Corona uitleg behandeling op Afstand

heilige geometrie

Corona uitleg

Home » Paranormaal Genezer » Ziektebeelden » Corona uitleg Behandelwijze Experiment

Corona uitleg : een behandeling op afstand? Is het mogelijk zolang er geen corona medicijn en geen corona vaccin voorhanden is het Corona virus op afstand te doden? Veel nuchtere mensen denken … ja dat zal wel. Geloof er helemaal niets van.

We schreven eerder over het feit dat gediagnostiseerde Corona patiënten zich melden voor hulp. De voorlopige tussenresultaten met een zeer klein aantal patiënten met een ernstige vorm op de rand van naar IC toe zijn hoopgevend. Statistisch is dit niet representatief. Een te kleine groep.

Er is een groter spiritueel wetenschappelijk experiment nodig in het belang van vele doodzieke en helaas ook stervende mensen. Doel van dit bericht is de beeldvorming qua zweverige gehalte letterlijk en figuurlijk recht te zetten. Zodat meer zieke patiënten zich melden. Ken je iemand in jouw omgeving lees dat verder! Ook is er een groep welke klachten blijft houden door de schade welke het virus heeft aangericht. Ook deze mensen kunnen zich pro deo melden. Alle energetisch sporen van het virus uitwissen is dan crusiaal. Pro Deo betekent in simpel Nederlands gratis!

De Heilige Geometrie heeft te kracht om te balanceren en te harmoniseren. Door de eigenschap dat alle lijnen van geometrisch figuur recht zijn.

De Universele Leer

Corona medicijn en Corona Vaccin uitleg

Medicijnen en vaccins worden gemaakt met chemische grondstoffen. Het is als het ware een combinatie van stoffen uit het periodieke systeem vanuit de Scheikunde. De combinatie hiervan zorgt voor bepaalde eigenschappen. Dit is hoe het werkt op hoofdlijnen. Zo heeft elke medicijn een combinatie van 2 of meer elementen en een zeer specifieke werking. En soms bijwerkingen.

Farmaceutische bedrijven investeren zeer veel geld om gepatenteerde medicijn en vaccins te ontwikkelen. Deze investeringen hopen ze terug te verdienen door de verkoop. De samenstelling van een medicijn wordt pas bekend gemaakt zodra het patent is toegekend. Voor Corona testen blijkt dit bij Roche niet helemaal zo te zijn. Op een gegeven moment na vele jaren verloopt het patent. Concurrenten mogen het dan ook op de markt brengen. De prijzen dalen dan sterk en zorgverzekeraars hebben een voorkeur om deze medicijnen met een verlopen patent te vergoeden.

corona behandeling op afstand uitleg
Corona Uitleg

Corona uitleg welke platonische vorm en element uit het periodiek systeem?

Elke medische grondstof is te herleiden tot 1 of meer scheikundige elementen uit de periodieke tabel. Elke van de scheikundige elementen maakt deel uit van een groep welke behoort tot een alchemistisch element. Alchemie beschrijft de onzichtbare wereld. Het is er wel en het is er niet tegelijkertijd.

Elke alchemistisch element staat voor een specifiek patroon uit de Heilige Geometrie. Hieronder treft je een aantal basisvormen aan. Deze 5 alchemistische elementen worden ook wel de 5 platonische vormen genoemd. De filosoof Plato heeft deze herontdekt. In de Wiskunde en Bouwkunde zijn deze zeer bekend.

lucht element corona uitleg i.v.m. de longen
lucht = ademhaling

vuur element
Vuur = spijsvertering

aarde element
Aarde = uitscheiding

ruimte element
Ether= communicatie

water element
Water = voorplanting

Deze 5 vormen zijn het ABC van de Heilige Geometrie. Elk van de 5 is verbonden met een systeem qua gezondheid. Voor de Corona uitleg lijkt het Lucht element het meest relevant. Deze is verantwoordelijk voor alle aandoeningen aan de luchtwegen, waaronder een longontsteking.

De bron van de Heilige Geometrie

Ook zijn deze 5 vormen geboren uit een complexer geometrisch patroon. En zo zijn daar vanuit weer complexere geometrische patronen te vormen. Zo bestaat er voor het element lucht een hypervorm. Dit betekent dat dezelfde geometrische vorm omhuld is met nogmaals dezelfde vorm. Deze beschrijft de onzichtbare vierde dimensie. De hyper Octahedron welke hieronder wordt getoond heet de Blaasbalg van de Smit in geheimtaal. Zo is deze vorm bekend in oude Vedische Yoga geschriften.

heilige geometrie Corona Uitleg

Dit gaat of te ver voor de lezer of hij of zij wordt geraakt in de ziel en wil meer weten. Lees meer bij Bewustzijn Verruiming Programma.

In principe ontstaan alle 2D, 3D en 4D vormen uit de Levensbloem. Dit gaat zelfs nog verder tot de 13de dimensie.

Levensbloem bollen

Het Corona Virus heeft een geheime code

Helaas zien weinig mensen het nut van de Heilige Geometrie en haar kracht in. Meestal kennen ze het in zijn geheel niet. Wat er niet is, bestaat niet, is het credo.

Elk virus heeft een geheime code qua Heilige Geometrie. Met deze code kan je het virus doden of laten vermenigvuldigen.

Wie kiest er voor de eerste optie? Wie kiest er voor de laatste optie?

De kracht kan aangewend worden door een genezer die ingewijd is in deze materie. Door het visualiseren van een specifieke vorm kan er harmonie te weeg worden gebracht en is er geen medicijn nodig. Zoals een medicijn vaak een aantal bijwerkingen heeft, treden bij deze geneeswijze ook bijwerkingen op.

De klacht kan eerst erger worden, waarna deze langzaam verdwijnt. Ook kunnen er emoties optreden. Deze bijwerkingen wil je niet hebben. Dacht dat dit wel belangrijk is te vermelden bij de Corona uitleg qua afstandsbehandeling, omdat Corona patiënten al erg ziek zijn.

Geneeswijze uitleg en vereiste jarenlange inspanning

Met deze geneeswijze wordt er verder vanaf en tegelijkertijd ook dieper in het fysieke lichaam gewerkt. En bovendien kan er met 1 techniek een scala aan bijvoorbeeld longziekten behandeld worden. Type longziekte 1 of 2 of 3 is minder relevant. De Corona uitleg is nodig om op hoofdlijnen meer begrip te kweken voor de kracht van deze aanpak.

Naast talent dient er jarenlang door een genezer hard gewerkt te worden. Het betekent allereerst vele spirituele initiaties bij topleraren uit de hele wereld.  Daarnaast vergt het dagelijkse oefening in mediatie om de concentratiekracht en verbeeldingskracht te versterken. Dit pas je eerst jarenlang toe op je eigen energievelden. Daarna kan je het – indien het de bedoeling is vanuit een hogere kracht – inzetten om patiënten in nabijheid te balanceren en te harmoniseren. Daarna kan en mag je op afstand behandelingen uitvoeren. Vervolgens wordt de behandeling voor de patiënt met je derde oog uitgevoerd en kijk je er alleen naar. Tenslotte hoef je alleen met een attentie en intentie te werken en gebeuren er allerlei genezingen op allerlei niveau’s min of meer automatisch. Met dien verstande dat de patiënt uiteindelijk zichzelf geneest doordat het immuunsysteem aan het werk wordt gezet.

Conclusie

“Mijn” ziel volgt een spiritueel wetenschappelijke benadering. In essentie betreft het de focus op het doden van het virus en de longen sneller te laten herstellen. Dit wordt 1 keer per etmaal op afstand voor gediagnostiseerde Corona patiënten uitgevoerd. Hun naam, foto en geboortedatum heb ik dan nodig. Om het experiment uit te breiden kunnen nieuwe patiënten welke een huisarts of specialist hebben gezien en bij voorkeur zijn getest zich via de blauwe knop hieronder aanmelden. De privacy is gewaarborgd. Handig om te vermelden of patiënt thuis is of in het ziekenhuis.

En hiermee wordt een Corona uitleg qua behandeling op afstand voltooid.

Deel met jouw netwerk dit bericht