Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Met eenheidsbewustzijn kiezen - | voelen | aanmelden | bestellen

JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Met eenheidsbewustzijn kiezen

Eenheidsbewustzijn is zielsbewustzijn. Leuk dat je overweegt om naar de Pasanta te komen of online ondersteuning te ontvangen. Pasanta is het Sanskriet woord voor brenger van vreugde. Of te wel ons vreugde-lichaam. Eerdere pagina’s in ons aanmelden menu vertellen over de onderwerpen toewijding en verwachtingen vanuit het Westers mentaal denken waar we geen gehoor aan geven. Ook heb je de tarieven van de behandel – en coach plannen al tot je genomen. Ga naar Aanbevelingen van cliënten indien je een glimp wil opvangen van hun ervaringen. Zij vonden al eerder praktijk Pasanta en gingen jou voor. Hieronder staat een quote welke voor jouw aanmeldingsproces ook van belang is.

Voor diegenen welke vertrouwen op het innerlijk (of ziel) is er geen bewijs nodig. Voor diegenen welke hierop niet vertrouwen, is elk bewijs onvoldoende.

Stuart Chase

Met eenheidsbewustzijn kiezen is niet de goede bewoording. Het is laten leiden door eenheidsbewustzijn. Er ontvouwt zich dan via heldere zintuigen een gevoel of beeld. Jij als persoon kiest niet meer doordat je het niveau van de persoonlijkheid en het mentale denken bent ontstegen.

Eenheidsbewustzijn of jouw ziel

Praktijk Pasanta eenheidsbewustzijn
Eenheidsbewustzijn of ziel

Ieder mens heeft eenheidsbewustzijn in zich. Een soort waakvlam brand in jou om de sneeuw te kunnen laten smelten en helemaal vloeibaar te worden. Vrij van alle opgeslagen angsten.  

Hoe kan je eenheidsbewustzijn ervaren?

Stap 1 de ziel ervaren van een geliefde persoon

Voel de aanwezigheid van een geliefde persoon. Een al dan niet overleden lieveling’s opa of oma. Met aanwezigheid wordt bedoeld dat je hem of haar aanraakt, naast je voelt staan of omarmd. Richt je op de ervaring van liefde voor je opa of oma en haal het “ik” je persoonlijkheid of ego er dus helemaal uit. 

Stap 2  Herbeleef een mystieke ervaring

Herbeleef een mystieke ervaring uit jouw leven. De geboorte van een kind, een zeer bijzondere ervaring in een meditatie of de synchronisatie van te veel toevalligheden welke je eerder magisch geholpen hebben. Richt je op het goddelijke of het magische en haal ook hier het “ik” er dus helemaal uit. 

Stap 3 Stip beiden stappen aan

In de ervaring van voelen en zien gedurende een minuut of 10 verbindt je om de 2 tot 3 minuten met de ziel van opa of oma en de mystieke ervaring.

Uiteindelijk zal je zelf op zielsniveau  functioneren en daarvan uit geen woorden er meer aan kunnen geven. 

Wat kan je nog meer met de vlam?

Je kan er ook voor kiezen jezelf helemaal in vuur en vlam te (laten) zetten. En hiermee opgeslagen karma te verbranden. Bij karma gaat het over de ontvouwing van jouw leven door de wind die waait vanuit de acties en effecten van de zeven vorige generaties.
Een aanmelding vanuit dit eenheidsbewustzijn negeert jouw karma.  Het is de stem van jouw ziel welke gaat spreken vanuit het niets. Het is totaal anders dan vanuit jouw hoofd of mentaal denken. Dit is wel gebaseerd op familie karma met al haar ervaringen en over de vorige generaties opgebouwde overtuigingen. 

Pasanta 5 Stappenplan

Voor aanmelden ga naar het contactformulier Pasanta en kies intake plannen. Daarna begeleidingen we je vanzelf door de 4 vervolgstappen heen.

 

Kies bewust met jouw hart centrum waartoe een overgave houding nodig is. Op mentaal niveau zal "wel doen" of "niet doen" mogelijk overheersen. Jouw mentaal denken heeft al jarenlang zelf een oplossing proberen te vinden of beter gezegd een saboteur rol gespeeld. Geeft dit mentale gevecht op. Daar vindt je de oplossing niet. Voel in je hart en bij een goed gevoel zien we  jou graag eerdaags in mijn praktijk. Jyotisha 

spirituele ontwaking

spirituele ontwaking

PS Zie Veel Gestelde Vragen voor het antwoord hoe het komt dat er over "we" i.p.v. "ik" wordt gesproken. 

Stap 2 Foto Match
We verzoeken je een pasfoto en geboortedatum te retourneren. Op basis hiervan zal bepaald worden of het nu het juiste moment voor je is en of we mogen helpen. Daarnaast geven we advies welke behandel - of coach plan het beste past. Je zal hierover geen keuzestress ondervinden. Neem het advies ter harte. We zien vaak dat cliënten de ernst van de situatie onderschatten. En zelf nog niet weten welke traumatische ervaringen hen in de knoop houden. De LP blijft in een groef hangen van een oude ervaring. En bovendien staat de tijd stil.

Bij stap 3 het bestellen van een dienst bedoelen we het kiezen van het behandelplan of coach plan. Mocht je alvorens de knoop door te kunnen hakken (letterlijk en figuurlijk) eerst kennis willen maken dan is er een optie om met Jyotisha op een avond 15 minuten met beeldtelefonie te spreken. Je kan deze afspraak zelf online inplannen. 

De betaling van het behandel of coach plan dient vooraf per bank plaatst te vinden. Mocht het lastig uitkomen om in 1x te betalen dan kan je ook voor deelbetalingen kiezen. De toewijding en betalingsverplichting voor het gehele behandelplan blijft ondanks het feit van "in termijnen betalen" bestaan. In het bestelproces geef je akkoord voor de Algemene Voorwaarden. Lees deze goed door. Dit is de nog niet op naam gestelde behandelovereenkomst. 

Met jouw persoonsgegevens vanuit het bestelproces stellen we een gepersonificeerde behandelovereenkomst op. Deze kan je eenvoudig met jouw muis of vinger op de smart phone digitaal ondertekenen. Vanuit de beroepsvereniging is het werken met een behandelovereenkomst verplicht. Vanuit de privacy wetgeving met patiënten gegevens is voor een extra beveiliging per login sessie zorg gedragen. 

Stap 5 Intake Plannen
Zodra stap 4 gereed is, nemen we telefonisch contact met je op om de intake in te plannen.  Dit kan je binnenkort ook zelf online doen. We trachten het proces zoveel mogelijk te vereenvoudigen en te automatiseren. 

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish