JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Pasanta Praktijk Contact

Praktijk Pasanta contact pagina

Leuk dat je contact zoekt. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk. Pasanta betekent in het Tibetaans Boedhisme de gever of creëerder van vreugde. Het vormt een onderdeel van de Gouden Levensbloem welke een Heilige Geometrie weergave is van de ziel. Zodra je op de behandeltafel ligt ervaren cliënten vaak de spontane vrolijkheid hiervan. Je kan het niet uitleggen het is een kwestie van ervaren. 

 

Praktijk Pasanta eenheidsbewustzijn
Praktijk Pasanta eenheidsbewustzijn of ziel

Jouw schaduwkant speelt geen rol

Wees bewust dat jouw schaduwkant niet interessant is. Ook niet wat er allemaal al in je leven heeft plaatsgevonden. Je hoeft je nergens voor de schamen. Er is geen oordeel naar jou toe. Immers de acties van de 6 generaties voor je hebben veel meer impact op de ontvouwing van jouw leven. Jouw eigen handelingen hebben meestal in dit leven minder invloed. De inzet van  spirituele vermogens is er alleen op gericht om te doorgronden waar je vandaan komt. En je nieuwe richting mee te geven. Eerst door hartzeer op te laten lossen. Het herkennen van levenspatronen waar je in vast bent gelopen heeft prioriteit 1. Ziektebeelden zoals hernia, migraine, oogmigraine, clusterhoofdpijn, vrees, paniekaanvallen, obsessies en verslavingen zijn daar allemaal een uiting van. Jouw emoties eveneens!

Medium bellen
Contact Opnemen

Kijken naar diepere oorzaak en mentaal denken negeren

Één gek kan meer vragen stellen dan 10 wijzen kunnen beantwoorden. De klanten welke diep naar binnen willen kijken om te bezien wat de oorzaak van hun obstakels in hun leven zijn, zijn meer dan welkom. Deze zelfreflectie wordt ook wel spiritueel ontwaken genoemd. Dit staat centraal bij zowel de behandelingen als de coaching sessies. Het betekent iets verder kijken dan je neus lang is. Onderstaande afbeelding geeft dit goed weer. Komt uit mijn boek voor spiritueel ontwaken Oneness Effort.

spiritueel ontwaken
spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Waarom is die zielsverbinding zo belangrijk?

Kijk eens onder agenda voor trainingen qua hartzeer opruimen en trainingen voor bewustzijn verruiming. van de zielsverbinding geeft  onderstaand figuur hiervan een Heilige Geometrie representatie. Het zijn 5 bollen van energie welke jouw fysieke lichaam omringen en doordringen. En 8 persoonlijkheden verblijven in beweging in jouw energieveld. De meest linker figuur hieronder is de Gouden Levensbloem. Wereldwijd gevonden in oude tempels.

Levensbloem constructie
De blauwdruk van de ziel

Het doel is jouw jouw innerlijk licht container steeds verder laten schijnen tot aan de meest ijle en blauwe bol van energie. Hartzeer oplossen in elk van de 5 bollen is hiertoe nodig.

expansie innerlijk licht
innerlijk licht wat steeds verder schijnt

Hierdoor kan je jouw volledige potentieel goed inzetten.  Het probleem met wortel en tak uitroeien is het credo. Er zijn van jouw kant liefde, aandacht, middelen, inspanning en toewijding nodig voor deze aanvliegroute. Niet even een snelle oplossing zonder er zelf veel moeite voor te hoeven doen. De informatie van de andere zijde ondersteunt altijd de persoonlijke groei en welzijn met name qua gezondheid van de client. Hoop je eerdaags op een meer persoonlijke manier te ontmoeten.

Doelstelling en aanpak

Die verbinding met je ziel herstellen of versterken is het hoofddoel van wat we voor ogen houden. De Heilige Geometrie brengt energie welke disharmonisch is heel snel terug in harmonie. Dit komt doordat de multidimensionale vormen (3D en ijler) rechte lijnen bevatten met driehoeken, vierkanten en vijfhoeken. Als genezend medium maak ik van die verborgen krachten intensief gebruik. Met als intentie binnen 5 tot 7 sessies klaar te zijn met 1 of meer ziektebeelden waar je hulp bij nodig hebt. De paranormale gaves zijn daarbij slechts een  bijkomstigheid. Een soms handig instrument niets meer en niets minder. In de rol van genezend medium bieden we voor ten einde raad klanten met de meest uiteenlopende ziektebeelden in de praktijk ondersteuning. Zie hiervoor de ervaring en aanbevelingen van anderen per ziektebeeld. Doel is de ziektebeelden te balanceren en harmonie te installeren. Kijk bij veel gestelde vragen voor een overzicht van ziektebeelden waar eerder ervaring meer is opgedaan. Ook voor een relatiecrisis kunnen beiden partners veel baat hebben bij een spirituele relatietherapie aanpak.

De stralende geneeswijze vanuit de ziel

De Grote Initiatie
De Grote Initiatie

In deze oude papyrus uit Egypte is alle geheime kennis opgeslagen. Het heet de grote initiatie voor de priesters van destijds. De priester links boven verricht een belangrijke taak evenals Osiris op de troon rechts. 

Aanmelden of vraag stellen

Onderstaand formulier kan je invullen om je aan te melden, een vraag te stellen of een bericht achter te laten. Via dit formulier zijn we 24/7 bereikbaar. We werken met een 5 stappenplan. Stap 1 is aanmelden. Hiervoor dien je op het formulier inplannen intake gesprek te kiezen. We loodsen je dan vanzelf door de andere 4 vervolgstappen heen. Tussen stap 2 en 3 is een mogelijkheid om in de avond een telefonisch onderhoud met Jyotisha te voeren van 15 minuten.  Je bent dan al op de hoogte van de contouren van het behandel – of coaching plan.

Pasanta 5 Stappenplan
Pasanta 5 Stappenplan

Een commerciële benadering vanuit bedrijven via onderstaand formulier wordt niet op prijs gesteld. 

Contact Formulier Pasanta Praktijk

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish