• Home >>

Tarieven Coaching, Retraites en Behandelingen

Op deze pagina tref je een overzicht aan van onze tarieven voor intakes voor ziektebeelden, intakes voor coaching, afstand behandelingen voor ziektebeelden, life coaching pakketten, zielsverdriet opruim programma en een bewustzijn verruim programma.

Tarieven retraite programma’s

In het geval van pakket prijzen is het niet mogelijk om de individuele retraites separaat te volgen. Dit is didactisch gezien qua proces ondoenlijk. Je krijgt dan te veel verschillende niveaus in een groep deelnemers. Het betekent kiezen voor het gehele retraite programma. De programma’s starten 2 keer per jaar. Het gaat ook om de onderliggende vastberadenheid om er al dan niet voor te gaan. De eerste retraite vanuit beiden training programma’s is los te volgen als een eerste kennismaking. Daarna kan je al dan niet voor het gehele programma kiezen.

Intake en behandelingen

Het behandelen van een een ziektebeeld kan alleen na een diagnose van een reguliere arts. Ook spreken we altijd een behandelplan af.

Er zijn 3 varianten van behandeling welke door mij al velen jaren worden beoefend:

  1. In de praktijk. Aanraken van de client. Dit wordt de magnetische behandelwijze genoemd.
  2. In de praktijk. Op enige meters afstand behandelen. Dit wordt de stralende behandelwijze genoemd.
  3. Geheel op afstand vanaf een andere lokatie op een afgesproken datum en tijdstip. Een combinatie van behandelwijze 1 en 2. Dit in het geval van ernstige ongelukken, operaties in ziekenhuis, kinderen met plotselinge oorpijn, kiespijn en in het geval van lange reisduur om naar de praktijk te komen. Intake bij voorkeur face2face.

Gevolgen voor de behandelwijze door Corona:

  1. Behandelwijze 1 is nog steeds verboden.
  2. Behandelwijze 2 is mogelijk per 24-4-2020 met vergoedingen vanuit aanvullend pakket.
  3. Behandelwijze 3 is mogelijk met vergoedingen vanuit aanvullend pakket. De de lijst met zorgverzekeraars welke deze behandelwijze vergoedingen groeit vanaf 01-4-2020.

Update behandelwijze 1
De overheid en het RIVM bepalen de datum wanneer dit weer kan. Deze behandelwijze mag tot op de dag van vandaag niet. Kappers en masseurs wel dus ja er is ongelijkheid. Kan dit evenwel niet veranderen.

Update behandelwijze 2
Inmiddels is het mogelijk om clienten weer in de praktijk te behandelen en te coachen met inachtneming van 1,5 meter afstand. Voor de gewenste resultaten van behandelingen maakt dit allemaal niet veel uit. Healing op afstand – ook op 2 meter of 20 km – werkt net zo goed. Alleen clienten hebben hier vaak een overtuiging op zitten dat dit voor hen niet even krachtig zou werken.

Update behandelwijze 3
24-04-20 update: ONVZ, Menzis, Zilveren Kruis, VGZ, IZZ, IZA, UMC, United Consumers, Univé, Zekur vergoeden in principe deze consulten op afstand onder voorwaarden. Altijd eerst jouw zorgverzekering bellen ter validatie i.v.m. jouw specifieke aanvullend pakket en de voorwaarden.

Dit impliceert dat zorgverzekering vergoedingen niet vervallen mits je naar mij een email stuurt dat je akkoord bent met een serie afstand behandelingen. En dat jouw specifieke zorgverzekering akkoord is. Hiertoe dien jezelf hen te bellen. Voor instructies lees onderaan deze pagina.

De intake voor nieuwe clienten doe ik al dan niet electronisch via goed beveiligd platvorm conform de wet op de privacy. Je kan ook voor een intake in de praktijk komen inmiddels en daarna al dan niet voor deze behandelingen op afstand kiezen.

Bestaande klanten
Bent je een bestaande klant neem dan s.v.p. contact met ons op mocht je hierover vragen hebben. Voor de behandel tarieven zie pakket tarieven afstand behandelingen. Je kan kiezen voor 1,3 of meer afstandsbehandelingen.

Ervaringen clienten

Zie voor ervaringen van clienten ons externe website gastenboek op Facebook. Zowel bij reviews als bij berichten van bezoekers tref je veel informatie aan om welke twijfel dan ook weg te nemen. Sinds kort kan je ook kijken op deze website bij de ervaringen paranormale geneeswijze. Garanties voor jouw specifieke situatie worden niet gegeven. Uiteraard kan je vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Lees je wel s.v.p. goed de 19 tips bij de pagina paranormaal genezer door alvorens te bellen?

Kan je niet reizen voor de intake of woont je in het buitenland neem dan contact met ons op via het bovengenoemd telefoonnummer. We behandelen dan op afstand met foto en geboortedatum.

Tarieven op een rij

De prijzen zijn inclusief BTW in Euro’s indien de BTW van toepassing is. In het verleden hebben we afwijkende tarieven voor clienten met lagere inkomens gehanteerd. Het blijkt dat clienten welke geen 100% toewijding hebben de meeste vragen stellen en zich qua Life Coaching het minst goed voorbereiden. Dit komt door hun innerlijke strijd. Ze hebben de meest krachtige saboteurs. Als je heel graag iets wilt, maak je middelen vrij of komen de middelen vanzelf in jouw leven door het uiten van een intentie.

tarieven
Tarieven in Euros inclusief BTW
Tarieven IntakesTarief
Intake Energetische Therapie 90 min. Zie vergoedingen zorgverzekeraars. (Daarna consulten van 45 min van 80 Euro)140
Intake Life Coaching 90 min. Daarna consulten van 90 minuten van 160 Euro).140
Tarieven energetische therapie en life coaching
Energetische Therapie consult in praktijk 45 min (zie vergoedingen zorgverzekeraars)80
Life Coaching consult in praktijk 90 min160
Pakket tarieven afstand behandelingen ziektebeeldenTarief
1 privé afstand behandeling voor al eerder behandelde clienten.80
3 privé afstand behandelingen (advies bij nieuwe clienten als introductie en slechts eenmaling als pakket verkrijgbaar)222
6 privé afstand behandelingen (advies bij 1-2 ziektebeelden)444
9 privé afstand behandelingen (advies bij 3 of meer ziektebeelden)555
12 privé afstand behandelingen (advies bij chronische ziektebeelden)777
24 privé afstand behandelingen (advies bij chemo therapie ondersteuning)1.333
Life Coaching om zielsverdriet zelf op te ruimenTarief
Oneness Effort Self -Help Guide for Awakening geschreven door mij in 2013 en nog meer van deze tijd. Te koop bij Amazon en Bol.com in papieren vorm. Digitaal voor 11$.33
Happy de Peppie Online Life Coaching interactief met digitaal platvorm indien reisafstand groot is (enige dienst qua tarief in USD; wel in de Nederlandse taal)555$
Pakket tarieven zielsverdriet opruimen
Life Coaching 5 face to face sessies 90 minuten inclusief behandeling en Oneness Effort boek. Nu Online (*)777
Life Coaching 10 face to face sessies (**) 90 minuten inclusief behandeling en Oneness Effort boek. Nu Online (**)1.333
5 Weekenden Zielsverdriet
Opruim Retraites (***)
12,5 dagen
3.333
(*) Bij dit pakket is HappydePeppie online coaching van 222 Euro nu i.v.m. de Corona situatie gratis. Consulten zijn nu online via digitaal platvorm met webinar functionaliteit.
(**) Bij dit pakket is HappydePeppie online coaching altijd gratis inbegrepen.
Pakket tarieven bewustzijn verruimingTarief
12 weekend workshops Levensboom
Wandeling
2 jaar programma 25 training dagen
5.555
Kraanwater ultra fijn waterfilter en ionisatorTarief
H2Cap Portable water ionisator250
Alpha 1700 voor op het aanrecht1.800
Alpha U1700 voor onder het aanrecht2.300
Dit is de tarieven tabel voor alle diensten

Tarieven zijn voor privé personen. Voor zakelijke coaching en training gelden andere tarieven en ook andere naamgeving van onze programma’s welke beter aansluiten bij het gangbare zakelijke jargon.

Vergoedingen Zorgverzekeraars

Een groot aantal verzekeraars vergoeden +/- 50% van het tarief indien u aanvullende verzekerd bent. Het ligt aan de soort verzekering die u heeft afgesloten tot welk bedrag en hoe vaak consulten worden vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekering. Kijk op de website van de beroepsvereniging voor een overzicht van zorgverzekeraars welke vergoeden.

Afstandsbehandelingen vergoed door zorgverzekeraars

In verband met de Corona situatie vergoeden de meeste zorgverzekeraars de afstandsbehandelingen vanuit de aanvullende verzekeringen als zijnde een regulier consult. Client dient schriftelijk te bevestigen hiermee in te stemmen. Wij adviseren clienten van te voren navraag hierover te doen bij hun specifieke zorgverzekeraar. Wij zijn verplicht op de factuur te vermelden dat het een consult op afstand betreft. Behandeling energetische therapie op afstand met prestatiecode 24012. Belt u uw zorgverzekeraar ter validatie houdt dan nog vier codes paraat welke hieronder staan vermeld.

24-04-20 update: ONVZ, Menzis, Zilveren Kruis, VGZ, IZZ, IZA, UMC, United Consumers, Univé, Zekur vergoeden in principe deze consulten op afstand onder voorwaarden. Altijd eerst jouw zorgverzekering bellen ter validatie.

Betaling voor diensten

Vermeld bij uw bank transactie altijd de juiste omschrijving. Binnenkort kunt u hier online alle diensten bestellen. Nu dient u nog handmatig zelf uw transactie via uw bank website of bank app uit te voeren.

Bedrijfsgegevens

Oneness Management
Troelstralaan 39
2104 VP Heemstede
Nederland
023-7852710

Bankgegevens

I.B.A.N. International Bank Account Number:
NL06RABO0161310559

KVK en BTW gegevens

KvK nummer 34289910
BTW ID NL002128105B69

Vergoedingen Zorgverzekeraars Intake

Afhankelijk van de Zorgverzekeraar heeft u een aantal codes nodig om uw vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering te verifiëren. En u dient aanvullend verzekerd te zijn.

AGB Codes

Voor de verzekeraars is het handig om 2 codes paraat te hebben, zodra u telefonisch navraag doet bij uw verzekeraar. Mijn AGB Code als zorgverlener is 90058879 en de AGB code van mijn praktijk is 90058880. Deze 2 codes zijn meestal afdoende.

Beroepsorganisatie codes

Enkele verzekeraars vragen ook nog naar de licentie van de beroepsvereniging. Deze is “VVET” met licentienummer 14013.

Ook is er sprake van een specifieke complementaire zorgverlening. Een voor de verzekeraars bekende Prestatie Code 24401 welke staat voor Energetische Therapie. En tijdens de Corona situatie de Prestatie Code 24012 welke staat voor Energetische Therapie op afstand. Bij voorkeur niet “Paranormale Genezing” noemen. Dan is het antwoord standaard: “Nee dat vergoeden we niet”. In een enkel geval kan er gevraagd worden naar de RBCZ licentiecode 206062T.