JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Toewijding Life Coaching en keuze plan

Home » Life Coach Heemstede, Haarlem en Online » Toewijding Life Coaching en keuze plan

Samenhang toewijding en behandelplannen

Jouw toewijding of commitment vertaalt zich in het besef dat er naar gelang de de ernst van de situatie meer inspanning nodig is. Dan gaat het over het inplannen van meerdere consulten en je verdiepen in de werkwijze van en reacties op deze manier van genezing. Vertrouwen hierop is de sleutel om jouw zelf-genezend vermogen binnen jouw immuun systeem een boost te geven. Dit geld zowel voor de behandeling van ziektebeelden als life coaching, relatie coaching als burn-out coaching.

toewijding transformatieslag
Toewijding Transformatieslag

Ben je nog bezig met therapieën uitproberen dan is het vertrouwen er onvoldoende. Ook is er een groot risico dat jouw onderbewustzijn en jouw immuun systeem in verschillende therapieën anders wordt aangestuurd. Hierdoor kan het effect uiteindelijk niet die transformatie zijn waar we naar op zoek zijn.

Om jouw toewijding te ondersteunen bieden we behandelplannen aan. Hiertoe kom je niet in de verleiding om vroegtijdig voor je hartzeer weg te lopen. En juist gezamenlijk door te pakken. We hebben tarieven voor:

  1. Behandelingen ziektebeeld(en)
  2. Behandelingen op afstand ziektebeeld(en)
  3. Life coaching, relatie coaching en burn-out coaching
  4. Hartzeer retraites en bewustzijn verruiming retraites

Verandering werkwijze voor transformatie proces

We hebben jarenlang tot medio 2021 gewerkt met losse consulten. Cliënten hadden alle vrijheid om te starten en te stoppen. Spiritueel gezien neem je een bepaalde verantwoording op je zodra je een client helpt.

Heden ten dage willen we daarom selectiever zijn bij de aanname van cliënten. We willen toewijding zien en deze ervaren. We willen de klus – jouw transformatieproces – van A tot Z kunnen afronden. Een client die dit onderbewust niet wil of saboteert zien we liever niet. We besteden er liever niet “onze energie” aan omdat dit spiritueel gezien niet handig is.

toewijding client om transformatie proces af te ronden
toewijding client om transformatie proces af te ronden

De reacties op behandelingen en coaching zijn vaak heftig en intens door oude angsten en pijn die naar bovenkomen. Ook kan een intake overweldigend zijn door nieuw ontvangen inzichten. Inzichten tussen de samenhang van levensgebeurtenissen verkregen vanuit mediumschap kunnen dan te overweldigend of te beangstigend zijn.

Herhaalde waarschuwingen

Ondanks alle waarschuwingen en informatieverstrekking op de website en tijdens een intakegesprek zie ik nog steeds dat zodra het te heet onder de voeten van een client wordt deze soms afhaken. Dit willen we voorkomen. We werpen nu medio 2021 bewust een barrière op met deze pakketten en versimpelen hiermee ook direct de administratie. Jouw toewijding is belangrijk!

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish