Paranormale Therapie

paranormale therapie

Home » Therapie » Paranormale Therapie

Wat is paranormale therapie

Paranormale therapie met handen of  natuurgeneeskunde is een oeroude methode om ziekten en aandoeningen te behandelen. Een paranormale therapeut of natuurgeneeskundige werkt met universele levensenergie en kan zo het vermogen tot genezing van lichaam en geest bevorderen. Het belangrijkste in dit geval is niet het verwijderen van de klacht, maar het zoeken naar en verwijderen van disharmonie en blokkades in het energiesysteem van de klant.

paranormale therapie
paranormale therapie

De paranormale therapeut werkt vanuit een holistisch oogpunt en zowel de emotionele, fysieke en mentale toestand van de cliënt wordt tegelijkertijd behandeld. Als het menselijke energiesysteem in balans wordt gebracht door het elimineren van verstoringen of het ontvangen van helende energie, dan herstelt dit lichaam weer de balans van de geest. Dit is vaak het begin van herstel.

De paranormale therapie kan ook worden gebruikt als aanvulling op andere (reguliere en alternatieve) therapieën. Het is een natuurlijke en daarom ook veilige behandelmethode.

Experimentele studies hebben aangetoond dat paranormale behandeling ook objectief aantoonbare effecten heeft op dieren, planten en jonge kinderen, de suggestie of het placebo-effect verklaren de effectiviteit van paranormale therapie niet. Bovendien tonen wetenschappelijke studies aan dat zes op de zeven klanten denken te hebben geprofiteerd van deze therapie. Veel patiënten ervaren na behandeling een duidelijke verbetering van de kwaliteit van leven. In overleg met de behandelende arts kan therapie ook helpen om bijvoorbeeld pijnstillers of antidepressiva te verminderen. Sinds 1993 is de paranormale therapie gelegaliseerd.

Behandelplan en aantal behandelingen:

Ik heb een holistische kijk, de behandeling richt zich niet alleen op de ziekte, maar op de gehele persoon. Geest, emoties en lichaam worden beschouwd als een inherente energetisch geheel. Bij paranormale therapie wordt de ziekte gezien als een gebrek aan circulatie in het hele energiesysteem. De mentale, emotionele en ook fysieke toestand van de cliënt wordt tegelijkertijd behandeld. Ook is het mogelijk twee partners te ondersteunen in huwelijkstherapie.

Storingen in het energiesysteem worden door buitenzintuiglijke krachten zoals helder ruiken, helderziendheid, helderhorendheid, helderwetenheid maar ook helder proeven geïnterpreteerd. Deze informatie wordt op een professionele manier verwerkt. 

Met mijn handen maak ik streelde bewegingen langs het lichaam (aura van de cliënt/ energieveld), terwijl de cliënt – die zich niet hoeft uit te kleden – op de behandeltafel ligt. Ook maak ik gebruik van een stralende aanpak met de Heilige Geometrie om snel voor balans te zorgen. Een energetische behandeling op afstand is ook mogelijk.

De klant voelt de invloed van deze energie in de vorm van trillingen, vermoeidheid, warmte, zwaarte, ontspanning, koude of luiheid. Ook helemaal niet voelen is een mogelijkheid. Laatste zegt niets over de werking. 

paranormaal therapeut
paranormaal therapeut en waarneming tijdens paranormale therapie

Paranormale therapie en ervaringen

Heb jarenlange ervaring als paranormaal energetisch therapeut. Na de eerste behandeling kan de aandoening iets erger qua pijn aanvoelen. Als dit gebeurt, is dit zeer tijdelijk en hoeft u zich geen zorgen te maken. De behandeling kan ook enkele dagen worden voortgezet, terwijl mensen het niet merken en het dagelijkse leven lange tijd is weggenomen. Ook kan het zijn dat bij het maken van de afspraak de behandeling al wordt gestart en op het intake gesprek plots 1 of meer klachten al zijn verholpen. 

Met een speciale energetische behandeling welke niet bedoeld is voor lichamelijke aandoeningen maar voor stemmingen wordt de onderliggende oorzaak losgeweekt. Ook de stemming welke de client juist niet wil kan hiermee ogenschijnlijk tijdelijk verergeren. Het mentaal denken neemt dit zo waar, terwijl dit feitelijk niet zo is. Ook wordt er een check uitgevoerd op lifters welke voor sterke stemmingswisselingen zorgen bij kinderen en volwassenen. Het uitdrijven van deze geesten is nodig zodra 1 of meer zich hier op aarde verveelt voelen bij de persoon en boosheid ontwikkelen omdat ze hier weg willen. 

De duur van het consult is 45 tot 60 minuten. Het aantal behandelingen varieert afhankelijk van de intensiteit van een oud trauma en of het een chronische klacht en of ziektebeeld betreft. In dat geval zal ik na enkele behandelingen met de cliënt overleggen of voortzetting van de behandeling zinvol en wenselijk is. Lees de ervaringen met de paranormale geneeswijze van clienten op de pagina klanten vertellen .

Bereikbaarheid Praktijk

Paranormale therapie kan 100% online in het Nederlands en in het Engels. Dus wereldwijd. Voor een face2face intake gesprek is mijn praktijk goed bereikbaar in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk. Vervolg sessies kunnen op afstand.

Na het volgen op HBO niveau van de paranormaal therapeut opleiding vergoeden de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende pakketen de spirituele therapie of Paranormale therapie.