JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Paranormale geneeswijze ervaringen

paranormale geneeswijze ervaringen
Home » Paranormaal Genezer » Paranormale geneeswijze ervaringen

Paranormale geneeswijze ervaringen op schrift krijgen is niet zo eenvoudig te realiseren. Al ben je nog zo paranormaal begaafd dit is wat 100% uit het hart van tevreden klanten dient te komen. De meeste cliënten vinden mijn praktijk door mond op mond reclame. Dit zal altijd zo blijven. Het online delen van ervaringen over de paranormale geneeswijze ervaringen van klanten heeft als doel een grotere groep van de bevolking wakker te schudden. Paranormaal begaafd bestaat dus net zoals de zovele paranormale theorieën. De paranormale wereld is interessant. Meestal besteden TV programma’s aandacht aan paranormale activiteiten en gebeurtenissen.

Dit is niet mijn doel. Als slechts 1 zieke persoon per week door de paranormale geneeswijze ervaringen van cliënten geïnspireerd wordt dan ben ik al blij. Ben lid geweest van de vereniging van paranormale genezers in de jaren negentig. (NFPN). De paranormale wetenschap is voor mij de studie van het Goddelijke met de Heilige Geometrie. Deze oeroude kennis leer je niet bij de opleidingen en beroepsverenigingen.

Bovendien is en blijft het zo dat de Goddelijke krachten welke het zelfgenezend vermogen van een cliënt aansporen uiteindelijk voor de genezing zorgdragen. Het is voor mijn eigen houding belangrijk om nederig te blijven ondanks dat er spontane wonderbaarlijke genezingen plaatsvinden. Als het niet de bedoeling is volgens een hoger plan kan “ik” hoog of laag gaan springen. Er gebeurt dan helemaal niets.

Klanten vertellen niet makkelijk over de paranormale geneeswijze

Klanten vertellen niet altijd zo makkelijk aan derden met naam en toenaam over hun ervaringen. Uit een recent onderzoek van een ziekenhuis in Den haag blijkt dat 75% van de patiënten naast de reguliere specialisten ook alternatieve therapeuten bezoekt. In 80% van de gevallen vertellen ze dit niet aan de specialist in het ziekenhuis. Ook kan er vanuit religieuze overtuiging een belemmering opzitten om te zeggen dat je een alternatieve vorm van genezing naast het reguliere kiest.

Sommige streng gelovige Christelijke groeperingen beschouwen dit werk als Goddelijk en alleen voorbestemd voor en door God. In de Islam is dit ook deels zo afhankelijk van de stroming. In het Boeddhisme wordt je op handen en voeten gedragen. Bij de Indianen stammen en stammen in Afrika is de paranormale geneeswijze al duizenden jaren de reguliere geneeswijze.

Leeswijzer voor aanbevelingen Energetische Therapie ervaringen

Deze pagina met aanbevelingen is een verzameling van 1 op 1 overgenomen 5 sterren waarderingen van klanten van mijn Facebook pagina Paranormaal Genezer. Deze zijn voor de handzaamheid hier gegroepeerd per ziektebeeld. Door naast het figuur met de handen te klikken zie je per ziektebeeld meerdere aanbevelingen. Binnen elke aanbeveling kan je op de vijf * klikken dan kom je uit op de bron tekst mits je een Facebook account hebt.

Ervaringen paranormale geneeswijze per ziektebeeld

Corona

Een ziektebeeld welke via Italië ons land in maart 2020 binnenkwam

profile-pic

Corona en ernstige benauwdheid met hoge koorts in de acute fase

Was al eens eerder in 2019 bij Jyo geweest in zijn praktijk i.v.m. huidklachten en met name galbulten. Op advies van derden. In maart 2020 had ik een Corona infectie. Hoge koorts, enorm zweten (van koorts), zeer zwak (kon met moeite nog naar de wc lopen, niet douchen en toename benauwdheid met ademhalingsfrequentie van tussen de 24-30 per minuut. De indicatie voor ziekenhuisopname destijds wat ik niet wilde. Had dus last van een acute fase van Corona en was al 6 dagen zeer ziek door Corona maar op dag 6 was de allerslechtste dag. Heb slechts 1 consult op afstand van Jyo ontvangen en een aantal keer contact gehad via mijn vrouw over of het effect van de behandeling op de klachten gedurende die dag. In de loop van 12 uur knapte ik als een wonder op: de snelle ademhaling werd langzaam weer normaal, koorts zakte, zweten was voorbij en in loop van ruim 1 week weer hersteld en aan werk. Ik kreeg wel de instructie dat als de situatie erger zou worden, ik de huisarts moest bellen. Nadien nog maand moe maar goed hersteld verder van Corona Het is ongelooflijk wat Jyo kan (zelfs op afstand dus). Ik weer dus niet wat hij al die uren precies gedaan heeft toen ik zo ziek naar adem lag te happen. Ik snap ook niet hoe het kan, maar het voelde na circa 12 uur als een 'wonderbaarlijke genezing'. Ik heb echt het gevoel dat ik door zijn krachten door de heftige acute fase van Corona ben gekomen zonder ziekenhuisopname, hij heeft waarschijnlijk hiermee mijn leven gered. Ik ben hem natuurlijk erg dankbaar. Ik wil niet met eigen naam genoemd worden of geciteerd worden maar wel met een gefingeerde naam. Bedankt

Willem P.

Hernia en de paranormale geneeswijze

Het ziektebeeld hernia wordt door de paranormale geneeswijze totaal anders aangevlogen dan welke behandelmethode dan ook. Lees hier meer over in het bericht over het ziektebeeld hernia en oud zielsverdriet.

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Hernia

Beste Jyo,

Nog bedankt wat jij voor ons hebt hersteld.
Jaidy gaat goed en mijn rug is 100% verbeterd!! Thanks
Marcel en de fam. (was Facebook 5 sterren referentie: account opgeheven)

Marcel Jaspers

Hernia

Ik ben in contact gekomen met Jyo door mijn moeder. Ik had al een erg lange tijd veel pijn in mijn rug. Ik ben in ruim twee jaar naar verschillende fysiotherapeuten geweest maar dit hielp minimaal. Ook mijn huisarts en de artsen in het ziekenhuis konden niks vinden en mij dus niet verder helpen. De pijn die ik had was soms ondragelijk en heb mij hierdoor soms voor school ziek moeten melden omdat ik wist dat ik het niet vol zou houden. Ik heb in totaal 7 behandelingen bij Jyo gehad, in de periode van 13/04/15 tot 08/07/15.
Als ik klaar was met een behalndeling van me rug voelde ik die dag nog wel een lichte pijn maar ik merkte al bijzonder snel dat die pijn steeds meer afnam en veel minder vaak terug keerde. Toen ik hoorde van Jyo geloofde ik er niet meteen in dat het zou helpen, maar ik stond open voor alle hulp en optjes dus ik gaf me er aan over. Ik kan nu eindelijk na ongeveer 3 jaar zeggen dat ik van mijn rugpijn af ben, met dank aan Jyo Vijf *

Kim Weidema

Hernia klacht net voor operatie

In mei 2013 kreeg ik last van mijn rug. Na enkele maanden fysio kwam er geen verbetering. Hierop ben ik naar een speciale rugkliniek gegaan en bleek uit de MRI dat ik een hernia had. Omdat ik niet meer goed kon bewegen en veel pijn had heb ik direct een intradiscale injectie gekregen. Deze heeft tijdelijk geholpen maar na een aantal weken kwam de pijn nog veel heftiger terug. Zover dat ik niet meer kon slapen en de hele dag aan pijnstillers en warmtepeisters zat. Volgens de arts was een operatie nog de enige oplossing. Ik zag hier erg tegenop maar kon ook niet meer tegen de pijn.

Mijn vriendin stelde voor om voor de operatie toch eens bij Jyotisha langs te gaan. Tijdens de eerste sessie op 5 december merkte ik helemaal niets. De avond (pakjes avond) was de pijn alleen maar erger geworden. De nacht was een hel maar ben uiteindelijk toch in slaap gevallen. Tot mijn grote verbazing werd ik de volgende ochtend wakker en had zo'n 40% minder pijn. Stond weer een stuk rechter en kon weer fietsen. De daaropvolgende sessies (6 in totaal) hadden steeds hetzelfde patroon. In de avond heftigere pijn en de volgende dag een stuk minder. Maar na iedere sessie werd het minder.

Ik ben er na de 6 sessies bijna helemaal vanaf. Slaap weer als een roos, kan alles doen en geniet weer van de dag. Ondertussen zijn diverse vrienden ook bij Jyotisha langs geweest en hebben allemaal resultaat. Ik schrijf deze recentie dan ook met veel overtuiging en adviseer iedereen...probeer het. Baat het niet dan schaadt het niet. Vijf *

Bart van Bijnen

hernia

Hoi Jyo,
Bedankt voor de behandeling aan m'n hernia afgelopen september. Na een aantal jaren bij Fysio, Osteo en andere paten te zijn geweest 1 x bij jou en geen last meer. Als herboren. Vijf *

Tom Wolfs

Hernia

Ja ik raad jyo zeker aan, ben vaker bij hem geweest in het verleden en met zeer goede en prettige resultaten.Vorige maand kon ik bijna niet meer op of neer van de pijn in mijn rug. Dacht eerst aan nierstenen. Dus heb ik jyo gevraagd of hij tijd had om mij te behandelen. Gelukkig kon ik dezelfe dag nog bij hem terecht en wat bleek dat hij constateerde dat het een hernia was. Daar was ik niet blij mee. Maar na 3 behandelingen in korte tijd was ik toch wel van mijn rugpijn af. Ik zal jullie vertellen dat het een hele opluchting was hoor. Dus bij deze zou ik Jyo zeker aanraden bij iedereen die iets onder de leden heeft.Kortom ben ik super blij met hem. Bedankt Jyo topper ben je.

Ton Looij

Wonderbaarlijke resultaten paranormale geneeswijze

Dit zijn  wonderbaarlijke resultaten van de paranormale geneeswijze. Dit gebeurt alleen als het de bedoeling is. Dit hangt van veel factoren af. Zelf ben ik hierin een ondergeschikte schakel. De goddelijke genade doet het werk.

profile-pic
profile-pic

Verlamming

Toen ik 21 was, ging ik paardrijden, de eerste keer ooit (aangezien de eerste ervaring een pony was). Rocky zal ik nooit vergeten.
Hij was een nerveus dier en was dol op zijn baasje. Zij (de eigenaar) kwam op het idee om het paard te laten galopperen, hoewel ik behoorlijk bang was om eraf te vallen.

Dus toen vroeg ze mijn broer om het paard vast te houden. Ze riep jet paard op te galopperen. Zo ging het niet helemaal, want tijdens haar roepen begon het paard zijn achterbenen in de lucht te trappen (als een rodeo) en ik vloog ermee naar de kant van het pad waar een opgedroogde beek vol rotsen was. Mijn broer probeerde me op te laten staan ​​toen ik weer bij bewustzijn kwam. Ik viel helaas weer flauw toen ik probeerde op te staan ​​en mijn voeten niet kon voelen.

Vervolgens zat ik in de ambulance, vastgebonden in het bed met een halskraag om mijn nek. Ik had het ergste verwacht, omdat ik mijn benen niet kon voelen. Er werden tests gedaan. Er was niets gebroken of beschadigd, maar ik kon nog steeds niet lopen en begon me steeds meer zorgen te maken. Ik werd in een rolstoel uit het ziekenhuis gerold en in bed gelegd. Ik kon al meer dan een week mijn beiden benen niet bewegen toen mijn ouders besloten mijn buurman Jyotisha te bezoeken.

We reden de weg af en werden naar de meditatieruimte van Jyo gebracht. Ik weet niet zeker hoelang we daar waren omdat ik de tijd uit het oog verloor, maar toen hij klaar was, zei hij; Sta op! En dat deed ik ! De pijn en verlamming was helemaal weg en ik liep zonder enig probleem.

Vanaf dat moment begon ik te twijfelen of medicijnen echt de oplossing waren voor welke ziekte of pijn dan ook. Of misschien gewoon een manier om mensen negatief te laten denken en ziektes aan te trekken. Het opende ook mijn geest voor een andere manier om dingen te zien en te voelen. Het gaf me een idee over hoe krachtig onze geest is, hoe we naar onze instincten moeten luisteren. En hoe werken en oefenen veel meer goeds voor deze wereld zou kunnen brengen, vooral door anderen te helpen.
Nogmaals BEDANKT JYOTISHA !!
PS Sindsdien geen pijn. Vijf *

Lianna Martin

Voor het eerst na geboorte spreken

Ten einde raad waren we...

Met ons 2 jarige zoontje. Hij gilde overdag en 's nachts en had paniekaanvallen. Onverklaarbare pijnaanvallen. Ons zoontje kon nog niet praten.. waren het buikklachten, toch oorpijn? En dat gegil..?
In het academische ziekenhuis wisten ze het antwoord ook niet. Elke keer weer een opname. Alle mogelijke onderzoeken zijn gedaan. Hoorde dit dan misschien bij zijn gen afwijking? Door de hele medische molen is hij geweest. We wisten het echt niet meer.
We zijn gaan "googlen" en kwamen de website van Jyo tegen. Eerst twijfel.. gaan we echt naar een paranormaal genezer met ons 3 jarig zoontje. Dat was voor ons volledig onbekend terrein. Wat hebben we te verliezen.. We bellen gewoon.
De eerste afspraak stond. Als het te zweverig is of het bevalt ons niet, staan we zo weer buiten spraken we af.
Maar zo was het helemaal niet. Al tijdens de eerste afspraak kwam er een soort rust over ons zoontje. Jyo had echt contact met hem. Heel bijzonder. Jyo kon bepaalde belastende entiteiten (spirits) "waarnemen" bij ons zoontje en wegsturen. Helemaal begrijpen deden we het niet, maar we hadden er echt een goed gevoel bij.

En wat een warme en toegankelijke man is Jyo. Bijzonder ook om te zien hoe ons zoontje reageerde op Jyo. De weken daarna is ons zoontje zoveel rustiger geworden en de klachten, de paniekaanvallen en het gegil verdwenen. We zijn nog een vier keer terug geweest naar Jyo.

Op een dag aan het einde van de middag had hij plots hevige oorpijn en ik stuurde een app naar Jyo. Hij belde terug en stelde een behandeling op afstand voor. De volgende dag was de oorpijn weg en ons zoontje begon plotseling voor het eerst in zijn leven te praten. Wij en zijn begeleiders konden het niet geloven in de weken erna. De liedjes over dieren welke we al jaren voor hem zongen om hem rustig te maken kende hij uit zijn hoofd. Zodra we met zingen pauze hielden wist hij het dier te noemen op de juiste plek. Hij kreeg daarna direct logopedie om zicht beter verstaanbaar te gaan maken.

We komen nu uit voorzorg om de paar maanden bij hem.Lieve Jyo heel erg bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Heel bijzonder.

Irene

Bronchitis en chronisch verkouden

profile-pic

Kwam in april 2017 bij Jyotisha terecht via internet. Heb er al vanaf mijn jeugd last van mijn longen met bronchitis. Ben toen ik 16 jaar was een keer met mijn moeder mee geweest naar een magnetiseur. Deze man vroeg of ik het ook een keer wilde ervaren. Op 1.5 m afstand werd ik heel warm op mijn borst. Schrok er zelfs van zo plotseling was het. Het had veel impact op mijn leven. Na een korte verkoudheid zakte het iedere winter verder af naar mijn longen. Dat hield maanden aan met heel veel hoesten. Heb hier ongeveer 25 jaar last van gehad. Ben naar huisarts geweest uiteraard. Zeer vervelend omdat ik zoveel hoest. Heb soms een inhalator gebruikt om allergische reacties te onderdrukken en een enkele keer antibiotica. Ben over de jaren heen wel bij meer dan 10 hulpverleners geweest. Uiteindelijk besteedde ik niet zo veel aandacht meer aan dat gehoest. Totdat ik na een jaar in Portugal gewoond te hebben er bijna niet meer vanaf kwam. Na een antibiotica kuur - die overigens goed hielp - had ik het jaar daarop weer veel klachten. Hou eigenlijk niet van dat soort geneesmiddelen. Ben toen het alternatieve circuit ingegaan. Ben maar drie keer op consult geweest. Heb er helemaal geen last meer van. Wel zo handig. Ben super blij dat ik geen last van longen meer heb. Geweldig resultaat met dank aan Jyotisha!

Klasien

Entiteiten uit de paranormale wereld

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Entiteiten bij kinderen

Wat en hoe het is is een raadsel. Maar na 4 maanden een elke dag boze zoon(9 jaar) in huis te hebben gehad. Is de rust weer gekeerd. Hij is nog weleens boos. Maar de vreselijke driftbuien hebben wij niet meer gehad. Er kan weer overlegd worden. En er wordt weer geknuffeld. Heerlijk. Jyo alvast bedankt. (was Facebook 5 sterren referentie: account opgeheven)

Esther Burgerhout

Entiteiten en buikklachten

Soms is het beste om het gewoon te ervaren. De methodiek van Jyo was me onbekend, echter op zijn tafel komt je lichaam meer dan tot rust, al is het soms ook hard werken door oude zeer toe te laten. Dan komt de opluchting rust daarna. Mijn buik was mijn zwakke plek en tezamen met verkregen inzichten van meer rust en vertrouwen gaat het echt na jaren stukken beter. Dus probeer het gerust zelf wat het voor je kan doen ! Vijf *

Jan Benck

Dochter sliep slecht

Ben via een vriend met Jyotisha in contact gekomen. Heb een dochter welke elke nacht tussen 3 tot 4 uur wakker lag. Dus ze was ‘s nachts lang en veel wakker. Hier heeft ze 2 tot 3 jaar last van gehad. We zijn niet bij reguliere hulpverleners geweest. Ook niet bij andere complementaire hulpverleners. De impact op haar leven was dat ze continue vermoeid en heel hangerig was. We zijn 3 keer op consult geweest. Een kleine 2 jaar geleden en onlangs in 2021 nog een keer. Ze is nu een rustig slapend kind die overdag veel meer energie heeft. Heb nu elke nacht een rustig slapend kind die overdag veel energie heeft. (Ze wordt heus nog wel eens wakker maar slaapt daarna weer verder). De impact van de behandelingen is natuurlijk aanzienlijk. Ze is vrolijk en wordt nu uitgerust wakker. Ook wij als ouders kunnen weer meer doen ‘s avonds omdat je weer er van op aan kunt dat er een goede nachtrust volgt. We zijn erg blij met de behandelingen en de warme manier waarop je mijn dochter en mij hebt benaderd. Fijn! Fijn dat je mijn dochter een manier hebt kunnen geven om hetgeen ze had een plekje te geven en ermee om te gaan, zonder het kapot te maken.

Jos Montijn

Gewrichten en de paranormale geneeswijze

Als klein kind sla je oud zielsverdriet op in 1 van jouw 13 gewrichten of 33 ruggenwervels.

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Gewricht

Hoi Jyo, hartstikke bedankt voor het behandelen van mijn elleboog. Ik heb geen pijn meer en kan weer volledig losgaan met drummen. Helemaal TOP!!! Vijf *

Tom Wolfs

gewricht

Vorig jaar kreeg ik enorm veel last van mn linker arm, kon er bijna niets meer mee doen. Verschillende fysiotherapeuten,doktoren,injecties en medicijnen konden de pijn niet wegnemen. Ben uitgekomen bij Jothisia en na 3 behandelingen was ik na genoeg pijnvrij! Ik kan mn arm weer bewegen zat eerst helemaal opslot. Helemaal blij met het resultaat!! Vijf *

Esther Otte

Zere knieën

Op aanraden van een kennis heb ik in augustus 2021 de site bezocht. Onder de indruk van de uitgebreide informatie en jarenlange ervaring op een begrijpelijke manier beschreven, heb ik contact opgenomen. Op 18-jarige leeftijd heb ik een knieblessure opgelopen tijdens een handbalwedstrijd, meniscus stuk en een gescheurde kruisband. Na mijn handbaltijd ging ik wielrennen/mountainbiken , een sport waarbij je je knieën niet belast en dus niet voelt. Toch kreeg ik in de loop der jaren last van mijn andere knie maar weet niet precies hoe dat is ontstaan. Mogelijk door overbelasting ivm mijn andere knie. Jaren later wees een meniscusoperatie aan deze knie uit dat ik knieën van een 75-jarige had, aldus de operende arts. Mijn ouders hebben allebei 2 nieuwe knieën en mijn oudste broer heeft ook zwakke knieën. Dus ik schikte mij in mijn lot. It is all in the family. Tot een half jaar geleden. Ik kreeg pijn in mijn knieën met traplopen, in 1 houding zitten en tijdens en vooral na het fietsen werd de pijn erger. In mijn knieholte en uitstraling naar mijn been. En maar niet herstellen. Daarnaast kreeg ik ook last van beide heupen die mij 's nachts wakker hielden . Ik besloot even te stoppen met fietsen, na vijfentwintig jaar, door een oude handbalblessure , wie had dat ooit gedacht. Na 2,5 maand heb ik in het ziekenhuis foto's van beide knieën laten maken . De uitkomst was geen verrassing: 1 knie slijtageniveau 4 (hoogste slijtage gradatie) en de andere knie bijna niveau 4. De arts adviseerde mij paracetamol en specialistische fysiotherapie te volgen. En na te denken hoe verder. Mijn relatief jonge leeftijd en fitte conditie zou bijdragen aan een spoedig herstel. En kon dan weer jaren mee. Na 4 dagen paracetamol werd de pijn draaglijk maar voelde ik mij daar verre van prettig bij. Ik besloot een afspraak te maken om aan te geven dat ik een nieuwe knie wilde . Een week voor deze afspraak ben ik naar Jyo gegaan met de gedachte "ik heb niets te verliezen" . Geen Fietsen en actief buitenzijn betekend voor mij mijn hoofd "uitzetten" en in de buitenlucht zijn . Ik had steeds pijn en kon mijn energie niet kwijt. Ik was niet blij. Na een intake heb ik 5 consulten gehad . De consulten vonden plaats in 2,5 maand. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Eigenlijk ben ik vanaf het 1e consult tot en met het 5e consult heel moe geweest. Pijn, kramp, spanning, hartkloppingen, gevoelloze benen alles kwam en ging onaangekondigd. Ik liet alles over mij heen komen in de wetenschap dat het erbij zou horen. Het was heel fijn dat Jyo deze "klachten" kon verklaren en mij inzichten kon geven in situaties en mijn gedrag. Mijn knieën zullen altijd gevoelig blijven en kan geen gekke dingen doen maar ik heb geen pijn meer, ongelooflijk maar waar. Daarnaast ben ik van binnen veel rustiger en voelt heel fijn. Ik had niet gedacht dat er in zo'n relatief korte tijd zoveel kon veranderen. Qua energie en fitheid zit ik nog niet op mijn oude niveau, maar voel mij lichamelijk een stuk beter. Daarnaast zie en begrijp ik meer van mijn eigen gedrag . Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat Jyo mij behandeld heeft. Ik wens Jyo en Linda het allerbeste! Nogmaals dank!

Monique

Gewricht

Bij Jyo kom je in een oase van rust terecht. Hij weet snel de oorzaak van je klachten te vinden en deze aan te pakken. Had erg last van mijn rechte schouder. Na 4-5 behandelingen was ik weer pijnvrij. Hartelijk bedankt, Jyo! Vijf *

Britta von Wedel

Gewricht

Het is niet te geloven maar gewoon waar . Wat Jyotisha ook bij je aanpakt , je gaat weer pijnloos weer verder !
Ik kan nu ook weer hele kleine dingetjes vast pakken met mijn herstelde gebroken hand. Vijf *

Astrid Vrensen

Migraine hoofdpijn + Clusterhoofdpijn

Er zijn meerdere typen hoofdpijnen en migraine hoofdpijn. Met de paranormale geneeswijze kan je migraine als gevolg van een ongeluk in de kindertijd sneller verhelpen als de vorm waarbij de client overtuigd is niet aardig te zijn qua persoon of niet de schoonheid te hebben. Lees meer hierover bij het bericht over migraine hoofdpijn.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Syndroom van Sjaastad of CFH Hoofdpijn (ernstige clusterhoofdpijn)

profile-pic

Paroxysmale hemicrania.

Kwam via Jyotisha via internet in zijn praktijk. Heb al 27 jaar last van ernstige hoofdpijn. Ben in die periode 2 keer in het ziekenhuis opgenomen. Heel het reguliere traject heb ik afgerond. Wilde evenwel geen operatie in mijn hoofd dat vond ik te riskant en er is geen garantie op succes. Er is in feite geen goede reguliere behandeling. De impact op je leven van de ziekte van Sjaastad is dat je geen leven meer hebt. Ben eind 2020 en begin 2021 vijf keer gedurende 11 weken op consult geweest. Na elke consult had ik steeds minder en minder intense hoofdpijn aanvallen gehad. Na deze behandelingen gaat het super ik heb 500 procent mijn leven weer terug. Kan weer alles eten en heb geen aanvallen meer. Dat waren er eerst tientallen per dag. Heel veel dank. Jyo en Linda zijn hele lieve mensen, ze doen alles wat mogelijk is om je te helpen!!!

Ton Kandelaars

Pijnverlichting

profile-pic

pijnbestrijding

Jyo bedankt dat je dinsdag tijd hebt gemaakt om mij van mijn pijn af te helpen ,ik heb daardoor mijn werk kunnen doen,met voor mij een heel goed resultaat. dankje daarvoor. Vijf *

Catherine Cleeren

Meerdere ziektebeelden behandelen met de paranormale geneeswijze

Meerde ziektebeelden worden ook wel systeem klachten genoemd door therapeuten. Deze patiënten hebben vaak jarenlang allerlei specialisten gezien. Helaas zijn deze mensen vaak moedeloos. Een sprankeltje hoop en het gezegde “Nood doet wetten breken” doet hun ziel vaak nog 1 keer een nieuwe therapeut en behandelwijze proberen. De druk op mijn schouders is dus hoog. De client wil daadwerkelijk alle klachten opgelost zien met behulp van de paranormale geneeswijze.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

meerdere klachten

Driekwart jaar geleden kwam ik bij Jyo met een scala aan klachten. Oa een chronische blaasirritatie. Het duurde enige tijd, maar nu kan ik zeggen dat de periodes dat ik geen last meer van mijn blaas heb, steeds langer worden. Regelmatig komt er na een 'Jyo-sessie' oud verdriet uit. Precies wat moest gebeuren. Zelf kon ik er niet bij. Maar na een behandeling bij Jyo gebeurt het gewoon. Heb nu al twee maanden (na 6 jaar!) geen klachten meer gehad. Een wonder! En elke keer als ik bij Jyo geweest ben, gaat het weer beter. Dit is niet het enige: en passant heeft Jyo ook mijn (versleten) heup behandeld. Ik kon bijna niet meer lopen. Na de eerste behandeling van hooguit tien minuten, merkte ik al verschil. Omdat deze mijn heup terloops nog even was behandeld, de nadruk op andere aandoeningen lag, was ik de behandeling helemaal vergeten.
En ik me in de weken daarna maar afvragen hoe het toch kwam dat ik opeens zo veel beter liep! Pas veel later dacht ik terug aan Jyo's korte behandeling! De twee keren erna heeft Jyo me ook kort behandeld en het is werkelijk ongelooflijk!
Natuurlijk, mijn heup is versleten, het kraakbeen is weg, dus pijn heb ik nog wel, en ik loop niet meer zo makkelijk als ik deed toen alles nog oké was, maar ik hink bijna niet meer en ik loop met gemak een uur en zonder stok! En o, ja, zou ik helemaal vergeten: tussendoor kreeg ik een printervulling op mijn grote teen. Nagel er half af, en een ernstige ontsteking. Naar Jyo natuurlijk. Ik wist niet wat me overkwam: wat ben je nu aan het doen? vroeg ik. Het voelde alsof hij strengen -ja, wat? ontstoken weefsel? - uit mijn teen trok. Daarna was het kloppen over, en mijn teen genas. Dank je wel, Jyo! Vijf *

Marga van Doorn

meerdere klachten

Op aanraden van een collega, kwamen wij wanhopig bij Jyo aankloppen voor hulp. Jyo wist al bij de eerste sessie onvoorstelbare resultaten te boeken, en heeft ons ondertussen al van verschillende fysieke en mentale problemen verlost waarbij de medische wetenschap de afgelopen jaren niets of weinig voor elkaar kreeg!
En dat zonder nare therapieën, medicatie of operaties!
We hebben ondertussen al verschillende mensen 'doorverwezen' en raden ook echt iedereen aan om het te proberen, zeker als je klachten hebt die de huisarts/specialist niet onder controle krijgt. (en misschien al eerder dan dat.
Jyo bedankt!! Vijf *

Richard Algra

Via familie ben ik bij Jyotisha gekomen. Nu had ik een gebroken stuitje (staartbeen). Ben in ziekenhuis geweest en kreeg pijnstillers. De tijd moest zijn werk doen. Ik heb 2 maanden niet gewerkt door de pijn en de tijd van benodigde herstel. Ben in totaal 4 keer in Juli / Augustus 2020 op consult geweest. Elke week veel minder pijn, vrijer gevoel om meer te (kunnen) doen. Vaak wel moe na behandeling en merkte echt dat er wat was gebeurd aan mijn energie in mijn lichaam. Heb een veel sneller herstel gehad doordat ik sneller van de pijn af was. Echt stukken beter. Ik kon al na 2,5/3 weken stukken lopen terwijl de dokter had gezegd dat het wel 5 weken kon duren voordat ik weer fatsoenlijk kon lopen. Ik ben eerder ook voor andere dingen zoals botbreuken en cystenieren behandeld door Jyotisha en ook dat herstel ging een stuk sneller. Mede dankzij deze hulp was ik weer sneller op de been en kon ik weer aan het werk. Ik zal voor altijd naar zijn hulp opzoek gaan als er lichamelijk iets is gebeurd. Maar ik kan ook altijd voor mentale problemen bij hem terecht. Dank voor deze unieke combinatie. Ik ben altijd meer dan tevreden geweest met de hulp van Jyotisha. Mocht je denken dat het een stap voor je is om hem te benaderen, doe het gewoon en plan een consult in. Hij zal je altijd helpen met wat dan ook!

Timo Steenkist

Rouwverdriet

profile-pic

Rouwverdriet

Mijn vriend heeft zijn vader verloren toen hij 17 was, hiervan had hij veel onverwerkt rouw verdriet. Jyotisha heeft hem geholpen weer in contact te komen met zijn vader, hierdoor heeft hij het echt een plek kunnen geven. Jyotisha ziet de patronen die de normale psychologie niet herkend en heeft daarom een veel diepere kijk op het probleem.

Jyotisha is zeker aan te raden voor degene die openstaat voor alternatieve geneeswijzen. Vijf *

Sophia

Dieper inzicht in leven

profile-pic
profile-pic

inzicht

Innemende man met innemende inzichten en kwaliteiten! Vijf *

Sherif El Boushy

Dominantie

Via een zoektocht op internet naar een paranormaal genezer, kwam ik al snel bij Jyo terecht. We hadden een intakegesprek waar ik me goed bij voelde dus we maakten een vervolgafspraak. Uit onze gesprekken bleek dat ik een patroon had ontwikkeld om dominante mensen in mijn leven toe te laten en mijzelf kwijt te raken. Ik was er boos en verdrietig van en dat wilde ik veranderen. Door middel van gesprekken, de duidelijke analyses van Jyo en aanvullend zijn behandelingen was ik er snel achter waar dat door kwam. We werkten aan mijn verleden en hij gaf mij duidelijk aan waar ik vast ben gelopen en waar ik in het vervolg op kan letten. We hebben van september tot januari ongeveer 10 sessies gedaan. Al snel voelde ik me minder verdrietig, sterker en positiever. Jyo is iemand met een enorm scherp inzicht, hij weet snel tot de kern door te dringen en maakt problemen inzichtelijk waardoor je goed begrijpt waar het probleem zit. Zijn behandelingen ondersteunen het proces. Ik ben heel blij dat ik Jyo tegen ben gekomen en dat we in zo'n korte tijd zoveel hebben bereikt. Vijf *

Renate Boere

Vitaliteit

profile-pic
profile-pic

Inzicht en vitaliteit

Helpt je met inzicht te krijgen en lichamelijk beter te voelen. Kortom ga altijd als je de kans krijgt. Bedankt hè. Vijf *

Christa Snoek

Vitaliteit

De eerste sessies bij Jyo hebben gezorgd voor een enorme impuls; zowel lichamelijk als geestelijk voel ik me een ander mens. Mobieler, weerbaarder, meer in het moment. Over een paar maanden, van de herfst, ga ik verder.
Dank je wel, Jyo! Vijf *

Roni Klinkhamer

Stress klachten en de paranormale geneeswijze

De paranormale geneeswijze wordt verricht vanuit de ziel. De kwaliteit van de energie van de zielsverbinding is hetzelfde als de rust uitstraling van ongerepte sneeuw. Zie over deze zielsverbinding de Innerlijke Rust Quotes.

profile-pic
profile-pic

Stress klachten

Had bijna een jaar door zeer slechte werkomstandigheden volledige verkramping van mijn bovenrug. Fysiotherapie hielp echt niet: de man kon zijn werk niet doen vanwege mijn pijn (wel eerlijk blijven).
Door een kennis op zoek gegaan naar een magnetiseur, liefst vlakbij mijn werk. Na mijn noodkreet via de mail nam Linda (Jyo's zaakwaarnemer thuis) direct contact op en met 2 dagen nam Jyo mij onder handen. Dat is letterlijk, want Jyo raakt je niet aan, je ligt dus echt ONDER zijn handen!!!!
Hoe bijzonder om na al die tijd na 1 behandeling bijna pijn-vrij naar buiten te lopen. Mijn man zei bij thuiskomst: wat zie jij er goed uit!!!!!! (ha ha, heeft 'ie geweten!!! Grapje, hij is de grootste lieverd van de wereld.)
Vandaag 4e behandeling gehad en het lijkt erop dat laatste restje kramp het aan het verliezen is: deed even zeer tijdens de behandeling (niet eerder meegemaakt), maar dat interpreteer ik als het niet willen loslaten van mijn stress. Nu vanavond voel ik mij super. Vijf *

Ilja Hardebol

Via een vriendin kwam ik in contact met Jyotisha. Op mijn werk (nieuwe baan) liep ik vast. Ik was overladen, kon niet meer reflecteren en werd daarom onzeker. Bijkomend gevolg ik sliep slecht. Ik liep vast op mijn werk, werd onzeker . Koste veel energie, ik was uit balans. Heb 6 consulten gehad gedurende 7 maanden Eerst werd ik heel moe, daarna kreeg ik een leeg hoofd ( ipv overladen) ontspanning en geen onzekerheid meer en sliep gelijk weer beter. Kreeg meer inzicht in familie relaties en inzicht in mijzelf. Ik bleek uiteindelijk niet geschikt voor deze nieuwe baan. Maar heb belangrijke inzichten ontvangen over wie ik ben en met betrekking tot relaties. Super bedankt! Ik had mijn baan denk ik niet " overleefd" zonder deze consulten. En de inzichten neem ik bovendien mee voor de rest van mijn leven.

Nicole Keller

Spier

profile-pic

Spierscheur

Via onze zoon die hij succes vol heeft behandeld voor zijn hernia ben ik bij hem gekomen.
Ik had last van een scheurtje in mijn schouderpees. Na en zestal behandelingen heeft hij de pijn bij mij weg kunnen nemen. Ik kan hem aanbevelen. Vijf *

Conny van Bijnen

Seksueel misbruik en dader slachtoffer problematiek adresseren met paranormale geneeswijze

profile-pic

Seksueel Misbruik

Waar moet ik beginnen ? Op aanraden van een collega heb ik contact opgenomen met Jyo, wat een cadeau. Jyo is een lief persoon, luistert goed naar wat je verteld en veroordeelt je niet. Hij is erg professioneel en heeft mij geholpen met mijn zelfbeeld, traumaverwerking, mijn woede-aanvallen en het leren houden van mijzelf.
Ik heb een seksueel misbruik verleden en Jyo heeft mij geleerd om het een plaats te geven en weer verder te gaan met mijn leven.
Het gaat nu goed met mij en ik geniet weer van het leven. Ben jou voor altijd dankbaar. Vijf *

Marjory Peetoom

Hypochondrie

profile-pic

Hypochondrie

Ben in contact gekomen met Jyotisha via een ex collega. Was vastgelopen in mijn leven. Veel stress, geen rust en daarbij veel lichamelijke klachten wat weer veel ziekte en doodsangsten gaf. En daarmee bleef de cirkel rond draaien. Van dit ziektebeeld en het levenspatroon wat het creëerde heb ik jaren last gehad. De ene periode meer intens dan de andere. Heb eerder coaching trajecten gevolgd en reguliere artsen geraadpleegd. Het hielp niet of onvoldoende. Heb eerder geen andere complementaire hulpverleners bezocht. Het ziektebeeld had een dagelijkse impact op mijn leven. Ben gedurende een half jaar 5 keer op consult geweest binnen het life coaching programma. Met daarbij de gratis online life coaching HappydePeppie om instructies (huiswerk) voor elke sessie na te lezen. Na elke sessie was ik meer ontspannen qua gevoel en kreeg ontzettend veel nieuwe inzichten. Zo koppelden we de hypergondrie aan het overlijden van mijn moeder en haar 3 jaar durende ziektebed toen ik een tiener was. Ondanks psychologische hulp destijds had ik heel veel last van rouwverdriet. Dit zat als het ware onder de hypergondrie. Creëerde angsten voor allerlei ziektes omdat ik de dood en het gemis van me moeder niet verwerkt had. Dit is met de 5 energetische behandelingen aan het einde van elke coaching sessie consult na consult helemaal opgelost. Ontwikkelde samen met Jyotisha en door het proces van het coaching traject een verhelderende visie op mijn eigen gedrag en ontving affirmaties voor het niet langer identificeren met deze oude angsten. Ging ook navraag doen bij mijn tantes en bezocht opeens het graf van mijn moeder. Leef nu veel meer in het hier en nu en geniet veel intense van het leven en mijn eigen gezin met 2 kinderen. Minder angsten en stress voor ziektes en minder angsten dat mijn vrouw net als mijn moeder uit mijn leven zou verdwijnen. Jyo is voor mij een fantastische hulp geweest in mijn weg naar herstel. Zou hem zeker aanraden voor het Life Coaching programma. Gewoon doen!

Roy

Samengevat ervaringen paranormale geneeswijze

Deze opsomming is verre van volledig en slechts een kleine illustratie hoe het zelf-genezend vermogen van cliënten kan worden aangespoord door de paranormale geneeswijze. De paranormale wetenschap welke testen en bewijs zou moeten aanleveren om te bewijzen dat iemand paramaal begaafd is, schiet te kort. In de paranormale wereld is er sprake van 6 heldere extra zintuigen terwijl de wetenschap slechts 5 zintuigen kan toetsen. Alleen een lijst met ervaringen van cliënten helpt dus in deze. De paranormale theorie is voor mij de Heilige Geometrie de kennis van het goddelijke of de creatie. Geniet van de lijst met ervaringen met de paranormale geneeswijze !

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish