Zielsverdriet opruim retraite programma

We bieden een compleet persoonlijk ontwikkeling programma om jouw zielsverdriet te omarmen. Het verdiept en ondersteunt ons face 2 face Life Coaching aanbod in onze praktijk de Gouden Levensbloem.

We bieden een retraite programma voor zowel het derde oog als het hart. Het verandert jouw conditionering hoe je vanuit jouw mentaal denken in relatie staat met jezelf en jouw omgeving. Het programma helpt je naar je hart te gaan en je zielsverdriet in kaart te brengen, jouw schaduw kant te zien en je verdriet vervolgens te omarmen.

Doel is innerlijke rust en vreugde.

Zielsverdriet de uitdaging in jouw leven

De meeste personen op de planeet zijn ego centrisch en koesteren hun eigen geluk om zichzelf tijdelijk beter te voelen. Door het zielsverdriet in hun hart wordt hun leven geregeerd door het mentaal denken en de afgeleide emoties. Het gevolg: het ontvluchten van de pijn en het continue zoeken van afwisseling, macht, waardering, herkenning, aandacht en liefde.

Elke retraite beslaat een aantal hoofdstukken uit mijn boek Oneness Effort verkrijgbaar bij www.amazon.com en Kindle.

We bieden de in Oneness Effort beschreven aanpak ook aan in de online cursus Happy De Peppie.

Zielsverdriet opruimen Oneness Effort
Zielsverdriet opruimen en energie in steken

Weest bewust dat het Zielsverdriet Opruim programma uniek is in de wereld en een grote levensverandering oplevert. Het is gebaseerd op de Oneness University lessen tussen 2004-2013 en gechannelde informatie hoe je door traumas kan breken.

Kan je deze kennis en ervaring niet effectief onderwijzen zonder dat je eerst jouw mentaal denken en je emoties onder de loep neemt. Zie de eerste retraite als een introductie retraite voor het gehele programma.

Het innerlijke hart werk in 5 lange weekend retraites:

Waarom jou in dit programma?

Groeien qua potentieel door zielsverdriet op te ruimen en daarmee energielekken te dichten. Je bewustzijn wordt hiervan direct hoger.

Zie ook de mogelijke resultaten van de retraite programma’s op de home pagina. In feite verbetert de kwaliteit van je leven in de 4 deelgebieden gezondheid, werk & inkomen, relaties en uiteraard ook persoonlijke groei.

expansie innerlijk licht
expansie innerlijk licht

De conditionering van de 5 wielen van de levensbloem.

Wat is een zwart gat?

Je innerlijk licht verder laten schijnen

Energielekken (zwarte gaten) bevinden zich in een specifieke laag van jouw levensenergie container. Deze trekken alle energie in de omgeving als een super magneet aan. Hierin zit heel veel zwaar zielsverdriet opgeslagen. Dus een hele grote hoeveelheid levensenergie lekt door de sterk zuigkracht van het lek weg. Bovendien heb je last van een specifieke meest prominent aanwezige emotie van die specifieke levensenergie laag waarin de meeste zwarte gaten zich bevinden.

Jouw innerlijke licht schijnt hierdoor niet verder dan deze laag welke door de zwarte gaten problemen oplevert. Hierdoor loop je vast in zeer hardnekkige en langdurige patronen in jouw leven, welke voor jouwzelf bovendien ook nog eens zeer moeilijk te herkennen zijn.

 1. het verkeerde mentale waanbeeld dat jij Zelf bestaat, dat je perfect in alle omstandigheden dient te zijn, nog van alles moet bereiken en volgens normen, waarden en overtuigingen dient te leven.
 2. niet weten waarom je op planeet Aarde bent niet wetende wat je moet doen en je vaak verveeld voelen.
 3. geen energie hebben voor nieuwe initiatieven, omdat je bedroefd of depressief bent.
 4. altijd aan het strijden bent om zelf zonder hulp uit moeilijke situaties te komen. Je voelt jezelf moe of zelfs uitgeput terwijl je steeds nieuw strijdtoneel opzoekt.
 5. altijd om bevestigingen vragen van derden of foutief de inspiratie of voorbeelden van anderen kopiƫren om jouw eigen vertrouwde stap te zetten voor jouw missie en natuurtalenten.
 6. kampen met onzekerheid om jouw natuurtalenten neer te zetten en volledig in het licht te gaan staan. Dan kan je jouw missie op automatische piloot met het goddelijke realiseren.

Inzicht in deze moeilijk te doorbreken patronen hebt je nodig om de zwarte gaten in beweging te krijgen, zodat de daarin opgeslagen angsten, woede, trots, jaloezie of obsessies in korte tijd zeer heftig vrijkomen.

Terugvinden van jouw 6 verloren schatten

De zes verloren schatten zijn afgeleid van de vrouwelijke kennis van de Heilige Geometrie uit de Levensbloem.

 • Je bent de ware kennis over jouw Zelf verloren
 • Je bent jouw missie van jouw ziel verloren
 • Je bent je ambitie verloren voor nieuw initiatieven
 • Je bent je eigenwaarde en persoonlijke liefde verloren
 • Je bent de kracht om zelf te acteren verloren
 • Je bent de compassie, tevredenheid, dankbaarheid en innerlijke rust verloren om zamen met het goddelijke jouw missie te realiseren

Wat je verloren bent resulteert in zielsverdriet en reflecteert een zeer speciale volgorde uit de vrouwelijke kennis van de Levensbloem.

Je hebt een hoger bewustzijn nodig en een staat van hulpeloosheid om deze schatten terug te vinden.

Waarom retraites voor zielsverdriet op te ruimen?

Je trekt je terug en je neemt afstand tot jouw dagelijkse leven en kiest om een observant te zijn. Zolang je nog te veel verbonden bent is het moeilijker om te observeren. Bovendien ben je zamen met een groep deelnemers met allemaal het zelfde doel: levensgeluk. Afstand tot jouw partner, familie, werk en mobiel dorp of stad in een afgeschermde retraite omgeving geeft een extra dimensie en intensiviteit aan de verdieping gedurende de retraite.

Uiteindelijk kan je heel goed scheppen op aarde zamen met het goddelijke. Dit is een beproeving. De onderstaande tekst en video geven dit weer.

There can be miracles when you believe!

From the Prince of Egypt