JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Relatiecoach op spirituele basis

Home » Life Coach Heemstede, Haarlem » Relatiecoach op spirituele basis

Wat kan een relatiecoach voor je betekenen?

Relatiecoach is een specialisatie van een Life Coach om partners in relatietherapie te ondersteunen om onderliggende irritaties te benoemen en te reflecteren. De 3 grootste irritaties over en weer verpesten voor 80% de harmonie in het huis. Al dan niet met kleine kinderen, welke het gedrag van ouders feilloos kopiëren en ook nog eens extra triggeren. Een spirituele relatiecoach geeft geen mentale handvaten om met situaties om te gaan. Het hartzeer wordt omarmd om deze met wortel en tak uit te roeien waardoor de conflict situaties als sneeuw voor de zon verdwijnen. De spirituele relatiecoach opleiding is dan ook totaal anders. Zelfreflectie is een belangrijk onderdeel. Jouw partner spiegelt jouw eigen uitdagingen! Een grote paradox en het hoofddoel van een spirituele relatietherapeut.

relatiecoach
relatiecoach

Wat doet een relatiecoach?

Ook zijn we relatiecoach voor singles. Partners bewust maken dat er in elkaars spiegel wordt gekeken. Op dit moment dragen de onderstaande overtuigingen niet bij aan de harmonie binnen de relatie:

  • Ik erger me aan haar
  • Hij zit altijd voetbal te kijken
  • Kan geen goed gesprek met hem voeren
  • Ze is altijd moe
  • Hij is altijd weg
  • Zij luistert niet naar me
  • Hij is er bijna nooit altijd aan het werk
  • We zijn zo verschillend
  • Hij ruimt nooit op
relatie coach onderzoekt spiegelwerking partners
Relatie coach is nodig om spiegelwerking bij partners te onderkennen

Is een relatie met ruzie erg?

Een relatie is er om emotionele lading uit de kindertijd manifest te maken. Partners trekken elkaar aan, doordat zij zichzelf in elkaar herkennen. Dit is de betekenis van het Indiase woord NAMASTE. (ik ben jou, jij bent mij). De roze verliefdheidswolk aan het begin van elke romantische relatie heeft met deze grote (h)erkenning te maken. Totale liefde en overgave voor de schaduwkant van elkaar. Na verloop van tijd gaan partners elkaar triggeren en ontstaat de wisselwerking tussen de ego’s. Die ego’s in kaart brengen en bewust maken is een belangrijke taak van een spirituele relatiecoach. Ook kan het handig zijn in een gezinsproblematiek te weten dat er ook nog andere expertise aanwezig is: spiritueel coach, verslavingscoach, burn-out coach, kindercoach, pubercoach, single coach, jongeren coach en bedrijfscoach.

Het oplossen van de 3 grootste irritaties over en weer kan de kwaliteit van de relatie voor 80% verbeteren. Dit is de taak van de relatiecoach om hierbij inzichten aan te reiken. En uiteindelijk het gevoel van die roze wolk weer teruggeven. Het is hierbij wel noodzakelijk dat beiden partners naar hun eigen proces willen kijken zonder in oordelen te verzanden.

spiritueel ontwaken
spiritueel ontwaken elke partner kijkt naar het onderbewuste!

Relatietherapie stap 1: Waar staan we qua relatie?

De analyse van de relatie qua status : verliefd, ok, twijfel, intentie scheiding en scheiding verschilt qua beeldvorming ook nog wel eens bij de partners. Ook dit bespreekbaar maken is vooraf zeer effectief. Het geeft antwoord op de vraag voor de relatiecoach : ” Waar staan we?”

Ook de antwoorden op 3 vragen zijn cruciaal: Inspireren jullie elkaar? Hoe is de chemie? Hoeveel liefde krijg je elk uur van de dag? Als relatiecoach wil je niet aan 1 of 2 dode paarden gaan trekken.

Relatietherapie om de therapie heeft weinig zin. Er dient een stevig zielsgevoel en diep verlangen naar de roze wolk met elkaar aanwezig te zijn. En dit gevoel ligt veel dichterbij dan partners vaak denken. Het mentaal denken polariseert de situatie door met een negatief gekleurde bril naar de partner te kijken. Scheidingen zijn meestal niet nodig zodra partners zich bewust worden van hun eigen emotionele verdriet en niet langer hun frustraties afreageren. Voor een relatie coach een belangrijk nevendoel omdat bij een onnodige scheiding de kinderen de grootste rekening gepresenteerd krijgen.

Bereikbaarheid relatiecoach

De opleiding op HBO niveau qua therapeut is eerder afgerond. Zie ook tarieven relatiecoaching voor de financiële kant. Doordat we kiezen voor separate coaching van elke van de partners vergoeden de verzekeraars vanuit de energetische therapie mits je aanvullende verzekerd bent.

Relatie Coach online is mogelijk in het Nederlands, Engels en Spaans. Een face2face intake gesprek heeft ondanks de mogelijke reisafstand mijn voorkeur. Optioneel is mijn praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie u graag in mijn praktijk voor relatiecoach. Hoop dat het antwoord duidelijk is op de vraag wat doet een relatiecoach. Om de onnodige scheiding echt en oprecht te voorkomen kies dan voor een dieper kijkende spirituele relatiecoach !