JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Relatiecoach op spirituele basis

Life Coach » Relatiecoach » Relatiecoach op spirituele basis

Wat kan een relatiecoach voor je betekenen?

Relatiecoach is een specialisatie van een Life Coach om partners in relatietherapie te ondersteunen om onderliggende irritaties te benoemen en te reflecteren. De 3 grootste irritaties over en weer verpesten voor 80% de harmonie in het huis. Al dan niet met kleine kinderen, welke het gedrag van ouders feilloos kopiëren en ook nog eens extra triggeren.

relatiecoach
relatiecoach

Wat doet een relatiecoach?

Partners bewust maken dat er in elkaars spiegel wordt gekeken. Op dit moment dragen de onderstaande overtuigingen niet bij aan de harmonie binnen de relatie:

  • Ik erger me aan haar
  • Hij zit altijd voetbal te kijken
  • Kan geen goed gesprek met hem voeren
  • Ze is altijd moe
  • Hij is altijd weg
  • Zij luistert niet naar me
  • Hij is er bijna nooit altijd aan het werk
  • We zijn zo verschillend
  • Hij ruimt nooit op
relatie coach onderzoekt spiegelwerking partners
Relatie coach is nodig om spiegelwerking bij partners te onderkennen

Is een relatie met ruzie erg?

Een relatie is er om emotionele lading uit de kindertijd manifest te maken. Partners trekken elkaar aan, doordat zij zichzelf in elkaar herkennen. Dit is de betekenis van het Indiase woord NAMASTE. (ik ben jou, jij bent mij). De roze verliefdheidswolk aan het begin van elke romantische relatie heeft met deze grote (h)erkenning te maken. Totale liefde en overgave voor de schaduwkant van elkaar. Na verloop van tijd gaan partners elkaar triggeren en ontstaat de wisselwerking tussen de ego’s.

Het oplossen van de 3 grootste irritaties over en weer kan de kwaliteit van de relatie voor 80% verbeteren. Dit is de taak van de relatiecoach om hierbij inzichten aan te reiken. En uiteindelijk het gevoel van die roze wolk weer teruggeven. Het is hierbij wel noodzakelijk dat beiden partners naar hun eigen proces willen kijken zonder in oordelen te verzanden.

De analyse van de relatie qua status : verliefd, ok, twijfel, intentie scheiding en scheiding verschilt qua beeldvorming ook nog wel eens bij de partners. Ook dit bespreekbaar maken is vooraf zeer effectief. 

Ook de antwoorden op 3 vragen zijn cruciaal: Inspireren jullie elkaar? Hoe is de chemie? Hoeveel liefde krijg je elk uur van de dag? Als relatiecoach wil je niet aan 1 of 2 dode paarden gaan trekken.

Relatietherapie om de therapie heeft weinig zin. Er dient een stevig zielsgevoel en diep verlangen naar de roze wolk met elkaar aanwezig te zijn. En dit gevoel ligt veel dichterbij.

Het mentaal denken polariseert de situatie door met een negatief gekleurde bril naar de partner te kijken. Scheidingen zijn meestal niet nodig zodra partners zich bewust worden van hun eigen emotionele verdriet en niet langer hun frustraties afreageren.

Bereikbaarheid relatiecoach

Relatie Coach online in het Nederlands en in het Engels. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie u graag in mijn praktijk voor Relatie Coach. Zie ooktarieven relatiecoaching. Hoop dat het antwoord duidelijk is op de vraag wat doet een relatiecoach. Om de onnodige scheiding echt en oprecht te voorkomen kies dan voor een dieper kijkende spirituele relatiecoach !