JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Levensboom Bewustzijn Verruiming Programma

Home » Spiritueel Ontwaken Proces » Levensboom Bewustzijn Verruiming Programma

Introductie en doelstellingen

Dit training programma is alleen geschikt voor personen welke zich spiritueel willen ontwikkelen. Personen welke meer dan 10% van hun hersenen willen gebruiken. Personen welke voorbij het “normale”  leven spirituele ervaringen willen opdoen.Mijn doel en intentie hiermee is gevoelige mensen op deze mooie planeet het gevoel terug te geven op dit moment op de juiste plek te zijn.  Dit gevoel kan je op 3 manieren bereiken. 

Ten eerste kan je spiritueel groeien door nieuwe concentrische lichtlichamen te activeren.  Je kan ook groeien door energielekken in je 5 ecliptische auralagen te dichten. Deze aanpak volgen we in ons zielsverdriet opruim retraite programma. Je kan ook groeien door karma verbranding via 30 Samyama oefeningen uit de klassieke Raja Yoga. De eerste aanpak bespreken wij hier op deze pagina. Vanuit een theoretisch en praktische invalshoek ontvang je informatie, welke je op een snelweg naar eenheidsbewustzijn brengt. Geen ruimte meer for dualisme in jou. Je voelt een grote hoeveelheid liefde voor je zelf en voor alles in de creatie.  

Door het balanceren van je linker en rechter hersenhelft krijg je een dieper begrip van de realiteit waar we in leven. Je leert hoe je in contact komt met de trilling van de Aarde en hoe je hoger zelf antwoorden kan ontvangen op al jouw vragen

Je leert energievelden te activeren, hetgeen betekent dat alle bronnen voor spirituele groei naar je toekomen en je minder behoefte zult hebben aan een Guru. Alchemistisch gezien verander je van lood in goud.

Levensbloem constructie

Belang van de Heilige Geometrie

Door de eeuwen heen is Heilige Geometrie geheim gebleven. Van de Egyptenaren, naar de Greek Plato naar de Italiaan Leonardo Davinci is het doorgegeven. In de onderstaande figuur zien jullie het menselijke canon van Leonardo welke veel meer spirituele kennis bevat dan de meer bekende versie van hem.  Zie ook boeken en videos over de Heilige Geometrie. 

Leonardo Canon

Heilige Geometrie is de taal van het universum. Wij leven in het Universum en het Universum is om ons heen. Alles ontwikkelt zich volgens geometrische proporties. Zelfs in ons eigen zonnestelsel vormen de omloopbanen van de planeten concentrische cirkels met daarin zeer specifieke geometrische 2 dimensionale vormen. Deze vormen verbinden de omloopbanen van 2 of meer planeten uit ons zonnestelsel. Als je niet in balans bent dan zijn de geometrische vormen om je heen ook niet in balans.

In de onderstaande tabel tref je alle benodigde workshop informatie aan. We hebben ook de doelstellingen van elke workshop in dit handige overzicht opgenomen. De nummering loopt via de nummering van de Kabbalah. Elke workshop begint vrijdagavond om 18:00 uur en eindigt zondagmiddag om 16:00 uur. Het programma is een 2 jaar programma en instroom is slechts 1x per jaar mogelijk. De juiste volgorde vogens de wandeling van de Kabbalah of Levensboom of Bodhiboom staat hieronder vermeldt. 

Levensbloem retraites

Onderwerpen retraite

Eigenwaarde en Lichtstorm (10)

man in ster
vrouw in ster
bewustzijn verhogen

Nieuwe SterBalanceren van sterKosmisch ademhalen vanuit ster8 chakra zonnestelsel systeemActivatie van 1 centrifuge voor 24/7 zuivering

Verhoging van bewustzijn.

MerKaBa realisatie en oplossen van dit mysterie. 

Stabiele Innerlijke Rust en lichtstormen (9)

stabiele innerlijke rust

Nieuwe DiamandStabiele innerlijke rust.Krachtige emotionele stabiliteit ook bij crisisOnder druk emotioneel stabiel.

Krachtig Immuunsysteem.

13 maan chakra systeem.

Krachtige activatie van 4 centrifuges voor 24/7 zuivering

Verhoging van bewustzijn.Nieuw bloed. 

Kabbalah realisatie en oplossen van dit mysterie.

Persoonlijke Kracht (8)

persoonlijke kracht

Nieuwe AdemhalingVerbinden met het magnetische veld van de planeet Aarde. 

Vertrouwen in Persoonlijke Kracht.

Het ontdekken van 8 windrichtingen in jouw krachtveld. 

Leven vanuit het centrum van de Aarde.Verbinden met de 5 rijken.

Meer kracht hier op Aarde.

Gedragen worden door opheffing zwaartekracht.

Leven vanuit hart (7)

leven vanuit hart

Nieuwe OvergaveVanuit liefde en verbondenheid leven.

Gedurende dag en nacht. Energieveld rondom hart binnengaan. Yoga van het slapen.

Initiatie in de vorm rondom het hart.

Leer hoe je de ring rondom het hart het beste kan betreden.

Leer hoe je de richtingen in je hart kan respecteren.

Leer hoe je in de duisternis kan vallen.

Leer te kiezen tussen de 8 pilaren van licht.

Reis in je dromen wereld.

Vind het velle witte licht.Ontdek 7 typen mensen met elk hun eigen straal. 

Innerlijke Leiding (6)

innerlijke leiding

Nieuwe Innerlijke StemBlind vertrouwen op de universele kracht in jou.

Bezieling in jouw leven.

Je verbinden met een gids en hierop blind vertrouwen. Vragen formuleren en antwoorden ontvangen.

Krachtiger kosmisch ademhalen.Realisatie van de betekenis van de alchemistische tong.

Realisatie van de 72 poorten van het licht.Scarabee Initiatie en oplossen van dit mysterie

Innerlijk Weten (5)

mercurius bewustzijn

Nieuw HoofdMercurius bewustzijnGedreven vanuit het hartDNA ademhaling.

Eenwording hart en hoofd.Sahasrara chakra kracht van 1.000 olifanten.

30 Samyama contemplatie oefeningen introductie om Leven vanuit de ziel te versterken door karma verbranding.

Sterk Charisma (4)

sterk charisma

Nieuwe symbiose en lichtSamensmelten nucleus eicel en sperma kop.

Samensmelten mannelijke en vrouwelijke kant van jou.Eenheid gevoel bij totale acceptatie vader en moeder.Activering 4 extra centrifuges voor 24/7 zuivering. Samensmelting 2 levensbomen.

Realiseer Dromen (3)

realiseer dromen

Nieuwe succes formuleJouw scheppingskracht ervaren.Met attentie en intentie werken.Affirmaties gebruiken voor 4 deelgebieden in je leven.

Groeiplan opstellen voor 4 deelgebieden

De vijf wielen(2)

Levensbloem constructie

Nieuwe uitstrekking van het innerlijke lichtDe vijf wielen in elke cel.De 5 zintuigen.

De 5 emoties.

De 5 Heilige Geometrie bouwstenen. De 5 platonische vormen.De 5 hieraan gerelateerde vormen. Levenslicht, levenszaad, levensei, levensboom en levensbloem. 

De 5 gezondheid stelsels. (uitscheiding, voortplanting, spijsvertering, ademhaling en communicatie)Verbinden met de 5 rijken. Mineraalrijk, plantenrijk, dierenrijk, mensenrijk en engelenrijk. 

Zie zielsverdriet retraite programma om energielekken te dichten.

 

Matrix realiteit  (1)

innerlijk licht geometrie

Nieuwe levenshoudingIntroductie in 16 Chakra Systeem.

Matrix realiteit herkennen met 8 werelden.

Voorbij de 5 zintuigen transcenderen.

Het levenswater.

De Ziel connectie.Automatisch de vruchten plukken.Houding om uit de strijd te blijven.

Vreugde in leven ervaren ondanks aardse tegenwerpingen.

De 8 meditatiefasen van het oplossen of sterven.De meditatiefasen van de tussenwereld de Bardo.

De meditatiefasen van het incarneren op Aarde.

Interdimensionele  Communicatie (11)

interdimensionele communicatie

Nieuwe Hyper CommunicatieChakra occiput opening.Ontvangen van kennis uit hogere dimensies zonder dit te begrijpen en kracht om realiteit te manifesteren c.q. te veranderen

Het Egyptische nummer voor de verlichting is nummer 153. Als je de nummers 1 tot en met 17 optelt krijg je precies 153. Het is het getal 16 van de Metraton Kubus plus het centrum. 

0-1-3-6-10-15-21-28-36-45-55-66-78-91-105-120-136-153

Dit is de spiraal om Daath binnen te gaan.

Programma Intentie

Het idee achter de retraites is om je in 12 weekenden in een fantastische omgeving en met toewijding spiritueel een boost te geven. Je bent er lekker even een weekend tussen uit en kan je aandacht volledig richten op je spirituele belangstelling.

We plannen elke 2 maanden een weekend retraite, zodat iedereen binnen 2 jaar het totale workshop programma kan doorlopen. Het tempo van 2 jaar is nodig om te kennis tot je te nemen, toe te passen en te integreren in je leven. 

De weekend retraites vallen zoveel mogelijk in de vakantieperioden en rondom feestdagen. Dit lukt niet altijd en is ook afhankelijk van de regio waar u woont in verband met de vakantiespreiding.

Lunches, Diners en Consumpties

Tevens verzorgen we de lunches en het avondeten. Het middagdeten is in principe vegetarisch maar mocht je van kip of vis houden dan wordt hier rekening mee gehouden. Geef svp bij je boeking aan waar je wel en niet van houdt. De lunches zijn uitgebreider dan het avondeten. Het avondeten bestaat uit soep met brood, brood met beleg of fruit.

Zaken om mee te brengen

Je dient mee te nemen vor alle workshops een fantastisch werkende passer (vast zetten van de benen zie figuur), A3 tekenpapier, kleuren potloden, meditatie kussen, makkelijke kleding en een .. happy mind. 

Workshops zijn retraites en vraagt juiste houding

Wees bewust dat elke workshop een serieuze spirituele initiatie is. Dit betekent dat we je aanraden alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten gedurende deze 3 dagen. Neem alle nodige voorzorgsmaatregelen om de workshop elk van de drie dagen te betreden met rust in je hart. Op deze wijze neem je alle noodzakelijke maatregelen om evenwicht (neutraal) in je geest te behouden. Dit vergemakkelijkt voor Jyotisha het werken tijdens de workshop om de groep gedurende drie dagen op een steeds hoger trillingsniveau te brengen.

Je ontvangt een spiritueel juweel, welke normaliter vele kloosterlevens -met grote toewijding – zou vergen, voordat je zelfstandig dit niveau van begrip bereikt. Hierdoor kan je na de workshop zelfstanding op het hogere trillingsniveau blijven met vreugde, geluk en liefde in je hart.

Te verwachten resultaten

Te verwachten resultaten van ons Levensbloem Retraite Programma

 • Vrede: zodra je in gecentreerd bent in het centrum van een licht storm
 • Liefde: zodra je goed verbonden bent met al het leven in de 4 werelden
 • Schoonheid: zodra je de creatie en evolutie van de sterren bewondert
 • Vertrouwen: zodra je lichaam met prana gevuld is (geen angsten)
 • Waarheid: zodra je uit je hart spreekt
 • Balans: zodra je van alle planeten evenveel energie ontvangt
 • Eenheid: zodra je 1 bent met de creatie in de ruimte
 • Tevredenheid: zodra je leeft vanuit het universum (geen trots; geen jalouzie)
 • Gelijkmoedigheid: zodra je niet oordeelt en verlangt (geen boosheid; geen gehechtheid)
 • Geduld: zodra je vertrouwen hebt in het planten van zaden
 • Vreugde: zodra je in je kracht staat om je missie te voltooien
 • Gedrevenheid: zodra je trots bent op wat je doet vanuit je missie
DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish