Bewustzijn verruiming retraite programma

Home » Persoonlijke Ontwikkeling » Bewustzijn Retraite Programma

De meeste mensen hebben geen compleet beeld van de planeten in ons zonnestelsel. De volgorde van de planeten, de diameter, hun omloopbaan en de perfecte geometrie welke hen verbind. De Kabbalah of Tree of Life bollen staan voor de planeten in ons zonnestelsel en de verbinding met Sirius.

The omloopbanen van de planeten beschrijven de groei van ons hart chakra. Het zijn net de verschillende lagen van een ui. Ze vertegenwoordigen een belangrijk aspect van de Heilige Geometrie binnen de Levensbloem.

Verbinden met het zonnestelsel

Een trucje om de volgorde te leren en je te verbinden is:

My Very Educated Mother Just Served Us Nine Pizzas Smoothly

Mercurius Venus Aarde Mars Jupiter Saturnus Uranus Neptunes Pluto Sedna

bewustzijn verruiming door verbinden met planeten in ons zonnestelsel
Planeten in Zonnestelsel

Elke planeet heeft een andere energie en is verantwoordelijk voor het goed functioneren van onze 6 holle en 6 solide organen in ons lichaam. Als je een blokkade hebt in 1 van geometrische patronen – welke door 1 van de planeten wordt beheerst – dan is 1 van je meridianen en organen uit balans.

Naast de 5 emotionele situaties van de bollen van de Levensbloem voegen we er nog 13 stadia van bewustzijn aan toe. Ook weer elk met een zeer specifieke emotie.

Door je qua intensiteit gelijkmatig te verbinden met alle planeten in ons zonnestelsel zal jouw bewustzijn groeien en zal je emotioneel stabieler worden. Immers je bent niet alleen meer op aarde.

De lokale opslag van zielsverdriet zorgt uiteindelijk voor fysieke pijn

De emotionele pijn wordt opgeslagen in de 13 bewegende delen of in 1 van de 33 ruggenwervels. Als je ziek bent kijk s.v.p. naar Spirituele Genezing. Tussen de 12 planeten en organen bestaan polariteiten. Je dient deze polariteiten te balanceren om gezondheid te bereiken op alle niveaus. Dat is de reden waarom de 8 Zon meridianen en 12 primaire maan meridianen zo belangrijk zijn. 

Produceer een nieuw immuun systeem

Je bent in staat om een compleet nieuw lichtlichaam te produceren door geometrische vormen snel te laten draaien en de levensboom hiertoe als wegwijzer te hanteren. Het betekent grotere perfecte uitgebalanceerde geometrische vormen te produceren door kleinere vormen te laten draaien.

We produceren heel simpel een perfect nieuw licht lichaam bestaande uit een set van geometrische vormen. Samen vormen ze ons licht lichaam. Door het draaien van de vormen trekken ze 24 uur per dag energie aan vanuit de hogere dimensies. En zuiveren ze als een centrifuge de bollen van de Levensbloem en Levensboom. Jouw zware energie wordt uit jouw levensenergie container geslingerd.

Ervaren van de kracht?

Maak kennis met deze oude Heilige geometrie kennis uit Egypte en Tibet en geef je zelf qua bewustzijn groei een cadeau. Laat je intuïtie sterk toenemen door in het centrum van de (licht) storm te verblijven waar de ultieme stilte is. Voor meer informatie klik op de onderstaande link.

De Nieuwe Ster in de Melkweg

Spirituele wetenschap

Het klink technisch, maar dit is waar de spirituele wetenschap over gaat. Je leert om je hart chakra te laten groeien tot het maximale. Het universum vertegenwoordigd jouw volledige potentieel. Je hebt dan volledige tevredenheid ontwikkeld: geen jalousie en trots. En je bent dan gegroeid voorbij jouw 2 zelven: de lichte kant en schaduw kant en hierdoor ontwikkel je geen boosheid en gehechtheid meer. Ook vertrouwt je zo krachtig op het universum dat je ook geen onzekerheid meer kent. 

De geometrische vormen dienen te worden gehanteerd omdat bollen van licht (de lagen van licht) een struktuur nodig hebben anders zijn ze niet stabiel en storten ze weer in. Je dient dus een aannemer te worden die een architect inhuurt en je in staat stelt om jouw hemelse huis stap voor stap te bouwen volgens een goed doordacht goddelijk plan van de Heilige Geometrie. We kunnen je aan de tekeningen en instrukties helpen: stap voor stap. 

Levensboom bewustzijn verruim retraite programma

We bieden een set van workshops aan, welke gebaseerd zijn op spirituele groei volgens de Levenboom (Kabbalah) en de Flower of Life (levensbloem). Het betekent je verbinden met de planeten in ons zonnestelsel. Het doel is leerlingen te begeleiden naar Eenheidsbewustzijn, aangezien de meeste deze kennis niet van binnenuit zullen ontvangen. 

Wij presenteren onze interpretatie na het herinneren van de Heilige Geometrie en en dubbel checken van vele bronnen uit verschillende religies. Alle puzzel stukjes blijken perfect te passen.

We pretenderen geen Rabbi, Iman, Lama of Kardinaal te zijn, welke hoogst waarschijnlijk een meer compleet oeuvre aanbieden qua oude teksten en commentaren en aangeven hoe je de Tree of Life dient te bewandelen.

Alleen een bepaald aspect van de Tree of Life maken we je bewust, waardoor je zeer snel door dagelijkse zelf initiatie kan groeien. Bovendien raden we je aan de boeken van de religie die je prefereert te bestuderen en 24 uur 7 dagen in de week de Tree of Life te beoefenen. 

Te verwachten resultaten van ons Bewustzijn Verruiming Retraite Programma

 • Vrede: zodra je in gecentreerd bent in het centrum van een licht storm
 • Liefde: zodra je goed verbonden bent met al het leven in de 4 werelden
 • Schoonheid: zodra je de creatie en evolutie van de sterren bewondert
 • Vertrouwen: zodra je lichaam met prana gevuld is (geen angsten)
 • Waarheid: zodra je uit je hart spreekt
 • Balans: zodra je van alle planeten evenveel energie ontvangt
 • Eenheid: zodra je 1 bent met de creatie in de ruimte
 • Tevredenheid: zodra je leeft vanuit het universum (geen trots; geen jalouzie)
 • Gelijkmoedigheid: zodra je niet oordeelt en verlangt (geen boosheid; geen gehechtheid)
 • Geduld: zodra je vertrouwen hebt in het planten van zaden
 • Vreugde: zodra je in je kracht staat om je missie te voltooien
 • Gedrevenheid: zodra je trots bent op wat je doet vanuit je missie