JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Hernia en oud zielsverdriet

hernia pijn
Home » Blog » ziektebeelden » Hernia en oud zielsverdriet

Hernia spirituele betekenis en behandelwijze hernia spiritueel. Hernia spirituele betekenis? Hernia spiritueel genezen zonder operatie? Waarom hernia niet regulier laten opereren? Waarom komt hernia vaak terug? Hernia en uitstraling naar benen toe? Dit zijn allemaal vragen welke ik zal trachten te beantwoorden in dit bericht. Zie zeer regelmatig hernia patiënten in mijn praktijk en keer op keer blijkt dat de echte oorzaak van de klachten uit de vroege kindertijd niet eerder is aangepakt.

hernia behandeling

Hernia behandeling

Hernia en de pijn kenmerken

Een hernia heeft verschillende gradaties. Zodra de tussenwervelschijven versleten zijn en er een zenuw klem zit, vergaan clienten van de pijn. Dit wordt een acute hernia genoemd. Door de zenuwbeklemming kan er uitstraling naar 1 of beiden benen optreden. Bij een acute hernia kan de patiënt van de intense pijn meestal niet bewegen. En niet of met zeer veel moeite en met veel hulp naar een huisarts, fysiotherapeut of complementaire therapeut toekomen.

Hoe hernia behandelen?

De cliënten welke ik over de jaren heen heb zien langskomen waren ten einde raad en nood doet wetten breken en maakt ruimte om open de staand voor de hernia spirituele betekenis. En ook voor een spirituele behandeling. En er waren zelfs cliënten bij welke op het punt stonden de hernia te laten opereren. Op Facebook onder reviews en berichten kan je van meer patiënten met allerlei klachten en hun ervaringen lezen. Hieronder specifiek de ervaringen hernia spiritueel behandeld te hebben.

Aanbevelingen Hernia Spiritueel

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Hernia

Beste Jyo,

Nog bedankt wat jij voor ons hebt hersteld.
Jaidy gaat goed en mijn rug is 100% verbeterd!! Thanks
Marcel en de fam. (was Facebook 5 sterren referentie: account opgeheven)

Marcel Jaspers

hernia

Hoi Jyo,
Bedankt voor de behandeling aan m'n hernia afgelopen september. Na een aantal jaren bij Fysio, Osteo en andere paten te zijn geweest 1 x bij jou en geen last meer. Als herboren. Vijf *

Tom Wolfs

Hernia klacht net voor operatie

In mei 2013 kreeg ik last van mijn rug. Na enkele maanden fysio kwam er geen verbetering. Hierop ben ik naar een speciale rugkliniek gegaan en bleek uit de MRI dat ik een hernia had. Omdat ik niet meer goed kon bewegen en veel pijn had heb ik direct een intradiscale injectie gekregen. Deze heeft tijdelijk geholpen maar na een aantal weken kwam de pijn nog veel heftiger terug. Zover dat ik niet meer kon slapen en de hele dag aan pijnstillers en warmtepeisters zat. Volgens de arts was een operatie nog de enige oplossing. Ik zag hier erg tegenop maar kon ook niet meer tegen de pijn.

Mijn vriendin stelde voor om voor de operatie toch eens bij Jyotisha langs te gaan. Tijdens de eerste sessie op 5 december merkte ik helemaal niets. De avond (pakjes avond) was de pijn alleen maar erger geworden. De nacht was een hel maar ben uiteindelijk toch in slaap gevallen. Tot mijn grote verbazing werd ik de volgende ochtend wakker en had zo'n 40% minder pijn. Stond weer een stuk rechter en kon weer fietsen. De daaropvolgende sessies (6 in totaal) hadden steeds hetzelfde patroon. In de avond heftigere pijn en de volgende dag een stuk minder. Maar na iedere sessie werd het minder.

Ik ben er na de 6 sessies bijna helemaal vanaf. Slaap weer als een roos, kan alles doen en geniet weer van de dag. Ondertussen zijn diverse vrienden ook bij Jyotisha langs geweest en hebben allemaal resultaat. Ik schrijf deze recentie dan ook met veel overtuiging en adviseer iedereen...probeer het. Baat het niet dan schaadt het niet. Vijf *

Bart van Bijnen

Hernia

Ja ik raad jyo zeker aan, ben vaker bij hem geweest in het verleden en met zeer goede en prettige resultaten.Vorige maand kon ik bijna niet meer op of neer van de pijn in mijn rug. Dacht eerst aan nierstenen. Dus heb ik jyo gevraagd of hij tijd had om mij te behandelen. Gelukkig kon ik dezelfe dag nog bij hem terecht en wat bleek dat hij constateerde dat het een hernia was. Daar was ik niet blij mee. Maar na 3 behandelingen in korte tijd was ik toch wel van mijn rugpijn af. Ik zal jullie vertellen dat het een hele opluchting was hoor. Dus bij deze zou ik Jyo zeker aanraden bij iedereen die iets onder de leden heeft.Kortom ben ik super blij met hem. Bedankt Jyo topper ben je.

Ton Looij

Hernia

Ik ben in contact gekomen met Jyo door mijn moeder. Ik had al een erg lange tijd veel pijn in mijn rug. Ik ben in ruim twee jaar naar verschillende fysiotherapeuten geweest maar dit hielp minimaal. Ook mijn huisarts en de artsen in het ziekenhuis konden niks vinden en mij dus niet verder helpen. De pijn die ik had was soms ondragelijk en heb mij hierdoor soms voor school ziek moeten melden omdat ik wist dat ik het niet vol zou houden. Ik heb in totaal 7 behandelingen bij Jyo gehad, in de periode van 13/04/15 tot 08/07/15.
Als ik klaar was met een behalndeling van me rug voelde ik die dag nog wel een lichte pijn maar ik merkte al bijzonder snel dat die pijn steeds meer afnam en veel minder vaak terug keerde. Toen ik hoorde van Jyo geloofde ik er niet meteen in dat het zou helpen, maar ik stond open voor alle hulp en optjes dus ik gaf me er aan over. Ik kan nu eindelijk na ongeveer 3 jaar zeggen dat ik van mijn rugpijn af ben, met dank aan Jyo Vijf *

Kim Weidema

Nieuwe pijn of oude pijn en hernia spirituele betekenis?

Vaak ontstaat er discussie met cliënten over de oorzaak van de hernia pijn. Meestal is er kort geleden iets gebeurd. Een verdraaiing of te zwaar druk uitgeoefend of te zwaar getild waardoor de hernia pijn zich manifesteert. Cliënten denken dat dit de oorzaak is van hun hernia. Dit klopt niet.

Als klein kind hebben we nog niet zo een olifanten huid. We staan open en hebben die kinderlijke onschuldigheid over ons heen. Wat we gemeen hebben met volwassenen is dat we op dat moment al 13 bewegende gewrichten en 33 nek- en ruggenwervels hebben. De hernia spirituele betekenis heeft hier mee te maken.

Emotionele oude pijn

Een klein kind kan met de emotionele frustratie van ouderen, leraren of wie dan ook nog niet goed dealen. En geen goed onderscheid maken dat die volwassene mogelijk zelf een probleem heeft en deze frustratie afreageert. Zodra het kleine kind maar 1 seconde denkt, ik heb mogelijk iets fouts gedaan dan slaat het kleine kind deze emotie op in 1 van de 13 gewrichten of 1 of meer van de 33 wervels. Bij een hernia in de wervels. Bij een “frozen schoulder” in 1 van de schouders. Om nog maar een voorbeeld van een ander ziektebeeld te illustreren.

Deze energie van de volwassene is relatief zeer heftig omdat een klein kind nog zo puur kan zijn. De verkrampte energie wordt opgeslagen in 1 of meer wervels en blijft daar jarenlang zitten. Het kind is vanaf die tijd uiteraard minder lening en flexibel in dat gebied. Er is evenwel jarenlang geen pijn.

De verkramping geeft evenwel een continue druk op de wervel waardoor veel meer slijtage optreedt dan normaal. Op een gegeven moment is het proces zo ver gevorderd dat er nog maar een kleine verdraaiing of even te zwaar tillen in het heden nodig is om de oude pijn direct te manifesteren.

Oude fysieke hernia pijn en betekenis

Vaak zie ik clienten die zo overtuigd zijn dat ze zelf de oorzaak echt wel weten. En dan refereren ze naar de gebeurtenis kort geleden toen de hernia er in is geschoten. Vaak stel ik vragen in de trend van :” Heb je wel eens een ongeluk gehad? Ben je ooit van een klimrek gevallen als kind? Of ben je met schaatsen hard onderuit gegaan? Vaak komen de herinneringen dan terug.

Voor mij belangrijk om te weten naar welke tijdspanne terug te gaan van de client om die ervaring te voltooien van destijds. Ook hier dient de schrik of shock van net voor het ongeluk weggehaald te worden. Dit is een verkramping welke opgeslagen zit in 1 of meer wervels. Is de client het helemaal vergeten dan kijk ik spiritueel mee met haar of zijn leven om de oorzaak te traceren.

De spirituele of energetische behandelwijze

De behandelwijze welke ik volg is over de jaren heen zo ontstaan. Het is gericht om in een aantal sessies de verkramping rondom de pijnlijke wervels weg te halen. Na elke behandeling lijkt de client extreem veel meer pijn te krijgen. Dit is niet zo. De client wordt de pijn dan pas bewust wat er al jarenlang sinds de kindertijd zat. Totdat de omringde uitstralende pijn helemaal weg is en de zenuw welke klem zit kan worden ontspannen en verlegd. Zie dit als een soort spirituele operatie waar geen mes aan te pas komt.

Bij 10% van de hernia patiënten welk ik heb gezien, ging het om fysieke oude pijn. In 90% van de gevallen ging het om oude emotionele pijn. Voor beiden situaties breng ik een proces op gang dat de client in zijn of haar dromen de gebeurtenis uit het verleden zich herinnert en deze herbeleefd. Zoals voor alle behandelingen geldt : eerst een diagnose van een reguliere arts en dan deze aanpak bij voorkeur volgen waarbij nimmer garanties worden gegeven. Elke patiënt is anders.

Is jouw innerlijk er klaar voor? Wil je terug naar de kindertijd? Wil je jouw pijn herkennen opgeslagen in de levensbloem? Dit bepaalt meer het succes dan de spirituele behandelwijze van jouw hernia !

Deel met jouw netwerk dit bericht
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish