Meteen naar de inhoud
Home » Jyotisha Tat Genezend Medium Coach

Jyotisha Tat Genezend Medium Coach

Eigen bijdrage aan herstel en collectieve ontwaking

Jyotisha Tat
Jyotisha Tat

Met liefde vanuit het hart werken en clienten mee op reis nemen naar een nieuw gevoelsland – een nieuw tussen station op de berg naar de top van de hemel – is net zo belangrijk als kennis, opleidingen en certificering. Wat wil je als lezer weten? Is Jyotisha een persoon welke jou kan helpen met waarin je eerder bent vastgelopen? Kan hij helpen met inzichten en het ontdooien van het ijs onder water in het onderbewuste?

De kans op genezing hangt voor een groot deel van jezelf af.  Bent je boos op het feit dat het ongemak of het ziektebeeld je is overkomen? Dan stuurt de client meestal geen liefde naar het ziek geraakte orgaan en de cellen. Er blijft dan verkramping aanwezig op die plek. Dit kan de genezing in de weg staan. Dit geldt ook voor vragen omtrent de zingeving van het leven. Of de vraag houdt mijn partner wel van me? Iemand die deze vragen stelt leeft niet intens.  In feite is er een afstand met iets, een onzichtbare kracht of als je het God wilt noemen kan dat ook. Juist deze verbinding met jouw organen, cellen en deze alles doordringende liefdevolle scheppende kracht is nodig voor herstel van de harmonie.

Je hebt zelf een zeer krachtig zelf-genezend vermogen. Deze kan je activeren met dankbaarheid, hart-verbinding, orgaan-verbinding en cel-verbinding. Dit is de verbinding met de “goddelijke blauwdruk”. Deze staat hieronder afgebeeld.

Innerlijk Licht Geometrie van de ziel
Innerlijk Licht Geometrie van de ziel

Jyotisha Tat Therapeut met rare naamgeving

Rare voornaam Jyotisha

De naam Jyotisha Tat is een bewust gekozen of beter gezegd een ontvangen naam. Wetende dat het veel vragen oproept. Het zet me in mijn zielskracht en trekt alle genezende en mediumschap registers open. Dit effect heeft mijn oude naam Hans afgeleid van mijn eerste doopnaam Johannes voor mijn gevoel minder. Jaren later kwam ik er pas achter dat Jyotisha en Johannes hetzelfde betekenen. Deze informatie wordt pas ontvouwen als het hartzeer van je oude naam opgelost is. Een nieuwe naam aannemen blijkt dus achteraf een delicate kwestie te zijn. Wees hier voorzichtig mee. Je hartzeer verdwijnt er niet zo maar door.

De naam Jyotisha vanuit de Vedische Sanskrit taal heeft 3 betekenissen : 1 Helder Licht 2 Uitdrijven van geesten 3 Kennis van de bewegingen van de hemellichamen of te wel de Indiase astrologie en astronomie. Voor mij reflecteert de naam de kracht van mijn ziel. En daarbij horen extra registers welke tijdens consulten en afstandsbehandelingen in stelling worden gebracht.  

Rare achternaam Tat

De grote witte broedergemeenschap van ascended masters heet ook wel de Tat Brotherhood. Door eigen mystieke ervaringen vanuit en onder de grote pyramide van Gizeh koos ik voor het Pseudoniem Tat. Dit is ook waar de Alpha en Omega orde van Melchizedek met 72 Engelen voor staat. Deze bevindt zich op aarde onder andere onder de grote pyramide van Gizeh. Tat betekent ook een dappere zoeker naar het licht – Jyotish – vanuit de oerbron of Gnosis. De naam Melchizedek betekent ‘Koning der Gerechtigheid’.  Dit is ook waar de strijd op overleven in het voor mij ontvouwde leven vanaf “mijn” geboorte over ging. Een pure loutering.

overleven leven

Het overwinningsteken symbool van het stoppen van de loutering

Het victorie teken is voor mij een krachtsymbool welke bij deze aardse beproevingen passen. De loutering overwinnen. En bij het stadium van leven van uit de ziel uitkomen. Met Melchizedek kennis een set van nieuwe zuivere energievelden creëren (actie vaas) en deze samenvoegen met het bestaande verontreinigde energieveld door karma. Uiteindelijk wordt je energieveld dan ook schoon en kan je het overwinningsteken dragen. (victorie vaas). Op een gegeven moment is “jouw leven” slechts een film, welke je terugspoelt en niet de werkelijke essentie. Zodra je alle verbanden ziet, komt er een totale acceptatie en berusting. Eigenlijk begint het echte leven dan pas.

Melchizedek staat voor eenheidsbewustzijn en rechtvaardigheid

Een deel van mijzelf was ooit gekomen als een drieling met een goddelijke plan en een onderlinge taakverdeling. Op het moment van het overlijden van de 5 weken oude tweeling embryo’s verhuisden mijn ouders. Dit gaat altijd gepaard met veel stress en fysieke arbeid. Mijn moeder wist helemaal niet dat ze zwanger was. Ook dit had grote invloed later op mijn leven. Deze tijdcapsule met overlevingsstrijd, rouwverdriet en niet gezien worden was meer dan 50 jaar in ijs ingevroren.

In 2017 is door de trigger van enorme financiële stress in de buitenwereld tijdens een zware hartaanval dit innerlijke rouwverdriet plots ontdooid. Mediumschap kwaliteiten waren daarna kristal helder zonder enige vorm van twijfel. Een grote oude doodsangst was opgelost. Mijn leven stond hiervoor vaak in het teken van verveling, eenzaamheid, moeheid van alles alleen doen, verhuizingen en schuldgevoelens. Waarom had ik het als enige embryo wel overleefd? Ook kocht ik uit schuldgevoel altijd kleding voor 3 personen, sprak 3 talen, volgde drie universitaire studies en “bezat” ook 3 huizen tegelijkertijd met 2.000.000 Euro hypotheeksom. De lijst van 3 is eindeloos.

De hypotheken voor drie huizen hadden niet verstrekt mogen worden volgens de normen van destijds. Een 10 jaar lange juridische strijd en hierbij continu een innerlijk kompas volgen om van 1.000.000 Euro restschuld af te komen was het gevolg. Je eigen leven doorzien is moeilijker als die van derden. Alle pijn en lading dient eerst doorzien te worden en daarna op te lossen om naar een staat voorbij die dualiteit te groeien. Het in het onderbewustzijn opgeslagen hartzeer zorgt voor de ontvouwing van jouw leven. Het is als een tanker welke vaart en waarvan de koers nagenoeg niet te veranderen is. Pas als de olie in het ruim van de tanker – lees hartzeer – op is geraakt stop de tanker met rondjes om de Aarde te varen. Dan ben je pas de kapitein op jouw schip en kan je zelf een nieuwe koers uitzetten. Loutering in je leven heeft dus een functie: groei. De jarenlange krachtige spiegelende werking brengt je uiteindelijk bij je  ziel of het leven vanuit eenheidsbewustzijn. 

Auteur van Oneness Effort een handboek voor spirituele ontwaking

Hoe lang duurt spiritueel ontwaken en wat zijn de spiritueel ontwaken symptomen? Oneness staat voor eenheid. Of te wel eenheidsbewustzijn. Spiritueel ontwaken betekent zelf hierin energie stoppen. Inzet plegen. Je hebt dus zelf het antwoord om aan jouw proces betekenis te geven. Het Engelse woord Effort staat voor jouw inzet. De titel van het boek staat dus voor eenheidsbewustzijn realiseren door eigen inzet. Het beschrijft in detail de 6 spiritueel ontwaken fases en bovendien de angst bij elke fase welke je dient te overwinnen waarvoor we tips geven.  De zes spiritueel ontwaken symptomen passeren dus de revue.

Oneness Effort is een boek geschreven in 2013 . Het is een handzaam werkboek of gids met praktische adviezen. Vanuit naar mijn inziens belangrijk Life Coaching materiaal. En dan met de name de lessen van Oneness University om wakker te worden van ons mentaal denken te doorzien. En bovendien naar zielsverdriet te bekijken, te omarmen en op te lossen. Daarnaast is er ook informatie weergegeven over de emoties vanuit verschillende Boeddhistische leerscholen.

Oneness Effort voor ontwaken auteur Jyotisha Tat
Oneness Effort voor ontwaken

Opleiding complementair

Raja Yoga docenten opleiding 4 jaar

Certified Flower of Life Workshop facilitator

Oneness Teachings Level I en Level II

Certified Oneness Trainer

Oneness Awakening Proces

HBO Natuurgeneeskunde specialisatie paranormale therapie

Raja Yoga meester opleiding 3 jaar

Opleiding Regulier

Master of Science Knowledge Engineering (Artificial Intelligence)

Master of Business Administration

Master of Arts Marketing

HTS Bedrijfskunde

Beroepsorganisatie Aansluiting

VBAG logo klein

VBAG de Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Genezing

Register therapeut complementaire zorg

RBCZ Logo


RBCZ Register Complementaire Zorg

RBCZ licentie 2022