JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Tarieven Coaching, Retraites en Behandelingen

Home » Tarieven Coaching, Retraites en Behandelingen

Praktijk is per 3-3-2021 open voor alle typen behandelingen en coaching.

een sprong naar iets nieuws
als een vis in het water na een sprong?

Je staat op het punt om het resultaat van een transformatieslag te “kopen”. Hiervoor is een set van acties vereist om op de gewenste eindbestemming aan te komen. Handig om de tarieven daarvoor te weten. En een toewijding van beiden kanten om dit transformatieproces optimaal te ondersteunen. Hiertoe vervul ik tegelijkertijd 6 rollen. Wat kan jij zelf doen? Als je zorgverzekeraars benadert of behandelingen worden vergoed, lees dan de instructies onderaan deze pagina goed.

Jouw eigen bijdrage en houding

Jouw toewijding vertaalt zich in het besef dat er naar gelang de de ernst van de situatie meer inspanning nodig is. Dan gaat het over het inplannen van meerdere consulten en je verdiepen in de werkwijze van en reacties op deze manier van genezing.

Vertrouwen hierop is de sleutel om jouw zelfgenezend vermogen binnen jouw immuun systeem een boost te geven. Ben je nog bezig met therapieën uitproberen dan is het vertrouwen er onvoldoende. Ook is er een groot risico dat jouw onderbewustzijn en jouw immuun systeem in verschillende therapieën anders wordt aangestuurd. Hierdoor kan het effect uiteindelijk niet die transformatie zijn waar we naar op zoek zijn.

Mijn 6 rollen in jouw transformatieproces

De 6 rollen wel ik kan vervullen zijn zeer typerend. Samen met een therapeut kijk je in het verleden naar oorzaken voor de huidige situatie waar je in zit. Met een medium kan je hartzeer van de zwangerschapsfase van 9 maanden of korter en de eerste 7 levensjaren schouwen. Negentig procent van de cliënten hebben nauwelijks een geheugen hiervan. Dit terwijl de impact op het leven zeer groot is. Ook het leven van vader en moeder en opa’s en oma’s schouwen is belangrijk, want ook dit heeft grote invloed op het ontvouwen en in het “nu” of heden van jouw leven. Met een life coach maak je samen een plan in 4 deelgebieden voor jouw leven in de toekomst. Een trainer draagt kennis over om het transformatie proces van bewust worden te versnellen. Een complementair arts helpt je om de gezondheid holistisch te verbeteren. Een genezend medium werkt via energetische therapie in op jouw energievelden. Het balanceer proces voltrekt zich sneller via het hanteren van de Heilige Geometrie.

Wat je niet ontvangt en mogelijk wel verwacht?

Tijdens het proces van traumaverwerking – een trauma kan zich ook onder een fysiek ziektebeeld verschuilen – worden het volgende niet aangereikt:

 • eindeloze gesprekken om de mentale saboteurs ruimte en aandacht te geven.

  Met praten wordt een innerlijk conflict niet gestopt. Het oude hartzeer dient eerst energetisch losgeweekt te worden. Hierbij staat het met wortel en tak uitroeien van hartzeer voorop. Doe je dat niet dan blijf je dezelfde pijnlijke situaties aantrekken.
 • een arsenaal aan mentale handvaten om beter met de trigger situatie(s) om te gaan.

  Vanuit de psychologie krijg je mentale handvaten aangereikt om beter met pijnlijke situaties om te gaan en deze in goede banen te leiden. Je bent dan nog steeds niet 100% bevrijdt. Bij de op de ziel gerichte blauwdruk therapie krijg je deze niet. We willen het mentaal denken juist ontkrachten. Hartzeer is de brandstof van ons mentaal denken. Tijdens een psychose maakt het mentaal denken overuren. Deze is dan overbelast.
 • een snelle (omleiding) oplossing om minder van slag te geraken door oude traumatische ervaringen, terwijl de trigger situaties zich blijven aandienen.

  Dit is het kenmerkende verschil tussen Energetische Therapie en EMDR Therapie. Wij kiezen voor de wortel en tak aanpak.
 • telefonisch contact tussen de behandelingen door om een troostende houding ter ondersteuning van de pijn aan te bieden.

  Dit is een Westers gebruik evenwel in de Oosterse aanpak juist niet de bedoeling. Des te meer op jezelf des te dieper “jouw” verwerking. Het betekent in zeer korte tijd – helemaal op jezelf – door intense emoties waaronder angsten en boosheid vanuit oud hartzeer gaan. De ontlading heeft gewoon zijn tijd nodig. Het is beter helemaal op jezelf te zijn en bovendien niet partners, vrienden en vriendinnen en zeker niet met lotgenoten tijdens dit proces ervaringen te delen.
 • In de eerste minuut van een intake een aura reading met een diagnose van het probleem. Mediumschap testen is niet interessant. Slechts wanneer het ingezet wordt voor genezen dient het een duidelijk doel. Er zullen anders telkens nieuwe vragen bij een client opkomen waar hij of zij ook antwoord op wenst te verkrijgen. Het gaat om verbinden maken met elkaar om je te ondersteunen bij de transformatie. Niet om een test van jouw kant of een bewijsdrang van mijn kant. Lees de aanbevelingen van klanten s.v.p. eerst door indien dit jouw verwachtingspatroon is.

Let op! je beste vrienden of vriendinnen lijken op jou, doordat ze vaak hetzelfde hebben meegemaakt terwijl je hiervan mogelijk nog niet op de hoogte bent. Gemeenschappelijk hartzeer in jullie magnetische energievelden hebben elkaar ooit aangetrokken. Blijf bij jezelf zodra er emoties losbarsten.

Intake behandelingen Energetische Therapie

Omdat het een transformatie betreft zijn er ook tarieven met pakketten. Je staat nu op een keerpunt in je leven. Toewijding voor de gehele transformatieslag is dan onontbeerlijk. Toewijding geldt voor een serie van behandelingen, een serie van behandelingen op afstand, een serie van life coaching consulten en een set van retraites voor het opruimen van hartzeer verdriet of om je bewustzijn te verhogen.

Het behandelen van een een ziektebeeld kan alleen na een diagnose van een reguliere arts. Ook spreken we altijd een behandelplan af.

Er zijn 3 varianten van behandeling welke door mij al velen jaren worden beoefend:

 1. In de praktijk. Aanraken van de client. Dit wordt de magnetische behandelwijze genoemd. Handoplegging is een andere naam.
 2. In de praktijk. Op enige meters afstand behandelen. Dit wordt de stralende behandelwijze genoemd.
 3. Geheel op afstand vanaf een andere lokatie op een afgesproken datum en tijdstip. Een combinatie van behandelwijze 1 en 2. Dit in het geval van ernstige ongelukken, operaties in ziekenhuis, kinderen met plotselinge oorpijn, kiespijn en in het geval van lange reisduur om naar de praktijk te komen. Let op : Intake bij voorkeur face2face in praktijk.

Kan je niet reizen voor de intake of woon je in het buitenland neem dan contact met ons op via het bovengenoemd telefoonnummer. We behandelen dan – indien er toestemming is van gidsen – op afstand met foto en geboortedatum. Behandelwijze 3.

Update 03-2-21: De praktijk is weer open voor zowel de behandelwijze 1 en 2 en 3. We zijn een complementaire zorgverlener en hoeven niet dicht. Healing op afstand individueel (behandelwijze Nr 3) kon en kan sowieso ten alle tijden. Een groep healing op afstand gaan we 1x per maand online organiseren in 2021. Later meer daar over.

Intake Life Coaching

De intake voor een ziektebeeld en life coaching is identiek qua inhoud, duur en tarief. De nadruk ligt hier meer op het verleden goed in kaart te brengen om te bezien of de doelstellingen voor de toekomst niet onbewust in de weg zit. Vaak is er sprake van het blijven hangen in een levenspatroon wat al jaren duurt. Kijk hiertoe naar de blokkades in de levensbloem herkennen. Ook voor relatiecaching geldt hetzelfde.

Deelname aan retraite programma’s

In het geval van pakket prijzen is het niet mogelijk om de individuele retraites separaat te volgen. Dit is didactisch gezien qua proces ondoenlijk. Je krijgt dan te veel verschillende niveaus in een groep deelnemers. Het betekent kiezen voor het gehele retraite programma. De programma’s starten 2 keer per jaar. Het gaat ook om de onderliggende vastberadenheid om er al dan niet voor te gaan. De eerste retraite vanuit beiden training programma’s is los te volgen als een eerste kennismaking. Daarna kan je al dan niet voor het gehele programma kiezen.

Alle tarieven op een rij

De prijzen zijn inclusief BTW in Euro’s indien de BTW van toepassing is. In het verleden hebben we afwijkende tarieven voor clienten met lagere inkomens gehanteerd. Het blijkt dat clienten welke geen 100% toewijding hebben de meeste vragen stellen en zich qua Life Coaching het minst goed voorbereiden. Dit komt door hun innerlijke strijd. Ze hebben de meest krachtige saboteurs. Het ontbreken van middelen is ook een weerspiegeling van iets innerlijks. Vaak de onderliggende emotionele relatie met de (biologische) vader. Soms geven we gratis toegang tot HappydePeppie online life coaching zodat deze personen alvast zelf een start kunnen maken met het dieper kijken naar hun leven. Het gaat om inzichten te ontvangen hoe het heden samenhangt met gebeurtenissen of conditionering uit het verleden vanaf de bevruchting na de conceptie. De onderliggende vrouwelijke Levensbloem kennis staat hierbij centraal.

Let op!: Per 1 juli 2021 stappen we uit het vergoedingssysteem van de zorgverzekeraars. Cliënten welke aanvullend verzekerd zijn krijgen dan geen vergoedingen meer op de tarieven uit onderstaande tabel.

tarieven
Tarieven in Euros inclusief BTW
Gefaseerde Intake voor mentale beslissersTarief
15 Minuten kennismakingsgesprek (separaat)gratis
60 Minuten intake gesprek (op andere dag ingepland)80
15 Minuten 1ste behandeling (aansluitend op intake gesprek ingepland)80
10 Minuten uitliggen na 1ste behandelinggratis
Intake Pakket op dezelfde dag voor hart beslissers
Intake Energetische Therapie 90 min. Met daarin kennismaken, intakegesprek, 1ste behandeling en uitliggen. Daarna losse consulten van 45 min van 80 Euro of een pakket van 3,5 of 7 behandelingen in de praktijk of een pakket van 3,6,9,12 of 24 afstandsbehandelingen.140
Intake Life Coaching 90 min. Met daarin kennismaken, intakegesprek, 1ste behandeling en uitliggen. Daarna losse consulten van 90 minuten van 160 Euro of een pakket van 5 of 10 consulten.140
Intake Relatie Coaching 90 min. Met daarin kennismaken, intakegesprek, 1ste behandeling en uitliggen. Daarna consulten van 90 minuten van 160 Euro of een pakket van 5 of 10 consulten. Intake is separaat voor beiden partners.140
Energetische therapie en life coaching losse consulten
Energetische Therapie consult in praktijk 45 min80
Life Coaching consult in praktijk 90 min160
Relatie Coaching consult in praktijk 90 min160
Pakket tarieven afstand behandelingen ziektebeeldenTarief
1 privé afstand behandeling voor al eerder behandelde clienten.80
3 privé afstand behandelingen (advies bij nieuwe cliënten met 1 ziektebeeld)222
6 privé afstand behandelingen (advies bij 1-2 ziektebeelden)444
9 privé afstand behandelingen (advies bij 3 of meer ziektebeelden)555
12 privé afstand behandelingen (advies bij chronische ziektebeelden)777
24 privé afstand behandelingen (advies bij chemo therapie ondersteuning)op aanvraag
Pakketprijzen dienen vooraf per bank te worden betaald.
Life Coaching om zielsverdriet zelf op te ruimenTarief
Oneness Effort Self -Help Guide for Awakening geschreven door mij in 2013 en nog meer van deze tijd. Te koop bij Amazon en Bol.com in papieren vorm. Digitaal voor 11$.33
Happy de Peppie Online Life Coaching interactief met digitaal platvorm indien reisafstand groot is (enige dienst qua tarief in USD; wel in de Nederlandse taal)555$
Pakket tarieven zielsverdriet opruimen
Life Coaching of Relatie Coaching 5 face to face sessies 90 minuten inclusief behandeling en exclusief Oneness Effort boek. Betaling vooraf per bank.777
Life Coaching of Relatie Coaching 10 face to face sessies 90 minuten inclusief behandeling, inclusief Oneness Effort boek en inclusief Online Coaching Programma HappyDePeppie. Betaling vooraf per bank.1.333
5 Weekenden Zielsverdriet
Opruim Retraites
12,5 dagen
op aanvraag
Pakket tarieven bewustzijn verruimingTarief
12 weekend workshops Levensboom
Wandeling
2 jaar programma 25 training dagen
op aanvraag
Kraanwater ultra fijn waterfilter en ionisatorTarief
H2Cap Portable water ionisator250
Alpha 1700 voor op het aanrecht1.800
Alpha U1700 voor onder het aanrecht2.300
Dit is de tarieven tabel voor alle diensten

Tarieven zijn voor privé personen. Voor zakelijke coaching en training gelden andere tarieven en ook andere naamgeving van onze programma’s welke beter aansluiten bij het gangbare zakelijke jargon.

Ervaringen clienten Energetische Therapie

Zie voor ervaringen van clienten ons externe website gastenboek op Facebook. Zowel bij reviews als bij berichten van bezoekers tref je veel informatie aan om welke twijfel dan ook weg te nemen. Sinds kort kan je ook kijken op deze website bij de ervaringen paranormale geneeswijze. Garanties voor jouw specifieke situatie worden niet gegeven. Uiteraard kan je vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Lees je wel s.v.p. goed de 19 tips bij de pagina paranormaal genezer door alvorens te bellen? En ook bij voorkeur de veel gestelde vragen.

Vergoedingen Zorgverzekeraars valideren

Een groot aantal verzekeraars vergoeden +/- 50% van het tarief indien u aanvullende verzekerd bent. Het ligt aan de soort verzekering die u heeft afgesloten tot welk bedrag en hoe vaak consulten worden vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekering. Kijk op de website van de beroepsvereniging vvet voor een overzicht van zorgverzekeraars welke vergoeden. Voor het nieuwe kalender jaar wordt door de beroepsvereniging een inventarisatie gemaakt. Heb je vragen omtrent het kiezen van een nieuwe zorgverzekeraar mag je altijd met mij of Linda contact opnemen. Let op ! Per 1 juli 2021 stappen we uit dit vergoedingssysteem. Verzekerden met een aanvullend pakket krijgen dan geen vergoeding meer vanuit hun budget.

Afstandsbehandelingen vergoed door zorgverzekeraars

In verband met de Corona situatie vergoeden de meeste zorgverzekeraars de afstandsbehandelingen vanuit de aanvullende verzekeringen als zijnde een regulier consult. Client dient schriftelijk te bevestigen hiermee in te stemmen. Wij adviseren clienten van te voren navraag hierover te doen bij hun specifieke zorgverzekeraar. Wij zijn verplicht op de factuur te vermelden dat het een consult op afstand betreft. Behandeling energetische therapie op afstand met prestatiecode 24012. Belt u uw zorgverzekeraar ter validatie houdt dan nog vier codes paraat welke hieronder staan vermeld.

24-04-20 update: ONVZ, Menzis, Zilveren Kruis, VGZ, IZZ, IZA, UMC, United Consumers, Univé, Zekur vergoeden in principe deze consulten op afstand onder voorwaarden. Altijd eerst jouw zorgverzekering bellen ter validatie.

Betaling voor diensten

Vermeld bij uw bank transactie altijd de juiste omschrijving. Binnenkort kunt u hier online alle diensten bestellen. Nu dient u nog handmatig zelf uw transactie via uw bank website of bank app uit te voeren.

Bedrijfsgegevens

Oneness Management
Troelstralaan 39
2104 VP Heemstede
Nederland
023-7852710

Bankgegevens

I.B.A.N. International Bank Account Number:
NL06RABO0161310559

KVK en BTW gegevens

KvK nummer 34289910
BTW ID NL002128105B69

Communiceren met helpdesk van Zorgverzekeraars

Afhankelijk van de Zorgverzekeraar heeft u een aantal codes nodig om uw vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering te verifiëren. En u dient aanvullend verzekerd te zijn.

AGB Codes noemen

Voor de verzekeraars is het handig om 2 codes paraat te hebben, zodra u telefonisch navraag doet bij uw verzekeraar. Mijn AGB Code als zorgverlener is 90058879 en de AGB code van mijn praktijk is 90058880. Deze 2 codes zijn meestal afdoende. De naam Jyotisha melden gaat in dit geval geen deuren openen. Deze bovenstaande codes wel.

Beroepsorganisatie codes noemen

Enkele verzekeraars vragen ook nog naar de licentie van de beroepsvereniging. Deze is “VVET” met licentienummer 14013.

Ook is er sprake van een specifieke complementaire zorgverlening. Een voor de verzekeraars bekende Prestatie Code 24401 welke staat voor Energetische Therapie. En tijdens de Corona situatie de Prestatie Code 24012 welke staat voor Energetische Therapie op afstand. Bij voorkeur nimmer “Paranormale Genezing” noemen tijdens het contacten van de hekpdesk van welke zorgverzekeraar dan ook. Dan is het antwoord standaard: “Nee dat vergoeden we niet”. In een enkel geval kan er gevraagd worden naar de RBCZ licentiecode 206062T.