JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Magnetiseren strijker of magnetiseur

magnetiseren

Home » Natuurgeneeskunde » magnetiseren strijker of magnetiseur

Magnetiseren wordt wordt ook wel energetische therapie genoemd. Het is een vorm van natuurgeneeskunde waarbij handoplegging wordt gebruikt. Magnetiseren is niets anders dan de overdracht van universele energie van de therapeut (magnetiseur) naar de cliënt.

Magnetiseren om te genezen

De magnetische vorm van genezing (healing) is iets dat iedereen van nature doet. Je geeft je energie aan jezelf, aan een ander persoon of bijvoorbeeld aan een dier, waardoor magnetiseren daadwerkelijk geneest. Vroeger in je kindertijd legde je vader of moeder al een hand op de zere plek zoals je knie of hoofd om je te troosten. 

Het nadeel van magnetische genezing is dat je als behandelaar door jouw eigen energie te geven leeg en moe kunt worden. Je energie is immers niet onuitputtelijk. Daarom gebruikt de magnetiseur altijd de energie van het universum, die onuitputtelijk is en deze via de handen overdraagt. Iemand die magnetiseert, werkt als een kanaal: hij of zij is het kanaal.

magnetiseren door magnetiseur
magnetiseren met handen

Magnetiseren … wat precies?

Iedereen kan magnetiseren leren.  De overdracht van gerichte energie is echter iets dat je ontwikkelt door training en oefening. Magnetiseren is veelzijdiger dan energieoverdracht. Het is gebaseerd op een holistische kijk op de mens, waarin de mens bestaat uit chakra’s (energiecentra) en energielichaam (aura). Door de energieoverdracht (magnetiseren) door de magnetiseur wordt oude, overtollige en negatieve energie verwijderd en vervangen door nieuwe, schone en positieve energie. Het doel is om het zelfherstellende genezende vermogen te activeren.

Tips voor magnetiseren

Je doet het tenslotte allemaal zelf! De magnetiseur begeleidt en ondersteunt je hierbij alleen. Jij beslist (meestal onbewust) of jij je beter wilt voelen of niet en of jij je zelf verder qua persoonlijke groei wilt ontwikkelen.

Door energie met een hogere verfijnde trilling te ontvangen wordt je bevrijd van dit zielsverdriet en pijn van oude traumatische ervaringen.  Hierdoor kun je een pad bewandelen dat je in verbinding brengt met jouw ziel. De is omringd en doordrongen van de blauwdruk uit de levensbloem. Dankzij de oefeningen welke wij in boekvorm, als therapeut en in onze retraite trainingen aanbieden, kan je dit proces zelf voortzetten en versnellen. Met deze oefeningen kan je jouw overtuigingen, gedachten, negatief gedrag en patronen waar je in vast zit veranderen.

Magnetiseren samen met hooggevoeligheid

Het magnetiseren door de energetisch therapeut ondersteunt je hierbij. Het is een eeuwenoude methode die onevenwichtigheden in energiecentra helpt oplossen. Magnetisatie kan ook preventief zijn. Door positieve en liefdevolle energie door te geven, zijn blokkades minder waarschijnlijk. Energie stroomt immers vrij door je lichaam en verwijdert overtollige ballast. Door magnetiseren kan je leren omgaan met hoogsensitiviteit en jezelf beschermen tegen prikkels uit de omgeving.

Bereikbaarheid praktijk

Als alternatieve genezer biedt ik ook online in het Nederlands en in het Engels diensten aan. Voor een face2face intake gesprek is de praktijk goed bereikbaar in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio.  Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Vervolg sessies kunnen op afstand of in de praktijk. 

Dit alles ervaar je tijdens een bezoek aan mij als magnetiseur. Een vorm van natuurgeneeskunde of alternatieve genezing. Magnetiseren is een methode die net als Reiki werkt.