Intuïtie versterken retraite

Intuïtie versterken door een Nieuwe ster in de melkweg retraite

Intuïtie versterken door de toepassing van Heilige Geometrie kennis

Duur: 2,5 dag
Kosten: zie tarieven
Voorkennis: niet noodzakelijk

intuitie voor de man
Man in de ster
intuïtie voor de vrouw
Vrouw in de ster

De Nieuw Ster in de Melkweg retraite is de kern en introductie van ons retraite programma voor bewustzijn verruiming. Doel is een betere liefdevollere verbinding met de Aarde en de Melkweg.

intuïtie versterken
Intuïtie versterken door met centrum melkweg te verbinden

Doelstelling van de retraite

Het doel van de retraite is deelnemers hun spiritueel potentieel te doen ontwaken: 

  • Leren werken met de energie begrippen attentie en intentie.
  • Zuiveren van vuur energie lichaam waardoor gehechtheid afneemt en liefde voor ouders en het kind toeneemt.
  • Installeren van kosmische ademhaling.
  • Installeren van een energieveld gelijk aan de melkweg qua vorm en snelheid waardoor je stil tstaat t.o.v. de creatie en hiermee jouw intuïtie versterken mogelijk wordt.
  • Sterker hoger zelf en vertrouwen op gidsen door verbetering connectie met de kosmos en onze planeet.

Intuïtie versterken

Vanuit een theoretisch en praktische invalshoek ontvang je informatie, welke je op een snelweg naar eenheidsbewustzijn brengt. Geen ruimte voor dualisme in jou. Je voelt een grote hoeveelheid liefde voor je zelf en voor alles in de creatie. 

Door het balanceren van je linker en rechter hersenhelft krijg je een dieper begrip van de realiteit waarin we leven. Je leert hoe je in contact komt met de trilling van de Aarde en hoe je hoger zelf antwoorden kan ontvangen op veel juist gestelde vragen

Je leert je MerKaBa te aktiveren, hetgeen betekent dat alle bronnen voor spirituele groei naar je toekomen en je minder behoefte zult hebben aan een Guru.  

Heilige Geometrie kennis als basis

Door de eeuwen heen is Heilige Geometrie geheim gebleven. Van de Egyptenaren, naar de Greek Plato naar de Italiaan Leonardo Davinci is het doorgegeven.

Heilige Geometrie is de taal van het universum. Wij leven in het Universum en het Universum is om ons heen. Alles in geometrische proporties. Als je niet in balans bent dan zijn de geometrische vormen om je heen ook niet in balans.