JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Paragnost bezoeken of paragnosten bellen?

Home » Medium voor antwoorden en inzichten » Paragnost bezoeken of paragnosten bellen?

Een paragnost wat kan hij of zij precies voor je doen?

De rol van paragnosten is niet vastomlijnd. Wel kan iedereen met paranormale gaven zichzelf paranormaal begaafd noemen. Of dit daadwerkelijk zo is, blijkt met name uit de ervaringen van derden. Sommige mensen geloven er sowieso niet in. Deze groep gaan we niet overtuigen. Zelf richt ik me altijd op de groep mensen welke er wel voor open staan. Dit betreft dus het geloof in spirituele vermogens zoals helderziendheid en helderhorendheid. Een paragnost heeft 1 of meer van deze gaven. Om mensen te helpen kan je als paragnost deze gaven inzetten. Bijvoorbeeld door antwoorden en inzichten geven of ze te helpen bij het omgaan met fysieke en mentale problemen.

paragnost en hoe paragnosten in Amerika in de winkelstraat zich presenteren
paragnost of paragnosten gewoon in een winkelstraat in Amerika

Paragnost bezoeken en de zes gaven

Er is een set van zes paranormale gaven welke we hier toelichten. Een medium heeft 1 of meer van deze gaven. Hieronder staan ​​slechts die gaven welke vooral bekend staan ​​om hun unieke krachten. Dit overzicht toont de meest bekende eigenschappen welke ingezet worden tijdens een consult. Ze zijn geordend in de juiste volgorde vanuit de Alchemie en een compleet overzicht.  Het paranormale bevat nog veel meer bovenzintuiglijke krachten of eigenschappen. 

Helderruikend. Het klinkt speciaal, maar sommige helderzienden kunnen wat energie ruiken. Dit kan een ziekte of ziekte in het lichaam zijn, maar het kan ook iemands persoonlijkheid zijn. Een dode kan bij een paragnost ook een bepaalde geur oproepen.

Helderproevend. Dit is een paragnosten kracht welke zelden genoemd wordt. Je kan hiermee aanvoelen wat iemand graag eet of at. Of je kan een sfeer in een ruimte als het ware proeven met en in je mond. 

Helderziend. Mensen die op zoek zijn naar een paragnost, zoeken meestal iemand met helderziendheid. het voorspellen van de toekomst via een glazen bol is het beeld wat hieraan van oudsher kleeft. Helderziendheid is een breed begrip. Er zijn bijvoorbeeld paragnosten die de toekomst zien en ook beelden worden opgevangen door paragnosten zodra ze een object al dan niet van een overleden persoon in hun hand hebben. Helderziendheid omvat ook het aura lagen zien. Denk hierbij aan ten eerste een witte band, te tweede kleuren van emoties en tenslotte het meest subtiele niveau van helderziendheid het waarnemen de Heilige Geometrie in en rondom clienten.  Ook wordt het ingezet om geesten te zien en bovendien het kunnen kijken in het menselijk lichaam. Dit laatste is zeer handig in de rol van genezend medium.

Heldervoelend. Als een paragnost die heldervoeldend is, kan energie voelen. Hij of zij kan zowel iemands energie als emoties voelen, maar het kan ook de energie van de omgeving zijn. Op de plaats delict kunnen ze bijvoorbeeld het gevoel hebben dat er iets ergs is gebeurd.

Helderhorend. De paragnost kan geluiden horen die de gemiddelde persoon niet kan horen. Hier zijn allerlei mogelijkheden. De paranormaal begaafde kan bijvoorbeeld stemmen horen in zijn hoofd welke advies geven, maar ook de gedachten van anderen op afstand worden zeer helder opgevangen.

Helderwetend. Helderwetende paragnosten zijn populair. Deze paragnost met deze set aan gaven ontvangt dan antwoorden die hij niet kan verklaren, maar hij is er zeker van dat dit het juiste antwoord is. Hij kan deze concrete informatie visueel of verbaal ontvangen. 

Paragnosten  hebben meestal 1 of meer van deze 6 gaven. Hiermee kan je heel goed clienten ondersteunen. Een paragnost kan voelen of zien wat er in de weg zit en of hoe je het beste met iets kunt omgaan. Als paragnost geef ik je advies waarmee je de draad weer goed kan oppakken of makkelijker hulp kan aanvaarden waarna alles weer beter gaat. 

Wanneer is het de beste tijd voor​​paragnost bellen?

Misschien heb je een probleem en wil je allerlei keuzes maken. Keuzen maken is voor veel mensen lastig als het onderbeuk gevoel iets anders zegt dan het hart of hoofd. Je vraagt je altijd af wat de juiste keuze is. Een paragnost bellen en vele paragnosten bellen wordt vaak een verslaving. Als paragnost help ik je liever verder met life coaching. Waartoe ik je aan aanspoor om ook zelf met antwoorden en inzichten te komen. En hoofd, hart en onderbuik op 1 lijn te krijgen. Het doel van een paragnost bezoeken gaat hier dus verder.

Veel mensen hebben het tegenwoordig erg moeilijk. Paragnost bellen of vele paragnosten bellen kan dan een verslaving worden. Je kan niet gelukkig zijn en niet weten waar het ongelukkig gevoel vandaan komt. Ook kan een goed plan voor de toekomst ontbreken. Een paragnost helpt jou door te voelen waar de zware emoties vandaan komen.  Samen kijken naar jouw leven – en eventueel ook die van jouw ouders en voorouders – in Life Coaching sessies gaat voor de rest van je leven die helderheid opleveren. Zo kan je als paragnost veel effectiever clienten coachen. Die extra zes gaven maken het verschil zonder zweverig te zijn overigens. Twee benen op de grond is mijn credo. 

Genezend medium voor fysieke en emotionele klachten

Een paragnost of paranormaal begaafde genezer kan ook uitkomst bieden bij lichamelijke klachten. In mijn praktijk zie ik regelmatig dat oud hartzeer de oorzaak is van ziektebeelden of een aantal ziektebeelden. Lees meer bij klanten vertellen. De medici konden er niet achter komen wat er aan de hand was.  Een paragnost welke beschikt over zes gaven kan aanvoelen en of zien in het lichaam wat er mis is. Hiertoe kan een diagnose worden gesteld zonder MRI-scanner. Aan mij de taak – ivm de regelgeving in  Nederland – de client direct door te verwijzen naar de huisarts of specialist. 

Als paragnost ga je heel snel naar de essentie van problemen toe. De spijker op zijn kop slaan heet dit. Je voelt de synthese van iemands leven en helpt met het helder verwoorden van levenspatronen waar de client in vast zit. Een paragnost kan je ook sneller inzicht geven en je gevoelens duiden. Vaak beter dan jezelf kan. Deze paragnost bellen is handiger als je echt vanuit je diepste ziel hulp wilt. Vele paragnosten bellen betekent dat je geen vertrouwen hebt in je eigen spirituele krachten. Dit wil ik sowieso ombuigen. We maken dan een afspraak voor een intake gesprek van 1 uur met aansluitend een energetische behandeling van een half uur. Tijdens dit eerste consult ontvang je mogelijk al veel antwoorden en inzichten als resultaat van het bezoek aan deze paragnost!