JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Hoofdpijn Oorzaken en de spirituele oorzaak

hoofdpijn oorzaken
Home » Blog » Hoofdpijn » Hoofdpijn Oorzaken en de spirituele oorzaak

Hoofdpijn oorzaken en de spirituele oorzaak

hoofdpijn oorzaken
Hoofdpijn oorzaken

Hoofdpijn oorzaken spiritueel zijn te vinden op drie niveaus. Aanvallen zijn zeer vermoeiend. De aanval is eigenlijk ondragelijk. Ze verslechteren zeer sterk de kwaliteit van jouw leven.

hoofdpijn oorzaken
dit zijn niet de hoofdpijn oorzaken !
profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Drie spirituele hoofdpijn oorzaken:

  1. Eigenwaarde pijn : extreme situaties van pijn, verveeld voelen, doelstelling al vroeg in leven gerealiseerd; er is geen hoofdoorzaak hiervoor aan te nomen het is een probleem van ons collectief mentaal denken.
  2. Emotionele pijn: gebroken hart qua liefde, niet geliefd voelen, jezelf als een onaardig persoon voelen, jezelf als een onaantrekkelijk persoon zien, ambitie niet vervuld, angsten, koesteren naar erkenning, niet aansluiten bij vrienden en problemen op het werk.
  3. Fysieke pijn: spanning op de schouders, slecht zicht, hoofdpijnen en overgeven.

De hoofdpijn oorzaak is in 50% van de gevallen alleen categorie type 3: Fysieke Pijn.

Oorzaak hoofdpijn spiritueel is in 40% van de gevallen categorie type 3 en type 2: Emotionele Pijn.

De oorzaak hoofdpijn spiritueel is in 10% van de gevallen categorie type 3,2 en type 1: Eigenwaarde Pijn.

migraine oorzaak
migraine oorzaak

Hoofdpijn oorzaak vaak de lage eigenwaarde

Vanuit mijn ervaring in mijn praktijk is de eigenwaarde pijn de meest pijnlijke pijn voor een mens. De pijn wordt vaak verlegd door zelf-medicatie in de vorm van anti-depressiva, alcohol, druks, gokken, sex, slaappillen of teveel eten. Het zogenaamde vluchten of verdoven van de pijn. Het zielsverdriet wordt in dit geval op een emotionele manier afgevoerd. Verlaagd dit nog steeds onvoldoende het zielsverdriet dan ontstaan er ziektebeelden om op een fysieke manier het zielsverdriet geleidelijk af te voeren. Migraine aanvallen of hoofdpijnen zijn daar een voorbeeld van. Dit is een andere taal vanuit het onbewuste. Niet iedereen begrijpt dit direct.

Hoofdpijn Oorzaak Spiritueel 1 Hart emotioneel geraakt in vroege kindertijd

In onze kindertijd zijn onze aura’s 10x zo open vergeleken met als we volwassen zijn. In onze vroege kindertijd zijn we hoog sensitief. Het is niet eenvoudig om opnieuw deze sensitiviteit ui de vroege kindertijd als volwassen individu te herbeleven. Het is emotioneel te pijnlijk. De uitdrukking een olifantenhuid hebben geeft de situatie als volwassen goed weer. In vergelijking met kinderen hebben volwassen een olifantenhuid.

Als kind slaan we pijnlijke gebeurtenissen op in ons fysiek lichaam. De samengetrokken compacte energie met daarin veel angst en boosheid zorgt uiteindelijk voor fysieke klachten. De boosheid is zo intens dat het kind besluit “Deze pijn wil ik niet nog een keer voelen” en slaat heel intelligent de energie op in 1 van de 13 gewrichten, 33 wervelschijven, 6 holle organen of 6 solide organen. Jaren later in de rol als volwassen wordt er boosheid geuit richting het ziektebeeld. Hierdoor wordt de pijn uit het verleden nog steeds niet gevoeld. Het is een vluchtroute. De belangrijkste oorzaak van migraine aanvallen en hoofdpijnen.

In het algemeen zijn patiënten zeer boos richting hun migraine en hoofdpijn. Dit lost niets op en houdt de patiënt in het patroon van terugkerende aanvallen.  De kans is groot dat je emotioneel beschadigd bent in het verleden. Vaak heb je een overtuiging:” Ik ben geen aardig persoon” of  “Ik ben een lelijk persoon” en ga je vervolgens andere helpen om aardig gevonden te worden of ga je mooie creatieve producten ontwikkelen om als mooier gezien te worden. Deze 2 mogelijke drijfveren zuigen veel levensenergie weg, doordat er een innerlijk eigenwaarde conflict aan ten grondslag ligt.

Hoofdpijn oorzaken weten? wandel eens terug in de tijd

Op een dag in jouw vroege kindertijd was een volwassen persoon niet aardig tegen jou. Jouw emotioneel aura lichaam stond 10x zo open als dat van die volwassen persoon. Je hebt de boosheid van de volwassen persoon geparkeerd om deze nooit mee te willen voelen. Deze emotionele lading is evenwel over de jaren heen een deel van de persoonlijkheid of van het zelf geworden. Patiënten denken dat ook vaak dat hun hoofdpijn oorzaken een andere zijn.

Het zelf is evenwel de verzameling van allergische reacties op de opgeslagen emotionele lading in een persoon. Het karakter van iemand geeft deze allergische reacties weer. Het zelf of het karakter geeft de reacties op de buitenwereld aan. Zodra alle emotionele lading is opgelost kom je in een bewustzijnstoestand zonder verdriet. Zodra we met alle mensen op de planeet in deze bewustzijnstoestand zijn bestaat er geen enkel ziektebeeld meer. En dus ook geen migraine, cluster hoofdpijn, sinus hoofdpijn en spanningshoofdpijn. Alle hoofdpijn oorzaken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voor alle soorten hoofdpijn omdat de behandelwijze in de basis identiek is.

Een gevolg van opgeslagen emotionele lading

De echte migraine oorzaken zijn meerdere op elkaar gestapelde gebeurtenissen van een verkeerde identificatie dat je niet aardig bent of niet mooi bent. In feite was het de energie van een andere persoon tijdens de vroege kindertijd welke is opgeslagen in jouw emotionele aura lichaam. Na jaren denk je dat jezelf niet aardig of mooi bent. Dit terwijl het de energie van een andere persoon betreft. Deze misplaatste overtuiging zorgt er nog steeds voor dat je onbewust continue andere mensen aan het helpen bent of mooie producten of kunst aan het maken bent. De belangrijkste hoofdpijn oorzaken is die lage eigenwaarde welke continue vergroot dient te worden. Het is de belangrijkste oorzaak voor migraine aanvallen, waarbij migraine over meerdere generaties aanwezig is binnen de familie.

hoofdpijn oorzaken hartzeer lagen
hoofdpijn oorzaken onderliggende hartzeer lagen

Oorzaak 2 geraakt in kindertijd of tijdens een ongeluk

Dit betekent dat de vorm en structuur in je hoofd in het verleden is geraakt en vervolgens is ontzet. Dit kan komen doordat je op je hoofd bent gevallen vanuit een klimrekje, een auto ongeluk of een hersenschudding doordat je bijvoorbeeld keihard een bal op je hoofd hebt gekregen.

Ik ken vele patiënten welke zich direct deze gebeurtenissen voor de geest konden halen toen ik er naar vroeg. Ze hadden hier nooit aan gedacht en het in verband gebracht met hun migraine aanvallen of ander type hoofdpijn. Een heel klein stukje geheugen komt dan weer naar boven. Dit is 1 van de grootste oorzaken van migraine aanvallen en van alle typen hoofdpijnen. En het goede nieuws is dat het relatief eenvoudig kan worden verholpen met een aantal specifieke instructies.

Samenvatting hoofdpijn oorzaken spiritueel

Onderstaand tref je een aantal migraine hoofdpijn referenties aan. Klik op de pijltjes naast de handen om er meer dan 1 te lezen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Een fysiek ongeluk uit de vroege kindertijd of later in jouw leven waarbij het hoofd een flinke klap heeft gemaakt is de belangrijkste en het makkelijkst te behandelen hoofdpijn oorzaak. Maak een afspraak voor een intakegesprek. Een emotioneel trauma van een volwassen persoon welke boosheid of kritiek heeft afgereageerd op jou is ook 1 van de belangrijkste hoofdpijn oorzaken !

Deel met jouw netwerk dit bericht
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish