 • Hierdoor leeft de persoon in een veel te kleine bol t.o.v. de persoonlijkheid.
 • Dit betekent dat de persoon zich af sluit voor hogere vormen van liefde.
 • Vervolgens ervaart de persoon een druk om zich groter te maken om in balans te komen met de set van grotere bollen die past bij de persoonlijkheid.
 • De persoon wil zich manifesteren en kiest vanuit onmacht om zichzelf centraal te stellen.
 • Hierdoor ontstaan emoties, zoals boosheid, gehechtheid, jalousie, trots en onzekerheid.
 • Deze emoties destabiliseren en beperken het bewustzijn verder. 
 • Je gaat meer vanuit het hoofd leven (rationeel) en minder vanuit het hart (intuïtie). 
 • Als gevolg daarvan ga je meer vanuit angst leven aangezien wensen (intenties) als maar niet uitkomen. 
 • De persoon komt vast te zitten in een levenssituatie voor jaren, totdat er een crises ontstaat en opeens alle beslissingen worden genomen in lijn met de gevoelens van het hart die men al jaren wegstopte.

Bewustzijn verhogen de eerste stap

Laat meer liefde toe, leer de MerKaBa om je heen te zetten en programmeer dit bio-energetisch veld met intenties (levensrichting). Deze intenties manifesteren zich vanzelf in de buitenwereld. Dit leer je in de retraite Nieuwe Ster in de Melkweg.

balanceren en bewustzijn verhogen voor man
Man in star tetrahedron

balanceren en bewustzijn verhogen voor vrouw
vrouw in startetrehedron

Door het visualiseren van een SterTetrahedron kom je zelf snel perfect in balans en ook in evenwicht. Elke van de 8 planeten uit ons sterrenstelsel krijgt evenveel verbinding vanuit jouw spiritueel hartcentrum.

Hiermee duiden we op de polarisaties in jou. Een analogie: twee orkesten spelen elk in een andere ruimte. Voor een CD opname dienen ze beiden zowel qua volume (balans) als qua toonhoogte & tempo (tune) naar elkaar te luisteren alvorens er harmonie ontstaat. 

Uitleg eerste stap bewustzijn verhogen

Door de Startetrahedron op een zeer specifieke te laten draaien ontstaat er een veld van 17 a 18 meter in diameter in de vorm van een UFO. Dit is de vorm van onze melkweg. (planeet, sterrenstelsel, melkweg en universum is volgorde) We noemen dit de MerKaBa. Het is een bio-energetisch veld waarin je intenties kunt plaatsen. Hierdoor kom je weer in je scheppingskracht.

nieuwe ster in de melkweg
Melkweg vorm van een UFO

Jouw hart wordt het midden van een wervelstorm waar de ultieme kalmte heerst. De wervelstorm draait zo snel dat deze je beter beschermd voor negatieve bio energie (zware deeltjes) van derden. Bovendien worden je eigen zware deeltjes door de centrifugale kracht uit jouw systeem verwijderd, waardoor je een bron van licht wordt.

Door het verbinden van 1 van de 9 bollen – je hart – met de galaxy, verkrijgt men een zeer sterk onderscheidingsvermogen. De oorzaak hiervan is dat jouw MerKaBa gelijke trend houdt met de galaxy waarin we leven. Dit betekent dat jij stil staat en vanuit een stilstaande positie kan je veel beter waarnemen. Hierdoor wordt jouw intuïtie en empathie heel sterk. Dit is de eerste stap van bewustzijn verhogen.

Bewustzijn verhogen en stabiliseren?

Bewustzijn vergroten is leuk. Als dit echter maar een tijdelijk karakter is dat dan niet erg zinvol. Voor het stabiliseren zijn het snel rond draaien van een geometrisch figuur en daarbij ook het opeenstapelen als lego bouwstenen twee methoden. Dit wordt ondermeer geleerd in het retraite programma Levensboom Wandeling.


Ether: Onzekerheid, Angst, Ontkenning en Verwarring

bewustzijn verhogen ether
Dodecahedron ether


Vuur: Verlangende Gehechtheid, Obsessies, Verslavingen, Grenzeloos en Bezittingsdrang

bewustzijn verhogen vuur
Tetrahedron vuur


Lucht: Jaloezie, Under Dog (lage eigenwaarde), Slachtoffer Rol, Depressie en Roddelen

bewustzijn verhogen lucht
octahedron lucht


Water: Boosheid, Haat, Aggressie, Afstand Houden en Wegduwen

Bewustzijn verhogen water
Icosahedron water


Aarde: Trots, Top Dog (hoge eigenwaarde), Superieur, Niet Bereikbaar zijn en Isolement

bewustzijn verhogen aarde
Kubus Aarde
Deel met jouw netwerk dit bericht