JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Over Jyotisha Tat Naamgeving

Therapeut » Over Jyotisha Tat » Naamgeving Jyotisha Tat

jyotisha tat
Jyotisha Tat

Wat een rare naam Jyotisha Tat?

Tijdens Raja Yoga lessen krijg ik jaren geleden de opdracht om via de stem van de stilte mijn naam en missie te vragen.

Antwoord voornaam: Jyo-Ti-Sha Dacht de oude Vedische Sanskrit taal niet te spreken en dus duurde het nog velen Jaren voordat ik een Sanskrit Engels woordenboek de naam Jyotisha daadwerkelijk aantrof. Ik stond werkelijk paf. Drie betekenissen heeft Jyotisha: 1 Helder Licht 2 Uitdrijven van geesten 3 Kennis van de bewegingen van de hemellichamen of te wel de Indiase astrologie en astronomie.

Voor mij reflecteert de naam de kracht van mijn ziel. En daarbij horen extra registers welke tijdens consulten en afstandsbehandelingen in stelling worden gebracht.  

In 2013 zelf gekozen achternaam Auteur pseudoniem: TatDoor eigen mystieke ervaringen onder de grote pyramide van Gizeh en uitgekomen voorspellingen van Drunvalo Melchizedek kies ik voor Tat.  De grote witte broedergemeenschap van ascended masters heet ook wel de Tat Brotherhood. Dit is ook waar de Alpha en Omega order van Melchizedek voor staat. Deze bevindt zich op aarde onder andere onder de grote pyramide van Gizeh. Tat betekent ook een dappere zoeker naar het licht vanuit de oerbron of Gnosis. De naam Melchizedek betekent ‘Koning der Gerechtigheid’.  Dit is ook waar de strijd op overleven in het voor mij ontvouwde leven vanaf “mijn” geboorte over ging. Een deel van mijzelf was ooit gekomen als een drieling met een goddelijke plan en een onderlinge taakverdeling. Op het moment van het overlijden van de 5 weken oude tweeling embryo’s verhuisden mijn ouders. Deze tijdcapsule was meer dan 50 jaar in ijs ingevroren. in 2017 is tijdens een zware hartaanval dit rouwverdriet plots ontdooid. Mijn leven stond hiervoor vaak in het teken van verveling, eenzaamheid, moeheid van alles alleen doen, verhuizingen en schuldgevoelens. Waarom had ik het als enige wel overleefd? Ook kocht ik uit schuldgevoel altijd kleding voor 3 personen, sprak 3 talen en kocht 3 huizen. De lijst van 3 is eindeloos. Tijdens deze zware hartaanval ben ik door het trauma van de overleden tweeling gegaan en ging mijn hartcentrum plots verder open. Daarna was ik opeens een veel helderder kanaal qua mediumschap. Geen twijfel meer in waarnemingen. Moest erg wennen aan deze nieuwe realiteit. Er was voor de derde keer in “mijn” leven sprake van een walkin switch in de nacht nadat ik van de IC kwam. Inmiddels ben ik 100% genezen en artsen kunnen niets meer terugvinden op de ECC. De hart pompfunctie is weer normaal!

Dus de kracht van mijn ziel – het heldere licht – heeft als een lantaarn mij de schaduwkant laten aanschouwen en omarmen. De gevoelens welke ik hierboven kort noemde. Dit leer ik clienten van mij in de Life Coaching sessies, online coaching en retraites. En via de paranormale geneeswijze krijgen clienten vanzelf heldere dromen door dit licht. waarna ze ook bewust worden van verbanden tussen huidige patronen en oude pijn. 

Op welke manier genezing en coaching?

Allereerst is het niet de bedoeling om iedereen te helpen. Over de jaren heen krijg je hier een betere neus voor. Veel mensen zijn niet gereed om geholpen te worden. Ze worstelen met een innerlijke strijd met hun ego en saboteurs. Dit kost te veel energie en gaat niet meer helemaal vanzelf vanuit mijn kant.  Een belangrijk spreekwoord in deze is: “Geen parels voor de zwijnen gooien”. 

Het uitgangspunt is dat de client zichzelf geneest. Wil deze niet 100% door die innerlijke strijd dan kan het eigen genezend vermogen van de client moeilijk in stelling worden gebracht. Als genezer geeft je dit zelf genezende vermogen van de client een zet. Je spoort deze aan om zelf aan het werk te gaan. Het immuunsysteem spoor je aan om zijn werk weer goed te doen.  

Als coach wil je bij de client een zekere mate van zelfreflectie zien. De bereikbaarheid om terug te gaan naar de vroege kindertijd en dynamiek van het gezinsleven bij de ouders thuis. Zolang andere alleen de schuld krijgen dan is het moment nog niet rijp.

Toch is deze theorie weer zwaar beproefd in de praktijk en mijn praktijk. Het universum stuurt steeds moeilijkere clienten op mij af om van te leren. 

Ben ik – met mijn helpers- het juiste adres om je verder te helpen?

Met liefde vanuit het hart werken en clienten mee op reis nemen naar een nieuw gevoelsland – een nieuw tussen station op de berg naar de top van de hemel – is net zo belangrijk als kennis, opleidingen en certificering. 

Wat wil je als lezer weten?

Ben ik de persoon welke jou kan helpen met waarin je bent vastgelopen?

Op de home pagina kan je de 5 groeifasen en 7 mentale saboteurs terugvinden. Dit is zeer oude en zeer krachtige informatie om te duiden waar je precies in vastloopt.  En ook een indicatie dat dit een proces kan zijn van jaren in iemands leven. Jou daaruit bevrijden gaat een giga impact op je leven hebben. Dat is een uitdaging waar ik warm voor loop. 

Herken je jezelf hierin?  Dan kan je op deze pagina Van overleven naar leven zoeken naar nog meer karmische raakvlakken. 

De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk of in 1 van de retraite weekenden voor het opruimen van zielsverdriet of bewustzijn verruiming. 

Het victorie teken is voor mij een krachtsymbool welke bij deze aardse beproevingen passen. 

Op een gegeven moment is “jouw leven” slechts een film, welke je terugspoelt en niet de werkelijke essentie. Zodra je alle verbanden ziet, komt er een totale acceptatie en berusting. Eigenlijk begint het echte leven dan pas. In de Heilige Geometrie wordt dit ook wel het plukken van de vruchten van alle eerdere inspanningen genoemd. De Heilige Geometrie is als het ware een blokkendoos welke jouw hemelse huis of Licht Energie Container vormt. Hieronder staan de 8 belangrijkste vermeldt. LevensgeestLevenszaadlevenswaterLevenseiLevensboomLevensbladLevensbloemLevensvruchtDeze mannelijke vormen zijn belangrijk om jouw energievelden uit te lijnen. De vormen  zijn er en de vormen zijn er niet tegelijk. Het verborgen gevoel bij de vormen in je energiehuishouding daar gaat het uiteindelijk om. Dit is wat Nelson Mandala bedoelde in 2003 met dat we het meest bang zijn om in ons licht te gaan staan en onze talenten te laten zien!De maximale uitzetting de Levensvrucht en voor mij ook het overwinningsteken. 

Levensbloem bollen

Levensbloem Bollen Ringen Lagen

Nelson Mandela

Nelson Mandela 2003:

Our deepest fear is not that we are inadequate.Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.It is our light, not our darkness that most frightens us. 

Your playing small does not serve the world.There is nothing enlightened about shrinkingso that other people won’t feel insecure around you.