JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Life coach Amsterdam

Waarom kiezen mensen voor een Life coach Amsterdam?

Een ervaren Life coach Amsterdam is een energetisch therapeut, genezend medium, spiritueel life coach en trainer. Maar als life coach Amsterdam, kunnen wij jou ook helpen als spirituele, personal, professional, spiritual, paragnost, psycholoog, spiritueel coach en online coaching en counseling in Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Diemen, Badhoevedorp, Weesp, Zwanenburg, Muiden, Lijnden en Sloten, meer weten over onze life coach Amsterdam?

Healing op afstand of online life coaching door heel Nederland

Als een personal life coach Amsterdam weten wij dat cliënten jarenlang kampen met patronen, blokkades of hun kwaliteit van leven gaat door een ziektebeeld achteruit. Nu is er interactie met deze “Ten einde raad” cliënten om alle genezende registers open te trekken. Als life coach Amsterdam weten wij dat cliënten voorafgaand artsen, therapeuten en of psychologen bezoeken. Het hielp onvoldoende voor onze cliënten. Een probleem ligt vaak dieper of is zelfs niet van de client zelf.

Door steeds moeilijkere ziektebeelden en psychische problemen te balanceren, vertrouw ik steeds krachtiger op de altijd aanwezige extra hulplijn. Doordat ik een doodnormaal gesprek voer, merken cliënten hier niets van. Door het inzetten van dit natuurtalent passende bij mijn missie en zingeving raak ik vervuld in mijn hart. Een helder teken van leven van “overleden” dierbaren doorgeven of een overleden dader van seksueel misbruik oproepen en die droomfilm paranormaal lezen is het mooiste “helende werk”.

Life coach Amsterdam tip 1: Hoe werkt de blauwdruk therapie op zielsniveau?

Via blind vertrouwen in de kracht van de Goddelijke blauwdruk van de gouden levensbloem. Dit symbool is gevonden in tempels en grotten over de hele wereld. We groeien via deze blauwdruk van 1 cel naar miljarden cellen. Tijd bestaat niet in de blauwdruk en zeker niet bij trauma’s en gezondheid. Toch stoppen we krampachtig pijnlijke gebeurtenissen het liefst onder het tapijt. Weinig mensen beseffen dat ze jarenlang voor vermoeiende levenspatronen en pijn in gewrichten en wervelschijven zorgen. Traumaverwerking kan door het OUDE gevoel – diep in ijs opgeslagen in de blauwdruk – in het NU te ontdooien. Via een speciale energetische behandeling. Je gaat in jouw dromen alles verwerken. Overdag word je dan bewust van de echte oorzaak en of het wel jouw probleem is. Deze met wortel en tak therapie is permanent, geen gesprekstherapie en anders dan de EMDR omleiding. De blauwdruk is het wonder zelf. De blauwdruk therapie is de diepste manier van communiceren tussen therapeut en cliënt. Raakt dit je in je hart? Je kan naast mijn praktijk bezoeken ook kiezen voor de Heilige Geometrie blauwdruk retraites voor spirituele ontwaking.

Life coach Amsterdam tip 2: Welke therapeutische hulp is er voor antwoorden en inzichten?

Veel ziektebeelden, een burnout, relatieproblemen, een lage eigenwaarde, je zelf verveeld voelen, depressies en slaapproblemen zijn qua pijn niet van nu. En ook vaak niet van jouwzelf. Er ligt iets ouds aan ten grondslag in jouw onderbewustzijn in de blauwdruk. Betrek ook het verblijf in de baarmoeder en de eerste 7 jaar van je leven hierbij. En bovendien het leven van je ouders en grootouders. Weinig geheugen of informatie over die periode en hun innerlijk gevoelsleven? Mijn mediumschap kwaliteiten bieden dan die extra hulp. Kies voor een Spiritueel Life Coach om de in ijs vastgevroren blokkades versneld te ontdooien. Of kies voor een paranormaal genezer voor een ziektebeeld. Of een extreem empathische relatietherapeut als het even niet lekker loopt.

Life coach Amsterdam tip 3: Gaat de therapie of behandeling ook voor jou helpen?

Zodra je ervaringen leest van cliënten op klanten vertellen kan je vol geloof raken. Door de zielsverbinding klikte het met die client. Uiteindelijk geneest een client zichzelf met zijn of haar immuunsysteem in de blauwdruk. Geef het slechts een zet.

Behandeling? Voel je dat je vastzit? Ben je ten einde raad? Kamp je met pijn? Wil je voor persoonlijke ontwikkeling met meditatie kiezen? Lees de informatie op deze website eerst zoveel mogelijk door en bel daarna bovenstaand nummer en maak een afspraak. Zie je graag eerdaags op de retraites of in mijn praktijk, want life coach Amsterdam helpt je graag !

Eerste actie? Lees welke 5 emoties er zijn en hoe deze jouw mentaal denken beïnvloeden. Vul je email adres in en ontvang gratis het eBook over 5 belangrijke emoties Trots Boosheid Gehechtheid Jaloezie en Onzekerheid.

5 innerlijke groei fases waar de life coach Amsterdam je mee kan helpen

Ieder mens is hetzelfde qua blauwdruk: De Innerlijke Licht Container. (zie figuur links hieronder)

Door zielsverdriet lekt jouw levensenergie in 1 of meer lagen weg. 

Zie de 5 pijlen van de Innerlijke Licht Expansie. (figuur hieronder rechts)

Het innerlijk licht schijnt dan niet meer tot jouw maximale potentieel. (Blauw)

Dit heeft grote impact in jouw leven qua Werk & Inkomen, Relaties, Gezondheid en Persoonlijke Groei.

Levensbloem constructie
De blauwdruk van de ziel
expansie innerlijk licht
innerlijk licht wat steeds verder schijnt

Bij elk van de 5 onderstaande groeifasen treden er specifieke ziektebeelden, emotiesangsten en nieuwe uitdagingen op!
Het is makkelijk om deze groeifasen nu zelf te herkennen. Door de (h)erkenning kan er een grote frustratie naar boven komen. Hoe komt het dat je dit niet eerder wist? In welke groeifase zit je nu vast? Als je klikt op de groeifase krijg je zeer uitgebreide informatie over de emotie.  Dit bewust worden is stap 1!

1 VERVEELD VOELEN, ZINGEVING EN TROTS

Je bent hier met jouw geest op aarde in dit lichaam maar je weet niet waarvoor. Je eigenwaarde is laag en je kent jouw natuurtalent niet. Je weet niet hoe je waarde kan toevoegen aan de samenleving of grote impact kan hebben op het leven van anderen en daarvoor waardering ontvangen. Je kan je verveeld voelen. Een doel van jouw ziel ontbreekt. Je dient contact te maken met de energie van jouw ziel en haar missie.

2 KLEM ZITTEN, BOOSHEID OF DEPRESSIE

Je hebt geen energie voor nieuwe initiatieven en ook geen duidelijk plan voor je leven. Je weet niet hoe je vooruit moet en ambitie ontbreekt. Je hebt last van een depressie. Je kan geen kant op en voelt allerlei emoties behalve waar je vrolijk en gelukkig van wordt. Je weet geen uitweg.  Kijk of je ouders ook hier last van hadden. Ook kan rouwverdriet van een overleden opa of oma of een overleden ouder in de vroege kindertijd voor een depressie zorgen.

3 MOEILIJK TERREIN KIEZEN EN VLUCHTGEDRAG 

Je kiest alsmaar moeilijke situaties en omstandigheden uit om een schouderklopje te krijgen. Je wilt gezien worden.  Zodra je deze waardering hebt ontvangen, ga je direct weer een nieuwe uitdaging aan. Je plukt nimmer de vruchten van jouw inspanning. Het ontbreekt aan erkenning en herkenning. Verslavingen zijn de verdoving bij tegenslagen.

4 ALSMAAR BEVESTIGING ZOEKEN OM ZELF STAPPEN TE ZETTEN

Je mist inspiratie en zoekt daarom altijd eerst bevestiging bij een ander voordat je zelf een stap zet. Of je werkt altijd samen met iemand anders voordat je zelf een stap zet. Je hebt geen contact of geen vertrouwen in jouw eigen bron van innerlijke wijsheid. Je zoekt nog steeds bevestiging van jouw vader, moeder of manager. Het ontbreekt aan acceptatie.

5 MEEBUIGEN ONDER DRUK EN TE KLEINE RUIMTE INNEMEN

Je wilt jouw rug rechthouden maar er wordt een steeds grote druk op je uitgeoefend. Dominante en of narcistische personen breken telkens bij je in en stelen jouw levensenergie. Als je maar heel even met hun belang of een deel van hun belang instemt, gaat je hart open vanuit compassie. Dit is jouw valkuil. Rug rechthouden en jouw innerlijke bron heel goed beschermen!

Energielekken welke gedicht worden life coach Amsterdam helpt je graag!

Een zwart gat is een krachtige magneet in de aura, welke continue levensgebeurtenissen aantrekt om de persoon te wijzen op zijn of haar pijn. Een zwart gat ontstaat door een traumatische ervaring in de vroege kinderjaren of door een overerving vanuit de vader of moeder familielijnen. Dus pijn van opa of oma is er nog steeds. Er is extreem veel angst in opgeslagen. We verliezen hierdoor veel energie. Vaak zitten cliënten dan tegen een psychose of burn out aan.

Als life coach Amsterdam weten wij dat de kern van een zwart gat hele verdichte compacte energie is. Deze zuigt continue vreugde, liefde en geluk naar deze kern toe. Het zwarte gat eet als het ware alle energie uit 1 ring van de Levensbloem op. Hierdoor schijnt je innerlijk licht niet meer voorbij die ring. Dus stap 1 was bewust worden in welke ring van de levensbloem je vast zit. Stap 2 is vaststellen welke oude gebeurtenis hieraan gekoppeld is.

luchtballon

Terugkerende patronen waar je geen controle over hebt zijn zeer vermoeiend. Pas als je er doorheen bent gebroken, realiseer je hoe moe je er eigenlijk van was. Je ervaart of er iets zwaars van je af is gevallen. De ballast. Je zweeft.

innerlijke rust

In het centrum van een storm bevindt zich de ultieme rust en stilte.
Vanuit dit stiltecentrum kan je zeer helder waarnemen. Emotions are e-nergy in motion. Energie in beweging. Vrolijkheid is stilte – energie zonder beweging.

paniek

99,9% van de mensen op aarde raakt in paniek bij de herinnering aan pijnlijke situaties. Hierdoor ontstaan patronen om deze pijn niet te voelen. De enige oplossing is de pijn te traceren en via technieken te omarmen. Dit is een specialiteit.

7 Valkuilen waar je ook omheen kan lopen, onze life coach Amsterdam helpt je graag!

Jouw lagere zelf streeft naar behoud

Herken je 1 of meer van deze? Doet jouw Zelf dit al je hele leven?

 1. 1 Jouw lagere zelf streeft naar behoud van status quo : vasthouden aan hoe nu alles is qua werk en relatie
 2. 2 Ook kan het lagere zelf streven naar perfectie : het ideaal plaatje wordt hoog gehouden
 3. 3 Jouw zelf creëert steeds nieuwe aspiratie : doel bereikt dan altijd weer een nieuwe doelstelling
 4. 4 Jouw zelf wil ideaalbeeld hooghouden en voorspelbaar zijn : je leeft vanuit een imago met normen, waarden en overtuigingen
 5. 5 Het lagere zelf identificeert zich met pijn en problemen van anderen of dieren : zo hoef je de eigen pijn niet te voelen
 6. 6 Jouw zelf kiest voor de Ja Maar modus : ondanks alle problemen zie je het toch nog steeds beter, omdat je de pijn niet wilt voelen
 7. 7 Jouw lagere zelf met haar saboteurs wil naar buitenwereld blijven zoeken en intern qua verdriet niets oplossen : je wil helemaal geen hulp of therapie

7 VALKUILEN DE MENTALE SABOTEURS

Het doorhebben van het mentale denken is een grote sprong in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het betekent wakker worden of ontwaken. Stap 3 is ondanks de saboteurs toch naar de pijn toegaan.

Referentie life coach Amsterdam

Een eerste greep uit de talloze testimonials waarvan je er meer dan 25 op Facebook kan vinden. Zie ook paranormale geneeswijze ervaringen

Op mijn 19de jaar heb ik een auto-ongeluk gehad. Mijn rug en nek zijn daardoor flink in de vernieling geraakt. Er ging geen dag voorbij dat ik geen pijn had. Maar mijn grootste zorg was nog dat ik overal te pas en te onpas flauwviel.

Ziekenhuis in en uit, therapie hier en therapie daar. Alles heb ik geprobeerd maar niets leek te helpen. Moedeloos werd ik ervan. Helemaal als de zoveelste arts zei, “misschien zit het wel tussen je oren” en ik vervolgens aan de anti depressiva werd gezet. Ze zeiden allemaal dat het verstandig was als ik maar niet aan kinderen zou beginnen want dat was lichamelijk te zwaar en moest verplicht stoppen met het kappersvak. Het was net een slechte film waarin ik was terecht gekomen. Als een neerwaartse spiraal gleed ik steeds verder af. Als de jaren verstrijken besef je dat dit het is en dat je ermee zult moeten leven.

Niemand kon mij helpen dus ik heb het uiteindelijk jaren gelaten voor wat het was en er zelf het beste van gemaakt, totdat enkele maanden geleden mijn collega deze ongelofelijke verhalen over haar zoon vertelden die bij Jyo was geweest. Ze zei: ” is dit niets voor jou?” Eerst wuifde ik het weg en zei: ” nee joh, ik ben er wel klaar mee. Buiten dat geloof ik er niet zo in.” Eenmaal thuis gekomen vertelde ik het hele verhaal aan mijn partner die vervolgens zei: ” wat heb je te verliezen!”
Ja daar had hij een punt.

Eerst bespraken we waar ik last van had. Haast een a4tje vol aan klachten: hoofdpijn + rugpijn + flauwvallen + slechte stoelgang + hielspoor + slecht slapen Nou zo kan ik nog wel even doorgaan. Jyo zijn eerste vraag was: ” wat verwacht je van mij” Ik antwoord: ” helemaal niets eigenlijk, je bent de laatste waar ik heen ga en hierna ben ik er officieel klaar mee..!”

Wat me opviel was dat ik vanaf de eerste afspraak tot aan de 2de afspraak niet was flauw gevallen. ( normaal gesproken was dit gemiddeld 3 á 4 keer per week) Nog steeds een beetje sceptisch dacht ik, dit is vast toeval. Ik sprak met Jyo af dat als het de volgende keer nog zo was ik hem zou trakteren op appeltaart met slagroom. Je raad het al, de 3de afspraak hebben we taart zitten eten.

Vanaf dat moment ging ik opknappen heen, minder en minder hoofdpijn, mijn hielspoor verdween als sneeuw voor de zon, ga iedere dag naar het toilet en het aller belangrijkste, ik ben tot op de dag van vandaag niet meer flauw gevallen. In totaal ben ik 5 keer bij Jyo geweest.

Ik kan niet beschrijven hoe Jyo mijn leven heeft veranderd.

Marianne Koops

Veel flauwvallen en meerdere klachten

Aanpak life coach Amsterdam samengevatting

 • De 5 groei fasen met zielsverdriet maken deel uit van de 5 wielen van de Levensbloem.
 • De 7 mentale saboteurs trachten het mentaal denken in stand te houden en je weg te houden bij je zielsverdriet. Het Zelf tracht te overleven. Dit terwijl het niet echt bestaat.
 • De energielekken in elk van de 5 lagen bepalen tot hoe ver jouw innerlijk licht schijnt, van welke emotie je met name last hebt en of jouw volledige kracht wordt benut. Extremen zorgen voor een burnout, slaapproblemen, psychoses en obsessies.
 • Het is van groot belang dat je de pijn in het nu kan relateren aan oude pijn en patronen in je leven kan herkennen. Je dient hier open voor te staan.
 • Het zien van deze verbanden en het patroon werkt bevrijdend. Hiermee kan ik je als spiritueel genezend medium goed helpen. Als het de bedoeling is, wordt ook het voor jou moeilijk(er) toegankelijk geheugen van jouw leven gedurende de eerst 7 jaren aan mij getoond. Hierdoor worden obstakels van destijds herkenbaar in het heden.
 • Mijn doel is je te helpen de grote lekken te dichten door naar jouw verdriet toe te gaan en dit te omarmen. Dit verdriet kan overerft zijn van ouders en grootouders. Het is een familieprobleem.
 • Door het mentaal denken stil te leggen kan je steeds dieper ontwaken en de mentale saboteurs pareren. Dit kan door kennisoverdracht i.v.m. een serie specifieke energiebehandelingen.
 • Vervolgens kan je door Heilige Geometrie meditatie workshops bij te wonen de 5 lagen van de Levensbloem leren te zuiveren en uiteindelijk in de buitenste laag (blauw) een diepere verbinding met jouw eigen innerlijke gidsen realiseren.
Nog niet life coach Amsterdamhet geschikte moment
Gouden Levensbloem
 • Nog niet het geschikte moment voor hulp? Life coach Amsterdam helpt je dan nog niet!

Je dient echt in een toestand van hulpeloosheid te verkeren: de innerlijke strijd opgegeven te hebben

Blijf je in de “Ja Maar Modus” hangen dan is het moment daar nog niet en kan ik jou op dit moment niet verder helpen. Je blijft dan in een innerlijk conflict hangen en dat kost mij te veel energie om het blijvend te doorbreken. Je zielsverdriet en crisis is nog niet groot of diep genoeg om een bepaalde mate van overgave te kunnen betrachten.

Wil je geen oude pijn omarmen, omdat je niet terug wil naar het verleden dan kan ik je ook niet verder helpen. Dit blijft een continue thema, omdat zodra je bewustzijn hoger wordt door het dichten van energielekken en het zuiveren met de heilige geometrie je oude pijn ook zelf opnieuw weer gaat voelen. Dus deze grondhouding kan niet ontbreken. Lees voordat je dit beslist eerst meer over de gevolgen van een trauma op je leven.

Blijf je anderen de schuld geven en in geen enkele mate enige vorm van zelfreflectie ten toon spreiden dan kan ik je ook niet verder helpen. Deze grondhouding maakt het werken met jou voor mij te belastend en te ingewikkeld. Er zal ook onvoldoende vooruitgang geboekt worden. Is er onvoldoende voortgang dan weet ik wie de schuld krijgt en wordt een gepland consult zomaar met een smoes afgezegd.

Samengevat : wil vanuit mijn verantwoordelijkheid voorkomen “Parels voor de zwijnen te gooien”. Zodra je echt qua bewustzijn en compassie wilt groeien, openbaar ik je gaag die parels welke ik in een 30-jarige zoektocht langs de beste leraren ter wereld heb mogen ontvangen.

Van overleven naar Leven met Levensbloem kennis, samen met jouw life coach Amsterdam!

life coach Amsterdam

Kies uit Coaching, Genezing, Workshops, Cultuur Verandering en Gezond Water

GEZOND WATER DRINKEN

Life coach Amsterdam tip: We bestaan voor 80% uit water. Het is uitmate belangrijk dat het water welke we drinken van top kwaliteit is. 2/3 van het kraanwater is van top kwaliteit. 1/3 komt uit gezuiverd en met chloor nabehandeld oppervlakte water. Het waterleidingnetwerk bestaat voor 35.000km uit asbest cement buizen. Deze zijn meer dan 60 jaar oud en zodra deze lekken komen er asbest nanodeeltjes in het kraanwater. Via fleeze truien en wasdrogers zijn er plastic nano deeltjes in de lucht en via de regen in het oppervlakte water terecht gekomen. Ook medicijnresten en pesticiden zijn er aangetroffen boven de wettelijke normen.  Neem het heft in eigen handen en schaf een ultrafijn waterfilter aan. En drink zuurstofrijk water voor 24/7 detox proces om zure giftige afvalstoffen af te voeren.

HULP BIJ ZIEKTEBEELD EN MEERDERE KLACHTEN 

Life coach Amsterdam tip: Lees hoe je met energie invloed kan hebben op jouw ziektebeelden. Meer dan 25 jaar ervaring met het behandelen van ziektebeelden. Veel mensen komen voor hoofdpijn, rugpijn, misbruik, burnout, depressie, verslavingen en sportblessures. Ook weten clienten welke chemo therapie ondergaan mij steeds vaker te vinden. Extra ondersteuning tegen moeheid en misselijkheid naast het reguliere behandelplan.

De naamgeving is in de tijd veranderd van Paranormaal Genezer naar Natuurgeneeskundige met specialisatie paranormale therapie naar Energetisch Therapeut. Laatste naamgeving zegt het minst.

Vergoeding Verzekeraars gemiddeld 50% van tarief.

BEWUSTZIJN VERRUIMING
WORKSHOPS EN PROGRAMMA’S

Life coach Amsterdam tip: De kennis er ervaring in deze programma’s zijn door de eeuwen heen omgeven door geheimzinnigheid en geschreven in geheim code taal. Doel de kennis en toepassing alleen voor ingewijden te reserveren. Het mag niet in verkeerde handen geraken. 

Een ander aspect is dat er jarenlange toewijding voor nodig is alvorens de initiaties werden gegeven. Hiertoe is er ook inspanning gewenst om allereerst het zielsverdriet te omarmen en daarna pas kennis te nemen van de Heilige Geometrie.

Kies voor de Nieuwe Ster in Melkweg workshop om kennis te maken met het programma om je bewustzijn te verhogen. En energie 24/7 uit hogere dimensies automatisch in je levensenergie container aan te trekken. 

Levensboom Wandeling
Weekend Retraites
2 Jaar Programma (12x)

ZELF-HELP CURSUS VOOR ALLE TYPEN HOOFDPIJNEN

Life coach Amsterdam tip: Voor migraine, clusterhoofdpijn, sinus hoofdpijn en spanningshoofdpijn  en hebben wij een online cursus ontwikkeld. Gebaseerd op 25 jaar ervaring in mijn praktijk. Gebaseerd op de oude heilige geometrie kennis uit Egypte. Een innerlijke reis naar de 2 oorzaken i.p.v. symptoom bestrijding met pijnstillers.  Geen externe producten meer nodig!

 • GRATIS ZELF-HELP VOOR ALLE SLAAP PROBLEMEN

  Volg de gratis cursus Opnieuw Lekker Leren Slapen. Gebaseerd op eeuwenoude oosterse kennis. Zowel het in slaapvallen als het aaneengesloten goed slapen komen aan bod. De meest extreme slaapproblemen zoals night terror, slaapwandelen, dag & nachtritme om, herhalende dromen, elke 2-3 uur wakker worden komen  allemaal aan bod.

  Er is geen betaalde vervolg cursus.  Dus echt helemaal gratis en zeer hoge kwaliteit! 

  Mogelijke resultaten programma’s van onze life coach Amsterdam tip:

  Van de zielsverdriet opruiming en bewustzijn verruiming retraites

  • zuiveren van energie 24 uur per dag 7 dagen in de week
  • betere (ouder) relaties
  • perfect en nieuw immuun systeem
  • accepteren hoe en wie je bent vandaag en niet iemand die je wil zijn in de toekomst
  • stabiliteit terwijl externe condities veranderen
  • harmonie, innerlijke rust en innerlijke wijsheid
  • missie volgen vanuit hart, vertrouwen en voorstellingsvermogen
  • vitaal, interactief en charisma
  • een sterke drive door acties welke je missie ondersteunen
  • trots zijn op wat je doet om je dromen te manifesteren
  • vreugdevol doordat je in je persoonlijke kracht staat

Ontdek onze life coach Amsterdam Gezondheid Blog

Blijf op de hoogte van de laatste tips voor een snel herstel en preventieve gezondheid

Medium betekenis met 2 benen op de grond

Medium betekenis beschrijft op verschillende manieren de definitie van mediumschap. Drie voorbeelden van het luisteren naar de innerlijke leiding. En drie manieren om je als medium verder te ontwikkelen. 1 Eigen zielsverdriet opruimen 2 Eigen bewustzijn significant verder verhogen en ondermeer de connectie met 7 gidsen versterken 3 Veel oefenen met onbekenden

Lees verder 

Entiteiten verwijderen uit aura

Entiteiten buiten je lichaam wegsturen is betrekkelijk eenvoudig met telepathische communicatie. Entiteiten uit je lichaam verwijderen – de zogenaamde lifters – is een ander verhaal. Daar heb je professionele hulp bij nodig. Acht symptomen van lifters : 1 boosheid en hierdoor buikpijn op wisselende plekken 2 verveeldheid wat je hier doet op Aarde.3 misselijk en terugkerende spuugneigingen 4 wegtrekkende ogen 5 wisselende stemmingen 6 onhandelbare kinderen 7 ziektebeelden zoals diabetes, kanker en hartstilstand 8 overmatige angst voor indringers zoals bacteriën en virussen

Lees verder 

Chronische hoofdpijn tips

Geef nooit op en toe aan een chronisch ziektebeeld. Er is altijd kans op verbetering. Zeker met chronisch hoofdpijn door naar de oorzaken te gaan. Pijn in je hart door een trauma of pijn in je hoofd door een ongeluk met je hoofd. Beiden ben je vaak vergeten uit je vroege kindertijd. Een medium helpt je dan daarbij!

Lees verder 

Migraine en Hoofdpijn sitemap

1 Migraine wat te doen met de impact op jouw leven 2 Migraine aanval statistieken 3 Migraine symptomen 4 Soorten[…]

Lees verder 

Migraine pillen regulier stappenplan

Migraine pillen en het reguliere 4 stappen plan. Hierbij wordt er niet gezocht naar een structurele oplossing. De migraine hoofdpijn wordt als chronisch bestempeld. Kies voor een innerlijke oplossing door naar de oorzaak op zoek te gaan. En daarna in overleg met arts langzaam het medicijn gebruik af te bouwen.

Lees verder 

De Life coach Amsterdam is ook actief in de volgende plaatsen Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Diemen, Badhoevedorp, Weesp, Zwanenburg, Muiden, Lijnden en Sloten.

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish