JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Klant aanbeveling doorgeven

Jouw ervaring over de consulten delen?

Wil je zo vriendelijk zijn om jouw ervaringen te delen? Dit helpt andere clienten de weg naar mijn praktijk te vinden. Bovendien versterk en versnel je door dankbaarheid en enthousiasme jouw eigen proces. Je vertelt aan jouw onderbewustzijn door het delen aan het Universum : doe nog maar meer van ditzelfde. Bovendien geeft het voor nieuwe clienten enorm veel vertrouwen. Social marketing is niet meer weg te denken in deze tijd!

Verzoek uiteraard ouders om over de ervaring na de serie consulten met hun kind hier ook uit hun naam een aanbeveling te formuleren. 

Geef s.v.p. in onderstaand formulier jouw voor en achternaam op. Het email adres komt niet op de website. Deze heb ik nodig om later akkoord op de complete tekst te vragen. Op basis van de antwoorden op de onderstaande vragen stel ik deze tekst samen. De vragen zijn geformuleerd om je bij het schrijven van de recensie een structuur aan te reiken. Je hoeft om privacy redenen jouw ziektebeeld of patroon waar je in vast was gelopen niet te melden. In het geval van meerdere ziektebeelden kan je dit uiteraard benoemen.

De Life Coaching consulten zijn een combinatie van coaching en paranormale genezing. Achter het vastzitten of stilstaan in je leven zit zielsverdriet. Door zowel het inzicht tijdens het coachen als de behandeling daarna met deze inzichten verloopt het ontdooien van de in ijs bevroren emotionele lading veel sneller. Vandaar dat we de aanbevelingen van beide diensten op 1 plek verzamelen. Voorbeelden van aanbevelingen zijn te vinden op ervaringen paranormale geneeswijze. Bij voorkeur schrijf je op mijn Facebook account Paranormaal Genezer een aanbeveling door dezelfde onderstaande vragen te beantwoorden. Hoe dat moet lees je hier. Dan is de social proof sterker. Wij nemen deze recensie vervolgens over van Facebook met een link naar de bron tekst. Evenwel niet iedereen heeft een Facebook account. Een aanbeveling via onderstaand formulier is dan ook van harte welkom!

paranormaal genezer jyotisha tat

Klant aanbeveling formulier

Hoe ben je in contact gekomen met praktijk de Gouden Levensbloem?
Wat was het ziektebeeld of patroon waarin je was vastgelopen?
Hoeveel jaar heb je last van de symptomen van het ziektebeeld of het levenspatroon waarin je vast zat?
Bij welke reguliere hulpverleners ben je geweest?
Bij welke complementaire hulpverleners ben je geweest?
Welke impact had het ziektebeeld of het levenspatroon op je leven?
Hoeveel consulten heb je gehad?
Gedurende welke tijdsspanne hebben de consulten plaatsgevonden?
Wat waren de directe reacties tijdens of na de consulten?
Wat was het resultaat na de serie consulten?
Hoe is je levenskwaliteit verbeterd?
Een mogelijk dankwoord als afsluiting
Opmerkingen welke je nog kwijt wil naast het beantwoorden van de vragen

Dank je voor het versturen van de aanbeveling