JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Hoofdpijn en misselijk en moe

Home » Hoofdpijn ontwikkeling behandelwijze » Hoofdpijn en misselijk en moe

Hoofdpijn misselijk en moe spiritueel oplossen?

Hoofdpijn en misselijk en moe voelen gaan hand in hand zodra er een niet verwerkte traumatische ervaring aan ten grondslag licht. Ook van het jarenlange patroon kan je heel moe zijn. Vaak lijkt de stekende of drukkende hoofdpijn door uitstralende nekpijn te komen i.c.m. hoofdpijn achterhoofd. Hoofdpijn misselijk corona of bij zwanger zijn, komen vaak voor. Ook pijn voorhoofd manifesteren de symptomen misselijk en moe zijn regelmatig.

Bij CPH Hoofdpijn en Clusterhoofdpijn komt die misselijkheid heel vaak voor als een symptoom voorafgaand aan de aanval. Ook bij een migraine aanval aan de linkerkant of rechterkant is er vaak sprake van misselijkheid. De nasleep van deze extreme hoofdpijn is sowieso heel moe zijn. Hieronder staan een aantal aanbevelingen. Door op de vooruit of achteruit pijltjes naast de behandel handen te klikken kan je ze allemaal lezen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Oorzaken hoofdpijnen

Er worden wel meer dan 200 oorzaken hoofdpijn genoemd. Vanuit 25 jaar cliënten behandelen heb ik er slechts 2 overgehouden. Hoofd gestoten tijdens ongeluk of hart gestoten bij de interactie met een volwassene in de vroege kindertijd. Vanuit de onderstaande figuur uit mijn boek Oneness Effort kan je opmaken dat hoofdpijn en misselijk wel de kwestie is maar niet de oorzaak. In de lagen onder water – het onder bewuste – zie je dieperliggende oorzaken benoemd worden. Kies voor spiritueel ontwaken om je levenskwaliteit weer te heroveren!

hoofdpijn en misselijk moe oorzaken hartzeer
hoofdpijn en misselijk moe oorzaken hartzeer

Kotsmisselijk en neiging spugen

Het woord kotsmisselijk zegt alles al in feite. Hoofdpijn en misselijk gevoel veroorzaakt een neiging tot spugen. Bij migraine en clusterhoofdpijn komt dit heel vaak voor. Waar komt dit vandaan? Er is een spirituele kracht in jou welke blijkbaar de zwaartekracht kan opheffen. Voedsel met gewicht gaat opeens zweven en wordt via de slokdarm uitgespuugd. Deze kracht wordt ook wel levitatie genoemd indien een Yogi zijn hele lichaam met deze innerlijke kracht kan laten zweven. De alchemistische elementen lucht en ether kunnen het element aarde blijkbaar opheffen. Aan het element lucht is jouw pijnlichaam gekoppeld.

Behandelwijze van hoofdpijn en misselijk

Zoals bij alle vormen van hoofdpijn heb ik een uitgesproken mening. Deze is gestoeld op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Op zoek gaan naar pijn van cluster hoofdlijn op set van twee gekruiste extra lichtlijnen bij en door de ogen en naar de spanningsband om het hoofd bij chronische Paroxismale Hemicranie CPH cliënten.
  5. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.

De aanpak voor hoofdpijn en misselijk is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een 4 dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide tegen hoofdpijn misselijk moe
dubbele octaëder of pyramide

Oud hartzeer heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm. Het vergt diepe alchemistische kennis van wat er in ons hoofd allemaal omgaat. En daarnaast het zielsverdriet of hartzeer in ons hart te laten oplossen.

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Hoofdpijn en misselijk en moe behandeling in praktijk

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoombestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling. Ook voor hoofdpijn voorhoofd ogen en voor primair behandelen van chronische stress hoofdpijn klachten. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont.

hoofdpijn en misselijk moe verstoring energieveld
hoofdpijn en misselijk moe verstoring van dit energieveld

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. De drukkende of stekende hoofdpijn kan ook van corona of een verkoudheid komen. Ook bij hoofdpijn bij liggen of bij zwangerschap zie ik je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoofdpijn en misselijk!

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish