JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Holistische Geneeswijze

holistische geneeswijze
Home » Blog » natuurgeneeskunde » Holistische Geneeswijze

Holistische geneeswijze onderdeel van paranormale geneeswijze

Holistische geneeswijze betekent vrij vertaald het geheel in ogenschouw nemen.

Kwaliteit van emotionele relaties

Dit impliceert het leven van de patient vanaf conceptie tot nu erbij betrekken evenals de wisselwerking met grootouders, ouders, broers, zussen, partners, ex-partners en zoons of dochters.

In de emotionele relatie met ouders zit alles verborgen qua liefde in een gezin. De David Ster representeert deze aloude kennis. Het principe van vader, moeder en kind zit er in verborgen.

geluk en ster

De hemelse driehoek representeert de relatie met de vader en de hemel met alle sterrenstelsels. De aardse driehoek representeert de relatie met de moeder en de planeet aarde. Zie ons bewustzijn verruim programma voor meer informatie.

holistische geneeswijze

Vorige levens bij de holistische geneeswijze?

Bij patienten vorige levens bij het geheel betrekken daar ben ik geen voorstander van. Er is immers al genoeg emotionele lading voorhanden in dit leven. Dit kan vaak een vlucht zijn om niet naar de pijn in het nu te gaan.

Waarom ouders en grootouders erbij te betrekken?

Je ouders en grootouders zijn als het ware de wortels in de aarde en brachten energie naar jouw kern. Je hebt heel veel van hen automatisch meegekregen. Ook heb je vaak dezelfde levensles als 1 van je ouders. Met 1 van de ouders botste je als kind en bij de andere zocht je troost. Je vader zet je op eigen benen en maakt je onafhankelijk en je moeder zorgt voor je. het lijken stereotypen welke je beter begrijpt zodra je naar wolwassenen kijkt welke 1 of beiden ouders hebben moeten missen.

In de meeste gevallen heeft een patient al een traject doorlopen en is de diagnose al gesteld. Deze diagnose is vereist voordat er een intakegesprek kan plaatsvinden. Dit kan zowel fysieke als emotionele klachten betreffen. Ervaringen van patienten zijn geen garantie voor uw genezingsproces.

Immers wordt uw zelfgenezend vermogen aan het werk gezet en geneest u uiteindelijk uwzelf. Op dit zelfgenezend vermogen zijn bij iedere patient andere krachtvelden aktief. Hierdoor heeft het delen van ervaringen van patienten niet veel zin. Het gaat om uw specifieke situatie en de wens van uw ziel om tot herstel te komen. In hoeverre volgt u de stem van uw ziel? In hoeverre saboteert het mentale denken uw stappen?

Wel kunt u op mijn Facebook Fanpage Paranormaal Genezer ervaringen en recenties van patienten raadplegen.

Holistische geneeswijze eist een uitgebreide intake

Om u een globaal beeld te schetsen, kunt u mogelijke behandelplannen nalezen en het aantal benodigde sessies raadplegen. Deze informatie is uiteraaard indicatief. Garanties kunnen nimmer worden gegeven.

Zie u graag eerdaags in mijn praktijk. U kunt hiertoe een intake afspraak maken. Zie Paranormaal Therapeut voor meer informatie.

De laatste tijd is er een tendens waar te nemen door patienten te helpen met het herinneren van jeugtrauma’s die ze heel ver weg hebben gestopt, welke hun leven in het nu volledig beheersen. Dit kan zelfs teruggaan tot traumatische ervaringen tijdens de zwangerschap. In deze therapie vorm is het nodig eerst levenspatronen te herkennen waartoe naast behandelingen ook gesprekken benodigd zijn om emotionele lading en allergische reacties op de buitenwereld te inventariseren.

Deel met jouw netwerk dit bericht
Gerelateerde Berichten

Natuurgeneeskundige

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish