Paranormaal Genezer

Paranormaal Genezer en Therapeut

Een paranormaal genezer kan paranormaal genezen, magnetiseren of handopleggen of welke andere naam u er ook aan wilt geven. Belangrijker is het resultaat dat u voor ogen hebt: beter worden.

Paranormale genezing heeft een eigen aanpak en vind haar oorsprong in het oude Egypte.

Wat betekent paranormaal?

Paranormaal bekent naast het normale en de acceptatie hiervan in de maatschappij stijgt. En de acceptatie verandert in de tijd gezien. Ook is de acceptatie anders per land en cultuur. Door de naamgeving in Nederland naar Energetische Therapie te veranderen en hiermee de term zogenaamd aan te passen aan deze tijd, ontkracht men de onderliggende manier van genezen. Het zegt niemand nog iets.

in het Latijn betekent para naast

Een ander woord voor paranormaal is hoogsensitief.

Leuk dat u de moeite neemt om een website van een paranormaal genezer te bezoeken. Doel is u te informeren over de vorm van paranormale genezing en u alvast de nodige informatie te verstrekken voordat u op intake komt.

paranormaal genezer jyotisha tat

Door het met aandacht hanteren van energie met behulp van vele geometrische patronen kan de paranormale genezing – het herstellen van de harmonie – nagenoeg direct optreden tijdens of kort na de behandeling. Dit kan gepaard gaan met zeer emotioneel zijn gedurende een aantal dagen. Dit kan zijn in de vorm van boosheid, gehechtheid, jalousie, trots of onzekerheid. U kunt het zo zien dat uw verdriet bijvoorbeeld jaren lang sluimering aanwezig zou zijn geweest en als een harmonica wordt ingedrukt en er in zeer korte tijd allemaal heftig uitkomt. Dit is eigenlijk geweldig!

Eigen bijdrage aan herstel

De kans op genezing hangt voor een groot deel van u af.  Bent u boos op het feit dat het u is overkomen en stuurt u geen liefde naar het ziek geraakte orgaan en de cellen dan blijft er een verkramping aanwezig. Dit kan de genezing in de weg staan. Dit geldt ook voor vragen omtrent de zingeving van het leven. Iemand die die vraag stelt leeft niet intens.  In feite is er een afstand met iets, een onzichtbare kracht of als u het God wilt noemen kan dat ook. Juist deze verbinding met uw organen, cellen en deze alles doordringende liefdevolle scheppende kracht is nodig voor herstel van de harmonie.

U heeft dus zelf een zeer kracht zelf-genezend vermogen die u kunt activeren met dankbaarheid, harts-verbinding, orgaan-verbinding en cel-verbinding. Dit is de verbinding met de “goddelijke blauwdruk”. Vandaar dat een impressie hiervan op de home pagina staat.

innerlijk licht geometrie
De energetisch blauwdruk

Wat doet een paranormaal therapeut?

Om het genezingsproces enigszins te begrijpen dienen patiënten eerst open te staan voor het bestaan van subtiele energielichamen en kanalen. Om die reden geef ik hier een korte uiteenzetting alvorens een aantal spirituele genezingstechnieken te beschrijven.

De kunst van het paranormaal genezen is een kwestie van bewust waarnemen en ervaring opdoen met uiteenlopende symptomen van ziektenbeelden. Het behandelen door een paranormaal genezer vergt nagenoeg geen inspanning, aangezien je meer een doorgeef luik bent. Steeds meer mensen zoeken hun heil bij een paranormaal genezer. In die zin is het eigenlijk een hype aan het worden. Belangrijk is dat een reguliere arts al een diagnose heeft gesteld.

Patienten hebben in het reguliere medische circuit vaak al een aantal stappen doorlopen en zoeken een alternatieve vorm van genezen. De garantie op genezing kan niet worden gegeven dit is afhankelijk van velen factoren. Toch is er altijd kans op genezing. Iedere cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen.

Harmonische energie gaat dwars door uw lichaam heen en doordringt energie die niet in balans is en voor symptomen van ziektenbeelden zorgt. Het zoeken naar uw verkrampte energie en de emotionele blokkades daarachter is een kunst. Het paranormale is daarbij een handig hulpmiddel; niets meer en niets minder.

Hoe werkt paranormale genezing?

We leven allemaal in energievelden zoals hier beneden aangeduid. Voor mensen die verder spiritueel zijn ontwikkeld zijn de bollen veel groter en kunnen ze kilometers ver uitstrekken.

energie bollen

Alle bollen – vrouwelijke vorm – hebben structuren – mannelijke vormen – die de bollen stevig ondersteunen. Enkele voorbeelden tref je hieronder aan:

lucht element
vuur element
water element
ruimte element
aarde element

Bovenstaande geometrische patronen vertegenwoordigen respectievelijk aarde, water, vuur, lucht en ether energie. Dit zijn de 5 basis energievelden die uw lichaam doordringen en omhullen. Voor meer informatie lees verder over de constructie van de Levensbloem.

Zo zijn alle huidklachten en allergische reacties allemaal verbonden met een verstoring van de lucht energie. Door behandeling op energieniveau – verder weg van het fysieke lichaam – wordt het genezen in feite gemakkelijker, doordat allerlei varianten van ziektenbeelden met eenzelfde aanpak worden behandeld.

De reguliere geneeskunde werkt overigens indirect ook met deze geometrische basis patronen. Elke grondstof in medicijnen kent een geometrisch patroon, welke een harmonische reactie teweeg brengt, zodra deze wordt opgenomen in uw bloedbaan of als zalf met uw lichaam in kontakt komt.

Alle hoeken en lijnen van deze mannelijke vormen worden tijdens een healing uitgelijnd. Deze uitlijning heeft een zeer sterke uitwerking op de fysieke, emotionele en mentale gezondheidstoestand van patiënten. Al onze cellen hebben deze vormen binnen in zich en groeien ook via deze patronen. Zodra zich symptomen van ziekten manifesteren dan raken de vormen misvormd. De vorm is in zijn geheel ingestort, of de lijnen en hoeken zijn niet meer recht.

Waarnemen van energie kanalen door de paranormaal genezer

Naast de geometrische vormen hebben we ook energie kanalen. Deze kanalen worden beschreven in oude teksten en worden nadis genoemd. Onderstaand treft u 2 grafische voorstellingen aan van deze kanalen. De eerste beschrijft het 13 chakra systeem (Ancient Secret Flower of Life, Volume II)en de andere beschrijft heel duidelijk de 22 Tree of Life kanalen (Medicine for 21st Century by Keith Mason) en hun connectie met de endogene klieren die de hormonen produceren. Om hormoon gerelateerde symptomen van ziekten te transformeren is het noodzakelijk deze nadis te bestuderen. Het is het onderwerp waar naar mijn verwachting de alternatieve en reguliere geneeskunde als eerste gaan samenwerken.

In werkelijkheid is het allemaal nog veel complexer en is alles op de diepere lagen verbonden met draaibewegingen van de Geometrie. In oude Boeddhistische teksten splitst de nadi bij het hart van 8 naar 24 naar 72 naar 72.000 levensenergie- en lichtkanalen.

paranormaal genezen energie kanalen
paranormaal genezen 5 kanalen

Verwijderen entiteiten door paranormaal genezer

Een van de eerste dingen die nodig is om te controleren of er zich in patiënten entiteiten bevinden, welke gevangen zitten, boos zijn, gefrustreerd zijn en graag terug willen naar de meer harmonische dimensie waar ze vandaan komen. In de meeste gevallen vinden ze hun weg in de energie lichamen van patiënten tijdens alcohol, drugs, dominante sm spellen of door gewone sex met partners welke entiteiten in zich hebben of een combinatie van al deze factoren. Je aura lagen zijn in deze situaties erg open zonder controle en de entiteiten (geesten zonder lichaam) kunnen makkelijk naar binnen komen.

Nadat alles is uitgewerkt dan sluiten je aura lagen zich af met controle en de entiteiten zitten opgesloten. Deze opgesloten entiteiten zijn de oorzaak van vele ziekten en in het bijzonder kanker. Hun boosheid creëert een explosieve energie welke onze celdeling compleet in de war brengt. Deze verwarring lijdt tot tumoren. De entiteiten bevinden zich in andere dimensies binnen onze organen. Als je vaak last hebt van snelle stemmingswisselingen dan is het noodzakelijk je te laten onderzoeken.

Balanceren geometrische vormen tijdens paranormale genezing

Een van de eerste dingen is het verifieren of de verschillende geometrische vormen – welke zich zowel binnen ons lichaam als om ons lichaam heen bevinden – in goede conditie zijn. De meeste personen zien deze vormen niet. Het is het meest subtiele niveau van aura lezen t.b.v. medische doeleinden. De vaardigheid ontwikkelt zich van het zien van witte energie om levende wezens tot kleuren rondom levende wezens tot aan uiteindelijk het waarnemen van een totale set van geometrische figuren.

Verwijderen blokkades in kanalen met paranormale genezing

Blokkades dienen te worden verwijderd en nieuwe harmonische energie dient te worden toegevoegd om nieuwe blokkades te voorkomen. Blokkades komen voor in de kosmische en aardse kanalen. Afhankelijk van de situatie kan je kou of warmte ervaren tijdens de behandeling. Aardse energie is warm en kosmische energie is koud.

Door in jouw lichaam spiritueel te kijken (net zoals een MRI Scanner doet in het ziekenhuis) en verschillende kleuren licht en geometrische figuren te visualiseren wordt de spirituele genezing compleet en stabiel. Dit is een gave van een paranormaal genezer.

Tips paranormaal genezer

Onderstaand treft u 19 tips aan ten behoeve van uw genezing. Ze zijn ontstaan uit jarenlange praktijk ervaring. Soms lijken ze een open deur, evenwel de daadwerkelijke toepassing ervan door de patient blijft vaak een grote uitdaging. Ze zijn onderverdeeld in 3 groepen

Algemene tips paranormale geneeswijze

 1. Ga eerst naar een reguliere arts om de diagnose vast te stellen van uw ziektebeeld. Vertrouw niet alleen op de vaardigheden van een complementaire therapeut.
 2. Breng uzelf niet in de positie dat u dient te kiezen voor een reguliere of complementaire behandeling. We kunnen de negatieve bijwerkingen van de reguliere behandelingen, gif bestanddelen in medicijnen en het raken van gezonde cellen tijdens bestralingen bewust te niet doen. En bovendien genezende energie toevoegen.
 3. U bent niet ziek. U vertoont symptomen van een ziektebeeld. Identificeer niet met de ziekte!
 4. Al uw cellen worden elke 7 jaar vervangen. Dit betekent dat u zelf de capaciteit heeft om te genezen. Uw eigen zelfgenezend vermogen kan slechts een klein zetje nodig hebben!
 5. Begrijp dat uw ziektebeeld een bericht is om duidelijk te maken dat er iets niet in harmonie is. In principe is dit bijna altijd een onderliggende dualiteit en emotionele lading al dan niet van vroeger.
 6. Alle symptomen van ziektebeelden kunnen worden genezen, indien de cellen bewust wordt verteld wat ze dienen te doen om het zelfgenezend vermogen te activeren.
 7. Uw ziektebeeld wordt alleen chronisch als u daar (tot op heden) mee instemt.
 8. Wees niet boos op uw zelf omdat u ziek bent. Wees heel aardig en lief, geef uw lichaam een massage en stuur licht naar het deel wat niet in harmonie is.
 9. Verwacht dat u op een diep onbewust niveau een verandering dient te doorgaan om weer in balans te komen.
 10. Verwacht dat menig probleem (uitdaging) te maken heeft met emotionele kwesties met ouders, kinderen, de eigen kindertijd of de tijd in de baarmoeder bij uw moeder. Dit kan zich ook op een diep onderbewust niveau afspelen.

Houding tips voor paranormale genezing

 1. Ga niet naar meerdere complementaire therapeuten tegelijkertijd. We werken ondermeer met intenties. Het gaat om het vertrouwen in de goddelijke krachten welke door de therapeut heenstromen. Intenties werken in op uw eigen immuunsysteem. De genezing verricht u uiteindelijk zelf. Uw onderbewuste – welke het immuunsysteem aanstuurt – heeft duidelijke, eenduidige en bij herhaling specifieke opdrachten nodig. Behandelingen werken zeker 2 tot 3 weken door. Zodra er meer pijn of emotionele uitbarstingen plaatsvinden is dat een goed teken. Houdt vast aan het proces en raak niet in paniek.
 2. Ga niet tijdens een reeks behandelingen uzelf energetisch behandelen op een diep onderbewust niveau. (mocht u hiertoe in staat zijn) De kans dat uw mentaal denken het proces saboteert is groot. In feite is het vorige punt dan valide en bent u zelf de 2de therapeut. Uw handen op een pijnlijke plek leggen en de automatische stroming zijn werk laten doen is uiteraard prima. Leer te accepteren dat u hulp nodig heeft van het goddelijke en dat u onbewust nog boos hierop kan zijn. U heeft immers symptomen van een ziektebeeld welke zich manifesteren. Deze disharmonie doet het zelfgenezend vermogen van uzelf geen goed.
 3. Een ondankbare houding richting de therapeut zijn inspanningen is een reflektie van uw innerlijk conflict tussen hoofd en hart. Dit doet uw zelfgenezend vermogen geen goed. Reken niet af met een houding zoals u een product in de supermarkt koopt. Hoewel die houding ook al niet correct is. In deze maatschappij eigenen wij ons iets toe, zodra we betaald hebben. We hebben niet de dankbaarheid in ons hart voor alle mensen hun inspanning en energie welke u instaat stelt om het gekochte produkt uiteindelijk thuis te consumeren. We vergeten dankbaarheid te tonen in ons hart voor de boer, de producent, de groothandel, de magazijnbeheerder, de vrachtwagenchauffeur, de vakkenvuller en de caissière. Deze dankbaarheid voor het geheel is nu juist cruciaal om uw zelfgenezend vermogen te ondersteunen. De saboteurs van uw mentaal denken dient u zorgvuldig te observeren in deze. Durft u naar de dankbaarheid in uw hart te gaan? Of is daar nog te veel pijn?

Patient zelf laten betalen voor paranormaal genezer !

Betaal als patient met uw eigen geld de consulten en tracht indien mogelijk via de verzekeringsmaatschappij een deel hiervan terug te krijgen. Laat anderen – hoe goed ook bedoeld – niet voor u betalen. Het is uw ziel die de wens dient te uiten uw zelfgenezend vermogen te activeren.

Een eigen of eigen deelbetaling staat symbool voor de liefde voor uw ziel en de liefde voor uw lichaam. Dit is een gevoel vanuit het hart. Zolang de patient teveel pijn in haar of zijn hart heeft en zelf geen energie (geld is ook energie) aan het harmoniseren wenst te besteden is het niet het moment om naar welke therapeut dan ook te gaan.

Zo kan een patient jaren therapeuten bezig houden, zonder naar de echte kern van de problemen te gaan. Het onderbewuste, de dankbaarheid en de liefde van de patient zelf zorgt voor de uiteindelijke genezing. Zijn deze kwaliteiten niet of onvoldoende aanwezig dan dragen we water naar de zee.

Verdieping tips persoonlijke groei

 1. Volg meditatielessen om de innerlijke rust en harmonie te verstevigen en meer liefde en rust toe in uw systeem. Dit zal ook onze healing krachten versterken bij het programmeren van uw cellen.
 2. Ga na of uw problematiek (kan fysiek zijn maar diepere oorzaak hebben) te maken heeft met 1 (traumatische) gebeurtenis uit het verleden of dat het trauma gedurende een lange periode voortduurde. Denk bij dit laatste aan fysiek geweld, incest, verslaafde ouders, dominatie of geestelijke manipulatie gedurende de gehele kindertijd. De laatste situatie veroorzaakt een diep wantrouwen of gebrek aan liefde naar andere mensen, maar ook vaak voor jezelf. Uiteraard is hier een langdurige (paranormale) therapie voor nodig, welke naar de pijn toegaat. Ben je klaar om naar deze pijn te gaan of zit je liever in een innerlijk conflict? Geef je anderen de schuld en wil je het slachtoffer blijven? Dit komt de activering van het zelfgenezend vermogen niet ten goede! Kies bovendien heel bewust voor een mannelijke of vrouwelijke therapeut. Ervaring leert dat de patient zijn of haar innerlijke conflict weerspiegelt in de relatie met de therapeut. Kies bij voorkeur het tegenovergestelde geslacht als therapeut, welke energetisch naar de pijn toegaat. Heeft u reeds bij andere therapeuten op deze wijze hieraan gewerkt, dan kan het juist een verdieping geven om een therapeut van hetzelfde geslacht als de desbetreffende ouder te kiezen.
 3. Heeft u in het ziekenhuis te horen gekregen dat u ongeneeslijk ziek bent richt uw aandacht op de gezonde cellen van uw lichaam. En vraag hen de ongezonde versnelt te vervangen. De focus op wat wel goed functioneert in uw lichaam is zeer belangrijk. Het heeft geen zin om in de stress te geraken van een klein percentage cellen welke niet in harmonie is. Ontleen een grotere kracht uit de gezonde cellen.

Hoe wordt je paranormaal begaafd?

In principe ben je al hoogsensitief en leef je vanuit je hartcentrum. Daarna kan je door eigen zielsverdriet opruimen een helder kanaal worden. Eigen angsten opgeslagen in jouw aura zorgen voor dualiteit in waarnemingen. Zodra deze weg zijn neem je kristel helder waar.

Bovendien kan je door jouw bewustzijn verder te verhogen jouw paranormale gaven ook versterken. Wij hebben hiertoe een uitgebreid weekend retraite programma. Toch staat het paranormale niet voorop in deze retraites. Het is een bij effect bij de persoonlijke ontwikkeling en groei voor 4 deelgebieden in jouw leven. Het zijn dus geen paranormale workshops.

Geen beoogd resultaat door behandeling?

Bij het uitblijven van de gewenste resultaten is het zinvol om alle voorgaande tips te schouwen en objectief te voelen in uw hart of deze zijn opgevolgd. Het heeft geen zin om door te gaan met behandelen als resultaten uitblijven. Heeft u in uw leven van allerlei therapeuten en artsen bezocht en heeft het werkelijk niets geholpen dan is het zeer raadzaam om de innerlijke weg te volgen. De kern raken door naar oud verdriet te gaan met coaching De hamvraag? Is uw eerdere therapeut naar de kindertijd teruggegaan en is daarbij naast gespreksvoering ook ruimte geweest om de pijn te voelen? En deze te ontladen?

Zeer goed resultaat na behandeling?

De dankbaarheid en enthousiasme richting het universum voor de harmonisering, kunt u het best uiten door met mond op mond reclame de resultaten en de impact op uw leven te delen met vrienden, kennissen en familieleden of via Facebook een review te schrijven voor heel Nederland. Dit geeft een versterking van het zelfgenezend vermogen. Deze dankbaarheid is ook wel bekend als het zegeningen tellen. Hiermee straalt u naar het universum uit: doet u nog maar meer van ditzelfde!

Paranormaal Therapeut Heemstede Haarlem Aerdenhout

Samengevat de wonderen zijn deze wereld gelukkig nog niet uit. Er is altijd kans op genezing. Dan is het wel zaak om aanvang te maken met een behandelplan. Elke cel van uw lichaam wordt elke 7 jaar compleet vervangen. Dus het lichaam heeft de kracht om alles te herstellen. Het zoeken naar die weg van genezing is een kunst. Het opvolgen van de tips en de juiste houding bespoedigen de werking van uw zelf genezend vermogen. Deze een zet geven, beoefen je als paranormaal genezer.

Corona Pro Deo Afstand behandelingen
Meer UITLEG klik hier