JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Burnout Coach op zielsniveau

expansie innerlijk licht

Home » Life Coach » Burnout coach of coaching burnout

Een burnout coach helpt je bij het dichten van een energie lek in 1 van de 5 lagen van jouw ziel. Dit is daadwerkelijk wat er plaatsvindt bij coaching burnout. Wat is een burnout? Door dit energielek verdwijnt continue in die specifieke laag alle energie in een bodemloze put. Als het ware een zwart gat in jouw aura welke alle energie in de nabijheid opzuigt. Doe je 10 minuten iets leuks waar je vroeger wel energie van kreeg dan is het effect nu in 1 minuut weer weg. Hierdoor raak je oververmoeid en overspannen.

burnout coach of coaching burnout overspannen
burnout coach? overspannen?

Wat doe ik als burnout Coach?

Als Life coach volg ik de blauwdruk van de ziel behandelmethode. Een methode ontwikkeld door het jarenlang bestuderen van de levensbloem.

Blauwdruk van de ziel
Blauwdruk van de ziel met 5 lagen

Door het energielek in een specifieke laag kan het innerlijke licht niet meer verder schijnen naar de daarop volgende lagen.

expansie innerlijk licht
innerlijk licht wat steeds verder kan schijnen

Tijdens het intake gesprek krijg ik een beeld van het dieper onderliggende trauma in 1 van de 5 lagen. Daarna behandel ik specifiek hierop. Door een speciale energetische behandeling wordt het trauma versneld losgeweekt. Hierdoor ben je sneller en voor altijd van je trauma en burn out af. Het is een met wortel en tak aanpak. En geen omleiding zoals bij EMDR.

Burnout klachten en de burnout herkennen

Elke laag geeft specifieke klachten. En dit is tegelijkertijd de reden dat clienten soms al eerder in hun leven een burnout hebben doorstaan. Het is dan altijd een burnout van een andere laag geweest.

Onderstaand tref je de 5 hoofd categorieën aan van een burnout om deze te herkennen in je leven. Dit is vanuit mijn rol als burnout coach de essentie van mijn jarenlange ervaring met clienten. Zelfs toen het nog overspannen heette !

  1. Het ontbreken van zingeving en innerlijke rust in je leven
  2. Neerslachtigheid of depressie doordat je in gevangenis zit
  3. Altijd strijdtoneel opzoeken zonder dat je de vruchten plukt
  4. Geen stappen zetten zonder goedkeuring door ontbreken verbinding met jouw inspirerende geest
  5. Buigen onder druk voor belang van anderen en niet in je volle kracht staan

Burnout cijfers

In 2017 zei 16 procent van de 8,5 miljoen werkende Nederlands burn-outklachten te ervaren. Dit was in 2007 nog 11 procent volgens een TNO onderzoek. Er raken dus steeds meer Nederlands overspannen. Volgens TNO is de werkdruk de afgelopen tien jaar enorm toegenomen.

Bereikbaarheid praktijk burnout coach

Burnout Coach kan 100% online in zowel het Nederlands als het Engels. Dus wereldwijd. Face2face voor een intake gesprek is de beste keuze. En daarna healing op afstand. Optioneel is mijn praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk.

Wanneer genezen van burnout ?

Dit alles leidt tot gedragsverandering en tot duidelijke keuzes. Uiteindelijk zodra de energie weer goed stroomt en het lek gedicht is. Het doel van de burnout coach !