JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Chronische hoofdpijn tips

dubbele octahedron of pyramide

Hoofdpijn » Hoofdpijn Soorten » Chronische Hoofdpijn : Veel, vaak, of elke dag hoofdpijn

Chronische hoofdpijn en de jarenlange impact

chronische hoofdpijn
chronische hoofdpijn?

Heb je vaak hoofdpijn? Veel hoofdpijn? Vaak wakker worden met hoofdpijn? Heb je elke dag hoofdpijn? Last van aanhoudende pijn?

Niet als chronisch bestempelen.

Dit helpt niet …. je dient meester te worden over de hoofdpijn!

De impact op je sociale leven qua gezin, je gezondheid en financiële middelen zijn vaak jarenlang zeer groot. Zie voor meer informatie de berichten Migraine wat te doen?

Typen pijn

Dit is een andere manier van onderscheid maken bij het pijn gevoel van jouw hoofdpijn. Er zijn 7 varianten om jouw pijn te beschrijven.

  • stekende hoofdpijn
  • hevige hoofdpijn
  • bonzende hoofdpijn
  • heftige hoofdpijn
  • kloppende hoofdpijn
  • drukkende hoofdpijn
  • aanhoudende hoofdpijn

Ze komen allemaal voort uit jouw pijn lichaam hetgeen omschreven wordt door het Heilige Geometrie patroon de dubbele octaëder. Deze staat centraal bij de innerlijke aanvliegroute welke we voorstaan. Uitgangspunt is de echte onderliggende oorzaak aanpakken.

heilige geometrie
dubbele octaëder

Soorten hoofdpijn en behandelwijze

De frequentie van hoofdpijn per maand verschilt enorm qua soorten hoofdpijn. De reguliere behandelwijze verschilt niet qua stappenplan als het gaat om chronische hoofdpijn medicatie. De innerlijke behandelwijze is ook nagenoeg identiek. Dus of je nu migraine, oogmigraine, stress hoofdpijn of hoofdpijn voorhoofd hebt er is altijd iets mis met dezelfde energielijnen in en rondom jouw hoofd. Deze zijn niet goed gecentreerd.

elke dag hoofdpijn
elke dag hoofdpijn?

De frequentie van de hoofdpijn

Veel cliënten met hoofdpijn nemen de hoofdpijn voor lief. Ze zijn gewend aan het slikken van pijnstillers of dagelijkse medicijnen. Deze onderdrukken de pijn mogelijk met bijverschijnselen.

Heb gemerkt dat ze al heel blij zijn zodra de intensiteit of de frequente per maand afneemt. Ze zijn zo gewend aan de chronische hoofdpijn. Hierdoor is er een groep die er uiteindelijk net niet helemaal vanaf wil. Ze stoppen met behandelingen net als de finish streep in zicht is.

Elk ziektebeeld met haar proces is een weerspiegeling van zielsverdriet. Dus daar zit dan de kern. Gelukkig hebben we ook een online coaching ondersteuning HappyDePeppie. Ook voor de meeste ernstige vorm van hoofdpijn : CPH of paroxismale-hemicranie of Sjaastad.

De belangrijkste tip: Accepteer niet dat le moet leren omgaan met chronische hoofdpijn. Geef het een andere betekenis. Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Dus kom eerst uiterlijk in actie en daarna innerlijk zodra je veel, vaak of elke dag last hebt van chronische hoofdpijn !