JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Genezend Medium met scala aan resultaten

Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Genezend Medium met scala aan resultaten

Genezend medium is een andere term voor paranormaal genezer. Niet elke energetisch therapeut is een genezend medium. Het mediumschap is bij een genezend medium extra krachtig ontwikkeld. Hartzeer overerft van vorige generaties en traumatische ervaringen tijdens de zwangerschapsfase en gedurende de eerste 7 levensjaren kunnen door een genezend medium worden geduid en gebalanceerd. Zelf heb je het geheugen geblokkeerd.

Hoe wordt je een genezend medium?

Je bent een genezend medium of je bent het niet. Spirituele gaven ontwaken als we ons verbinden met ons innerlijk wezen en het pad bewandelen dat de geest voor ons heeft geopend. Sommige mensen merken dat ze het ene vermogen ontwikkelen, terwijl anderen het andere ontwikkelen. Om een ​​genezend medium te zijn, moet je energie kunnen voelen en je moet het ook kunnen hanteren. Dat laatste wil zeggen 1 zijn met de ander zonder er mee te identificeren en hierdoor van de leg te geraken. 

Door het opruimen van eigen trauma’s kan je als genezend medium je zelf wel verder ontwikkelen. De methodiek beschreven in mijn boek Oneness Effort gebruik ik hiervoor ook tijdens life coaching.

spiritueel ontwaken
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Als je jouw pad bewandelt, dien je openstaan ​​voor wat er komt en leren begrijpen hoe je jouw genezend medium gaven kunt gebruiken om de mensheid te helpen. Het is absoluut noodzakelijk dat je verbonden bent met jouw specifieke roeping, want dat is de roeping die zal worden afgestemd op jouw talenten. Een genezend medium luistert naar de innerlijke stem door helderhorendheid.

Hoe zorg je voor (h)erkenning?

Bij mij duurde het nog enige tijd voordat ik het mooiste vak van de wereld genezend medium full time ging uitoefenen. Je hebt voor je praktijk een continue toestroom van cliënten nodig omdat het balanceren na gemiddeld 6 sessies gedaan dient te zijn.

Sloot me al vroeg aan bij een beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging Van Paranormale Genezers (NFPN) en zorgde voor certificering. Destijds in de jaren 90 moest je voor toelating verklaringen van 10 patiënten laten zien met totaal verschillende klachten welke genezen waren. Nu anno 2021 moet je een HBO opleiding hebben en twee certificaten van medische basiskennis. Opleidingen en bijscholingen zijn namelijk verplicht om voor vergoeding bij zorgverzekeraars in aanmerking te komen.

Wat zijn de ervaringen van cliënten?

Zonder resultaten bij cliënten hebben de sceptici over het beroep genezend medium uiteraard gelijk. Iedereen mag zijn mening hebben. Sinds 2013 vraag ik cliënten om aanbevelingen te schrijven. In verband met hun privacy zien helaas heel veel patiënten hier vanaf. Tocht kan je er inmiddels meer dan 30 aantreffen op de pagina Klanten Vertellen. En met een grote variatie aan hulpvragen en ziektebeelden. Op de eerste plaatst is spiritualiteit dichtbij huis in de liefde voor je ouders, partner en kinderen. Ten tweede is het een wetenschap van de Heilige Geometrie en met name de Levensbloem.

dubbele octahedron of pyramide
dubbele octahedron of pyramide

Hoe is het om een genezend medium te zijn?

Je wordt vaak aangevallen vanwege je spirituele manier van leven en overtuigingen. Het hoort helaas bij het leven. Aan de andere kant zullen genezende vermogens niet in twijfel worden getrokken indien ze effectief zijn.

En voor degenen die beweren dat energetische genezing niets anders is dan oplichterij, heb ik altijd hetzelfde antwoord:

“Beschrijf je jouw eigen daadwerkelijke ervaring van energetische healing, of komt het oordeel gewoon voort uit vooroordelen?”

Een vooroordeel is een vooringenomen mening die niet is gebaseerd op reden of een feitelijke ervaring.

De dankbaarheid van cliënten en in verbinding staan met diegenen aan de andere zijde waar je berichten voor mag doorgeven vervullen je hart. Alle energieën die je gebruikt, zijn afkomstig van het priesterschap van Melchizedek en zijn afgestemd op de liefde, het leven en het licht. Deze verbinding met de bron welke met diepe innerlijke rust gepaard gaat, is fantastisch. Terwijl je aan het werk bent zit je gemiddeld een kwartier samen met elke client in deze energie. Een genezend medium maakt je dan ook ontspannen hiermee.

Een genezend medium wat doe je dan?

Voor een genezend medium trilt in golfbewegingen. Wanneer de trillingen niet synchroon lopen of op de een of andere manier getraumatiseerd zijn door fysieke of emotionele veranderingen, wordt gezegd dat iemand uit balans is. Het doel is om het lichaam weer in balans te brengen door de levensenergie te beïnvloeden. Energiewerk door een genezend medium is gebaseerd op dit uitgangspunt.

genezend medium aura balanceren
genezend medium aura balanceren

Mensen die met energie werken, of chi of Reiki, of prana snappen dit. Zelf geef ik de voorkeur aan de term balanceren, want uiteindelijk geneest het lichaam van de client zichzelf.

Binnen dit energieveld zijn er 5 lagen van energie welke allemaal het fysieke lichaam aansturen, doordringen en omvatten. Denk hierbij aan afscheiding, voortplanting, spijsvertering, voortbeweging, ademhaling en communicatie.

Levensbloem constructie voor genezend medium
Levensbloem wielen

Werkgebied online en in praktijk

Genezend Medium consulten ervaren kan online in het Nederlands, Engels en Spaans. Spirtiueel Medium wereldwijd. Voer het een intake gesprek graag in mijn praktijk. Mocht je ver weg wonen dan kan daarna healing op afstand en coaching online plaatsvinden. Ben optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag in mijn praktijk voor het ervaren van een beperkt aantal sessies bij een genezend medium !

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish