• Home >>

Life Coach Heemstede regio Haarlem

Life Coach hartverbinding

Life Coach Aanpak

Mijn life coach aanpak begint bij een intakegesprek waarin we je gehele biografie doorlopen. Dit geeft een eerste inzicht in het verloop van je leven. In de gesprekken gaan we terug naar bijzondere gebeurtenissen, die tot emotionele lading hebben geleid. Je leert jouw energie lekkage (zwarte gaten) in jouw energieveld traceren, deze te accepteren, te omarmen om ze vervolgens los te laten. Tijdens de behandeling na afloop van de intake geef ik je een bepaalde vorm van energie om dit inzicht proces super snel te versnellen.

Realiteitszin client voor life coach

Als therapeut ga je tijdens het intake gesprek voelen en ga je na of je de client mag en kan coachen of helpen in het Nederlands. Bij het aangaan van de behandeling is hierbij ook een bepaalde toewijding van de patient nodig. Ook een bepaalde realiteitszin. Het is niet mogelijk om voor een patiënt met een “zwaar profiel” in een drietal sessies de olietanker welke al jaren rond de aarde vaart opeens een bocht van 90 graden te laten maken. Zie over dit onderwerp ook het behandelplan.

Bescherming door een magische kracht

Elke client heeft een sterke bescherming bij zich. Ga maar na hoevaak je in jouw leven door “toeval” bent geholpen? Je krijgt om die reden precies die hoeveelheid en die kwaliteit van energie tijdens een behandeling welke je aankan. Wel kunnen er heftige emotionele reacties na afloop van een behandeling optreden. Ook kan je intense fysieke pijn krijgen na een behandeling.  Maar weet dat het goed is zoals het is.

Net al een paraplu welke je beschermt voor de regen wordt ook jij beschermt door jouw voorouders en door een alles doordringende overal aanwezige en ogenschijnlijke onzichtbare magische kracht. Dankbaarheid voor deze magie staat in het Christendom bekent als het tellen van zegeningen.

Bewustzijn van de Ster bij Life Coaching

vrouw in ster
Vrouw in ster
man in ster
man in ster

Elke client is een ster van licht. Deze heb je om je heen in jouw aura. Of de ster schijnt hangt af van jouw eigenwaarde en de energielekken als gevolg van nare ervaringen. Doordat er energie weglekt, hebe je onvoldoende energie om te stralen en komt je niet in de flow.

Energie welke nagenoeg stilstaat doet je spontaan lachen de hele dag. Energie in jouw systeem door niet verwerkte nare ervaringen uit het verleden maakt je angstig en bedroeft.

Weet dat je een ster bent en blijft. Het maakt niet uit hoeveel je hebt meegemaakt. Het enige van belang is er naar de pijn toe te gaan. Dit is een keerpunt in je leven en de basis stap voor persoonlijke groei: het omarmen van verdriet.

Zelf de beste Life Coach bij keuze ouders en land

De keuze van incarnatie in dit land, bij deze ouders,  bij deze broers of zussen is een zeer intelligente keuze geweest. De ziel is daarbij de super coach geweest.

De meeste clienten weten niet welk plan en super intelligentie achter de ontvouwing van hun leven staat. De keuze is gemaakt om jouw ziel een enorme groeikans te geven. Alles heeft zin gehad en is met elkaar verweven.

Al met al heeft deze acceptatie van een plan achter jouw leven een zeer diep rustgevend aspect. Bovendien maakt het de weg vrij om naar jouw hele leven van conceptie tot aan nu toe te kijken.

Verbinding met elkaar en groepsgroei

We zijn tegenwoordig met mobiele telefoons en internet verbonden. Maar hoe zit dat met hartsverbindigen? Of met zielsverbindingen? Het mooie is dat internet veel mensen met dezelfde interessegebieden bij elkaar brengt. De hele wereld is kleiner geworden door de netwerk technologie.

Door de technologische vooruitgang gebruiken mensen minder hun spirituele vermogens. Eigenlijk hebben we de technologie niet nodig. We kunnen nog zoveel meer zodra iedereen zich bewust is en getraind is om via de blauwdruk te communiceren.

Deze tijd gaat komen doordat we massaal gaan ontwaken. Dit is een proces welke loopt tot 2030.

Life Coach doelstellingen en sessies

Het voordeel om op voorhand 5 of 10 sessies te reserveren is dat je hierdoor min of meer gedwongen wordt om goed naar jezelf te kijken. Je geeft een commitment af om met jezelf aan de gang te gaan. Als Life Coach ben ik getraind en heb ik ervaring om cliënten heel snel bewust te maken van levenspatronen waar ze vast in zitten.

Lees meer over hoe jouw hartcentrum – jouw gevoelscentrum – in elkaar zit. Klik hiertoe op de twee volgens links het herkennen van blokkades in de Levensbloem en de constructie van de Levensbloem.

Normaliter zou dit zonder coachen zichzelf manifesteren door het aantrekken van levensgebeurtenissen welke iemand wijzen op zijn of haar pijn. Vaak maken cliënten pas op het moment van een crisis een afspraak. Dit is prima maar door dit in een vroeger stadium te doen, kan iemand juist een crises voorkomen!

Life Coach Heemstede regio Haarlem leegt rugzak(je)

Emotionele lading kindertijd en mogelijke gevolgen

Om een beeld te geven van het oorzaak en gevolg principe is het handig om een aantal voorbeelden te noemen. Deze lijst pretendeert niet juist te zijn in alle voorkomende situaties.

Het gaat om het principe te begrijpen. Een emotionele lading uit het verleden is als een magneet die constant levensgebeurtenissen aantrekt totdat een persoon er klaar voor is om deze lading onder ogen te willen zien. De buitenwereld is dus een afspiegeling van het innerlijk.

Door het oplossen van de emotionele lading wordt er een gat gedicht in de aura. Hierdoor blijft er meer energie behouden en wordt iemands hart groter. Je wordt liefdevoller maar veel belangrijker ook emotioneel veel stabieler.

Je reageert veel minder allergisch. Bovendien kan je veel meer afstand bewaren. Ook wordt je niet langer geraakt en uit je evenwicht gebracht door derden. Opmerkingen van anderen blijven niet dagenlang je rond zingen. Ik had dit nog moeten zeggen. Ook had ik dat nog moeten zeggen. Bovendien was ik niet adrem. M.a.w. geen kortsluiting meer met je emotionale lading, doordat deze is opgelost.

Overzicht van mogelijke trauma’s en consequenties

TraumaGevolg voor een VrouwGevolg voor een Man
moeder overlijdt op jonge leeftijdmoeite met liefde doorgeven.waanbeeld dat vrouwen niet van je houden of je in de steek laten
vader overlijdt op jonge leeftijdwaanbeeld dat mannen niet van je houden of bang dat mannen je verlaten.hoge bewijsdrang en alles zonder hulp van mannen willen doen
vader heeft een vriendin en gezin blijft bij elkaarvrouw trekt getrouwde mannen aan want haar vader had een vrouw en een vriendin en ze houdt van haar vader en moeder.als eigen vrouw vreemd gaat wil man dit niet onder ogen zien
spanning van ouders die scheiden waarbij ouders tijdelijk dagen niet samen zijn of heel boos zijneen relatie met dezelfde spanning en jalouzie naar partner.een relatie met dezelfde spanning en jalouzie naar partner
vader was altijd aan het werk en hield niet van mebewijsdrang in werk/onderneming om onafhankelijkheid aan te tonen.bewijsdrang in werk/onderneming om onafhankelijkheid aan te tonen
ouders scheiden op jonge leeftijdscheiding dreigt of heeft al plaatsgevonden en of angst dat mannen ook vertrekken in je leven aangezien kinderen meestal bij moeder blijvenscheiding dreigt of heeft al plaatsgevonden en de communicatie is net zo slecht als bij je ouders destijds

Table 1.0 Enkele voorbeelden van trauma’s en gevolgen

Inhoud Life Coach Sessies

Kwaliteit emotionele relatie ouders

Ik voer gesprekken met cliënten waarbij de kwaliteit van de relatie met de vader of de moeder van de cliënt centraal staat. Als kind heb je een natuurlijke tendens om altijd achter je vader en moeder te blijven staan, aangezien je een bevestiging van hun liefde wilt behouden.

Je ouders houden van je, evenwel ben je als kind zeker 10x zo gevoelig als een volwassene. Dus als je vader of moeder vroeger 1x extreem boos op je is geweest en je hebt het jezelf aangetrokken dan zit die lading nog steeds in je.

Hoe is de kwaliteit van de relatie met jouw moeder en vader?

De meeste cliënten beantwoorden de vraag met een standaard antwoord: de relatie is goed. Door de volgende vragen te stellen wordt in veel geval dit beeld langzaam bijgesteld

Deel je emoties met je vader en moeder?

Vraag je advies aan je vader en moeder?

Voel je jezelf op je gemak bij je vader en moeder?

Relatie vader

De relatie met je vader symboliseert onafhankelijkheid, op eigen benen staan, ondernemen en het feit of je een autoriteit accepteert waar je iets van aanneemt. Problemen met financiën verwijzen regelrecht naar de uitdaging iets recht te zetten in de relatie me je vader.

Relatie moeder

De kwaliteit van de relatie met je moeder verwijst naar genegenheid, huizelijkheid, tederheid en de warmte van de liefde in relaties. Thema’s met het aantrekken van partners en het neerzetten van langdurige relaties verwijzen meestal regelrecht naar de relatie met je moeder.

Relaties derden

Emoties in het NU of uit het verleden met bazen, collega’s, broers, zussen, tantes, ooms, schooljuffen, schoolmeesters, vriendinnen of vrienden wijzen uiteindelijk allemaal terug naar de relatie die jij hebt of had, of juist nooit hebt gehad met je vader of moeder.

Geleide Meditatie voor acceptatie van situaties met personen

Vaak is er afstand tussen jou en je vader en of je moeder en of andere personen in je leven. Door specifieke zeer eenvoudige meditaties kan deze afstand in je hart snel tot nul worden gereduceerd. Daarna worden pijnen de ruimte gegeven en makkelijker losgelaten.

Levensfoto tijdens intake

Het blijkt handig om tijdens de intake een tijdsbalk te maken met de belangrijkste emotionele en alle medische gebeurtenissen. Voor het volgende consult krijgt u een opdracht om dit verder uit te werken. We geven u toegang tot onze online training HappyDePeppie waarin u allerlei tips, checklists en overdenkingen krijgt aangereikt.

Prominente emoties binnen levensfoto

Het is handig om te analyseren welke emotie of emoties je met name parten spelen. Dit kan helpen bij het traceren van emotionele lading in de levensli. Boosheid, gehechtheid, jalousie, trots of onzekerheid?

Life Coach Energie Overdracht na intake

Aan het einde van iedere sessie wordt er energie overdracht gegeven. Het doel hiervan is herinneringen automatisch in je dromen terug te laten komen en het verwerkingsproces te versnellen.

Life Coach De Grote Initiatie vanuit Egypte
De energie overdracht links boven

De energie overdracht werd al in het oude Egypte gegeven, zoals afgebeeld op de Grote Initiatie en het oordeel voor Osirus. De persoon in de linker bovenhoek geeft energie overdracht aan 1+1+ 12 personen die onze organen en een verruimd bewustzijn van de planeten in ons sterrenstelsel voorstellen.

Deze wijze van persoonlijke groei is dus al heel oud. Geen jarenlange dagelijkse Yoga & Meditaties met veel kennisoverdracht maar het ontvangen van de ervaring van een verruimd bewustzijn met veel meer liefde, innerlijke rust, verbondenheid en vrolijkheid. Dit zonder veel inspanning van je eigen kant!

Door met het licht van de engergie overdracht – gelijk aan zelfstandig 1000 uur mediteren – te kijken naar momenten in je leven, waar je destijds zelf geen keuze in had en de patronen te herkennen en te omarmen die later zijn ontstaan, kan je heel veel energie vrij maken voor je bewustzijnsverruiming. Waarom zou je zo moeilijk doen als je gewoon hulp kan ontvangen en de oorzaak van je energie lekken en jarenlange verdriet snel wordt verholpen?

Je leeft nu alsof je op een home trainer fietst met een bewegend videobeeld met de illusie van voortbeweging, terwijl je eigenlijk helemaal niet vooruit komt.

Life Coach de expansie van het innerlijk lichtSamengevat: Zolang er energie blokkades aanwezig zijn, lekt er veel meer energie weg. De energie overdracht pakt eerst de oorzaak aan van je energie lek.

Bereikbaarheid

Life Coach online in het Nederlands en in het Engels. Dus wereldwijd. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie u graag in mijn praktijk voor Life Coach.