Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Migraine Aura Uitleg en Hulp! - Genezend Medium Register Therapeut

JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Migraine Aura Uitleg en Hulp!

Home » Migraine wat helpt echt? » Migraine Aura Uitleg en Hulp!

Migraine aura is spiritueel wetenschappelijk met Heilige Geometrie goed te verklaren. Meestal duren klachten 1 uur of minder. Bij een migraine-aura zie je met beide ogen een vlek in jouw zicht. Of je voelt bijvoorbeeld een tintelend gevoel in jouw lippen of in één hand. Dan kan je migraine hoofdpijn krijgen. 

migraine hoofdpijn behandeling
Migraine hoofdpijn behandeling in Oude Egypte

Wat is migraine-aura?

Bij migraine krijg je tijdelijke klachten door een hersenstoring. Daardoor zie je ineens met beide ogen een vlek meestal gekleurd. Of je hebt tintelingen of gevoelloosheid in je gezicht, lippen of handen. Altijd aan één kant van je lichaam. Klachten duren ongeveer 5 minuten en langzaam intenser. De duur is meestal korter dan 1 uur. Daarna verdwenen de symptomen volledig. Je kunt daarna hoofdpijn hebben, maar niet altijd. Na een migraine aura kan het daarna weer opnieuw opspelen.

Migraine aura hoe merk je dat?

Verschillende klachten manifesteren. De meest bekende klachten zijn:

 • Een vlek in de ene helft van jouw linker of rechter gezichtsveld met beide ogen waarneembaar. Met één oog en ook met beiden ogen gesloten zichtbaar. 
 • In het begin is de vlek klein en daarna binnen enkele minuten langzaam groter. 
 • Allerlei kleuren in een lichte vlek
 • Een glanzende gekartelde vorm aan de rand van de vlek is zichtbaar
 • Vanuit de buitenkant van de vlek verdwijnt deze langzaam uit beeld.

Ook andere klachten manifesteren bij een migraine aura zoals: 

 • Aan één kant van je lichaam gevoelloosheid of tintelingen in gezicht, handen of lippen.
 • Aan één kant van je lichaam kan de kracht afgenomen zijn.

Bij het begin worden binnen enkele minuten de symptomen steeds krachtiger. Bij slechts 1 klacht is het meestal binnen 1 uur verdwenen. In het geval van meerdere symptomen of klachten kan het langer duren voordat het helemaal op de achtergrond is verdwenen. Na deze periode kan je hoofdpijn krijgen evenwel is dit niet bij elke persoon of elke keer het geval. 

Migraine en de spirituele oorzaak

In je hoofd bevinden zich net zoals in elke cel van jouw lichaam 5 lagen van jouw ziel. Zie dit als 5 wielen met elke een andere functie en een gekoppeld zintuig. Bij migraine aura speelt het vuur element (oranje) met het zintuig zien en het gezichtsvermogen een belangrijke rol. Door een druk vanuit het lucht element raakt de Heilige Geometrie op vuur niveau uit balans. Daarbuiten ligt het lucht element (groen) met het zintuig voelen en de tastzin van ons hele lichaam. In het geval van een migraine-aanval na de flitsen raakt ook deze laag uit balans. Pas als de echte onderliggende spirituele migraine oorzaak is gevonden, kan je een oplossing voor migraine vinden. Na op vele patiënten geoefend te hebben gedurende meer dan 15 jaar blijkt uit de aanbevelingen dat het werkt.

Levensbloem constructie
De blauwdruk van de ziel

Migraine aura en geduide oorzaak door reguliere artsen

Een verstoring in de hersenen veroorzaakt een migraine aanval. De bloedvaten en zenuwen in jouw hoofd ondergaan een prikkeling. De artsen weten niet precies hoe het werkt. Heb je een zus, broer, moeder of vader welke ook migraine klachten hebben? Bij jou is er dan een verhoogde kans om ook een vorm van migraine te krijgen. 

Kan migraine aura schade toebrengen?

Meestal gaat het binnen 30 minuten weer voorbij. Soms duurt het langer, maar meestal niet meer dan een uur. Je kan het ziektebeeld vanuit regulier standpunt als niet gevaarlijk bestempelen. Toch noemen regulaire artsen wel een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Denk hierbij aan een hartaanval of beroerte. Mannen met migraine aura hebben een kleinere kans hierop dan vrouwen. Een kanttekening hierbij is dat patiënten veelal jong zijn en de kans op een beroerte dan ook navenant klein is. 

Zodra je last hebt van migraine aura is het advies van reguliere artsen om te stoppen met roken. Zo verklein je de kans op hart- en vaatziekten. Dames welke last hebben kunnen beter geen anticonceptie middelen gebruiken met het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Anticonceptiepillen die oestrogeen bevatten, verhogen ook het risico op hart- of vaatziekten. Migraine door pil is ook een oorzaak.

Is migraine regulier te behandelen?

Volgens de reguliere artsen is er geen remedie voor migraine aura. Bovendien verdwijnen de symptomen snel op de achtergrond is het soelaas. Zodra je na de aura een migraineaanval krijgt dan is behandeling uiteraard wel noodzakelijk. Bij meer dan twee migraine-aanvallen per maand komen migraine pillen en het reguliere behandelplan snel in beeld. Na het voorschrijven wordt er elke paar maanden geëvalueerd en al dan niet opgeschaald naar zwaardere medicatie. 

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Behandelwijze hoofdpijn en migraine

Behandelen van alle soorten hoofdpijn en dus ook migraine met aura met verschillende chronische of acute klachten is gestoeld op het meer dan 25 jaar. De aanpak is primair samengevat als volgt:

 1. Het rechtzetten van 2 lichtlijnen in het hoofd
 2. Het activeren van 2 lichtlijnen in het hoofd
 3. De intentie hanteren dat de lijnen in nieuwe configuratie blijven.
 4. Hartzeer oplossen een traumatische ervaring uit het verre verleden.
dubbele octahedron of pyramide pijn na migraine aura
dubbele octahedron of pyramide pijn veroorzaker indien uit balans

De aanpak voor migraine aura is gestoeld op de Heilige Geometrie van ondermeer de hyperoctaëder hetgeen ons pijnlichaam symboliseert. Door het uitlijnen en heractiveren van lichtlijnen verdwijnt het gewaar worden van de chronische pijn. Bovenstaand figuur geeft een vier dimensionale weergave van deze geometrische vorm.

Is het complementair spiritueel te behandelen?

Ja ervaring wijst uit van wel. We nemen de acute en chronisch krachten serieus. Zie de migraine hoofdpijn aanbevelingen van energetisch behandelen van klanten welke jou voorgingen. Hieronder bevinden zich resultaten met ook de meest extreme migraine vormen zoals oogmigraine en CPH-hoofdpijn. Gedurende 25 jaar hebben we een wijze van behandelen ontwikkeld welke totaal afwijkt van alle andere op de markt verkrijgbare methoden. Je hebt helemaal geen producten nodig. Een behandelplan van 6 tot 9 consulten in mijn praktijk harmoniseert de Heilige Geometrie in jouw hoofd structureel. Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in en klik op plannen van intake gesprek voor migraine aura.  

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish