Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Hoofdpijn rechterkant migraine? - Jyotisha Tat Genezend Medium

JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Hoofdpijn rechterkant migraine?

Home » Hoofdpijn ontwikkeling behandelwijze » Hoofdpijn rechterkant migraine?

Hoofdpijn rechterkant migraine

Hoofdpijn rechterkant duidt meestal op migraine hoofdpijn voortkomend uit hartzeer of een fysieke traumatische ervaring. Qua veel voorkomende klachten kan er een stekende hoofdpijn en of misselijkheid optreden. Kies voor spiritueel behandelen. Jouw acute erge hoofdpijn aanvallen nemen we serieus en kunnen we met een intentie mogelijk verhelpen. Kies voor een alternatieve behandeling.

Wat is de spirituele betekenis van de rechterkant?

De rechterkant van je lichaam staat primair in relatie met mannen en de linkerkant van je lichaam met vrouwen. Deze simpele regel gaat altijd op. Het leven van je vader, grootvader en nog 5 generaties terug wordt secundair gereflecteerd in jouw rechterkant van je lichaam. Bij een diagnose van acute hoofdpijn rechterkant gaat mijn aandacht tijdens een behandeling dus die kant op. Een migraine aanval aan de linkerkant kan natuurlijk ook.

Ervaringen hoofdpijn rechterkant na behandelen

Klik op de vooruit of achteruit symbolen naast de behandel handen om alle aanbevelingen te lezen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis
profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Verschillende veel voorkomende hoofdpijn soorten

Onderstaand figuur geeft de 4 belangrijkste hoofdpijn soorten weer: hoofdpijn voorhoofd, cluster hoofdpijn of oogmigraine, spanningshoofdpijn en Migraine. De meest extreme vorm van clusterhoofdpijn is CPH Hoofdpijn of de ziekte van Sjaastad.

soorten hoofdpijn waarvan migraine hoofdpijn rechterkant
van soorten hoofdpijn rechterkant duidt op migraine

Behandelwijze hoofdpijn linkerkant of rechterkant

Bij alle vormen van hoofdpijn heb ik een uitgesproken mening over de hoofdpijn oorzaken. Deze is gestoeld op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.

De aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyper hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een vier dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide voor hoofdpijn rechterkant
dubbele octahedron of pyramide pijnlichaam in hoofd om hoofdpijn rechterkant te behandelen

Deze vorm representeert jouw pijnlichaam in je hoofd. Daarom heeft het mijn aandacht gehad gedurende de zoektocht en het jarenlang oefenen met deze vorm in mijn praktijk. Maak gebruik van deze ervaring bij jouw zoektocht om acute hoofdpijnklachten waarvan hoofdpijn rechterkant voor te zijn.

Oud hartzeer of een fysiek ongeluk heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm en zorgt dan voor hoofdpijn aanvallen. Qua hartzeer maakt onderstaande figuur veel duidelijk.

hoofdpijn rechterkant oorzaken
onderliggende hoofdpijn rechterkant oorzaken en noodzaak spiritueel ontwaken

Van harte welkom in praktijk voor hoofdpijn rechterkant

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling. Ook voor hoge bloeddruk hoofdpijn, hoofdpijn zwanger, hoofdpijn en misselijk en hoofdpijn achterhoofd nek ben je uiteraard welkom. Mijn praktijk tref je aan in de regio Haarlem maar ook heel goed online in het Nederlands, Spaans en in het Engels. Dus in heel Nederland. Met healing op afstand verzorg ik onderliggende trauma’s van allerlei ziektebeelden. Bij voorkeur eerst een face2face intake gesprek in mijn praktijk ook als je ver weg woont. Een hoofdpijn test voor acute chronische klachten heb je niet nodig.

hoofdpijn rechterkant verstoord energieveld
hoofdpijn rechterkant verstoord energieveld

Daarna kan het coachen en behandelen heel goed op afstand. Ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Neem je klachten serieus en kies primair voor een alternatieve behandeling. Laat de hoofdpijn medicatie zoveel mogelijk liggen door deze in overleg met je arts te reduceren. Zie je graag voor een serie behandelingen in mijn praktijk en voor een eerste ontmoeting voor je hoofdpijn rechterkant!

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish