Corona behandeling op afstand

corona behandeling op afstand uitleg

Corona

Home » Paranormaal Genezer » Ziektebeelden » Corona Behandelwijze Experiment

Corona behandeling zonder medicijn en vaccin is dat mogelijk? Zonder dat je de patiënt kent of ziet? En kan het beschermen tijdens de incubatietijd van het coronavirus. Ook als je nog geen verschijnselen hebt zoals hoofdpijn, koorts, kortademig, moe, pijn in longen en pijn op de borst? Helpt het ook bij patiënten die al op de intensive care liggen? Allemaal vragen die mogelijk spelen in het land. Het ongeloof zal hierin evenwel overheersen.

En toch kan ik niet langer lijdzaam toezien en heb alle registers open getrokken om mijn talent in te zetten en een bijdrage te leveren. Immers de praktijk ligt plat dus zo kan ik iets veel nuttigers doen naast klussen in huis.

Corona behandeling met medicijn en vaccin?

Het corona vaccin laat nog even op zich wachten, hoewel het me niet zal verbazen dat zowel het vaccin als het medicijn er eerder zijn dan dat de instanties in binnen en buitenland de afgelopen weken melden.

Immers versoepelen en versnellen de toezichthouders plots hun procedures voor toelating. Ook zijn er genoeg vrijwillige patiënten welke willen testen. Iedereen werkt met man en macht aan een tastbare vloeistof om te injecteren of een pil.

Ook kan er vanuit overheidswege in 2021 wel eens een verplichting vanuit gaan net zoals bij het vaccineren van kinderen voor de kinderdagverblijven.

corona behandeling
Corona Behandeling op afstand?

Een niet fysiek Corona vaccin hoe werkt dat?

Vooropgesteld het is zaak dat iedereen op de planeet zijn talenten en licht verspreidt in het belang voor de samenleving. Heb een zeer bijzonder talent en oefen het beroep van paranormaal genezer al jaren uit. Dit werkveld is omgeven door allerlei regels van organisaties en instanties, waarbij we nimmer garanties mogen geven en nimmer naar resultaten mogen refereren. Dit geldt uiteraard ook voor een corona behandeling op afstand.

De virologen die geraadpleegd worden door de regering maken ook overuren in deze barre tijd. Iedereen draagt zijn steen bij. Zie mijn bijdrage als een klein steentje met een intentie om andere die doodziek zijn te helpen.

Is er nu een Corona noodtoestand en zijn de strenge regels voor complementaire behandelaars hiermee allemaal opgeheven? Niemand weet het. Ik kan dus alleen maar in algemene zin vertellen wat voor een type clienten zich melden. En de afgelopen week zijn dat 4 Corona clienten.

Twee Corona patiënten welke in quarantaine zitten met zware klachten – op de grens van Intensive Care opname – riepen vorige week mijn hulp in. Deze week zijn er nog twee personen welke ook in Italie op skivakantie zijn geweest bijgekomen. Dit weekend van 21 en 22 maart hebben zich in totaal nu 13 personen gemeld.  Lees meer over de uitleg van de Corona behandeling op afstand.

Resultaten Corona behandeling op afstand

De voorlopige tussenresultaten laten een daling zien van de temperatuur en een vermindering van het kortademig zijn. En daarna een langzaam herstel.

Of deze tussenresultaten zijn toe te schrijven aan het normale verloop van het ziektebeeld – welke ook van nature kan verbeteren – staat niet vast. Dit zullen we o.b.v. de kleine groep aangemelde personen niet weten. Daarom roepen we meer corona patiënten op om een serie afstand behandelingen te ondergaan. Pas dan weten we of het echt werkt!

Verbeteren van mogelijke resultaten

Voor de goede orde ik verricht deze werkzaamheden op Pro Deo basis. Mensen die een donatie willen doen zijn hier vrij in. De bankgegevens staan bij tarieven. Voor de ongelovigen lees je op de home pagina en bij de Facebook Reviews  reacties van cliënten passend bij andere ziektebeelden. Zodra ook een Corona patiënt een referentie wil geven,  zullen we deze persoon vriendelijk verzoeken deze toe te voegen.

Ben je zelf besmet of ken je iemand in jouw familie of kennissenkring die besmet is? Meld jezelf aan via de de balk bovenaan het scherm of via de blauwe knop hieronder. Dan kom je automatisch op onze corona patiënten lijst. In het geval dat familieleden of kennissen te ziek zijn regel dit dan voor hen. We vragen je vervolgens een foto en jouw geboortedatum van jezelf of een zieke corona patiënt te mailen. Dit is afdoende voor de aangeboden corona behandeling. LET OP! De diagnose dient vast gesteld te zijn door een huisarts of specialist en bij voorkeur met de uitslag van een test. Anders kunnen we om juridische redenen niet behandelen.

Deel met jouw netwerk dit bericht