JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Spiritueel Therapeut en Walk-in

Home » Therapeut » Spiritueel Therapeut en walk-in?

Spiritueel Therapeut en walk-in

Een walk-in incarneert niet in de zin van een reguliere geboorte. Een geboorte is vaak een traumatische gebeurtenis. Dit geldt voor de geboorte zelf maar met name ook voor wat er mis kan gaan in de 3 zwangerschapsfasen er voor. Zeker in het geval van de embryo fase waarin in “mijn” geval er een tweeling overleed. Dit kom je als mens normaal gesproken niet meer te boven. Het emotionele verdriet zorgt voor hele heftige levenspatronen en of gezondheidsklachten. Daarover later meer.

Deze problematiek ontwijken, klinkt allemaal te goed voor woorden en heel speciaal. Dat is waar. De keerzijde is dat het ook een leven vol zeer extreme ontberingen oplevert om zelf in de stof van het menselijke emotionele lichaam en mentale duale lichaam te ervaren hoe intens het menselijke verdriet daadwerkelijk is. En hoe moeilijk het is voor een mens zelfstanding een zeer snelle persoonlijke ontwikkeling door te maken. Weg uit het moeras van hartzeer. 

Het aardse leven is een geprogrammeerde film. In het geval van een walk-in is mijn moeder niet mijn moeder, mijn vader is niet mijn vader en mijn zus is niet mijn zus. Ik was geadopteerd in een gezin in de 3de dimensie met extreem zielsverdriet qua verslavingen en boosheid / depressies. Probeer hier maar eens uit te komen! En niemand heeft het door. Ook ik zelf niet in het begin.

Ongeluk was switch moment

Op zijn 16de reed een auto met 80km per uur mij aan op een fiets. De auto kwam uit het niets. Ik schoof tientallen meters door op het natte wegdek. Het regende nog al. Toen ik bij bewustzijn kwam stond er een ambulance die mij naar huis wilde brengen. Ik zei nee hoor dat hoeft niet en wilde op mijn fiets stappen. Had 3 weken een heel blauw linker onderbeen waar de auto mij geschept had. Verder had ik niets. En zelf had ik helemaal niets door destijds.

spiritueel therapeut walk-in eilanden van ziel verbinden en de mist opklaren

Broederschap van Walk-ins en rol spiritueel therapeut

Een walk-in kan het bewustzijn alleen door zelfwerkzaamheid en met hulp van andere walk-ins op Aarde steeds verder opschroeven. Dit proces ervaar je in het begin als een onwetende – je hebt het zelf helemaal niet door. Later ben je steeds meer nagenoeg direct bewust van wat er echt gebeurt.

Weer later help je andere walk-ins op de planeet bewust hiervan te worden en te ontwaken. Dit is dan ook de reden dat ik deze informatie vermeld ondanks afgunstige reacties van derden. Met name fanatieke spirituele zoekers vol ongeloof. Heb hierin een taak om leden van de Tat broederschap te helpen!

Missie walk-in spiritueel therapeut  Jyotisha Tat

Tijdens een raja yoga les jaren geleden vroeg ik mijn naam en missie. Antwoord Missie : Bija-Gandhi-Salem

Uitleg bija

Het Sanskrit woord Bija staat voor zaad.

Uitleg Gandhi

Gandhi betekent in het Sanskrit de zon en is ook een veel gebruikte jongensnaam, zoals we deze kennen van Mahatma Gandhi. Mahatma Gandhi betekent de grote zon. Weer vele jaren later ontdekte ik dat de mannelijke zon alchemistisch gezien “grote spontane gelukzaligheid” betekend. Deze kracht heb je zeker nodig als spiritueel therapeut. 

eenheid vinden met spirituele therapie

 

Eenheid vinden

Uitleg Salem en Melchizedek

Het woord Salem betekent ‘innerlijke rust of vrede’ en verwijst in de Bijbel naar het Melchizedek bewustzijn. De twee hangen ook samen. Zodra je energie rustig is ontstaat ook die spontane vreugde.  

Ben wars van instanties en niet zelf onder dwang kerkelijk opgevoed. Zit wel in mijn moeders familielijn. Toch haal ik hier het Melchizedek bewustzijn uit de Bijbel even aan ter illustratie. Let op bijbelse bewoordingen hebben een diepe spirituele betekenis qua persoonlijke groei. 

Genesis 14: 18-20
En Melchizedek, koning van Salem, bracht voort brood en wijn; en hij was een priester des allerhoogsten Gods. En hij zegende hem, en zeide: Gezegend zij Abram Goden, de Allerhoogste, Die hemel en aarde bezit! En gezegend zij de allerhoogste God, Die uw vijanden in uw hand geleverd heeft! Hij gaf hem de tiende van alles.

Salem staat voor Melchizedek bewustzijn. Een walkin kan met toestemming van de hoogste orde een menselijk lichaam tijdelijk benutten om de mensheid als geheel op een hoger plan te tillen. Het tiende deel verwijst naar de Heilige Geometrie en muziek. 

Hebreeën 7: 1-3 
Voor Melchizedek, Koning van Salem, priester van de Allerhoogste God … als eerste Koning van de gerechtigheid, en daarna ook de Koning van Salem, de Koning van de innerlijke rust; zonder vader, zonder moeder, zonder afkomst, zonder begin van de dagen, noch een einde aan het leven, maar gelijk aan de Zoon van God gemaakt en blijft tot in de eeuwigheid een priester. Het woord Melchizedek komt in totaal 9 keer voor in de boek van de Herbreeuwen

Samenvatting missie spiritueel therapeut

Missie Jyotisha Tat: Met helder licht op het juiste moment – in lijn met de stand van de sterren – zaden van grote gelukzaligheid plaatsen met behulp van het Melchizedek bewustzijn. En indien nodig geesten uit de aura uitdrijven. In verschillende rollen vervul ik mijn missie. Paranornaal Therapeut, Spiritueel Therapeut, Natuurgeneeskundig Therapeut, Reiki Therapeut, Trauma Therapeut of Relatietherapeut

Van de 10 personen hebben gemiddeld 8 lifters in hun aura. Dit geeft wisselende stemmingen en onverklaarbare buikpijn bij kinderen. Zie veel ongelukkige kinderen en zwaar vermoeide ouders in mijn praktijk om deze kinderen te bevrijden van deze geesten. Symptomen: buikpijn, wisselende stemmingen, onhandelbaar agressief of stil teruggetrokken. Dit is heel mooi werk in de rol van spiritueel therapeut. 

DutchEnglishGermanItalianRussianSpanish