JyotishaTat

Van overleven naar Leven

Trauma behandeling

Home » Traumaverwerking met wortel en tak » Trauma behandeling

Hoe ziet de trauma behandeling en trauma therapie eruit?

Traumabehandeling betekent met de hoogste prioriteit de oorzaak te achterhalen door een trauma behandeling therapeut. Kies voor de met wortel en tak uitroei aanpak en niet voor symptoombestrijding zoals bij trauma behandeling EMDR. Cliënten nog nieuw in mijn praktijk snappen vaak niet dat de meest onbenullige traumatische ervaringen uit de zwangerschap en vroege kindertijd heel veel impact heeft op het verloop van hun leven. Er is nog een flinterdun geheugen hierover aanwezig. Ook zijn ze niet bewust dat traumatische ervaringen van ouders en voorouders hun gedrag en leven op automatische piloot aanstuurt. De slotte komen ze vaak met trauma symptomen in mijn praktijk of traumacentrum terwijl ze dit nog niet bewust zijn. Ze komen met een andere klacht of hulpvraag dan voor een trauma behandeling. Zoals je al leest zijn er veel verschillende traumatherapie soorten.

Doel van intake gesprek trauma behandeling

Hiertoe is voor een effectieve traumabehandeling de noodzaak aanwezig om om een intakegesprek te houden van 1,5 tot 2 uur. Hierbij staan in mijn geval i.c.m. mediumschap het onderstaande stappenplan centraal:

trauma behandeling trauma
trauma behandeling trauma in energiekanalen
  • een inventarisatie van de kwaliteit van de emotionele relaties met ouders, voorouders en broers en zussen. Uit wat voor nest komt de client qua liefde. Hoe is de eigenwaarde?
  • een inventarisatie van de periode van de zwangerschap bij de moeder
  • een inventarisatie van waar de client nu in vastloopt.
  • welke eerste gebeurtenis ligt aan het acute trauma ten grondslag?
  • geen eigen trauma’s dan aandacht verleggen naar leven van ouders.
  • geen trauma’s bij ouders dan aandacht verleggen naar grootouders.
  • in het geval van overerving van de lading het identificeren met “mijn probleem” losweken.
  • een energetische behandeling met alle input om de lading versneld uit de blauwdruk los te weken. 
  • op voorhand telkenmale melden dat het gevoel bij de oude gebeurtenis eruit komt op het tempo wat de client aankan. Dit wordt door de ziel of blauwdruk van de client zelf geregeld. 
Oneness Effort
traumabehandeling door spiritueel ontwaken

Behandeling in mijn praktijk of online of op afstand?

Trauma behandeling kan 100% online qua coaching en met behandelingen op afstand zowel in het Nederlands als in het Engels. Dus wereldwijd. Een face2face intake gesprek en optioneel is mijn praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid en Badhoevedorp. Woon je ver weg dan kunnen vervolgsessies ook online en op afstand. Je kan kiezen voor en intensieve trauma behandeling met een kortlopend traject van 2 maanden. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk voor “jouw” trauma behandeling.