Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Migraine Tips Energetisch Register Therapeut - energetisch therapeut

JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Migraine Tips Energetisch Register Therapeut

Home » Migraine wat helpt echt? » Migraine Tips Energetisch Register Therapeut

Migraine Tips vanuit het complementaire veld op basis van ervaringen met 25 jaar behandelen van migraine patiënten. Realiseer dat je met deze tips opstanding kan worden, doordat het de onderliggende oorzaken qua eigenwaarde bij je kan triggeren! Tips tegen migraine zijn dus eigenlijk tips voor migraine!

migraine tips
migraine tips

Migraine Tips 1: Geef nimmer jouw zoektocht op om jouw levenskwaliteit te verbeteren.

Lees de onderstaande aanbevelingen van cliënten. En onderaan deze pagina staat ook een aanbeveling van een client met Chronische paroxismale hemicranie migraine. De meest extreme vorm. Klik op de vooruit en achteruit spoel symbolen naast de handen om alle aanbevelingen te lezen over migraine en ook oogmigraine.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Migraine Tip 2: Geloof dat alle soorten migraine structureel te verhelpen zijn.

Voor hen die vertrouwen op hun innerlijk is er geen bewijs nodig.

Vier hen die niet vertrouwen op hun innerlijk is elke bewijs onvoldoende.

Stuart Chase

De quote zegt eigenlijk alles met betrekking tot de keuze wel of niet migraine innerlijk aanpakken. Hoofdpijn harmoniseren werkt met balanceren. De innerlijke oorzaak aanpakken is hiervoor nodig. Garanties zijn niet mogelijk. Een intensieve inspanning om achter de oorzaak te komen kan wel. Na 25 jaar onderzoek en oefenen zijn er maar 2 oorzaken: fysiek ongeluk en of een emotioneel ongeluk.

Migraine Tips 3: Weet dat mensen energetisch precies hetzelfde zijn.

migraine aanval oorzaak energieveld
migraine aanval oorzaak verstoring van dit energieveld

Op het niveau van de Heilige Geometrie van onze energielichamen is iedereen gelijk. Evenwel zorgen traumatische ervaringen, familieladingen en lessen uit vorige levens dat ieder individu anders reageert op de omgeving. Migraine is een energetische en fysieke allergische reactie. Jouw hemelse huis met lichtlijnen (onzichtbaar voor meeste mensen) stort in tijdens een migraine aanval.

Migraine Tip 4: Wees bewust dat migraine medicatie symptoombestrijding is

Op de lange termijn met alle chemische stoffen in de medicijnen kunnen er schadelijke effecten optreden. Ook het feit dat je nog steeds hersteltijd na een aanval nodig hebt, is niet gezond voor jouw lichaam. Elke keer krijgt het een klap te verwerken. Houdt wel dankbaarheid naar de migraine medicatie fabrikanten voor de tijd dat je nog niet toe was aan een innerlijke aanpak.

Migraine Tips 5: Realiseer je dat jouw karakter een optel som is van allergische reacties

Jouw karakter is niet vastomlijnd. Veel migraine patiënten die mijn praktijk eerder bezochten vonden zichzelf niet aardig of niet aantrekkelijk. Bijna iedereen identificeert zichzelf hiermee. Spiritueel gezien is dit onjuist. Deze energie kan in de vroege kindertijd overdragen zijn van een volwassene op jouw zelfbeeld. Ook kan je het zelfbeeld overerft hebben van ouders.

dubbele octahedron of pijnlichaam
dubbele octaëder of pyramide jouw verstoord pijn lichaam

Migraine Tips 6: Onderzoek of volwassenen in jouw kindertijd extreem boos op je zijn geweest

In het geval van niet aardig zijn en als maar andere mensen helpen en jezelf daarin verliezen is het goed mogelijk dat er iemand ooit heel boos op je is geweest. Dit volwassene vond je destijds niet aardig. Je hebt waarschijnlijk een seconde gedacht dat je destijds iets verkeerd had gedaan. Die onaardige energie zit nu in jou. Je hebt door het jarenlang met je meedragen je zelf hiermee geïdentificeerd. Valideer of je jezelf een “niet aardig persoon” vindt en daarom altijd klaar staat voor derden om aardig gevonden te willen worden.

Migraine Tip 7: Sta open voor het energetisch of spirituele aspect van migraine hoofdpijn.

Ondanks de mogelijke afkeer hiertoe vanuit overerfde overtuigingen. Als je alles al hebt geprobeerd dan is vaak het vertrouwen en het geloof of blind vertrouwen op de achtergrond geraakt. Ken evenwel geen andere therapeuten welke migraine hoofdpijn behandelen met de Heilige Geometrie kennis en ervaring. Werk al 25 jaar aan het helpen van migraine patiënten. Mijn eerste serieuze vriendin had migraine. Zo kwam ik er mee in aanraking.

Migraine Tip 8: Ga na of je in de vroege kindertijd of later in jouw leven een ongeluk hebt gehad met een lichte hersenschudding of erger.

Zodra ik dit vraag aan cliënten herinneren ze zich vaak zo een gebeurtenis. Door het ongeluk staan de lichtlijnen scheef in jouw hoofd. Deze situatie veroorzaak alle soorten hoofdpijn waaronder migraine en oogmigraine. Mensen realiseren helemaal niet dat dit de oorzaak kan zijn. Het is immers zo veel jaren geleden. Voor pijn bestaat de tijd niet.

migraine oorzaken spiritueel ontwaken
onderliggende migraine oorzaken daarom spiritueel ontwaken

Migraine Tips 9: Check of migraine voorkomt in de familielijn van jouw vader of moeder

Vaak zitten overtuigingen in te weg om een innerlijke aanpak mogelijk te maken. Indien een ouder ook migraine heeft of jarenlang had, dan is dit zeer bepalend voor het geloof in welke aanpak dan ook. Heeft jouw ouder al voor een innerlijke aanpak gekozen? Garanties voor elk individu zijn natuurlijk niet te geven.

Migraine Tip 10: Check of je jezelf onaantrekkelijk vindt

Vaak dragen migraine patiënten zwarte kleding. Ze doen er alles aan om onzichtbaar te worden met bijvoorbeeld zwarte kleding. En mogelijk ook een creatief beroep hebt gekozen om anderen juist wel mooier te maken.

Migraine Tips 11: Valideer of jouw ziel diep van binnen het ziektebeeld in stand houdt om aandacht te vragen.

Ziektewinst is vaak er een saboteur die aan het werk is en die aandacht wil. Via de migraine kan een migraine patiënt eindelijk liefde en begrip ontvangen van de directe omgeving. Vaak gaat dit terug naar de vroege kindertijd en jaloezie tussen broers en zussen. Dit gedrag zie ik ook bij cliënten welke van 2 aanvallen per maand terug gingen naar 2 x per jaar. En niet terugkwamen voor een volgend consult om de klus helemaal te klaren.

Pasanta 5 Stappenplan
Pasanta 5 Stappenplan

Migraine Tip 12: Meldt je aan via contact formulier voor een intake energetische therapie met een behandelplan in mijn praktijk Pasanta – brenger van geluk!

Pasanta brenger van vreugde
Pasanta brenger van geluk

Bouw migraine medicijnen in overleg met jouw arts af. Dit zijn 12 migraine tips uit het complementaire veld. Lees de aanbevelingen van een lotgenoot met de meest extreme vorm van migraine hoofdpijn. Een combinatie van oogmigraine en spanningshoofdpijn.

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish