JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Kanker ook complementair behandelen?

kanker ziektebeeld

Kanker

Home » Paranormaal Genezer » Ziektebeelden » Kanker Behandelplan

Kanker complementair behandelplan

Kanker is een ziektebeeld waarbij de reguliere artsen de afgelopen 30 jaar grote vooruitgang hebben geboekt met een combinatie van bestralen, opereren en chemotherapie. Vele vormen van kanker kennen inmiddels een hoge levensverwachting. Het percentage van patiënten welke het ziektebeeld hebben overwonnen na het volgen van het reguliere behandelplan wordt steeds hoger.

Ervaringen met kanker patienten

De meeste kanker patiënten welke ik in mijn praktijk heb gezien, hadden een vorm van kanker waar de sterfte cijfers hoog waren. Denk hierbij aan een vergevorderde prostaat-, hypofyse-, keel-, alvleesklier-, eierstok-, lymfeklier- en bloedkanker of te wel leukemie. Door ervaring op te doen en de inspiratie vanuit mediumschap en de creativiteit aan te sporen ontstond uiteindelijk deze complementaire aanpak. Uiteindelijk wordt deze voor elke client specifieker. Beschrijf dus essentiële principes op hoofdlijnen.

Complementair behandelplan kanker

Het complementaire behandel plan omvat een aantal onderdelen. Kanker patiënten krijgen van veel mensen adviezen en hebben de neiging om parallel van alles en nog wat te proberen. Dit betekent dat er in geen van de gevolgde aanvliegroutes 100% vertrouwen is. Dit ondersteunt het genezingsproces niet. Ook de kanker patiënt geneest uiteindelijk zichzelf via het immuun-syteem.

Dit geldt zowel voor de reguliere behandelingen als de inzet van een paranormaal genezer. Ook hij of zij geeft slechts een duwtje om dit systeem weer opgang te brengen. Het Zelf Genezend vermogen met hoofdletters staat hier centraal.

Om te voorkomen dat clienten te veel doen en in alle aanvliegroutes geen 100% vertrouwen hebben, heb ik mijn ervaringen en adviezen opgeschreven in een ebook van maar liefst 55 pagina’s. Het bevat waardevolle informatie met mogelijk een andere aanvullende benadering. Dit e-boek kan je gratis downloaden onderaan deze pagina.

Vanuit mijn hart heb ik dit in eerste instantie opgeschreven voor mensen van heel dichtbij in mijn familie en kennissenkring. Hierover lees je meer in het eBook. Later gaf ik het mee na een intake van een patiënt met het ziektebeeld kanker. Nu stel ik het beschikbaar voor iedereen. Terugkoppeling om het eBook te verbeteren of aan te vullen zijn uiteraard welkom. Hieronder tref je eerst een samenvatting aan.

Energetische behandeling kanker

De serie energetische behandelingen heeft een aantal doelstellingen. Hierbij worden de minder positieve bijwerkingen van het reguliere behandelplan zoveel mogelijk verholpen. Hierdoor houden patiënten meer kracht over voor het op peil houden van hun immuun-systeem.

Adviseer nimmer om het reguliere behandelplan niet te volgen. Pas op het moment dat een client is uitbehandeld in het ziekenhuis, pas dan kan de keuze voor alleen het complementaire behandelplan worden genomen.

Verwijderen van entiteiten

Bij het ziektebeeld kanker horen vaak wisselende stemmingen meestal vanuit de vroege kindertijd. Is de mentale weerbaarheid van de client niet zo sterk en heeft zij of hij het min of meer opgegeven dan rijst de vraag wie wil er dood?

Entiteiten zijn er in allerlei gradaties. Regelmatig boezemt alleen het woord entiteit al angst in. Van alle volwassenen heeft 80% lifters bij zich. Dit zijn onschuldige kinderen van 1 tot 4 jaar oud welk niet konden incarneren en hier op Aarde min of meer verdwaald zijn. Na een aantal jaren vervelen ze zich en willen deze lifters weer terug naar hun eigen wereld. Ze zitten evenwel gevangen in het energiesysteem van de client. Dit resulteert dan vaak in onhandelbare kinderen of kinderen met buikpijnen waarbij de buikpijn steeds op een ander plek zich manifesteert. Veel kinderen groeien hier overheen en volwassenen zijn deze periode vaak vergeten.

Vertrekken niet alle lifters dan kan het zijn dat 1 lifter heel boos en verveeld is en hier na al die jaren toch wel per se weg wil. Desnoods door de kanker patiënt de dood in te helpen om zelf te kunnen vertrekken. De boosheid van zo een entiteit kan de tumorgroei veroorzaken. Het is dus zaak om tijdens een intake dit al dan niet vast te stellen. En vervolgens daarna al dan niet deze lifter uit te drijven. Pas dan kan de kanker patiënt bij zijn of haar intrinsieke wil om het ziektebeeld te overwinnen komen. Voor die tijd is het een innerlijk jojo gevecht.

Vermoeidheid en bijwerkingen bestralingen en chemotherapie opheffen

De impact van het regulier behandelplan is voor een patiënt groot. Vaak is het een combinatie van bestralen, opereren en chemotherapie. De petscan onderzoeken zijn er om de uitzaaiingen vast te stellen en de geplande ingrepen vanuit het reguliere behandelplan te verantwoorden richting de zorgverzekeraars. De scans geven tussentijds antwoord op behandelbaar of niet behandelbaar. Ten tweede geven ze antwoord op het succes van het reguliere behandelplan. Deze onderzoeken resulteren altijd in extreem veel stress bij patiënten. Het is van levensbelang die uitslag. Mijn mentale coaching helpt hen hier enigszins bij. Zie 1 van de volgende paragrafen.

Nog vervelender is de vermoeidheid en mogelijk haarverlies. Aan beiden is iets te doen hoewel er geen garanties worden gegeven op succes. Ken clienten welke van beiden geen last hebben gehad. Ondanks een zeer zwaar regulier programma. De oorzaak kan gevonden worden in het mogelijke effect van de behandelingen en mentale coaching om de extreme stress te voorkomen. Een reguliere arts koppelt de haaruitval namelijk aan de stress in onderstaande video presentatie. Stress legt het immuun-systeem plat. Stress legt de kracht van het lichaam om de cellen te vervangen plat. De video duurt 10 minuten. Echt de moeite waard.

Wordt nooit meer ziek

Het effect van stress op het immuun systeem

Zielsverdriet opruimen

Onder het ziektebeeld kanker is vaak zielsverdriet aanwezig. Meestal is een kanker patiënt niet goed verbonden met zijn of haar ziel. Voor het herstel is het dus zeer belangrijk om uit te komen bij de zingeving van de ziel. En de krachtige wil om verder in perfecte gezondheid te leven.

Afhankelijk van in hoeverre de kanker patiënt in het reguliere behandelplan zit en hoe ziek zij of hij is kan er een verdieping worden gezocht qua zielsverdriet opruimen. Op basis van het beeld over zielsverdriet vanuit het intakegesprek wordt in iedere behandeling hieraan gewerkt. Deze zware energie oplossen kan nu juist die verandering geven waar we op hopen. Een innerlijke transformatie. Die innerlijke kracht om het immuun-systeem aan te sporen.

Wil de client samen dieper hiernaar kijken dan kan dat uiteraard. Waarom is hij of zij hier op de planeet? Zie hiertoe de informatie Life Coach op deze website. Woon je te ver weg van Haarlem en ben je te ziek om te reizen dan biedt de online coaching Happy De Peppie voor de verdieping in dit gedeelte van het complementaire ziektebeeld een uitkomst.

Mentale coaching ziektebeeld kanker

Patiënten welke op uitslagen en behandelplannen wachten, zitten vol met stress. Onderzoeken wijzen uit dat stress de celdeling van tumoren juist aanwakkert. Om die reden is het belangrijk om het ziektebeeld te relativeren. Hoeveel lichaamscellen zijn gezond? Hoeveel procent van de lichaamscellen zijn kankercellen? Dit laatste is altijd een klein percentage. Vanuit de aandacht voor het gezonde deel kan rust en genezing komen. Te veel aandacht voor de kankercellen en boosheid richting de kankercellen ondersteunen het proces niet.

Visualisatie en intentie tijdens bestralingen en chemotherapie

De bestraling-apparatuur in het ziekenhuis kan geen onderscheid maken tussen gezonde cellen en kankercellen. De bestraling wordt gericht op een gebied waar zich veel kankercellen bevinden. Wij leren clienten een techniek om de gezonde cellen met hun energie in leven te houden. Is de patiënt te ziek dan verzoek ik om een kopie van het bestraling-schema.

kanker preventie met mammografie

Voor chemotherapie behandelingen is het ook belangrijk de intentie te uiten dat de gezonde cellen blijven leven. Van dit chemotherapie schema ontvang ik sowieso graag een kopie van het ziekenhuis exemplaar.

Ph waarde omhoog met groente, fruit en zuurstofrijk puur water

Bij het ziektebeeld kanker gaan veel patiënten opeens heel gezond eten. In het algemeen is de pH waarde van mensen met een ernstig ziektebeeld te laag. Het lichaam is te verzuurd geraakt. Hierdoor worden de vrije radicalen – giftige zure stoffen – niet goed afgevoerd. Om die reden is het zaak om de pH waarde van het lichaam omhoog te brengen. Dit versterkt het immuun-systeem.

In het e-book Complementair Behandel Plan ziektebeeld kanker tref je een lijst van 10 soorten groeten aan welke verstandig zijn om meer te nuttigen dan voorheen. Bovendien tref je ook een lijst van Super Fruit aan. Dit is fruit met een extreem hoge pH waarde. Van 1 is het zelfs bekend dat het van nature kankercellen aanvalt. Ook zeer specifieke noten hebben een goed effect. Voor het effectief opruimen van de vrije radicalen is het verstandig om een water ionisator aan te schaffen. In Nederland heeft het geen zin om deze apparatuur aan te schaffen om de pH waarde van het kraanwater te verhogen. De pH waarde is hier prima.

De aanschaf wordt wel gerechtvaardigd door het zuurstofrijke en extreem ultra fijn gefilterd water. Dit laatste is van belang om medicijnresten, pesticiden resten en zeer kleine plastic deeltjes uit het water te verwijderen. Heb een gratis cursus Gezond Water Drinken. Hierna weet je alles over kraanwater in Nederland. Of ga eerst naar mijn Gezond Water Drinken website.

Kuur om parasieten te verwijderen

Het is aangetoond door langdurig gedegen onderzoek in het buitenland dat parasieten in rood vlees en vanaf onze huisdieren kanker veroorzaken. Deze parasieten nestelen zich in ons lichaam en scheiden een stof uit waardoor de hersen per abuis de celdeling overmatig aansturen. Dit resulteert vervolgens in een tumor op die plek.

Een vrouwelijke wetenschapper en haar team welke 15 jaar voor de Amerikaanse kankerbestrijding heeft gewerkt kwam tot deze conclusie. Voor 80 Euro heb je een kuur van 3 weken om deze parasieten uit je lichaam te verwijderen. Overigens op natuurlijke basis. Dit kan je ook elk jaar preventief doen mocht je veel rood vlees eten, in een periode hebben gegeten of huisdieren hebben.

De farmaceutische industrie was niet blij met deze uitkomst. Op internet woed er dan ook een disinformatie campagne om deze wetenschapper en haar team in een kwaad daglicht te brengen. Maak zelf je keuze hierin. In het ebook tref je meer informatie aan hierover.

Conclusie

Er zijn vele oorzaken voor kanker te benoemen en even zovele behandelwijzen. Doe wat goed voelt van uit je gevoel. Ga naar je gevoel. Download hieronder zodra het goed voelt het Complementaire Behandelplan Ziektebeeld Kanker !

Deel met jouw netwerk dit bericht