Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Hoge bloeddruk hoofdpijn - Jyotisha Tat Genezend Medium

JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Hoge bloeddruk hoofdpijn

Home » Hoofdpijn ontwikkeling behandelwijze » Hoge bloeddruk hoofdpijn

Stress op je hart en hoofdpijnklachten

Hoge bloeddruk hoofdpijn wordt veroorzaakt door de stress op je hart. Deze druk reflecteert of straalt uit naar je hoofd toe. Het kan stekende, bonkende, drukkende en milde tot extreme hoofdpijnklachten geven. De locatie kan zijn aan de linkerkant, rechterkant, voorkant of achterkant van je hoofd. Er zijn vele hoofdpijn soorten. In het schema hieronder staan de locaties vermeld van de 4 belangrijkste soorten hoofdpijn te weten hoofdpijn voorhoofd, cluster hoofdpijn, spanningshoofdpijn en migraine.

soorten hoofdpijn
soorten hoofdpijn

Let op! Branderigheid van ogen, rood doorlopen ogen of een rode vlek zijn hoge bloeddruk symptomen. Laat je bloeddruk meten bij de huisarts! Kramp in en achter je oog wijst meer op clusterhoofdpijn. Lees alle aanbevelingen van klanten door op het vooruit of achteruit symbool naast de handen te klikken.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Hoge bloeddruk en hoofdpijn oorzaak

De dieper onderliggende oorzaken van hoofdpijn en die van hoge bloeddruk zijn naar mijn inziens hetzelfde. Achter elk type hoofdpijn zit een traumatische ervaring verscholen welke de doorstroming stagneert en zorgt voor een blokkade in ons energieveld.

hoge bloedruk hoofdpijn verstoring energieveld
hoge bloedruk hoofdpijn verstoring energieveld

Dit trauma kan zijn oorsprong vinden in een fysiek ongeluk waarbij het hoofd is geraakt of een emotionele botsing met een volwassene vanuit de vroege kindertijd. In combinatie met hoge bloeddruk zal het meestal om niet verwerkt hartzeer gaan welke jouw hoge bloeddruk veroorzaakt. In onderstaand figuur uit het door mij gepubliceerde boek Oneness Effort zie je dat de kwestie hoge bloeddruk hoofdpijn zichtbaar boven water uitsteekt. De andere lagen beschrijven het onderbewuste opgeslagen hartzeer waartoe je allereerst spiritueel dient te ontwaken.

hoge bloeddruk hoofdpijn hartzeer lagen
hoge bloeddruk hoofdpijn onderliggende hartzeer lagen en oorzaken

Door een trauma zit er heel veel angst en vrees energie in jouw auraveld opgeslagen. Deze angst houdt je klein waardoor je niet genoeg ruimte kan innemen. Dit kan de belangrijkste veroorzaker zijn van jouw hoge bloeddruk hoofdpijn. Jouw energie om meer ruimte in te willen nemen ontbreekt, omdat deze als het ware wegvloeit in een zwart gat. Net zoals in de ruimte als je wel eens zwarte gaten hebt bestudeert.

Door het innemen van die te kleine ruimte staat er enerzijds te veel druk op je hartcentrum en anderzijds stroomt de energie alle kanten op. Je bent dan jouw richting kwijt en je bent uit de flow van jouw appel zoals hierboven afgebeeld. Nog erger voor jouw optimale gezondheid is die te hoge bloeddruk en de schade welke het kan aanrichten op lange termijn. Door spiritueel ontwaken en de diepst onderliggende oorzaak aan te pakken is er een grote kans op een natuurlijke wijze op verbetering.

Zie je graag in mijn praktijk voor hoge bloeddruk hoofdpijn

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoombestrijding met pijnstillers zoals paracetamol en je leven is niet dragelijk. Of heb je last van acute chronische hoofdpijn en ben je misselijk? Klachten behandelen? Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling van hoge bloeddruk hoofdpijn. Ben werkzaam in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Hoge bloeddruk stress is gevaarlijk. Hoe hoge bloeddruk verlagen? Extreme hoge bloeddruk, een plotselinge hoge bloeddruk oorzaak duiden en hoge bloeddruk stress zijn kwesties om eerst naar de huisarts te gaan. Dit is altijd een vereiste voor de diagnose of test alvorens we met behandelen starten. Ga daarna samen met mij naar de oorzaak van hoofdpijn en nekpijn. Zie je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoge bloeddruk hoofdpijn!

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish