Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Hoofdpijn achterhoofd drukkend of stekend? - Jyotisha Genezend Medium

JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Hoofdpijn achterhoofd drukkend of stekend?

Home » Hoofdpijn ontwikkeling behandelwijze » Hoofdpijn achterhoofd drukkend of stekend?

Hoofdpijn achterhoofd nek geeft stekende of een drukkende pijn. Het kan ook lijken dat het om hoofdpijn vanuit nek gaat. Hoe kan je hoofdpijn vanuit de nek verhelpen? Het kan gaan om pijn onderaan schedel bij de nek. De occipitalis neuralgie komt dan in beeld. Ga altijd eerst naar de huisarts voor een test of diagnose. De hoofdpijn oorzaken zijn er na 25 jaar cliënten behandelen slechts 2. Je hoofd gestoten of je hart gestoten. Meestal tijdens de vroege kindertijd hetgeen je vergeten bent. Bij hoofdpijn achterhoofd nek kan er ook een chakra meespelen achter op het hoofd.

Deze kan open gaan of verkrampen. Dit centrum – de occiput – zit net boven je nek. Deze is verbonden met de nervus occipitalis de zenuw welke voor de uitstralende pijn zorgt. Indien dit centrum ver ontwikkeld is, heb je daar fysiek een grote bult op je schedel zitten. Het centrum is verantwoordelijk voor de communicatie met andere dimensies. Het uitbalanceren van lichtlijnen in je hoofd is het devies. Bij pijn achterhoofd corona is er wat anders aan de hand dan een simpele verkoudheid. Dan heb je mogelijk sowieso iets aan de spirituele betekenis van deze informatie. Wees bewust dat alle oude pijnen en energielekken zich intens manifesteren.

interdimensionele communicatie en hoofdpijn vanuit nek verhelpen
De occiput chakra

Kan je na een bezoek aan een arts de stress op de spieren en nekhernia uitsluiten dan is de hoofdpijn achterhoofd mogelijk een teken van spiritueel te ontwaken. Het chakra kan uit balans zijn of verkrampt zijn of open gaan. Dit kan allemaal gepaard gaan met hoofdpijn. Het occiput centrum of achterhoofdsbeen zijn bekend in de regulier geneeskunde en in oude spirituele scholen. Het wordt ook wel het Christos centrum genoemd. Volgens de Tibetaanse geneeskunde op het subtielere niveau van de klieren is het Occiput centrum de inlaat van alle energie waarna er een afsplitsing plaatsvindt naar de milt en de pijnappelklier. Vervolgens wordt vanuit deze beide centra de energie verdeeld naar alle chakra’s met de daaraan gekoppelde endogene klieren. Deze endogene klieren tezamen vormen ons hormoonstelsel.

paranormaal genezen energie kanalen

Het Occiput chakra is verbonden met de kleine hersenen en is verantwoordelijk voor de communicatie met andere dimensies. De kleine hersenen representeren ons innerlijke kind. Het mentale denken heeft hier geen invloed op en kan dus geen invloed uitoefenen op de interpretatie van ontvangen informatie. In de reguliere geneeskunde is hieraan een zenuw verbonden. Deze tracht de spanning vanuit het chakra te kanaliseren.

Aanbevelingen van hoofdpijn cliënten

Hieronder treft je een overzicht van hoofdpijn cliënten aan met hun ervaringen. Vanuit de praktische 25 jaar lange ervaring om de hoofdpijn oorzaken te achterhalen en een behandelvorm te vinden daar kan jij je voordeel mee op doen. Klik op de vooruit en achteruit symbolen naast de handen om alle aanbevelingen te lezen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Behandelwijze van hoofdpijn achterhoofd nek

Zoals bij alle vormen van hoofdpijn heb ik een uitgesproken mening. Deze is gestoeld op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd waarvan er 1 uitmond op zowel het achterhoofd als het voorhoofd.
  2. Het activeren van deze 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.

Kijk hiertoe in het onderbewuste als het ware onder water naar onderliggende oorzaken voor hoofdpijn achterhoofd. De aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een 4 dimensionale weergave van deze geometrische vorm. Het representeert jouw pijnlichaam in je hoofd en bij je nek.

hoofdpijn achterhoofd en de dubbele octahedron of pyramide
hoofdpijn achterhoofd en de dubbele octaëder of pyramide

Oud hartzeer heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm en zorgt dan ook voor hoofdpijn achterhoofd. Het vergt diepe alchemistische kennis van wat er in ons hoofd allemaal omgaat. En daarnaast het zielsverdriet of hartzeer in ons hart laten oplossen. De dankbaarheid welke je ontvangt is dan ook giga groot. Het leven terug krijgen daar gaat het om!

hoofdpijn achterhoofd hartzeer oorzaken
hoofdpijn achterhoofd onderliggende hartzeer oorzaken

Praktijk open voor meer hoofdpijn achterhoofd patiënten?

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling! Ook voor hoofdpijn voorhoofd, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en CPH Hoofdpijn. En bovendien ook voor Hoofdpijn Linkerkant. Dus voor alle hoofdpijn soorten. Dit genezend medium tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

hoofdpijn achterhoofd verstoring energieveld
hoofdpijn achterhoofd verstoring van dit energieveld

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. De drukkende of stekende hoofdpijn kan ook van corona of een verkoudheid komen. Hoofdpijn bij liggen, hoofdpijn achterhoofd links, hoofdpijn boven op hoofd of stekende hoofdpijn zijkant vergen allemaal dezelfde energetische behandeling. Pijn onderaan de schedel bij de nek eveneens. Zie je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoofdpijn achterhoofd!

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish