JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Helderhorend en nu niet denken

Home » Medium voor antwoorden en inzichten » helderhorend en nu niet denken

Bij mediumschap hoort ook helderhorendheid. Een bepaalde stem hoort iedereen wel eens zonder te weten waar deze vandaan komt. Voor een onbewuste helderhorende een probleem. Dat uit het niets je naam wordt geroepen of dat ze vragen wat kom je hier doen? Dit zijn paranormale ervaringen.

helderhorend grote oren nodig?
helderhorend extra grote oren nodig?

Via de bron, een gids of een bescherm engel krijg je als helderhorend medium informatie door. Helderhorendheid laat via energie op een specifiek punt in je hoofd een stem horen. Je hoort duidelijk een stem in je hoofd bij helderhorend die je iets vertelt.

Helderhorend: Bij helderhorendheid zijn het niet onze eigen gedachten die we duidelijk horen maar of de stem van een geest van de andere kant of de stem van iemand die nog leeft. 

Bij mensen die last hebben van stemmen in hun hoofd  kan die helderhorend onnodig frustratie opleveren. De kans groot dat je niet met en tegen jezelf praat, maar met je gids. Dan ben je toch echt helderhorend. Het lijkt bij helderhorend net of je jouw eigen stem in je hoofd hoort.

Veel mensen beseffen niet dat ze dan helderhorend zijn.

Soms lijkt de stem veel op je eigen stem en toch ook weer heel anders aandoen.  De stem geeft je een antwoord of advies of vertelt je relevante informatie over een client of een situaties waar je alert mee moet zijn. 

Stel dat je in de auto rijdt en put is je hoofd hoort dat je linksaf de weg moet inslaan. Dit is een aanwijzing die je in gedachten aangeeft dat je plotseling naar linksaf moet gaan  en niet rechtdoor moet blijven rijden. Je hoort dit vanuit het niets of vanuit de grote leegte plotseling in je hoofd terwijl je er heelmaal niet mee bezig was.

Via een overleden persoon, gids of iemand die in leven is kunnen stemmen worden opgevangen. En dat laatste klinkt misschien een raar evenwel kan je gesprekken op afstand opvangen. Ook kan je gedachten van gesprekspartners opvangen en horen in je hoofd, welke dan vaak kloppen.  Dit geeft de indruk op dezelfde golflengte te zitten. 

Het komt ook wel eens voor dat je vlak voordat je in slaap valt ineens een stem in je hoofd hoort. Dit komt doordat jouw bewustzijn zich op een andere frequentie bevindt net voordat je in slaap valt. Zodat je dit kunt horen

Gelukkig vinden personen die elke dag stemmen in hun hoofd horen het niet meer raar. Evenwel kan je er veel stress opleveren zolang je het niet kan plaatsen. Een spirituele gids heeft altijd goede bedoelingen en geeft slechts suggesties en nimmer dwingende adviezen.

Naarmate de zielsverbinding zich verder ontwikkeld en hierdoor de zes heldere zintuigen sterker worden, kan er opeens voelbaar iemand naast je staan of met je meelopen en kan er bovendien ook nog eens telepathische communicatie plaatsvinden. Zodra de verschijning van de geest zichtbaar wordt en er een beeld zichtbaar is heet dat helderziend.

helderziend kijk je goed of kijk je in de reflectie
helderziend of kijk in de reflectie op het water?

De klankkleur – een muziekterm ook wel timbre genoemd welke de helderheid en warmte van een klank weergeeft – van die telepathische stem is soms maar een fractie verwijderd van jouw eigen stem. Door oefening kan je steeds beter het verschil ervaren tussen jouw eigen denkende stem en de stemmen welke je opvangt. Hoe meer je hiermee oefent, hoe beter je het beseft. 

Kan je helderhorend trainen?

Het wordt ook wel de stem van de stilte of jouw ziel genoemd. Probeer je geest te kalmeren. Dus denk niet na. Soms is het moeilijk, vergt meestal wat oefening, en stel jezelf dan een vraag. Wacht dan om te zien of je antwoord krijgt.

Het kan bij iedereen 123 werken zodra jouw denken stopt. De energiestroom van zielsverdriet en hartzeer naar het mentale denken dient verbroken te worden door met de ziel een verbinding te leggen. Concentratie midden in je hoofd op het nada geluid is een klassieke raja yoga techniek, welke hier heel goed bij ondersteund. 

Is die verbinding eenmaal gelegd dan speelt intuïtie ook een rol. Je zal ervaren dat antwoorden nagenoeg automatisch uit de leegte komen vanuit je eigen intuïtie.

olifant helderhorend?
Olifant helderhorend?

Luisteren naar iemand in je gedachten die met je praat is helderhoren.  Deze adviseert over de stappen die je mag zetten, waarop je alert dient te zijn en met wie je daarbij rekening mag houden. Of in de rol van paragnost of genezend medium welke informatie belangrijk is voor de client.

Ontwikkelen van zes gaven

Wilt je hulp bij het verder ontwikkelen van helderhoren of alle 6 gaven waaronder helderruiken? Er zijn dan twee wegen die naar Rome leiden. Ten eerst jouw zielsverdriet opruimen en daardoor helderder worden, doordat je mentale filters steeds meer op de achtergrond geraken. Ten tweede een 2 jaar programma van 12 weekend workshops volgen om je bewustzijn verder uit te lijnen met de Heilige Geometrie. Met beiden ontwikkel je helderhoren. !