JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Reiki behandeling hoe werkt dat?

Home » Natuurgeneeskunde » reiki behandeling door reiki therapeut

Als reiki therapeut of paranormaal genezer geef ik niet alleen maar energie. Jouw ​​immuunsysteem wordt versterkt evenals de natuurlijke immuniteit. Dit versterkt de weerstand en voorkomt het krijgen van allerlei ziektebeelden en of verlicht de symptomen hiervan.  Er kan ook een gehele genezing plaatsvinden.

Therapie vorm Reikie behandeling

Zodra je een Reiki-genezer bezoekt, doe dit dan bewust. Realiseer dat je weet wat een Reiki-behandeling inhoudt en dat je weet wat het betekent. Zodra je er bewust voor kiest dan helpt Reiki jouw fysieke en mentale ongemakken te genezen. Dankzij Reiki brengen we weer een verbinding tot stand met jouw oorspronkelijke energiebron die van jouw ziel. Deze energie stroomt niet alleen door jouwzelf maar ook door alle andere mensen. Dit is de zogenaamde blauwdruk energie of overziel. Het is verantwoordelijk voor alle materie en geestelijke energie, evenals voor alles wat leeft en beeft. Dit betreft dus alle levende wezens op de planeet en in het universum. Reiki brengt je weer in balans zodat je een goede fysieke en mentale conditie verkrijgt. 

Het aanpakken van de onderliggende oorzaken staat centraal

Reiki geneest de hele mens met al haar gelaagdheden. Door naar de oorzaken van klachten te gaan en niet alleen naar de symptomen te kijken. De aandoening word met deze aanpak genezen of de symptomen worden verlicht. In een holistische kijk op de wereld hebben klachten een spirituele, emotionele, mentale of fysieke oorzaak. 

Dit zijn met name angsten opgeslagen in zielsverdriet. Onverwerkte traumatische gebeurtenissen. Reiki beschouwt dit niet als negatief, maar als onderdeel van onszelf. Jouw eigen ziel of onderbewustzijn. Hiermee ontstaat de mogelijkheid dat alle fysieke en mentale problemen verminderen en zelfs helemaal verdwijnen. De zware traumatische energie komt weer in beweging. 

Vertrouwen als sleutelwoord

Er wordt van jou verwacht helemaal op de Reiki energie – de blauwdruk – te vertrouwen. Als therapeut geeft je nooit meer aan de client dat dat hij of zijn qua proces aankan. Bij de behandeling neem je met losse makkelijk zittende sportieve kleding plaats op de behandeltafel. Dit ondersteunt bij de diepe innerlijke rust en fysieke ontspanning. 

Handoplegging een magnetische behandel vorm

Tijdens de behandeling voorziet de therapeut jou als  patiënt van universele energie. Dit is zo krachtig dat er geen muziek en ook geen wierook wordt gebruikt om de patiënt te kalmeren.

Healing op afstand de stralende behandelwijze

Reiki staat zelfs behandeling op afstand toe. Dit gebeurt sowieso al jarenlang 15 minuten lang bij elke client in de praktijk op 3 meter afstand. Bij jou thuis kan ook en dan is het wederom handig om gemakkelijke sportieve kleding te dragen. Als therapeut stuur ik vervolgens universele Heilige Geometrie vormen naar de client. In Reiki heten dit de symbolen van universele energie. 

Spirituele groei

De geneesmethode Reiki helpt ook bij het ontwikkelen van spirituele groei. Gedurende de Reiki behandeling maar ook dagen erna ervaar je ongekende rust, zowel fysiek als mentaal. Jouw energie huishouding stroomt beter door je hele lichaam en laat je gedachten en oude overtuigingen varen. Reiki beïnvloedt ook ons ​​onderbewustzijn en stimuleert automatisch het genezingsproces. Alle soorten giftig afval dat zich ophoopt in lichaamsweefsels worden  afgevoerd. Dit creëert een hoger bewustzijn. Je wordt hierdoor naast jezelf ook meer bewust van allerlei situaties die om je heen plaatsvinden.