JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Natuurgeneeskunde voeding, water en energie

Home » Natuurgeneeskunde voeding, water en energie

Wat is natuurgeneeskunde?

Natuurgeneeskunde betekenis waarbij van oudsher de medicijnman binnen de stam alleen natuurlijke preparaten gaf al dan niet in combinatie met energie overdracht. Nu adviseert de natuurgeneeskunde therapeut patiënten over de goede verzorging van het menselijk lichaam. Het is belangrijk om goed na te denken over onze natuurgeneeskunde voeding, de water consumptie en de oorzaken van ziektes voor ziektepreventie. De Natuurgeneeskunde heeft dit als motto aldus Thomas Edison. Natuurgeneeskunde opleiding met specialisatie paranormale therapie heb in 2014 afgerond op HBO niveau.

natuurgeneeskunde en natuurgeneeskundige therapeut
natuurgeneeskunde met klankschalen

Natuurgeneeskunde is de verzamelnaam voor alle alternatieve geneeswijzen welke allemaal het zelfgenezend vermogen van de client aansporen.  Dit zijn therapieën waarvan bewezen is dat ze op basis van ervaringen van zieke patiënten effectief werken al dan niet in combinatie met de reguliere geneeswijze. Daarnaast is het een waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde welke nog altijd in 3 fasen van wetenschappelijk onderzoek met proefpersonen de effectiviteit van medicijnen moeten aantonen. 

Wanneer kan natuurgeneeskunde worden gebruikt?

Het biedt in veel verschillende situaties uitkomst. Dit komt vooral door de grote diversiteit binnen de alternatieve geneeskunde. Dit geldt bijvoorbeeld voor orthomoleculaire geneeskunde waarbij de voedingsleer centraal staat. In de regel schrijft deze therapeut natuurgeneeskundige alternatieven voor om de synthetische medicijnen met bijwerkingen te vervangen. Deze therapie werkt vaak ook goed om allergieën te voorkomen. 

In de natuurgeneeskunde is niet alleen voeding cruciaal. Ook de kwaliteit van drinkwater wordt steeds belangrijker. Zie mijn website GezondWaterDrinken. Een reguliere arts besteed hieraan nauwelijks aandacht. Er gaat een zeer grote preventieve werking vanuit. We zijn voor 80%  water-mensen. En als dit deel structureel vervuild raakt met medicijnresten, pesticiden, asbest nano deeltjes, plastic nano deeltjes en lood zoals laatst in Amsterdam Noord dan is het niet gek dat jaren later 1/3 overlijdt aan het ziektebeeld kanker. 

Volgens de filosofie is het belangrijk om voldoende voedsel en schoon water te nuttigen en goed te reageren op de natuurlijke behoefte van het lichaam. Hierdoor kan je zelf gezondheidsproblemen voorkomen door het evenwicht van het lichaam te herstellen.

Natuurgeneeskunde praktijk

Natuurgeneeskunde kan 100% online in zowel het Nederlands als in het Engels. Dus wereldwijd. Face2face voor een intake gesprek is de beste keuze. En daarna healing op afstand mocht je ver weg wonen.  Optioneel is mijn natuurgeneeskunde praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk.

Natuurgeneeskunde zorgt op basis van gezonde voeding en water dat we tekorten in ons lichaam kunnen aanvullen en gezondheidsklachten te doorbreken. De energetische behandelingen binnen de natuurgeneeskunde worden vergoed.

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish