JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Medium bellen Jyotisha Tat contact pagina

Medium>> Medium Bellen >> Medium Bellen

Medium bellen niet op 06 en niet op 0900

Medium bellen 06 is laagdrempelig in Nederland door de vele websites en TV advertenties. Een betrouwbaar medium bellen 0900 is een zoektocht. Paragnosten en waarzeggers hebben altijd door de eeuwen heen een natuurlijke aantrekkingskracht gehad. Jyotisha leert je liever zelf om deze kwaliteiten te ontwikkelen om deze vervolgens weer te ontstijgen. Verbinding met je ziel is het hoofddoel wat we voor ogen dienen te houden. De paranormale gaves als helderzien, helderweten, helder ruiken, helder proeven en helder voelen zijn daarbij slechts een bijkomstigheid. Een soms handig instrument niets meer en niets minder.

Medium bellen

Medium bellen op 023-7852710

De negen belangrijkste onderwerpen welke vaak aan de orde komen tijdens medium bellen zijn:

 1. Carrière & werk
 2. Droomverklaring
 3. Familie & vrienden
 4. Liefde & relatie
 5. Ontrouw & narcisme
 6. Uit elkaar & scheiden
 7. Overleden dierbaren
 8. Toekomst
 9. Financiën & welvaart

Of het urgent is, hangt met name af van het onderliggende hartzeer. Ook eerdere ervaringen na een medium bellen verlagen de drempel. Sowieso wordt je alleen al door het telefonisch in contact staan met een medium vaak heel rustig. Deze contact pagina van mijn website is niet bedoeld om telkens nieuwe vragen te stellen. Iets wat oneerbiedig: “Één gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.”

Een medium bellen op 023-7852710 heeft in mijn geval dus een andere medium betekenis. Kijk eens onder agenda voor trainingen qua hartzeer opruimen en trainingen voor bewustzijn verruiming. Hiermee ontwikkel je zelf jouw paranormale gaven. Hetgeen weer geen doel op zich is. Zielsverbinding wel!

Onderstaand figuur geeft hiervan een Heilige Geometrie representatie. Het zijn 5 bollen van energie welke jouw fysieke lichaam omringen en doordringen. En 8 persoonlijkheden verblijven in beweging in jouw energieveld.

Levensbloem constructie

Het doel is jouw jouw innerlijk licht container steeds verder laten schijnen tot aan de meest ijle en blauwe bol van energie. Hartzeer oplossen in elk van de 5 bollen is hiertoe nodig.

expansie innerlijk licht

Hierdoor kan je jouw volledige potentieel inzetten in de 4 levensgebieden welke aan de orde komen tijdens Life Coaching sessies:

 1. Werk en Inkomen
 2. Relaties
 3. Gezondheid
 4. Persoonlijke Ontwikkeling

Voor ziektebeelden en of life coaching ben je van harte welkom in mijn praktijk. En bovendien ook voor ondersteuning bij carrière & werk, droomverklaring, familie & vrienden, liefde & relatie, ontrouw & narcisme, uit elkaar & scheiden, overleden dierbaren, toekomst en financiën & welvaart.

Randvoorwaarde is dat Jyotisha geen informatie geeft over derden welke niet aanwezig zijn. medium bellen liefde is dus geen onderwerp. Hij kijkt liever samen met jou naar hartzeer en levenspatronen welke het single zijn in stand houden of voor andere relatieproblemen zorgen.

Het probleem met wortel en tak uitroeien is het credo. Dus goedkoop medium bellen en medium bellen gratis is hiervoor niet de juiste houding. Er zijn van jouw kant liefde, aandacht, middelen, inspanning en toewijding nodig voor deze aanvliegroute. Niet even een snelle oplossing zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen.

De informatie van de andere zijde ondersteunt altijd de persoonlijke groei en welzijn met name qua gezondheid van de client. Hoop je eerdaags op een meer persoonlijke manier te ontmoeten.

Onderstaand formulier kan je invullen om een vraag te stellen of een bericht achter te laten

genezend medium
genezend medium en aura veld

Facebook pagina met nieuws

Dus voor een medium bellen, een medium gratis bellen, goedkoop een medium bellen, online medium bellen moet ik je helaas teleurstellen. Waar ik je mee kan helpen is verbinding met je ziel en alle energie lekken als gevolg van hartzeer te dichten. Wat heb je dan niet telkens meer nodig? Medium Bellen