Paranormale geneeswijze ervaringen

paranormale geneeswijze ervaringen

Paranormaal Genezer » Paranormale Geneeswijze » Paranormale Geneeswijze ervaringen

Doel  van ervaringen delen

Paranormale geneeswijze ervaringen op schrift krijgen is niet zo eenvoudig te realiseren. De meeste clienten vinden mijn praktijk door mond op mond reclame. Dit zal altijd zo blijven. Het delen van ervaringen online van klanten heeft als doel een grotere groep van de bevolking wakker te schudden. Paranormaal begaafd bestaat dus. De paranormale wereld is interessant. Als slechts 1 zieke persoon per week hierdoor geïnspireerd wordt dan ben ik al blij. Ben lid geweest van de vereniging van paranormale genezers in de jaren negentig. (NFPN). De paranormale wetenschap is voor mij de studie van het Goddelijke met de Heilige Geometrie. 

Bovendien is en blijft het zo dat de Goddelijke krachten welke het zelfgenezend-vermogen van een client aansporen uiteindelijk voor de genezing zorgdragen. Het is voor mijn eigen houding belangrijk om nederig te blijven ondanks dat er spontane wonderbaarlijke genezingen plaatsvinden. Als het niet de bedoeling is volgens een hoger plan kan "ik" hoog of laag gaan springen. Er gebeurt dan helemaal niets. 

Klanten vertellen niet makkelijk over de paranormale geneeswijze

Klanten vertellen niet altijd zo makkelijk aan derden met naam en toenaam over hun ervaringen. Uit een recent onderzoek van een ziekenhuis in Den haag blijkt dat 75% van de patiënten naast de reguliere specialisten ook alternatieve therapeuten bezoekt. In 80% van de gevallen vertellen ze dit niet aan de specialist in het ziekenhuis.

Ook kan er vanuit religieuze overtuiging een belemmering opzitten om te zeggen dat je een alternatieve vorm van genezing naast het reguliere kiest. Sommige streng gelovige Christelijke groeperingen beschouwen dit werk als Goddelijk en alleen voorbestemd voor en door God. In de Islam is dit ook deels zo afhankelijk van de stroming. In het Boeddhisme wordt je op handen en voeten gedragen.  Bij de Indianen stammen en stammen in Afrika is de paranormale geneeswijze al duizenden jaren de reguliere geneeswijze.

Deze pagina is een verzameling van 1 op 1 overgenomen 5 sterren waarderingen van klanten van mijn Facebook pagina Paranormaal Genezer. Deze zijn voor de handzaamheid hier gegroepeerd per ziektebeeld. Klik je op de vijf * dan kom je uit op de bron tekst mits je een Facebook account hebt. 

Ervaringen paranormale geneeswijze per ziektebeeld

Hernia

Het ziektebeeld hernia wordt door de paranormale geneeswijze totaal anders aangevlogen dan welke behandelmethode dan ook. Lees hier meer over in het bericht over het ziektebeeld hernia en oud zielsverdriet.

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Hernia

Ja ik raad jyo zeker aan, ben vaker bij hem geweest in het verleden en met zeer goede en prettige resultaten.Vorige maand kon ik bijna niet meer op of neer van de pijn in mijn rug. Dacht eerst aan nierstenen. Dus heb ik jyo gevraagd of hij tijd had om mij te behandelen. Gelukkig kon ik dezelfe dag nog bij hem terecht en wat bleek dat hij constateerde dat het een hernia was. Daar was ik niet blij mee. Maar na 3 behandelingen in korte tijd was ik toch wel van mijn rugpijn af. Ik zal jullie vertellen dat het een hele opluchting was hoor. Dus bij deze zou ik Jyo zeker aanraden bij iedereen die iets onder de leden heeft.Kortom ben ik super blij met hem. Bedankt Jyo topper ben je.

Ton Looij

Hernia

Ik ben in contact gekomen met Jyo door mijn moeder. Ik had al een erg lange tijd veel pijn in mijn rug. Ik ben in ruim twee jaar naar verschillende fysiotherapeuten geweest maar dit hielp minimaal. Ook mijn huisarts en de artsen in het ziekenhuis konden niks vinden en mij dus niet verder helpen. De pijn die ik had was soms ondragelijk en heb mij hierdoor soms voor school ziek moeten melden omdat ik wist dat ik het niet vol zou houden. Ik heb in totaal 7 behandelingen bij Jyo gehad, in de periode van 13/04/15 tot 08/07/15.
Als ik klaar was met een behalndeling van me rug voelde ik die dag nog wel een lichte pijn maar ik merkte al bijzonder snel dat die pijn steeds meer afnam en veel minder vaak terug keerde. Toen ik hoorde van Jyo geloofde ik er niet meteen in dat het zou helpen, maar ik stond open voor alle hulp en optjes dus ik gaf me er aan over. Ik kan nu eindelijk na ongeveer 3 jaar zeggen dat ik van mijn rugpijn af ben, met dank aan Jyo Vijf *

Kim Weidema

hernia

Hoi Jyo,
Bedankt voor de behandeling aan m'n hernia afgelopen september. Na een aantal jaren bij Fysio, Osteo en andere paten te zijn geweest 1 x bij jou en geen last meer. Als herboren. Vijf *

Tom Wolfs

Hernia

Beste Jyo,

Nog bedankt wat jij voor ons hebt hersteld.
Jaidy gaat goed en mijn rug is 100% verbeterd!! Thanks
Marcel en de fam. Vijf *

Marcel Jaspers

Hernia klacht net voor operatie

In mei 2013 kreeg ik last van mijn rug. Na enkele maanden fysio kwam er geen verbetering. Hierop ben ik naar een speciale rugkliniek gegaan en bleek uit de MRI dat ik een hernia had. Omdat ik niet meer goed kon bewegen en veel pijn had heb ik direct een intradiscale injectie gekregen. Deze heeft tijdelijk geholpen maar na een aantal weken kwam de pijn nog veel heftiger terug. Zover dat ik niet meer kon slapen en de hele dag aan pijnstillers en warmtepeisters zat. Volgens de arts was een operatie nog de enige oplossing. Ik zag hier erg tegenop maar kon ook niet meer tegen de pijn.

Mijn vriendin stelde voor om voor de operatie toch eens bij Jyotisha langs te gaan. Tijdens de eerste sessie op 5 december merkte ik helemaal niets. De avond (pakjes avond) was de pijn alleen maar erger geworden. De nacht was een hel maar ben uiteindelijk toch in slaap gevallen. Tot mijn grote verbazing werd ik de volgende ochtend wakker en had zo'n 40% minder pijn. Stond weer een stuk rechter en kon weer fietsen. De daaropvolgende sessies (6 in totaal) hadden steeds hetzelfde patroon. In de avond heftigere pijn en de volgende dag een stuk minder. Maar na iedere sessie werd het minder.

Ik ben er na de 6 sessies bijna helemaal vanaf. Slaap weer als een roos, kan alles doen en geniet weer van de dag. Ondertussen zijn diverse vrienden ook bij Jyotisha langs geweest en hebben allemaal resultaat. Ik schrijf deze recentie dan ook met veel overtuiging en adviseer iedereen...probeer het. Baat het niet dan schaadt het niet. Vijf *

Bart van Bijnen

Verlamming

Dit is een wonderbaarlijk resultaat van de paranormale geneeswijze. Dit gebeurt alleen als het de bedoeling is. 

profile-pic

Verlamming

Toen ik 21 was, ging ik paardrijden, de eerste keer ooit (aangezien de eerste ervaring een pony was). Rocky zal ik nooit vergeten.
Hij was een nerveus dier en was dol op zijn baasje. Zij (de eigenaar) kwam op het idee om het paard te laten galopperen, hoewel ik behoorlijk bang was om eraf te vallen.

Dus toen vroeg ze mijn broer om het paard vast te houden. Ze riep jet paard op te galopperen. Zo ging het niet helemaal, want tijdens haar roepen begon het paard zijn achterbenen in de lucht te trappen (als een rodeo) en ik vloog ermee naar de kant van het pad waar een opgedroogde beek vol rotsen was. Mijn broer probeerde me op te laten staan ​​toen ik weer bij bewustzijn kwam. Ik viel helaas weer flauw toen ik probeerde op te staan ​​en mijn voeten niet kon voelen.

Vervolgens zat ik in de ambulance, vastgebonden in het bed met een halskraag om mijn nek. Ik had het ergste verwacht, omdat ik mijn benen niet kon voelen. Er werden tests gedaan. Er was niets gebroken of beschadigd, maar ik kon nog steeds niet lopen en begon me steeds meer zorgen te maken. Ik werd in een rolstoel uit het ziekenhuis gerold en in bed gelegd. Ik kon al meer dan een week mijn beiden benen niet bewegen toen mijn ouders besloten mijn buurman Jyotisha te bezoeken.

We reden de weg af en werden naar de meditatieruimte van Jyo gebracht. Ik weet niet zeker hoelang we daar waren omdat ik de tijd uit het oog verloor, maar toen hij klaar was, zei hij; Sta op! En dat deed ik ! De pijn en verlamming was helemaal weg en ik liep zonder enig probleem.

Vanaf dat moment begon ik te twijfelen of medicijnen echt de oplossing waren voor welke ziekte of pijn dan ook. Of misschien gewoon een manier om mensen negatief te laten denken en ziektes aan te trekken. Het opende ook mijn geest voor een andere manier om dingen te zien en te voelen. Het gaf me een idee over hoe krachtig onze geest is, hoe we naar onze instincten moeten luisteren. En hoe werken en oefenen veel meer goeds voor deze wereld zou kunnen brengen, vooral door anderen te helpen.
Nogmaals BEDANKT JYOTISHA !!
PS Sindsdien geen pijn. Vijf *

Lianna Martin

Bronchitis en chronisch verkouden

Kwam in april 2017 bij Jyotisha terecht via internet. Heb er al vanaf mijn jeugd last van mijn longen met bronchitis. Ben toen ik 16 jaar was een keer met mijn moeder mee geweest naar een magnetiseur. Deze man vroeg of ik het ook een keer wilde ervaren. Op 1.5 m afstand werd ik heel warm op mijn borst. Schrok er zelfs van zo plotseling was het. Het had veel impact op mijn leven. Na een korte verkoudheid zakte het iedere winter verder af naar mijn longen. Dat hield maanden aan met heel veel hoesten. Heb hier ongeveer 25 jaar last van gehad. Ben naar huisarts geweest uiteraard. Zeer vervelend omdat ik zoveel hoest. Heb soms een inhalator gebruikt om allergische reacties te onderdrukken en een enkele keer antibiotica. Ben over de jaren heen wel bij meer dan 10 hulpverleners geweest. Uiteindelijk besteedde ik niet zo veel aandacht meer aan dat gehoest. Totdat ik na een jaar in Portugal gewoond te hebben er bijna niet meer vanaf kwam. Na een antibiotica kuur - die overigens goed hielp - had ik het jaar daarop weer veel klachten. Hou eigenlijk niet van dat soort geneesmiddelen. Ben toen het alternatieve circuit ingegaan. Ben maar drie keer op consult geweest. Heb er helemaal geen last meer van. Wel zo handig. Ben super blij dat ik geen last van longen meer heb. Geweldig resultaat met dank aan Jyotisha!

profile-pic
Klasien

Entiteiten uit de paranormale wereld

profile-pic
profile-pic

Entiteiten en buikklachten

Soms is het beste om het gewoon te ervaren. De methodiek van Jyo was me onbekend, echter op zijn tafel komt je lichaam meer dan tot rust, al is het soms ook hard werken door oude zeer toe te laten. Dan komt de opluchting rust daarna. Mijn buik was mijn zwakke plek en tezamen met verkregen inzichten van meer rust en vertrouwen gaat het echt na jaren stukken beter. Dus probeer het gerust zelf wat het voor je kan doen ! Vijf *

Jan Benck

Entiteiten bij kinderen

Wat en hoe het is is een raadsel. Maar na 4 maanden een elke dag boze zoon(9 jaar) in huis te hebben gehad. Is de rust weer gekeerd. Hij is nog weleens boos. Maar de vreselijke driftbuien hebben wij niet meer gehad. Er kan weer overlegd worden. En er wordt weer geknuffeld. Heerlijk. Jyo alvast bedankt. Vijf *

Esther Burgerhout

Gewrichten

Als klein kind sla je oud zielsverdriet op in 1 van jouw 13 gewrichten of 33 ruggenwervels.

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Gewricht

Bij Jyo kom je in een oase van rust terecht. Hij weet snel de oorzaak van je klachten te vinden en deze aan te pakken. Had erg last van mijn rechte schouder. Na 4-5 behandelingen was ik weer pijnvrij. Hartelijk bedankt, Jyo! Vijf *

Britta von Wedel

Gewricht

Hoi Jyo, hartstikke bedankt voor het behandelen van mijn elleboog. Ik heb geen pijn meer en kan weer volledig losgaan met drummen. Helemaal TOP!!! Vijf *

Tom Wolfs

gewricht

Vorig jaar kreeg ik enorm veel last van mn linker arm, kon er bijna niets meer mee doen. Verschillende fysiotherapeuten,doktoren,injecties en medicijnen konden de pijn niet wegnemen. Ben uitgekomen bij Jothisia en na 3 behandelingen was ik na genoeg pijnvrij! Ik kan mn arm weer bewegen zat eerst helemaal opslot. Helemaal blij met het resultaat!! Vijf *

Esther Otte

Gewricht

Het is niet te geloven maar gewoon waar . Wat Jyotisha ook bij je aanpakt , je gaat weer pijnloos weer verder !
Ik kan nu ook weer hele kleine dingetjes vast pakken met mijn herstelde gebroken hand. Vijf *

Astrid Vrensen

Migraine hoofdpijn

Er zijn meerdere typen hoofdpijnen en migraine hoofdpijn. Met de paranormale geneeswijze kan je migraine als gevolg van een ongeluk in de kindertijd sneller verhelpen als de vorm waarbij de client overtuigd is niet aardig te zijn qua persoon of niet de schoonheid te hebben. Lees meer hierover bij het bericht over migraine hoofdpijn.

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Migraine

Na vele jaren heftige aanvallen van migraine te hebben gehad, ben ik in juli 2011 naar Jyo gegaan. Na 1 behandeling ben ik nu al 2,5 jaar geheel vrij van pijn! Vijf *

Loes Oostra

Ik ben in contact gekomen met de praktijk door mijn tante. Ik had veel positieve verhalen gehoord en ben dus naar de praktijk gegaan. Ik had veel last van hoofdpijn bij mijn oog - clusterhoofdpijn een vorm van migraine - en voelde mij niet lekker. Ik heb er zeker wel 5 jaar 2 to 3 keer per week last van gehad. Ik heb veel onderzoek in het ziekenhuis gehad, fysiotherapie en mensendieck. Acupunctuur en een natuurarts. Ik kon veel minder afspreken met vriendinnen en geen leuke dingen doen. Vaak moest ik thuis blijven en heb dus veel lesstof gemist op school. Ik heb 4 consulten gehad gedurende 6 weken in 2020. Na het eerste consult was mijn hoofdpijn minder en na het vierde consult was de hoofdpijn helemaal weg. Dat mijn hoofdpijn weg is en dat ik jyo heel erg dankbaar ben! Ik ben meer gaan afspreken met vriendinnen en ben weer leuke dingen gaan doen. Hopelijk kan ik mij weer goed concentreren op school. Na alles wat we al geprobeerd hadden had ik nooit verwacht dat dit mij nog zou helpen, de hoop was op. Ik ben heel blij dat ik bij jyo terecht ben gekomen. Ik ben jyo heel dankbaar! Ik zou iedereen adviseren die twijfelt, doe het! Mijn hoofdpijn had een grote impact op mijn leven en ik ben zo blij dat ik er eindelijk van af ben.

Anna van de Minkelis

Via zijn lieve vrouw Linda kwam ik in contact met Jyotisha. Had veel last van migraine aanvallen. Ik had er vanaf mijn pubertijd last van. Kon soms niet normaal meer functioneren. Ben 1x bij Jyotisha geweest voor een behandeling in 2015. ik voelde me alsof ik uit mijn lichaam werd getild alle lijnen in mijn hoofd werden recht gezet. Voor 2015 had ik wekelijks migraine en na dit bezoek is dat terug gelopen naar een paar keer per jaar. Tot op de dag van vandaag in juli 2020. Voel me nu veel beter. Ik leefde destijds op migraine pillen. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt al meerdere mensen die ik ken van pijn af geholpen. Of dat de pijn vele malen minder is. En ik vind jullie ook pure lieve mensen. Stop met pijnstillers en maak een afspraak. ik denk dat het namelijk belangrijker is als lichaam en geest in balans komen.

antara nuijens blok

Pijnverlichting

profile-pic

pijnbestrijding

Jyo bedankt dat je dinsdag tijd hebt gemaakt om mij van mijn pijn af te helpen ,ik heb daardoor mijn werk kunnen doen,met voor mij een heel goed resultaat. dankje daarvoor. Vijf *

Catherine Cleeren

Meerdere ziektebeelden

Meerde ziektebeelden worden ook wel systeem klachten genoemd door therapeuten. Deze patiënten hebben vaak jarenlang allerlei specialisten gezien. Helaas zijn deze mensen vaak moedeloos. Een sprankeltje hoop en het gezegde "Nood doet wetten breken" doet hun ziel vaak nog 1 keer een nieuwe therapeut en behandelwijze proberen. De druk op mijn schouders is dus hoog. De client wil daadwerkelijk alle klachten opgelost zien met behulp van de paranormale geneeswijze. 

profile-pic
profile-pic
profile-pic

Via familie ben ik bij Jyotisha gekomen. Nu had ik een gebroken stuitje (staartbeen). Ben in ziekenhuis geweest en kreeg pijnstillers. De tijd moest zijn werk doen. Ik heb 2 maanden niet gewerkt door de pijn en de tijd van benodigde herstel. Ben in totaal 4 keer in Juli / Augustus 2020 op consult geweest. Elke week veel minder pijn, vrijer gevoel om meer te (kunnen) doen. Vaak wel moe na behandeling en merkte echt dat er wat was gebeurd aan mijn energie in mijn lichaam. Heb een veel sneller herstel gehad doordat ik sneller van de pijn af was. Echt stukken beter. Ik kon al na 2,5/3 weken stukken lopen terwijl de dokter had gezegd dat het wel 5 weken kon duren voordat ik weer fatsoenlijk kon lopen. Ik ben eerder ook voor andere dingen zoals botbreuken en cystenieren behandeld door Jyotisha en ook dat herstel ging een stuk sneller. Mede dankzij deze hulp was ik weer sneller op de been en kon ik weer aan het werk. Ik zal voor altijd naar zijn hulp opzoek gaan als er lichamelijk iets is gebeurd. Maar ik kan ook altijd voor mentale problemen bij hem terecht. Dank voor deze unieke combinatie. Ik ben altijd meer dan tevreden geweest met de hulp van Jyotisha. Mocht je denken dat het een stap voor je is om hem te benaderen, doe het gewoon en plan een consult in. Hij zal je altijd helpen met wat dan ook!

Timo Steenkist

meerdere klachten

Op aanraden van een collega, kwamen wij wanhopig bij Jyo aankloppen voor hulp. Jyo wist al bij de eerste sessie onvoorstelbare resultaten te boeken, en heeft ons ondertussen al van verschillende fysieke en mentale problemen verlost waarbij de medische wetenschap de afgelopen jaren niets of weinig voor elkaar kreeg!
En dat zonder nare therapieën, medicatie of operaties!
We hebben ondertussen al verschillende mensen 'doorverwezen' en raden ook echt iedereen aan om het te proberen, zeker als je klachten hebt die de huisarts/specialist niet onder controle krijgt. (en misschien al eerder dan dat.
Jyo bedankt!! Vijf *

Richard Algra

meerdere klachten

Driekwart jaar geleden kwam ik bij Jyo met een scala aan klachten. Oa een chronische blaasirritatie. Het duurde enige tijd, maar nu kan ik zeggen dat de periodes dat ik geen last meer van mijn blaas heb, steeds langer worden. Regelmatig komt er na een 'Jyo-sessie' oud verdriet uit. Precies wat moest gebeuren. Zelf kon ik er niet bij. Maar na een behandeling bij Jyo gebeurt het gewoon. Heb nu al twee maanden (na 6 jaar!) geen klachten meer gehad. Een wonder! En elke keer als ik bij Jyo geweest ben, gaat het weer beter. Dit is niet het enige: en passant heeft Jyo ook mijn (versleten) heup behandeld. Ik kon bijna niet meer lopen. Na de eerste behandeling van hooguit tien minuten, merkte ik al verschil. Omdat deze mijn heup terloops nog even was behandeld, de nadruk op andere aandoeningen lag, was ik de behandeling helemaal vergeten.
En ik me in de weken daarna maar afvragen hoe het toch kwam dat ik opeens zo veel beter liep! Pas veel later dacht ik terug aan Jyo's korte behandeling! De twee keren erna heeft Jyo me ook kort behandeld en het is werkelijk ongelooflijk!
Natuurlijk, mijn heup is versleten, het kraakbeen is weg, dus pijn heb ik nog wel, en ik loop niet meer zo makkelijk als ik deed toen alles nog oké was, maar ik hink bijna niet meer en ik loop met gemak een uur en zonder stok! En o, ja, zou ik helemaal vergeten: tussendoor kreeg ik een printervulling op mijn grote teen. Nagel er half af, en een ernstige ontsteking. Naar Jyo natuurlijk. Ik wist niet wat me overkwam: wat ben je nu aan het doen? vroeg ik. Het voelde alsof hij strengen -ja, wat? ontstoken weefsel? - uit mijn teen trok. Daarna was het kloppen over, en mijn teen genas. Dank je wel, Jyo! Vijf *

Marga van Doorn

Rouwverdriet

profile-pic

Rouwverdriet

Mijn vriend heeft zijn vader verloren toen hij 17 was, hiervan had hij veel onverwerkt rouw verdriet. Jyotisha heeft hem geholpen weer in contact te komen met zijn vader, hierdoor heeft hij het echt een plek kunnen geven. Jyotisha ziet de patronen die de normale psychologie niet herkend en heeft daarom een veel diepere kijk op het probleem.

Jyotisha is zeker aan te raden voor degene die openstaat voor alternatieve geneeswijzen. Vijf *

Sophia

Dieper inzicht in leven

profile-pic
profile-pic

Vitaliteit

De eerste sessies bij Jyo hebben gezorgd voor een enorme impuls; zowel lichamelijk als geestelijk voel ik me een ander mens. Mobieler, weerbaarder, meer in het moment. Over een paar maanden, van de herfst, ga ik verder.
Dank je wel, Jyo! Vijf *

Roni Klinkhamer

Inzicht en vitaliteit

Helpt je met inzicht te krijgen en lichamelijk beter te voelen. Kortom ga altijd als je de kans krijgt. Bedankt hè. Vijf *

Christa Snoek

Stress klachten

De paranormale geneeswijze wordt verricht vanuit de ziel. De kwaliteit van de energie van de zielsverbinding is hetzelfde als de rust uitstraling van ongerepte sneeuw. Zie over deze zielsverbinding de Innerlijke Rust Quotes

profile-pic
profile-pic

Via een vriendin kwam ik in contact met Jyotisha. Op mijn werk (nieuwe baan) liep ik vast. Ik was overladen, kon niet meer reflecteren en werd daarom onzeker. Bijkomend gevolg ik sliep slecht. Ik liep vast op mijn werk, werd onzeker . Koste veel energie, ik was uit balans. Heb 6 consulten gehad gedurende 7 maanden Eerst werd ik heel moe, daarna kreeg ik een leeg hoofd ( ipv overladen) ontspanning en geen onzekerheid meer en sliep gelijk weer beter. Kreeg meer inzicht in familie relaties en inzicht in mijzelf. Ik bleek uiteindelijk niet geschikt voor deze nieuwe baan. Maar heb belangrijke inzichten ontvangen over wie ik ben en met betrekking tot relaties. Super bedankt! Ik had mijn baan denk ik niet " overleefd" zonder deze consulten. En de inzichten neem ik bovendien mee voor de rest van mijn leven.

Nicole Keller

Stress klachten

Had bijna een jaar door zeer slechte werkomstandigheden volledige verkramping van mijn bovenrug. Fysiotherapie hielp echt niet: de man kon zijn werk niet doen vanwege mijn pijn (wel eerlijk blijven).
Door een kennis op zoek gegaan naar een magnetiseur, liefst vlakbij mijn werk. Na mijn noodkreet via de mail nam Linda (Jyo's zaakwaarnemer thuis) direct contact op en met 2 dagen nam Jyo mij onder handen. Dat is letterlijk, want Jyo raakt je niet aan, je ligt dus echt ONDER zijn handen!!!!
Hoe bijzonder om na al die tijd na 1 behandeling bijna pijn-vrij naar buiten te lopen. Mijn man zei bij thuiskomst: wat zie jij er goed uit!!!!!! (ha ha, heeft 'ie geweten!!! Grapje, hij is de grootste lieverd van de wereld.)
Vandaag 4e behandeling gehad en het lijkt erop dat laatste restje kramp het aan het verliezen is: deed even zeer tijdens de behandeling (niet eerder meegemaakt), maar dat interpreteer ik als het niet willen loslaten van mijn stress. Nu vanavond voel ik mij super. Vijf *

Ilja Hardebol

Spier

profile-pic

Spierscheur

Via onze zoon die hij succes vol heeft behandeld voor zijn hernia ben ik bij hem gekomen.
Ik had last van een scheurtje in mijn schouderpees. Na en zestal behandelingen heeft hij de pijn bij mij weg kunnen nemen. Ik kan hem aanbevelen. Vijf *

Conny van Bijnen

Seksueel misbruik

profile-pic

Seksueel Misbruik

Waar moet ik beginnen ? Op aanraden van een collega heb ik contact opgenomen met Jyo, wat een cadeau. Jyo is een lief persoon, luistert goed naar wat je verteld en veroordeelt je niet. Hij is erg professioneel en heeft mij geholpen met mijn zelfbeeld, traumaverwerking, mijn woede-aanvallen en het leren houden van mijzelf.
Ik heb een seksueel misbruik verleden en Jyo heeft mij geleerd om het een plaats te geven en weer verder te gaan met mijn leven.
Het gaat nu goed met mij en ik geniet weer van het leven. Ben jou voor altijd dankbaar. Vijf *

Marjory Peetoom

Samengevat ervaringen paranormale geneeswijze

Deze opsomming is verre van volledig en slechts een kleine illustratie hoe het zelf-genezend vermogen van clienten kan worden aangespoord door de paranormale geneeswijze. De paranormale wetenschap welke testen en bewijs zou moeten aanleveren om te bewijzen dat iemand paramaal begaafd is, schiet te kort. In de paranormale wereld is er sprake van 6 heldere extra zintuigen terwijl de wetenschap slechts 5 zintuigen kan toetsen. Alleen een lijst met ervaringen van clienten helpt dus in deze. De paranormale theorie is voor mij de Heilige Geometrie de kennis van het goddelijke of de creatie. Geniet van de lijst met ervaringen met de paranormale geneeswijze !