JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Paroxysmale hemicrania CPH Hoofdpijn of Syndroom van Sjaastad

Home » Hoofdpijn ontwikkeling behandelwijze » Paroxysmale hemicrania CPH Hoofdpijn of Syndroom van Sjaastad

Syndroom van Sjaastad of afgekort CPH Hoofdpijn

Paroxysmale Hemicrania of afgekort CPH Hoofdpijn daar had ik nog nooit van gehoord voor 2021. Dit terwijl migraine hoofdpijn patiënten en cluster hoofdpijn patiënten de weg naar mijn praktijk al eerder vonden. Gedurende 25 jaar is het systeem van behandelen voor alle soorten hoofdpijn steeds verder verbeterd. Het ziektebeeld chronische Paroxysmale Hemicrania is een aandoening welke vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Het is zeer zeldzaam en manifesteert meestal tussen het dertigste en vijfendertigste levensjaar. Het heet ook hemicraniale hoofdpijn of hemicrania migraine. En bovendien het syndroom van Sjaastad of sunct hoofdpijn.

paroxysmale hemicrania CPH Hoofdpijn of syndroom van Sjaastad
paroxysmale hemicrania CPH Sjaastad

Ben erg geschrokken van de impact op de kwaliteit van leven bij een mannelijke CPH patient. Moest een manier vinden om ook deze vorm van hoofdpijn te balanceren. En het is gelukt zonder welke vorm van medicatie of oefeningen door de CPH patient dan ook! Zie onderstaande aanbeveling of testimonial welke de ervaringen weergeeft.

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Symptomen van Paroxysmale Hemicrania CPH

De symptomen van CPH of het Syndroom van Sjaastad hangen nauw samen met de symptomen van Cluster Hoofdpijn. De aanvallen zijn evenwel korter van duur en de frequentie per dag is giga hoog. Op 1 dag kunnen er wel 40 aanvallen plaatsvinden. Ook is er vaak sprake van een rood tranend oog, een afhangend ooglid en vaak chronische verkoudheid met een verstopte neus.

Reguliere behandelwijze

Vaak wordt er bij het vaststellen van het ziektebeeld eerst een aantal onderzoeken gedaan. Een bloedtest en een MRI-scan worden ingezet om andere oorzaken en ziektebeelden uit te sluiten. De chronische paroxysmale hemicrania wordt vervolgens indirect aangetoond met het medicijn Indometacine. Het is een sterke ontstekingsremmende pijnstiller welke de aanvallen verminderd. Bijwerkingen zijn verhoogde kans op maagklachten voorvoor een maagzuurremmer wordt voorgeschreven.

Van mijn eerste client vernam ik ook dat een operatie tot de mogelijkheden behoort waarbij een buisje in de schedel wordt aangebracht. Deze operatie is niet zonder risico. Er wordt meestal van afgezien.

CPH Ziekte van Sjaastad
CPH Ziekte van Sjaastad

Behandelwijze van syndroom van Sjaastad

Zoals bij alle vormen van hoofdpijn heb ik daar een uitgesproken mening over. Deze is gestoeld op het meer dan 25 jaar behandelen van alle soorten hoofdpijn met verschillende klachten. De aanpak is kort samengevat als volgt:

  1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
  2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
  3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven
  4. Op zoek gaan naar pijn van cluster hoofdlijn op set van twee gekruiste extra lichtlijnen bij en door de ogen
  5. Op zoek naar spanningsband om hoofd bij chronische Paroxismale Hemicranie CPH cliënten.
  6. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden. Hangt samen met de locatie van de pijn bij stap 4.

De aanpak is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de Hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Onderstaand figuur geeft een 3 dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

dubbele octahedron of pyramide
dubbele octaëder of pyramide

Oud hartzeer heeft gezorgd voor het imploderen van deze Heilige Geometrie vorm en zorgt dan ook dagelijks voor die verschrikkelijke CHP hoofdpijn aanvallen. CPH patiënten helpen is vakwerk op het gebied van paranormaal genezen. Het vergt diepe alchemistische kennis van wat er in ons hoofd allemaal omgaat. En daarnaast het zielsverdriet of hartzeer in ons hart laten oplossen. De dankbaarheid welke je ontvangt is dan ook giga groot. Het leven terug krijgen daar gaat het om!

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Praktijk open voor meer CPH Hoofdpijn patiënten?

Mocht je al jaren verstrikt zitten in de symptoom bestrijding met pijnstillers en je leven is niet dragelijk. Het zelfde geldt voor alle andere vormen van migraine hoofdpijn. Neem die stap en probeer het ook. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor de behandeling van CPH hoofdpijn of Paroxysmale hemicrania!

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish