Over Jyotisha Tat

jyotisha tat

Waarom anderen helpen bij levensuitdagingen?

Jyotisha Tat is niet helemaal vanzelf dit werk gaan doen. Of ik nou zin had of niet om dit werk te doen mensen - welke ten einde raad waren - bleven sowieso brutaal privé aanbellen. Dit hoorden ze via via blijkbaar. Op 1 of andere manier wilde het universum mij iets duidelijk maken. 

In 2009 raakte "ik" door de crisis mijn ICT werk kwijt.  In 1 jaar veel solliciteren en bijna 4.000km afgelegd. Geen resultaat.  De gedachte kwam bij mij op "Wat gaat er wel vanzelf in mijn leven?". Waar krijg ik wel waardering i.p.v. afwijzing na afwijzing. De velen mensen welke ik in 20 jaar van migraine hoofdpijn afhielp flitsten voorbij. Een ziekte van Crohn client en hernia patiënten. Hoe kwam het dat ik het natuurtalent welke aan mij kleefde niet inzette om full time hiermee aan de slag te gaan? Het was toch wel allemaal bijzonder. Er moest ook brood op de plank komen voor mijn gezin. Ik had geen keus. Het roer moest om. 

Uiteraard ergerde ik mij aan de ongelovigen. De sceptische houding aannemende clienten. De clienten welke er op los leven en dan als ze helemaal ten einde raad zijn pas bij een genezer komen. Terwijl het dan dikwijls te laat is. Uiteraard kwamen er om die reden juist nog meer mensen met het ziektebeeld kanker naar mijn praktijk. Ze ondergingen makkelijker de reguliere behandelingen en hun haar bleef ondanks de chemotherapie op hun hoofd zitten. Vraag me niet hoe het kan. Weer iets wat helemaal vanzelf gebeurde.

Merkte dat ik kanker patiënten sowieso heel goed kon helpen met hun emoties en diepe zielsverdriet. Los van het feit of ze bleven leven. Personen waar ze 15  jaar niets van gehoord hadden, kwamen spontaan aan hun ziektebed om voor hen de pijn te kunnen verwerken. Vraag me weer niet hoe dit kan. Het is wederom een proces wat zich automatisch voltrekt. Leerde dat niet iedereen hoeft te blijven leven om een goede bijdrage te leveren. 

De reviews op de Facebook pagina ParanormaalGenezer beschrijven waarom je het doet. Veel dankbare clienten. 

Dus het antwoord op die waarom vraag is: omdat het vanzelf met weinig inspanning gaat en er een giga impact is op de levenskwaliteit en of manier van levensbeëindiging van anderen. Een aan mijn ziel klevend natuur talent. 

Op welke manier genezing en coaching?

Allereerst is het niet de bedoeling om iedereen te helpen. Over de jaren heen krijg je hier een betere neus voor. Veel mensen zijn niet gereed om geholpen te worden. Ze worstelen met een innerlijke strijd met hun ego en saboteurs. Dit kost te veel energie en gaat niet meer helemaal vanzelf vanuit mijn kant.  Een belangrijk spreekwoord in deze is: "Geen parels voor de zwijnen gooien". 

Het uitgangspunt is dat de client zichzelf geneest. Wil deze niet 100% door die innerlijke strijd dan kan het eigen genezend vermogen van de client moeilijk in stelling worden gebracht. Als genezer geeft je dit zelf genezende vermogen van de client een zet. Je spoort deze aan om zelf aan het werk te gaan. Het immuunsysteem spoor je aan om zijn werk weer goed te doen.  

Als coach wil je bij de client een zekere mate van zelfreflectie zien. De bereikbaarheid om terug te gaan naar de vroege kindertijd en dynamiek van het gezinsleven bij de ouders thuis. Zolang andere alleen de schuld krijgen dan is het moment nog niet rijp.

Toch is deze theorie weer zwaar beproefd in de praktijk en mijn praktijk. Het universum stuurt steeds moeilijkere clienten op mij af om van te leren. 

Wat doe je als een client worstelt met zielsverdriet wat niet van hem of haar is? Het is overerft! De saboteurs zijn extreem heftig. De client is zichzelf niet bewust dat het geen eigen probleem is. De client blijft in een groef hangen van een oude langspeelplaat (LP). Elke keer maar weer dezelfde houding qua angsten en frustratie. Elke keer dezelfde overpeinzingen. Er is moeilijk beweging in te krijgen. De client zit tegen een psychose aan. Doordat ik via mediumschap de mogelijkheid heb om met voorouders te spreken, kan ik de client duidelijk maken dat het gedrag van moeder of bijvoorbeeld opa afkomt. To see is to be free geldt in deze. Zodra je de verbanden, samenhang of in een duurder woord de synthese ziet van je leven over meer generaties heen dan gaat de energie weer stromen. De psychose lost dan langzaam op. 

Intake en afstand behandelingen

Een bijkomend probleem is dat de clienten welke op mijn pad komen steeds zwaardere klachten hebben. Bovendien hebben ze systeem klachten. Een aantal ziektebeelden welke met elkaar samenhangt. Een bijkomend probleem is dat ik steeds gevoeliger wordt door de eigen processen van bewustzijn verruiming en zielsverdriet opruiming. De mate van overdracht van clienten is dusdanig dat ik begin 2020 besloten heb alleen nog in de rol van paranormaal genezer de intakes face 2 face te doen en daarna vervolgbehandelingen alleen nog op afstand aan te bieden. Hiermee komt de kracht van de behandelingen iedereen ten goede.

Alleen voor Life Coaching clienten blijven de consulten face 2 face. Mits er zelfwerkzaamheid wordt betracht en de client zijn of haar zielsbewustzijn daadwerkelijk wil vergroten. Hier zit dus een intrinsieke motivatie om van overleven naar leven te groeien. 

Ben ik - met mijn helpers- het juiste adres om je verder te helpen?

Met liefde vanuit het hart werken en clienten mee op reis nemen naar een nieuw gevoelsland - een nieuw tussen station op de berg naar de top van de hemel - is net zo belangrijk als kennis, opleidingen en certificering. 

Wat wil je als lezer weten?

Ben ik de persoon welke jou kan helpen met waarin je bent vastgelopen?

Op de home pagina kan je de 5 groeifasen en 7 mentale saboteurs terugvinden. Dit is zeer oude en zeer krachtige informatie om te duiden waar je precies in vastloopt.  En ook een indicatie dat dit een proces kan zijn van jaren in iemands leven. Jou daaruit bevrijden gaat een giga impact op je leven hebben. Dat is een uitdaging waar ik warm voor loop. 

Herken je jezelf hierin?  Dan kan je op deze pagina bij het kopje "Overleef Momenten" zoeken naar nog meer karmische raakvlakken. 

De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk of in 1 van de retraite weekenden voor het opruimen van zielsverdriet of bewustzijn verruiming. 

Het victorie teken is voor mij een krachtsymbool welke bij deze aardse beproevingen passen. 

Op een gegeven moment is "jouw leven" slechts een film, welke je terugspoelt en niet de werkelijke essentie. Zodra je alle verbanden ziet, komt er een totale acceptatie en berusting. Eigenlijk begint het echte leven dan pas. In de Heilige Geometrie wordt dit ook wel het plukken van de vruchten van alle eerdere inspanningen genoemd. De Heilige Geometrie is als het ware een blokkendoos welke jouw hemelse huis of Licht Energie Container vormt. Hieronder staan de 8 belangrijkste vermeldt.

Levensgeest
Levenszaad
levenswater
Levensei
Levensboom
Levensblad
Levensbloem
Levensvrucht
 
Dit is wat Nelson Mandala bedoelde in 2003 met dat we het meest bang zijn om in ons licht te gaan staan en onze talenten te laten zien!
De maximale uitzetting de Levensvrucht en voor mij ook het overwinningsteken. 

Levensbloem bollen

Levensbloem Bollen Ringen Lagen

Nelson Mandela

Nelson Mandela 2003:

Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that most frightens us. 

Your playing small does not serve the world.
There is nothing enlightened about shrinking
so that other people won’t feel insecure around you.

"overleef" momenten

Het is naar mijn inziens interessant om met jou slechts die momenten te delen welke een grote impact hebben gehad op het script van "mijn" levensfilm. Of beter gezegd:  "In welk(e) script moment(en)  is mijn film door zwaar zielsverdriet jarenlang blijven hangen?

Herken je de onderstaande momenten, de beproevingen, nieuwe ontmoetingen en ook de gevolgen voor jouw leven dan is de kans groot dat je inspiratie en vertrouwen hierin ervaart.  Dat we 1 of meer ervaringen hetzelfde hebben meegemaakt, geeft dan die speciale band en verbondenheid vanuit het hart. Dit noemen ze ook wel een karmische connectie.

Vervolgens diep ik elk "script moment"  verder uit op een separaat bericht in mijn blog.  Je kan dan voor die momenten welke ook voor jou van toepassing zijn meer informatie terugvinden. Dit helpt bij het reflecteren in jouw leven om ook die momenten waar je klem zit en jouw film hapert.

Het zien en voelen van verbanden
tussen de pijn in het nu en die in het verleden 
staat centraal. Dit zien en voelen is zeer bevrijdend,
waardoor ook direct emotionele reacties plaatsvinden.

Lost verdriet op, dan gaat vervolgens je bewustzijn omhoog en wordt je gevoeliger. Het energielek is immers weg. Het innerlijk licht schijnt weer verder en wellicht is de volgende bol of laag van de Levensbloem aan de beurt om ook in het licht te komen. Je krijgt dan nieuwe angsten,  nieuwe pijnen, veel nieuwe levensgebeurtenissen en mogelijk ook vreemde reacties van derden. Heb je de juiste methodiek geleerd, dan kan je dit innerlijke hart werk "het dichten van energielekken"  zelfstandig doen voor de rest van je leven. Je sluit dus eerst de achterdeur, waardoor veel levensenergie al jarenlang weglekte. 

expansie innerlijk licht

Innerlijk Licht Schijnt verder (pijlen)

 • 1
  Moeder is in extreme stress door verhuizing en merkt zwangerschap en doodstrijd van drieling niet op. 
 • 2
  Helderziende oma van mijn vaders kant overleid en neemt afscheid door mijn slaapkamerraam als ik 3,5 jaar ben.
 • 3
  Lees op 7 jarige leeftijd al boeken over ET's van Eric Von Danicken en alles over UFO's wat ik maar kan vinden in de Kijk. 
 • 4
  Liesbreuk operatie op mijn 10de jaar nadat ik met 1 been door het ijs ben gezakt.
 • 5
  Zus gooit mijn aquarium uit pure jaloezie helemaal door elkaar.
 • 6
  Op het Atheneum wordt ik 3 jaar lang gepest en uitgescholden voor Gandhi.
 • 7
  Op mijn 16de rijdt een auto met 80 km per uur tegen me fiets aan tijdens vakantie werk. Niet dood.
 • 8
   Ik vind mijn moeder naakt op bed na medicijn zelfmoord poging om mijn 19de. Vader zit dronken in stoel.
 • 9
  Verdiep me in de Raja Yoga en Boeddhistische levensfilosofie op zoek naar antwoorden.
 • 10
  Mijn vader overlijdt als ik 28 ben op 53 jarige leeftijd als gevolg van een 20 jaar durende alcoholverslaving.
 • 11
  Ontmoet mijn levenspartner Linda en binnen een jaar wordt onze zoon geboren.
 • 12
   Ontmoet de mannelijke Levensbloem kennis en ontmoet de oprichter Drunvalo Melchizedek. Hij maakt me bewust van het feit dat mijn ongeluk op mijn 16de  geen ongeluk was maar een walk-in proces uit de 13de dimensie. Wij gaan nu van de 3de naar de 4de dimensie. 
 • 13
  Krijg alleen maar zwaar getraumatiseerde en steeds minder leerlingen in mijn workshops. Zoek naar antwoorden en ontmoet op magische wijze de vrouwelijke Levensbloem kennis of beter gezegd de ervaring bij 2 nieuwe leraren in India.
 • 14
  Schrijf en publiceer het boek Oneness Effort over Awakening met daarin de Levensbloem kennis voor coaching clienten.
 • 15
  De zoon van mijn 1,5 jaar oudere zus heeft een hersen tumor op zijn 19de en ik trek 2 jaar lang alle genezing registers open. 
 • 16
  Rij aan einde cursusdag in 2014 met mijn smart - met automaat - naar huis en opeens is alles zeer fel wit licht voor mijn ogen en ben geheugen van die dag helemaal kwijt.

Deze gebeurtenissen met veel impact beschrijven een film. Deze zijn op dit moment nog niet verder uitgediept op het blog. Heb jarenlang een website gehad waar ik niets anders deed dan delen van zielsverdriet verwerking. Mensen zij  er zo bang voor terwijl het juist krachtig oplucht. De content van de ze oude website ga ik op het blog op deze website plaatsen. 

Wat een rare naam Jyotisha Tat?

Tijdens Raja Yoga lessen krijg ik jaren geleden de opdracht om via de stem van de stilte mijn naam en missie te vragen. Zie ook moment 9 hierboven.

Antwoord voornaam: Jyo-Ti-Sha
Sprak de oude Vedische Sanskrit taal niet en dus duurde het nog velen Jaren voordat ik een Sanskrit Engels woordenboek de naam Jyotisha daadwerkelijk aantrof. Ik stond werkelijk paf. Drie betekenissen heeft Jyotisha: 1 Helder Licht 2 Uitdrijven van geesten 3 Kennis van de bewegingen van de hemellichamen of te wel de Indiase astrologie en astronomie. 

In 2013 zelf gekozen achternaam Auteur pseudoniem: Tat
De grote witte broedergemeenschap van ascended masters heet ook wel de Tat Brotherhood. Dit is ook waar de Alpha en Omega order van Melchizedek voor staat. Deze bevindt zich op aarde onder andere onder de grote pyramide van Gizeh. Zie moment 12 hierboven. Tat betekent ook een dappere zoeker naar het licht vanuit de oerbron of Gnosis (pas in 2020 ontdekt).

De naam Melchizedek betekent 'Koning der Gerechtigheid'.  Dit is ook waar de strijd op overleven in mijn leven vanaf mijn geboorte over ging. Nu komen we langzaam in het leven!

Wat een rare missie?

Antwoord Missie : Bija-Gandhi-Salem
Het Sanskrit woord Bija staat voor zaad. Gandhi betekent in het Sanskrit de zon en is ook een veel gebruikte jongensnaam, zoals we deze kennen van Mahatma Gandhi (Zie moment 6 hierboven). Mahatma Gandhi betekent de grote zon. Weer vele jaren later ontdekte ik dat de mannelijke zon alchemistisch gezien "grote spontane gelukzaligheid" bestekent. Het woord Salem betekent 'innerlijke rust of vrede'.  De twee hangen ook samen. Zodra je energie rustig is ontstaat ook die spontane vreugde.  

Ben wars van instanties en niet zelf onder dwang kerkelijk opgevoed. Zit wel in mijn moeders familielijn. Toch haal ik hier het Melchizedek bewustzijn uit de Bijbel aanter illustratie. 

Genesis 14: 18-20
En Melchizedek, koning van Salem, bracht voort brood en wijn; en hij was een priester des allerhoogsten Gods. En hij zegende hem, en zeide: Gezegend zij Abram Goden, de Allerhoogste, Die hemel en aarde bezit! En gezegend zij de allerhoogste God, Die uw vijanden in uw hand geleverd heeft! En hij gaf hem de tiende van alles.

Salem staat voor Melchizedek bewustzijn. Een walk-in kan met toestemming van de hoogste orde een menselijk lichaam tijdelijk benutten om de mensheid als geheel op een hoger plan te tillen. Zie ook momenten 7 en 12 en 16 hierboven. Het tiende deel verwijst naar de Heilige Geometrie en muziek. 

Hebreeën 7: 1-3
Voor Melchizedek, Koning van Salem, priester van de Allerhoogste God ... als eerste Koning van de gerechtigheid, en daarna ook de Koning van Salem, de Koning van de innerlijke rust; zonder vader, zonder moeder, zonder afkomst, zonder begin van de dagen, noch een einde aan het leven, maar gelijk aan de Zoon van God gemaakt en blijft tot in de eeuwigheid een priester. Het woord Melchizedek komt in totaal 9 keer voor in de boek van de Herreeuwen

Missie: Met helder licht op het juiste moment - in lijn met de stand van de sterren - zaden van grote gelukzaligheid plaatsen met behulp van het Melchizedek bewustzijn.

En indien nodig geesten uit de aura uitdrijven. Van de 10 personen hebben gemiddeld 8 lifters in hun aura. Dit geeft wisselende stemmingen en onverklaarbare buikpijn bij kinderen. Zie veel ongelukkige kinderen en zwaar vermoeide ouders in mijn praktijk om deze kinderen te bevrijden van deze geesten. Symptomen: buikpijn, wisselende stemmingen, onhandelbaar agressief of stil teruggetrokken. 

Wat is een walk-in?

Walk-in
Dit klinkt allemaal te goed voor woorden en heel speciaal. Dat is waar. De keerzijde is dat het ook een leven vol zeer extreme ontberingen oplevert om zelf in de stof van het menselijke emotionele lichaam en mentale duale lichaam te ervaren hoe intents het menselijke verdriet daadwerkelijk is. En hoe moeilijk het is voor een mens zelfstanding een zeer snelle persoonlijke ontwikkeling door te maken.

Het aardse leven is een geprogrammeerde film. Mijn moeder is niet mijn moeder, mijn vader is niet mijn vader en mijn zus is niet mijn zus. Ik was geadopteerd in een gezin in de 3de dimensie met extreem zielsverdriet qua verslavingen en boosheid / depressies.  Zie moment 13 hierboven. Probeer hier maar eens uit te komen!

Broederschap van Walk-ins
Ook betekent het dat een walk-in qua bewustzijn alleen door zelfwerkzaamheid en met hulp van andere walk-ins op Aarde steeds verder kan worden opgeschroefd. Dit proces ervaar je in het begin als een onwetende - je hebt het zelf helemaal niet door. Later ben je steeds meer nagenoeg direct bewust van wat er echt gebeurt. Weer later help je andere walk-ins op de planeet bewust hiervan te worden en te ontwaken. Dit is dan ook de reden dat ik deze informatie vermeld ondanks afgunstige reacties van derden met name fanatieke spirituele zoekers vol ongeloof. Heb hierin een taak om leden van de broederschap te helpen!

Eerste 40 jaar in woestijn verbleven

Ik had de eerste 40 jaar ook geen interesse in emoties en zeker niet in zielsverdriet opruimen.

De 40 jaar resoneert met Mozes welke 40 jaar in de woestijn verbleef. Zodra je 39 jaar en 3 maanden bent, zit je opnieuw in de baarmoeder bij je moeder. Je levensfilm wordt voor de 2de keer afgespeeld en wat je eerder meemaakte, kan je opnieuw emotioneel verwerken. Een tweede kans in feite. Hierdoor zie je veel mensen rond hun veertigste totaal de weg kwijtraken. Beter bekend onder de naam Mid Life Crisis. Zodra je 80 jaar bent, wordt je leven voor de 3de keer afgespeeld. Ook dan kan je je zielsverdriet uit je vroege kindertijd opnieuw verwerken. Het zielsverdriet trekt als een super magneet de levensgebeurtenissen aan. Of je ze wil of niet! Heb je een zeer mooie vroege kindertijd gehad dan blijft ook de tweede en derde keer de harmonie. Veel mensen weten evenwel niets meer van hun eerste 7 levensjaren. En dan wordt het zielsverdriet opruim programma interessant. 

Tot 2004 - mijn veertigste - was ik spiritueel gezien met name bezig mijn 3de oog te ontwikkelen met de mannelijke kennis van de Levensbloem en meditaties om mijn aura-lagen te zuiveren. Het diepste zielsverdriet kreeg ik niet schoon met deze technieken. De centrifugaal krachten waren niet sterk genoeg om de zwarte gaten met diep geworteld en verankerd zwaar zielsverdriet uit mijn energie-systeem te slingeren.  Kon ook niets met leerlingen welke emotioneel werden. Was helemaal niet bezig met emoties en was er ook zelf niet in geïnteresseerd.  Toen kwamen er steeds minder en alleen zwaar getraumatiseerde leerlingen in mijn Levensboom workshops, welke mijn verdriet continu raakten. Denk aan volwassenen welke vroeger geadopteerd waren of welke door familie ruzies hun ouders niet zagen. Deze  cursisten en hun situatie waren als een spiegel voor mijzelf.  

Nood doet wetten breken

Het werd tijd voor het echte innerlijke hart werk. Dat is een bepaald moment in je leven - een crisis - welke zo pijnlijk moet zijn, dat je uit je comfort zone komt. Dit is wat ik bedoel als je nog in de "Ja Maar modus"  zit, "Niet naar oude pijn toe wilt gaan" of "Anderen de schuld geeft van jouw ellende". Nog niet het moment. Je zit dan nog in een innerlijk conflict.  Het gezegde: "Nood doet wetten breken" gaat hier op zodra je  - op welke leeftijd dan ook ook  - er klaar voor bent!  

Je weet op dat moment dat je eigen mentaal denken, mentale coaching en mentale trainingen geen oplossing meer bieden. Je zit ondanks allerlei pogingen nog steeds vast en loopt al jaren in een cirkel rond. Dit kan op elk type zielsverdriet gepaard gaan met zeer specifieke ziektebeelden. Elk type zielsverdriet betreft 1 van de 5 elementen. Elk element is naast de emoties ook een stelsel voor fysieke gezondheid. (uitscheiding, voorplanting, spijsvertering, ademhaling en expressie). 

Je mentaal denken geeft het op. 
Je zoekt niet langer zelf de oplossing.

Kwalificaties voor deze 3de dimensie

Complementaire opleidingen
Raja Yoga docenten opleiding 4 jaar
Certified Flower of Life Workshop facilitator
Oneness Teachings Level I en Level II
Certified Oneness Trainer
Oneness Awakening Proces
HBO Natuurgeneeskunde specialisatie paranormale therapie
Raja Yoga meester opleiding 3 jaar

Werk ervaring
15 jaar new business ICT sales ervaring
15 jaar ICT project & interim management
5 jaar trainer Heilige Geometrie workshops voor bewustzijn verruiming
1/2 Jaar Auteur  van Oneness Effort 2013
10 Jaar full time genezend medium en life coach ervaring

Reguliere opleidingen
Master of Science Knowledge Engineering (Artificial Intelligence)
Master of Business Administration
Master of Arts Marketing
HTS Bedrijfskunde

Corona Pro Deo Afstand behandelingen
Meer UITLEG klik hier