JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Tarieven Coaching, Retraites en Behandelingen

Je staat op het punt om het resultaat van een transformatieslag te “kopen”. Hiervoor is een set van acties vereist om op de gewenste eindbestemming aan te komen. En een toewijding van beiden kanten om dit transformatieproces optimaal te ondersteunen. Hiertoe vervul ik tegelijkertijd 5 rollen. Wat kan jij zelf doen?

Jouw eigen bijdrage en houding

Jouw toewijding vertaald zich in het besef dat er naar gelang de de ernst van de situatie meer inspanning nodig is. Dan gaat het over het inplannen van meerdere consulten en je verdiepen in de werkwijze van en reacties op deze manier van genezing.

Vertrouwen hierop is de sleutel om jouw zelfgenezend vermogen binnen jouw immuun systeem een boost te geven. Ben je nog bezig met therapieën uitproberen dan is het vertrouwen er onvoldoende. Ook is er een groot risico dat jouw onderbewustzijn en jouw immuun systeem in verschillende therapieën anders wordt aangestuurd. Hierdoor kan het effect uiteindelijk niet die transformatie zijn waar we naar op zoek zijn.

Mijn 5 rollen in jouw transformatie

De 5 rollen wel ik kan vervullen zijn zeer typerend. Samen met een therapeut kijk je in het verleden naar oorzaken voor de huidige situatie waar je in zit. Met een medium kan je hartzeer van de zwangerschapsfase van 9 maanden of korter en de eerste 7 levensjaren schouwen. Negentig procent van de cliënten hebben nauwelijks een geheugen hiervan. Dit terwijl de impact op het leven zeer groot is. Ook het leven van vader en moeder en opa’s en oma’s ook schouwen is belangrijk, want ook dit heeft grote invloed op het ontvouwen en in het nu van jouw leven. Met een life coach maak je samen een plan in 4 deelgebieden voor jouw leven in de toekomst. Een trainer draagt kennis over om het transformatie proces van bewust worden te versnellen. Een complementair arts helpt je om de gezondheid holistisch te verbeteren.

Omdat het een transformatie betreft zijn er ook tarieven met pakketten. Je staat nu op een keerpunt in je leven. Toewijding voor de gehele transformatieslag is dan onontbeerlijk. Toewijding geldt voor een serie van behandelingen, een serie van behandelingen op afstand, een serie van life coaching consulten en een set van retraites voor het opruimen van verdriet of om je bewustzijn te verhogen.

Intake behandelingen

Het behandelen van een een ziektebeeld kan alleen na een diagnose van een reguliere arts. Ook spreken we altijd een behandelplan af.

Er zijn 3 varianten van behandeling welke door mij al velen jaren worden beoefend:

  1. In de praktijk. Aanraken van de client. Dit wordt de magnetische behandelwijze genoemd. Handoplegging is een andere naam.
  2. In de praktijk. Op enige meters afstand behandelen. Dit wordt de stralende behandelwijze genoemd.
  3. Geheel op afstand vanaf een andere lokatie op een afgesproken datum en tijdstip. Een combinatie van behandelwijze 1 en 2. Dit in het geval van ernstige ongelukken, operaties in ziekenhuis, kinderen met plotselinge oorpijn, kiespijn en in het geval van lange reisduur om naar de praktijk te komen. Let op : Intake bij voorkeur face2face in praktijk.

Kan je niet reizen voor de intake of woont je in het buitenland neem dan contact met ons op via het bovengenoemd telefoonnummer. We behandelen dan – indien er toestemming is – op afstand met foto en geboortedatum. Behandelwijze 3.

Intake Life Coaching

De intake voor een ziektebeeld en life coaching is identiek qua inhoud, duur en tarief. De nadruk ligt hier meer op het verleden goed in kaart te brengen om te bezien of de doelstellingen voor de toekomst niet onbewust in de weg zit. Vaak is er sprake van het blijven hangen in een levenspatroon wat al jaren duurt. Kijk hiertoe naar de blokkades in de levensbloem herkennen.

Tarieven retraite programma’s

In het geval van pakket prijzen is het niet mogelijk om de individuele retraites separaat te volgen. Dit is didactisch gezien qua proces ondoenlijk. Je krijgt dan te veel verschillende niveaus in een groep deelnemers. Het betekent kiezen voor het gehele retraite programma. De programma’s starten 2 keer per jaar. Het gaat ook om de onderliggende vastberadenheid om er al dan niet voor te gaan. De eerste retraite vanuit beiden training programma’s is los te volgen als een eerste kennismaking. Daarna kan je al dan niet voor het gehele programma kiezen.

Tarieven op een rij

De prijzen zijn inclusief BTW in Euro’s indien de BTW van toepassing is. In het verleden hebben we afwijkende tarieven voor clienten met lagere inkomens gehanteerd. Het blijkt dat clienten welke geen 100% toewijding hebben de meeste vragen stellen en zich qua Life Coaching het minst goed voorbereiden. Dit komt door hun innerlijke strijd. Ze hebben de meest krachtige saboteurs. Als je heel graag iets wilt, maak je middelen vrij of komen de middelen vanzelf in jouw leven door het uiten van een intentie.

tarieven
Tarieven in Euros inclusief BTW
Tarieven IntakesTarief
Intake Energetische Therapie 90 min. Zie vergoedingen zorgverzekeraars. (Daarna consulten van 45 min van 80 Euro)140
Intake Life Coaching 90 min. Daarna consulten van 90 minuten van 160 Euro).140
Tarieven energetische therapieen life coaching
Energetische Therapie consult in praktijk 45 min (zie vergoedingen zorgverzekeraars)80
Life Coaching consult in praktijk 90 min160
Pakket tarieven afstand behandelingenziektebeeldenTarief
1 privé afstand behandeling voor al eerder behandelde clienten.80
3 privé afstand behandelingen (advies bij nieuwe cliënten met 1 ziektebeeld)222
6 privé afstand behandelingen (advies bij 1-2 ziektebeelden)444
9 privé afstand behandelingen (advies bij 3 of meer ziektebeelden)555
12 privé afstand behandelingen (advies bij chronische ziektebeelden)777
24 privé afstand behandelingen (advies bij chemo therapie ondersteuning)1.333
Life Coaching om zielsverdriet zelf op te ruimenTarief
Oneness Effort Self -Help Guide for Awakening geschreven door mij in 2013 en nog meer van deze tijd. Te koop bij Amazon en Bol.com in papieren vorm. Digitaal voor 11$.33
Happy de Peppie Online Life Coaching interactief met digitaal platvorm indien reisafstand groot is (enige dienst qua tarief in USD; wel in de Nederlandse taal)555$
Pakket tarieven zielsverdriet opruimen
Life Coaching 5 face to face sessies 90 minuten inclusief behandeling en Oneness Effort boek. (*)777
Life Coaching 10 face to face sessies (**) 90 minuten inclusief behandeling en Oneness Effort boek. (**)1.333
5 Weekenden Zielsverdriet
Opruim Retraites
12,5 dagen
3.333
(*) Bij dit pakket is HappydePeppie online coaching van 222 Euro nu i.v.m. de Corona situatie gratis. Consulten zijn nu online via digitaal platvorm met webinar functionaliteit.
(**) Bij dit pakket is HappydePeppie online coaching altijd gratis inbegrepen.
Pakket tarieven bewustzijn verruimingTarief
12 weekend workshops Levensboom
Wandeling
2 jaar programma 25 training dagen
5.555
Kraanwater ultra fijn waterfilter en ionisatorTarief
H2Cap Portable water ionisator250
Alpha 1700 voor op het aanrecht1.800
Alpha U1700 voor onder het aanrecht2.300
Dit is de tarieven tabel voor alle diensten

Tarieven zijn voor privé personen. Voor zakelijke coaching en training gelden andere tarieven en ook andere naamgeving van onze programma’s welke beter aansluiten bij het gangbare zakelijke jargon.

Ervaringen clienten

Zie voor ervaringen van clienten ons externe website gastenboek op Facebook. Zowel bij reviews als bij berichten van bezoekers tref je veel informatie aan om welke twijfel dan ook weg te nemen. Sinds kort kan je ook kijken op deze website bij de ervaringen paranormale geneeswijze. Garanties voor jouw specifieke situatie worden niet gegeven. Uiteraard kan je vrijblijvend telefonisch contact opnemen. Lees je wel s.v.p. goed de 19 tips bij de pagina paranormaal genezer door alvorens te bellen?

Vergoedingen Zorgverzekeraars

Een groot aantal verzekeraars vergoeden +/- 50% van het tarief indien u aanvullende verzekerd bent. Het ligt aan de soort verzekering die u heeft afgesloten tot welk bedrag en hoe vaak consulten worden vergoed. Vraag dit na bij uw zorgverzekering. Kijk op de website van de beroepsvereniging voor een overzicht van zorgverzekeraars welke vergoeden. Voor het nieuwe kalender jaar wordt door de beroepsvereniging een inventarisatie gemaakt. Heb je vragen omtrent het kiezen van een nieuwe zorgverzekeraar mag je altijd met mij of Linda contact opnemen.

Afstandsbehandelingen vergoed door zorgverzekeraars

In verband met de Corona situatie vergoeden de meeste zorgverzekeraars de afstandsbehandelingen vanuit de aanvullende verzekeringen als zijnde een regulier consult. Client dient schriftelijk te bevestigen hiermee in te stemmen. Wij adviseren clienten van te voren navraag hierover te doen bij hun specifieke zorgverzekeraar. Wij zijn verplicht op de factuur te vermelden dat het een consult op afstand betreft. Behandeling energetische therapie op afstand met prestatiecode 24012. Belt u uw zorgverzekeraar ter validatie houdt dan nog vier codes paraat welke hieronder staan vermeld.

24-04-20 update: ONVZ, Menzis, Zilveren Kruis, VGZ, IZZ, IZA, UMC, United Consumers, Univé, Zekur vergoeden in principe deze consulten op afstand onder voorwaarden. Altijd eerst jouw zorgverzekering bellen ter validatie.

Betaling voor diensten

Vermeld bij uw bank transactie altijd de juiste omschrijving. Binnenkort kunt u hier online alle diensten bestellen. Nu dient u nog handmatig zelf uw transactie via uw bank website of bank app uit te voeren.

Bedrijfsgegevens

Oneness Management
Troelstralaan 39
2104 VP Heemstede
Nederland
023-7852710

Bankgegevens

I.B.A.N. International Bank Account Number:
NL06RABO0161310559

KVK en BTW gegevens

KvK nummer 34289910
BTW ID NL002128105B69

Vergoedingen Zorgverzekeraars Intake

Afhankelijk van de Zorgverzekeraar heeft u een aantal codes nodig om uw vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering te verifiëren. En u dient aanvullend verzekerd te zijn.

AGB Codes

Voor de verzekeraars is het handig om 2 codes paraat te hebben, zodra u telefonisch navraag doet bij uw verzekeraar. Mijn AGB Code als zorgverlener is 90058879 en de AGB code van mijn praktijk is 90058880. Deze 2 codes zijn meestal afdoende.

Beroepsorganisatie codes

Enkele verzekeraars vragen ook nog naar de licentie van de beroepsvereniging. Deze is “VVET” met licentienummer 14013.

Ook is er sprake van een specifieke complementaire zorgverlening. Een voor de verzekeraars bekende Prestatie Code24401 welke staat voor Energetische Therapie. En tijdens de Corona situatie de Prestatie Code 24012 welke staat voor Energetische Therapie op afstand. Bij voorkeur niet “Paranormale Genezing” noemen. Dan is het antwoord standaard: “Nee dat vergoeden we niet”. In een enkel geval kan er gevraagd worden naar de RBCZ licentiecode 206062T.