Spiritueel Ontwaken met Oneness Effort

Oneness Effort

Home » Life Coach » Oneness Effort Boek voor spiritueel ontwaken

Oneness staat voor eenheid. Of te wel eenheidsbewustzijn. Spiritueel ontwaken betekent zelf hierin energie stoppen. Inzet plegen. Het Engelse woord Effort staat hiervoor. De titel van het boek staat dus voor eenheidsbewustzijn realiseren door eigen inzet.

spiritueel ontwaken
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Spiritueel ontwaken zelfhulp gids

Oneness Effort is een boek geschreven in 2013 voor spiritueel ontwaken. Het is een handzaam werkboek of gids met praktische adviezen. Vanuit naar mijn inziens belangrijk Life Coaching materiaal. En dan met de name de lessen van Oneness University om wakker te worden van ons mentaal denken. En bovendien daardoor zielsverdriet te bekijken, te omarmen en op te lossen. Daarnaast is er ook informatie weergegeven over de emoties vanuit verschillende Boeddhistische leerscholen.

Spirituele ontwikkeling gids Oneness Effort aanschaffen

Het is online te koop in papieren vorm voor 33 Dollar bij Amazon.com en voor 35 Euro bij Bol.com . Ook is het mogelijk om het boek digitaal te bestellen voor 11 Dollar bij Amazon.com.

Neem je na het intake gesprek een Life Coach pakket af van 5 of 10 sessies dan krijg je dit boek van mij cadeau!

Oneness Effort
Life Coach Boek

Essentie in Nederlands levenscoach online programma

Ben je het Engels niet zo goed machtig dan hebben we ook een online coaching variant op Oneness Effort in het Nederlands. Deze training heet HappyDePeppy met een interactief platform waarbij je vragen kan stellen aan zowel de auteur als mede cursisten. De kosten hiervan zijn wel hoger dan het boek aanschaffen. Zie tarieven voor alle mogelijkheden passend bij jouw budget.

Spiritueel Ontwaken met Oneness Effort

Het massaal wakker worden van het mentaal denken is volop gaande anno 2020. Wil je sneller dan het collectief dan is deze eigen inzet hard nodig. Volg hierbij je hart. In principe zijn er vele paden naar Rome. Dit pad is op mijn pad gekomen en heeft gewerkt.

Het is een combinatie van persoonlijke groei door zowel het derde oog als het hartcentrum steeds verder te open. Hiertoe is het nodig jarenlang eerst de drie onderste chakra’s te zuiveren. Dit lukt alleen met wortel en tak zodra je jouw mentaal denken doorziet. Zo niet dan blijven saboteurs actief en houden je weg van het opschonen. Dit is de essentie van spiritueel ontwaken.