JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Spiritueel Ontwaken Proces

Oneness Effort

Home » Spiritueel ontwaken boek Oneness Effort

Spiritueel ontwaken boek en zelfhulp gids

fases spiritueel ontwaken boek Oneness Effort

 

Spiritueel Ontwaken Boek

Hoe lang duurt spiritueel ontwaken en wat zijn de spiritueel ontwaken symptomen? Oneness staat voor eenheid. Of te wel eenheidsbewustzijn. Spiritueel ontwaken betekent zelf hierin energie stoppen. Inzet plegen. Je hebt dus zelf het antwoord om aan jouw proces betekenis te geven. Het Engelse woord Effort staat voor jouw inzet. De titel van het boek staat dus voor eenheidsbewustzijn realiseren door eigen inzet. Het beschrijft in detail de 6 spiritueel ontwaken fases en bovendien de angst bij elke fase welke je dient te overwinnen waarvoor we tips geven.  De zes spiritueel ontwaken symptomen passeren dus de revue. Heb ook een verzameling spirituele boeken en videos welke je kan overwegen aan te schaffen vanuit mijn eigen spirituele ontwikkeling reis. We bieden 17 trainingen persoonlijke ontwikkeling

Spiritueel Ontwaken Angst

Het belangrijkste symptoom is dat je vergeet wat je gisteren hebt gedaan of gegeten. Je moet hier echt lang over nadenken om die informatie terug te halen. Dit is ook de grootste spiritueel ontwaken angst : wordt ik dement op jonge leeftijd?

Daarnaast kan je last hebben van je evenwicht. Het is net alsof je een vis in een kom water bent en je de zwangerschap in het water in de baarmoeder herbeleeft. Ook hier hoef je geen angst voor te hebben.

spiritueel ontwaken symptomen

 

spiritueel ontwaken kijk naar het onderbewuste

Oneness Effort is een boek geschreven in 2013 . Het is een handzaam werkboek of gids met praktische adviezen. Vanuit naar mijn inziens belangrijk Life Coaching materiaal. En dan met de name de lessen van Oneness University om wakker te worden van ons mentaal denken te doorzien. En bovendien naar zielsverdriet te bekijken, te omarmen en op te lossen. Daarnaast is er ook informatie weergegeven over de emoties vanuit verschillende Boeddhistische leerscholen.

Spirituele ontwikkeling boek Oneness Effort aanschaffen?

Het is online te koop in papieren vorm voor 33 Dollar bij Amazon.com en voor 35 Euro bij Bol.com . Ook is het mogelijk om het boek digitaal te bestellen voor 11 Dollar bij Amazon.com. Mijn ervaringen van ontwaken gedurende vele jaren stonden op een oude website. De inhoud zal hier later op een blog worden gezet. Je kan je spiritualiteit ontwikkelen met dit naslagwerk. 

Neem je na het intake gesprek een Life Coach pakket af van 5 of 10 sessies dan krijg je dit boek van mij cadeau! Zie ook spirituele boeken over de Heilige Geometrie qua bron materiaal.

Essentie in Nederlands levenscoach online programma

Ben je het Engels niet zo goed machtig dan hebben we ook een online coaching variant op Oneness Effort in het Nederlands. Deze training heet HappyDePeppy met een interactief platform waarbij je vragen kan stellen aan zowel de auteur als mede cursisten. De kosten hiervan zijn wel hoger dan het boek aanschaffen. Zie tarieven voor alle mogelijkheden passend bij jouw budget. Heb je last van spiritueel ontwaken depressie of hoofdpijn

Spiritueel Ontwaken boek Oneness Effort

Het massaal wakker worden van het mentaal denken is volop gaande anno 2020. Wil je sneller dan het collectief dan is deze eigen inzet hard nodig. Volg hierbij je hart. In principe zijn er vele paden naar Rome. Dit pad is op mijn pad gekomen en heeft gewerkt.

Het is een combinatie van persoonlijke groei door zowel het derde oog als het hartcentrum steeds verder te open. Hiertoe is het nodig jarenlang eerst de drie onderste chakra’s te zuiveren. Dit lukt alleen met een wortel en tak uitroei methode. De angsten lossen op zodra je jouw mentaal denken doorziet. Zo niet dan blijven saboteurs actief en houden je weg van het opschonen. Dit is de essentie van spiritueel ontwaken.

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish