JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Pasanta Praktijk Contact

Home>> Contact Pagina

Praktijk Pasanta contact pagina

Pasanta betekent in het Tibetaans Boedhisme de gever of creëerder van vreugde. Het vormt een onderdeel van de Gouden Levensbloem welke een Heilige Geometrie weergave is van de ziel. Die verbinding met je ziel is het hoofddoel wat we voor ogen houden. De Heilige Geometrie brengt energie welke disharmonisch is heel snel terug in harmonie. Dit komt doordat de multidimensionale vormen (3D en ijler) rechte lijnen bevatten met driehoeken, vierkanten en vijfhoeken. Als genezend medium maak ik van die verborgen krachten intensief gebruik. Met als intentie  binnen 5 tot 7 sessies klaar te zijn met 1 of meer ziektebeelden waar je hulp bij nodig hebt. De paranormale gaves zijn daarbij slechts een  bijkomstigheid. Een soms handig instrument niets meer en niets minder. In de rol van genezend medium bieden we voor ten einde raad klanten met de meest uiteenlopende ziektebeelden in de praktijk ondersteuning. Zie hiervoor de ervaring en aanbevelingen van anderen per ziektebeeld. Doel is de ziektebeelden te balanceren en harmonie te installeren. Kijk bij veel gestelde vragen voor een overzicht van ziektebeelden waar eerder ervaring meer is opgedaan. Ook voor een relatiecrisis kunnen beiden partners veel baat hebben bij een spirituele relatietherapie aanpak. 

Wees bewust dat jouw schaduwkant niet interessant is. Ook niet wat er allemaal al in je leven heeft plaatsgevonden. Je hoeft je nergens voor de schamen. Er is geen oordeel naar jou toe. Immers de acties van de 6 generaties voor je hebben veel meer impact op de ontvouwing van jouw leven. Jouw eigen handelingen hebben meestal in dit leven minder invloed. De inzet van  spirituele vermogens is er alleen op gericht om te doorgronden waar je vandaan komt. En je nieuwe richting mee te geven. Eerst door hartzeer op te laten lossen. Het herkennen van levenspatronen waar je in vast bent gelopen heeft prioriteit 1. Ziektebeelden zoals vrees, paniekaanvallen, obsessies en verslavingen zijn daar ook een uiting van. 

Medium bellen

“Één gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden.”De klanten welke diep naar binnen willen kijken om te bezien wat de oorzaak van hun obstakels in hun leven zijn, zijn meer dan welkom. Deze zelfreflectie wordt ook wel spiritueel ontwaken genoemd. Dit staat centraal bij zowel de behandelingen als de coaching sessies. Het betekent iets verder kijken dan je neus lang is. Onderstaande afbeelding geeft dit goed weer. Komt uit mijn boek voor spiritueel ontwaken Oneness Effort.

spiritueel ontwaken

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Wat is die zielsverbinding?

Kijk eens onder agenda voor trainingen qua hartzeer opruimen en trainingen voor bewustzijn verruiming. van de zielsverbinding geeft  onderstaand figuur hiervan een Heilige Geometrie representatie. Het zijn 5 bollen van energie welke jouw fysieke lichaam omringen en doordringen. En 8 persoonlijkheden verblijven in beweging in jouw energieveld. De meest linker figuur hieronder is de Gouden Levensbloem. Wereldwijd gevonden in oude tempels.  

Levensbloem constructie

Het doel is jouw jouw innerlijk licht container steeds verder laten schijnen tot aan de meest ijle en blauwe bol van energie. Hartzeer oplossen in elk van de 5 bollen is hiertoe nodig.

expansie innerlijk licht

Hierdoor kan je jouw volledige potentieel goed inzetten.  Voor ziektebeelden en of life coaching ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Het probleem met wortel en tak uitroeien is het credo. Er zijn van jouw kant liefde, aandacht, middelen, inspanning en toewijding nodig voor deze aanvliegroute. Niet even een snelle oplossing zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen. De informatie van de andere zijde ondersteunt altijd de persoonlijke groei en welzijn met name qua gezondheid van de client. Hoop je eerdaags op een meer persoonlijke manier te ontmoeten. 

Onderstaand formulier kan je invullen om een vraag te stellen of een bericht achter te laten. Dan bellen wij jou bij voorkeur terug. Overdag bellen op 023-7852710 is overigens handiger dan staan we je meestal direct persoonlijk te woord! 

genezend medium
genezend medium en aura veld

Een commerciële benadering vanuit bedrijven via onderstaand formulier wordt niet op prijs gesteld. 

Contact Formulier Pasanta Praktijk

Voornaam of roepnaam
Achternaam
Geef een geldig email adres op
geef geldig mobiel telefoonnummer
Reden van contact opnemen(Vereist)

Maak een keuze door 1 van de 5 opties aan te klikken
Belangstelling Pasanta Dienst(Vereist)
Maak een keuze uit de diensten opties
Geef in maximaal 3 regels jouw vraag weer.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish