JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Chronische hoofdpijn tips

dubbele octahedron of pijnlichaam
Home » Hoofdpijn ontwikkeling behandelwijze » Chronische hoofdpijn tips

De gevolgen van chronische hoofdpijn op het sociale leven en bovendien op de levensverwachting zijn groot. Heb je vaak hoofdpijn? Veel hoofdpijn? Vaak wakker worden met hoofdpijn? Heb je elke dag hoofdpijn? Last van aanhoudende pijn? Kies voor een alternatieve spirituele behandeling. Zeker als je vroeger een hersenschudding hebt gehad of je hoofd hard hebt gestoten of een bal keihard op je hoofd hebt gekregen. Veel cliënten zijn dit vergeten gedurende de eerste 7 levensjaren. Dan komt mijn mediumschap om de hoek kijken om dat voorval te traceren. Met het behandelen van jouw pijnlichaam in je hoofd kan chronische hoofdpijn over gaan.

Hoofdpijn ervaringen alternatieve behandeling

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Klik op de voortuit spoel of achteruit spoel symbolen naast de bahandel handen om alle migraine en oogmigraine aanbevelingen te lezen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Jouw chronische hoofdpijn en de jarenlange impact

chronische hoofdpijn
chronische hoofdpijn behandelen?

Niet als chronisch bestempelen.

Dit helpt niet …. je dient meester te worden over de hoofdpijn!

De impact op je sociale leven qua gezin, je gezondheid en financiële middelen zijn vaak jarenlang zeer groot. Zie voor meer informatie de berichten Migraine wat te doen?

Typen pijn

Dit is een andere manier van onderscheid maken bij het pijn gevoel van jouw hoofdpijn. Er zijn 7 varianten om jouw pijn te beschrijven.

  • stekende hoofdpijn
  • hevige hoofdpijn
  • bonzende hoofdpijn
  • heftige hoofdpijn
  • kloppende hoofdpijn
  • drukkende hoofdpijn
  • aanhoudende hoofdpijn

Ze komen allemaal voort uit jouw pijn lichaam hetgeen omschreven wordt door het Heilige Geometrie patroon de dubbele octaëder. Deze staat centraal bij de innerlijke aanvliegroute welke we voorstaan. Uitgangspunt is de echte onderliggende oorzaak aanpakken.

heilige geometrie
dubbele octaëder het pijnlichaam in jouw hoofd

Soorten hoofdpijn en behandelwijze

De frequentie van hoofdpijn per maand verschilt enorm qua soorten hoofdpijn. De reguliere behandelwijze verschilt niet qua stappenplan als het gaat om chronische hoofdpijn medicatie. De innerlijke behandelwijze is ook nagenoeg identiek. Dus of je nu migraine hoofdpijn, clusterhoofdpijn, stress hoofdpijn, hoofdpijn achterhoofd of hoofdpijn voorhoofd hebt er is altijd iets mis met dezelfde energielijnen in en rondom jouw hoofd. Deze zijn niet goed gecentreerd.

elke dag hoofdpijn
elke dag hoofdpijn?

De frequentie van de chronische hoofdpijn

Veel cliënten met hoofdpijn nemen de hoofdpijn voor lief. Ze zijn gewend aan het slikken van pijnstillers of dagelijkse medicijnen. Deze onderdrukken de pijn mogelijk met bijverschijnselen. Heb gemerkt dat ze al heel blij zijn zodra de intensiteit of de frequente per maand afneemt. Ze zijn zo gewend aan de hoofdpijn. Hierdoor is er een groep die er uiteindelijk net niet helemaal vanaf wil. Ze stoppen met behandelingen net als de finish streep in zicht is.

Elk ziektebeeld met haar proces is een weerspiegeling van zielsverdriet. Dus daar zit dan de kern. Gelukkig hebben we ook een online coaching ondersteuning HappyDePeppie. Ook voor de meeste ernstige vorm van hoofdpijn : CPH of paroxismale-hemicranie of Sjaastad.

De belangrijkste tip: Accepteer niet dat je moet leren omgaan met erge chronische hoofdpijn. Geef het een andere meer spirituele betekenis. Kijk iets verder dan je neus lang is en kies voor spiritueel ontwaken. De kwestie is niet de primaire oorzaak. Naam je klacht serieus. Kijk eens naar onderstaande figuur uit mijn boek Oneness Effort. Hierin zie je de onder water gelegen factoren. Deze vormen te zamen jouw onderbewuste.

chronische hoofdpijn oorzaken ontwaken
chronische hoofdpijn oorzaken spiritueel ontwaken voor deze

Alternatieve behandeling in praktijk

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Ook voor als maar aanhoudende hoofdpijn. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de alternatieve behandeling. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

chronische hoofdpijn ontwaken energieveld
chronische hoofdpijn ontwaken energieveld

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. De drukkende of stekende hoofdpijn kan ook van corona komen. De vraag “Chronische hoofdpijn wat te doen?” heb ik zo goed mogelijk trachten te beantwoorden. Zie je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting. Dus kom eerst uiterlijk in actie en daarna innerlijk zodra en zolang je veel, vaak of elke dag last hebt van acute chronische hoofdpijn !

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish