Tarieven Coaching, Retraites en Behandelingen

Op deze pagina tref je een overzicht aan van onze tarieven voor intakes voor ziektebeelden, intakes voor coaching, afstand behandelingen voor ziektebeelden, life coaching pakketten, zielsverdriet opruim programma en een bewustzijn verruim programma.

Tarieven retraite programma’s

In het geval van pakket prijzen is het niet mogelijk om de individuele retraites separaat te volgen. Dit is didactisch gezien qua proces ondoenlijk. Je krijgt dan te veel verschillende niveaus in een groep deelnemers. Het betekent kiezen voor het gehele retraite programma. De programma’s starten 2 keer per jaar. Het gaat ook om de onderliggende vastberadenheid om er al dan niet voor te gaan.

Intake en afstand behandelingen

Voor het behandelen van een ziektebeeld kiezen we sinds begin 2020 om alleen de intake van 1,5 uur persoonlijk face 2 face te doen. En i.v.m. de Corona situatie nu via een goed beveiligd digitaal platvorm. Na deze wederzijdse kennismaking behandelen we op afstand. Dit impliceert dat zorgverzekering vergoedingen niet vervallen mits je een email stuurt dat je akkoord bent met een serie afstand behandelingen.

Bent u een bestaande klant neemt u dan s.v.p. contact met ons op mocht u hierover vragen hebben. Voor de behandel tarieven zie pakket tarieven afstand behandelingen. Ook spreken we altijd een behandelplan af.

Ervaringen clienten

Zie voor ervaringen van clienten ons externe website gastenboek op Facebook. Zowel bij reviews als bij berichten van bezoekers tref je veel informatie aan om welke twijfel dan ook weg te nemen. Garanties voor uw specifieke situatie worden niet gegeven. Uiteraard kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Leest u wel s.v.p. goed de 19 tips bij de pagina paranormaal genezer door alvorens te bellen.

Kunt u niet reizen voor de intake of woont u in het buitenland neem dan contact met ons op via het bovengenoemd telefoonnummer.

Tarieven op een rij

De prijzen zijn inclusief BTW in Euro’s indien de BTW van toepassing is. We bieden voor clienten met een AOW uitkering of een bijstand uitkering of een (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid uitkering een mogelijkheid om op donatie basis te betalen. Mits er geen sprake is van eigen vermogen, geen aanvullende verzekering bij de zorgverzekeraar en bij de laatste twee uitkeringen een diepe bereidheid aanwezig is om naar de onderliggende oorzaak te willen kijken. Zie home pagina voor deze kwestie.

tarieven
Tarieven in Euros inclusief BTW
Tarieven IntakesTarief
Intake Energetische Therapie 90 min (zie vergoedingen zorgverzekeraars.140
Intake Life Coaching 90 min140
Pakket tarieven afstand behandelingen ziektebeeldenTarief
3 privé afstand behandelingen (advies bij nieuwe clienten als introductie en slechts eenmaling als pakket verkrijgbaar)222
6 privé afstand behandelingen (advies bij 1-2 ziektebeelden)444
9 privé afstand behandelingen (advies bij 3 of meer ziektebeelden)555
12 privé afstand behandelingen (advies bij chronische ziektebeelden)777
24 privé afstand behandelingen (advies bij chemo therapie ondersteuning)1.333
Life Coaching om zielsverdriet zelf op te ruimenTarief
Oneness Effort Self -Help Guide for Awakening geschreven door mij in 2013 en nog meer van deze tijd. te koop bij Amazon en Bol.com33
Happy de Peppie Online Life Coaching interactief met digitaal platvorm indien reisafstand groot is (enige dienst qua tarief in USD; wel in de Nederlandse taal)555$
Pakket tarieven zielsverdriet opruimen
Life Coaching 5 face to face sessies 90 minuten inclusief behandeling. Nu Online (*)777
Life Coaching 10 face to face sessies (**) 90 minuten inclusief behandeling. Nu Online (**)1.333
5 Weekenden Zielsverdriet
Opruim Retraites (***)
12,5 dagen
3.333
(*) Bij dit pakket is HappydePeppie online coaching van 222 Euro nu i.v.m. de Corona situatie gratis. Consulten zijn nu online via digitaal platvorm met webinar functionaliteit.
(**) Bij dit pakket is HappydePeppie online coaching altijd gratis inbegrepen.
Pakket tarieven bewustzijn verruimingTarief
12 weekend workshops Levensboom
Wandeling
2 jaar programma 25 training dagen
5.555
Kraanwater ultra fijn waterfilter en ionisatorTarief
H2Cap Portable water ionisator250
Alpha 1700 voor op het aanrecht1.800
Alpha U1700 voor onder het aanrecht2.300

Tarieven zijn voor privé personen. Voor zakelijke coaching en training gelden andere tarieven en ook andere naamgeving van onze programma’s welke beter aansluiten bij het gangbare zakelijke jargon.

Vergoedingen Zorgverzekeraars

Een groot aantal verzekeraars vergoeden +/- 50% van het tarief indien u aanvullende verzekerd bent. Het ligt aan de soort verzekering die u heeft afgesloten tot welk bedrag en hoe vaak consulten worden vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekering. Kijk op de website van de beroepsvereniging voor een overzicht van zorgverzekeraars welke vergoeden.

Afstandsbehandelingen vergoed door zorgverzekeraars

In verband met de Corona situatie vergoeden de meeste zorgverzekeraars de afstandsbehandelingen vanuit de aanvullende verzekeringen als zijnde een regulier consult. Client dient schriftelijk te bevestigen hiermee in te stemmen. Wij adviseren clienten navraag hierover te doen bij hun specifieke zorgverzekeraar. Wij zijn verplicht op de factuur te vermelden dat het een consult op afstand betreft. Behandeling energetische therapie op afstand met prestatiecode 24012. Belt u uw zorgverzekeraar ter validatie houdt dan nog vier codes paraat welke hieronder staan vermeld.

Betaling voor diensten

Vermeld bij uw bank transactie altijd de juiste omschrijving. Binnenkort kunt u hier online alle diensten bestellen. Nu dient u nog handmatig zelf uw transactie via uw bank website of bank app uit te voeren.

Bedrijfsgegevens

Oneness Management
Troelstralaan 39
2104 VP Heemstede
Nederland
023-7852710

Bankgegevens

I.B.A.N. International Bank Account Number:
NL06RABO0161310559

KVK en BTW gegevens

KvK nummer 34289910
BTW ID NL002128105B69

Vergoedingen Zorgverzekeraars Intake

Afhankelijk van de Zorgverzekeraar heeft u een aantal codes nodig om uw vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering te verifiëren. En u dient aanvullend verzekerd te zijn.

AGB Codes

Voor de verzekeraars is het handig om 2 codes paraat te hebben, zodra u telefonisch navraag doet bij uw verzekeraar. Mijn AGB Code als zorgverlener is 90058879 en de AGB code van mijn praktijk is 90058880. Deze 2 codes zijn meestal afdoende.

Beroepsorganisatie codes

Enkele verzekeraars vragen ook nog naar de licentie van de beroepsvereniging. Deze is “VVET” met licentienummer 14013.

Ook is er sprake van een specifieke complementaire zorgverlening. Een voor de verzekeraars bekende Prestatie Code 24401 welke staat voor Energetische Therapie. En tijdens de Corona situatie de Prestatie Code 24012 welke staat voor Energetische Therapie op afstand. Bij voorkeur niet “Paranormale Genezing” noemen. Dan is het antwoord standaard: “Nee dat vergoeden we niet”. In een enkel geval kan er gevraagd worden naar de RBCZ licentiecode 206062T.

Corona Pro Deo Afstand behandelingen
Meer UITLEG klik hier