JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Entiteiten verwijderen uit aura

entiteit verwijderen uit je aura
Home » Blog » Medium » Entiteiten verwijderen uit aura

Entiteiten in huis symptomen, soorten entiteiten, entiteiten wegsturen, entiteiten verwijderen uit aura en hoe ze je kunnen bezoeken zijn de onderwerpen welke ik hier de revue laat passeren. En een groot niet onderkend probleem voor de gezondheidszorg: LIFTERS

Welke soorten entiteiten zijn er?

Verschillende entiteiten zorgen voor onnodige angsten. De volgende 3 typen entiteiten zijn er:

 1. Dolende zielen tussen hemel en aarde
 2. Bezoekende familieleden die tekenen geven
 3. Lifters die vast zitten in je lichaam

Dolende zielen

Dolende zielen zijn meestal niet goed overleden door een plotselinge dood en beseffen soms niet dat ze zijn overleden. Dit kom je wel eens tegen bij het energetisch schoonmaken van een huis.

Bezoekende familieleden

Bezoekende familieleden willen achterblijvers op aarde troosten en laten blijken dat ze er nog zijn. Als medium kan je hierbij helpen door een teken van leven door te geven aan de client. Ook kan het zijn dat ze nog erg gehecht zijn aan het Aardse leven en de verbinding in stand willen houden. En om die reden veelvuldig zelf een teken van leven geven. En dagelijks aanwezig zijn wat niet de bedoeling kan zijn.

Lifters in lichaam en aura

entiteit of lifter reist als maar met je mee
De lifter of entiteit reist met alles wat je doet mee

Lifters zijn bij aanvang onschuldige spirituele wezens uit een hogere dimensie welke via de Bermuda driehoek – een lek in de aura van moeder Aarde – hier terecht zijn gekomen. Er zijn niet genoeg lichamen op aarde voor hen en om die reden gaan ze liften. Maar liefst 8 van de 10 volwassenen hebben lifters. Dus schrik hier niet van. Het is wel een serieus nauwelijks onderkend probleem voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheidszorg. Heb al honderden kinderen hiermee geholpen. Kinderen hiervan bevrijden is erg dankbaar werk. Ouders krijgen hun kind weer terug en vertellen het gestaag door. Het komt over als magie.

Entiteiten wegsturen

Entiteiten wegsturen gaat bij type 1 en 2 redelijk eenvoudig. Bij type 3 de lifters is dat voor een professioneel medium meestal ook zo. Maar niet altijd! Het kan in een gevecht uitmonden tijdens een behandeling indien de lifter heel bang is om deze wereld te verlaten.

Met dolende zielen en familieleden welke een bezoek brengen kan iedereen telepatisch het verzoek uiten of ze weg willen gaan terug naar hun eigen wereld. Je wilt rust en harmonie in je leven.

Overleden familieleden die je bezoeken

Familieleden welke een bezoek brengen laten op verschillende manieren blijken dat hun ziel in de buurt is. Dit noemen we de entiteiten in huis symptomen :

 • lichten aan en uit
 • voorwerpen omduwen en laten vallen
 • een hand op je schouder leggen.
 • een geur om zich heen hebben hangen. Zie helderruiken.
 • favoriete muziek in je oor laten klinken. Zie helderhorend.

Ze zoeken familieleden welke open staan voor de paranormale wereld en dit zijn helaas meestal kleine kinderen. Deze kinderen kunnen hierdoor vele jaren later nog steeds bang zijn voor het spirituele.

Toen mijn helderziende oma overleed was ik 3,5 jaar. Destijds nam je als kind geen afscheid. Alleen volwassenen gingen naar de begrafenis of crematie. Nu is dat anders. Mijn oma kwam door het raam vliegen om afscheid van mij te nemen. Zag het destijds als een film. Wekenlang heb ik mijn oma onder mijn bed gezocht als kind voordat ik ging slapen.

Na traumaverwerking van dit incident ben ik weer heel blij met met oma. Ze zoekt nog steeds veelvuldig contact via helderhorendheid door leuke muziek in mijn horen te laten klinken.

Hoe kunnen entiteiten je bezoeken?

De ziel is eeuwig. Tijdens het overlijden wordt jouw fysieke lichaam afgelegd. Het energetische deel van jouw ziel niet. Met de ziel zijn we met elkaar holografisch allemaal verbonden.

innerlijk licht geometrie van de ziel
De holografische ziel

Ook deze verbinding is eeuwig doordat de tijd op het niveau van de ziel niet bestaat. Je kan ook zeggen via hogere dimensies kan je in de tijd reizen en naar willekeur een familie lid nog levend op aarde een bezoek brengen. De ziel is een observant en in die zin kan een overleden familielid dwars door de tijd heen kijken naar het leven hier op aarde van kinderen of kleinkinderen of broers of zussen.

entiteit verwijderen en bevrijden uit lift
Entiteit verwijderen welke een lifter is en ook weg wil

De lifters en het grote onbesef

Soms begint dit al tijdens de zwangerschap of na zwaar drank en drugsgebruik. Ook bij verkrachtingen, seksueel misbruik, seksuele verslavingen zoals SM praktijken is er een potentieel gevaar dat lifters van de ene persoon na de andere persoon overlopen. In al deze situaties staat de aura van de persoon heel ver open. Zodra de aura dicht is, zit de lifter gevangen.

De lifter kan veel schade aanrichten. Hier is een opsomming vanuit mijn jarenlange praktijkervaring:

 • boosheid en hierdoor buikpijn op wisselende plekken
 • verveeldheid wat je hier doet op Aarde.
 • misselijk en terugkerende spuugneigingen
 • wegtrekkende ogen
 • wisselende stemmingen
 • onhandelbare kinderen met name in de klas als er veel kinderen zijn
 • ziektebeelden zoals diabetes, kanker en hartstilstand
 • overmatige angst voor indringers zoals bacteriën en virussen

Clienten hebben niet door dat ze hier al jaren last van hebben en in feite helemaal niet hun zelf zijn. Lifters hun gevoelens zijn dan al jarenlang de gevoelens vanuit het karakter van de persoon. Terwijl dit helemaal niet zo is. Het is een illusie.

Entiteiten verwijderen uit de aura

Dit is een soort spirituele operatie. Kan hier niet te veel over zeggen. Je hebt hier een helderziende gave voor nodig in combinatie met heldervoelen en helderhoren. De lifters bewegen met de snelheid van het licht en meestal bevinden er een aantal zich in de onderbuik.

Evenwel bij extreem onhandelbare kinderen heb ik een enkele lifter ook aangetroffen in het hoofd. Op het moment dat ze verveeld en boos zijn zoeken ze een uitweg via het gebied waar de persoon zich het meeste uit of had moeten uiten. Via telepathische communicatie dien je eerst een mak schaap over de dam te brengen. En vervolgens de tweede. Uiteindelijk zijn er wel een drietal sessies nodig om een client helemaal schoon en beschermd te krijgen.

Enkele ervaringen van clienten

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Entiteiten en buikklachten

Soms is het beste om het gewoon te ervaren. De methodiek van Jyo was me onbekend, echter op zijn tafel komt je lichaam meer dan tot rust, al is het soms ook hard werken door oude zeer toe te laten. Dan komt de opluchting rust daarna. Mijn buik was mijn zwakke plek en tezamen met verkregen inzichten van meer rust en vertrouwen gaat het echt na jaren stukken beter. Dus probeer het gerust zelf wat het voor je kan doen ! Vijf *

Jan Benck

Entiteiten bij kinderen

Wat en hoe het is is een raadsel. Maar na 4 maanden een elke dag boze zoon(9 jaar) in huis te hebben gehad. Is de rust weer gekeerd. Hij is nog weleens boos. Maar de vreselijke driftbuien hebben wij niet meer gehad. Er kan weer overlegd worden. En er wordt weer geknuffeld. Heerlijk. Jyo alvast bedankt. (was Facebook 5 sterren referentie: account opgeheven)

Esther Burgerhout

Dochter sliep slecht

Ben via een vriend met Jyotisha in contact gekomen. Heb een dochter welke elke nacht tussen 3 tot 4 uur wakker lag. Dus ze was ‘s nachts lang en veel wakker. Hier heeft ze 2 tot 3 jaar last van gehad. We zijn niet bij reguliere hulpverleners geweest. Ook niet bij andere complementaire hulpverleners. De impact op haar leven was dat ze continue vermoeid en heel hangerig was. We zijn 3 keer op consult geweest. Een kleine 2 jaar geleden en onlangs in 2021 nog een keer. Ze is nu een rustig slapend kind die overdag veel meer energie heeft. Heb nu elke nacht een rustig slapend kind die overdag veel energie heeft. (Ze wordt heus nog wel eens wakker maar slaapt daarna weer verder). De impact van de behandelingen is natuurlijk aanzienlijk. Ze is vrolijk en wordt nu uitgerust wakker. Ook wij als ouders kunnen weer meer doen ‘s avonds omdat je weer er van op aan kunt dat er een goede nachtrust volgt. We zijn erg blij met de behandelingen en de warme manier waarop je mijn dochter en mij hebt benaderd. Fijn! Fijn dat je mijn dochter een manier hebt kunnen geven om hetgeen ze had een plekje te geven en ermee om te gaan, zonder het kapot te maken.

Jos Montijn

Dit intense spirituele werk doe ik altijd voor kinderen. En voor volwassenen welke hun aura niet langer ongecontroleerd openzetten. Anders ben ik water naar de zee aan het dragen bij het uit de aura verwijderen van lifters en entiteiten. Vul het Pasanta contact formulier in en kies voor intakegesprek plannen. Wil je een entiteit verwijderen uit aura of uit aura van je kind? Kies voor een leven en een aura zonder entiteiten.

Deel met jouw netwerk dit bericht
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish