JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Jongeren Coach

Home » Life Coach » jongeren coach

Zit je niet lekker in je vel? Je wilt zoveel maar het lukt niet? Of maak je je zorgen gepaard gaande met piekeren en tobben? Of ben je onzeker of ongelukkig? Dan kan ik je als jongeren coach of jeugd coach helpen de weg met zingeving te vinden door met je ziel een verbinding te krijgen. En je weer gelukkig en tevreden te voelen. Voor jongeren, pubers en tieners vanaf 12 jaar. Je bent jonger? Kijk dan naar kindercoach.

Hoe kan ik jou als jongeren coach helpen?

‘De opgroeifase is een periode van moeilijkheden of mogelijkheden’

Sociale media, films en games zorgen voor een continue stroom van informatieprikkels. Dit kan een gevoel van stress creëren en een sterk verlangen creëren om niets te willen missen. De opgroeifase is een noodzakelijke ontwikkelingsperiode waarin de basis wordt gelegd voor de toekomst van jongeren.

jongeren coach en de druk van school
jongeren coach en de druk van school

De cijfers over jongeren

Helaas laten de statistieken van het Nederlands Jeugdinstituut een zorgwekkende trend zien onder jongeren: 78% van de jongeren voelt zich onder druk gezet om naar school te gaan en 43% van de jongeren lijdt aan keuzestress die kan leiden tot burn-out of depressie. De jongeren coach begeleidt en ondersteunt jongeren bij het vergroten van zelfstandigheid, zelfredzaamheid, het ontdekken van natuurtalent, geeft ondersteuning bij leren en bovendien bij het maken van keuzes qua voorbereiding op de toekomst.

Signalen welke diploma’s halen belemmeren?

De onderstaande signalen duiden op het feit dat je last hebt van geesten welke mee liften in jouw energie huishouding. Als genezend medium en jongeren coach kan ik deze uitdrijven. Hierdoor kom je eindelijk weer terug bij jouw Zelf.

 • Is concentreren moeilijk of onmogelijk?
 • Leg je moeilijk contact met andere leerlingen?
 • Heb je een lage eigenwaarde?
 • Heb je weinig zelfvertrouwen?
 • Last van faalangst?
 • Wordt je gepest op school?
 • Heb je wisselende stemmingen?
 • Gaat het inslapen lastig? Slaap je kort en ben je veel wakker?
 • Wordt je snel driftig?
 • Mis je een lieve opa of lieve oma?
 • Ben je onzeker, eenzaam, bang en verdrietig?

Nu zijn je gedachten, emoties en gemoedstoestanden een speelbal van 1 of meer geesten. Deze zijn of boos of verveeld. Deze emoties kan je overnemen. Onverklaarbarebuikpijn op wisselende plekken is ook een sterke indicatie. Vraag aan je ouders of je hier last van had toen je nog klein was of nog steeds hebt. En zoek hulp bij een spirituele jongeren coach.

Normale signalen welke passen bij de opgroei fase

 • Heb je problemen met motivatie?
 • Weet je niet welk pakket of vervolgstudie je wil kiezen?
 • Heb je veel ruzie thuis? Zet je jezelf heel sterk af tegen je ouders?
 • Wil je jouw leven anders dan die van je ouders?
 • Heb je de scheiding van je ouders niet verwerkt? 

Een reguliere jongeren coach kan je tips geven, aanmoedigen en aandachtig luisteren. De vraag blijft, ben jijzelf wel het probleem? Hoe is de emotionele relatie met je vader? Komt hij kijken bij sporten? Helpt hij je? Naarmate deze relatie slechter is en jouw vader meer afwezig is, is jouw motivatie om te presteren en diploma’s te halen sowieso gering. Ook dan ben jij zelf weer niet het probleem.

Bereikbaarheid praktijk jongeren coaching

Jongeren coach kan 100% online in zowel het Nederlands als in het Engels. Dus wereldwijd. Face2face samen met je ouders voor een intake gesprek is de beste keuze. En daarna healing op afstand mochten jullie ver weg wonen.  Optioneel is mijn praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk voor coaching jongvolwassenen waardoor zogenaamd probleemjeugd echt hulp krijgt.

Dit alles leidt tot gedragsverandering. Uiteindelijk kan jij eindelijk weer je zelf zijn zowel letterlijk als figuurlijk. Bevrijding van geesten. Helpt vaak magisch als jeugd coach. Het doel van mij in de rol van jongeren coach !