Meteen naar de inhoud
Home » Jyotisha Tat van Overleven naar Leven

Jyotisha Tat van Overleven naar Leven

OVERLEVEN ACHTER JE LATEN EN TROTS ZIJN OP KEUZES!

Wil je er alles aan doen om weer de perfecte gezondheid en balans terug te krijgen? Heb je eerder voor een spirituele aanvliegroute gekozen ondanks jouw mogelijke angsten hiervoor of de boosheid op jouw ziektebeeld? Zit je klem, relatieproblemen of mis je zingeving? Jarenlang kampen cliënten met patronen, blokkades of hun kwaliteit van leven gaat door een ziektebeeld achteruit. De les of het inzicht ontbreekt. En vaak ben je onderweg  de hoop en het vertrouwen verloren. Het wordt tijd voor spiritueel ontwaken naar jouw ziel. Een marsroute weg uit de gevangenis van het mentale denken zonder er mee te vechten.

Egyptische kennis van het leven
Egyptische kennis van het leven

Hoe werkt de blauwdruk therapie op zielsniveau

Via blind vertrouwen in de kracht van de Goddelijke blauwdruk van de gouden levensbloem. Dit symbool is gevonden in tempels en grotten over de hele wereld.We groeien via deze blauwdruk van 1 cel naar miljarden cellen. Tijd bestaat niet in de blauwdruk en zeker niet bij trauma’s en gezondheid. Toch stoppen we krampachtig pijnlijke gebeurtenissen het liefst onder het tapijt. Weinig mensen beseffen dat ze jarenlang voor vermoeiende levenspatronen en pijn in gewrichten en wervelschijven zorgen. Traumaverwerking kan door het OUDE gevoel – diep in ijs opgeslagen in de blauwdruk –  in het NU te ontdooien. Via een speciale energetische behandeling. Je gaat in jouw dromen alles verwerken. Overdag wordt je dan bewust van de echte oorzaak en of het wel jouw probleem is. Deze met wortel en tak therapie is permanent, geen gesprekstherapie en anders dan de EMDR omleiding. De blauwdruk is het wonder zelf. De blauwdruk therapie is de diepste manier van communiceren tussen therapeut en client. Raakt dit je in je hart? Je kan naast mijn praktijk bezoeken ook kiezen voor de Heilige Geometrie blauwdruk retraites voor spiritueel ontwaken.

Onderliggende oorzaken verborgen in het onderbewuste

Zoals de figuur uit mijn in 2013 gepubliceerd boek Oneness Effort weergeeft is de de kwestie het zichtbare. Het reist boven het water uit. Daaronder zitten nog 7 lagen onder water of in het onderbewuste. Wat leert deze hartzeer lagen pyramide jou?

Hartzeer lagen pyramide
Hartzeer lagen pyramide
 • Er is niet 1 persoonlijkheid met 1 zelfbeeld welke alles perfect dient te doen in alle omstandigheden en met alle personen in jouw omgeving.
 • Emoties begrijpen is stap 1 om te kunnen duiden hoe ze bij jou zijn ontstaan.
 • Als kind kan je direct na een traumatische ervaringen een kinderlijke beslissing hebben genomen welke nu nog in de weg kan zitten.
 • Jouw verdriet in het leven kan voortkomen uit nog niet aanschouwde of gereflecteerd verdriet vanuit jouw jeugd waaronder de vroege kindertijd.
 • Traumatische ervaringen tijdens de zwangerschap en de eerste 6 uur na jouw geboorte hebben een extreem grote invloed op de ontvouwing en de creatie van doodvermoeiende levenspatronen in jouw leven.
 • De karmische wind welke kan waaien vanuit jouw twee familielijnen zorgt voor overerving van problemen. Door niet langer te identificeren dat het jouw probleem is, kan vastgeroeste trauma energie weer gaan stromen.
 • Ervaringen uit vorige levens zijn leuk maar niet interessant voor nu. Naar vorige levens kan een vlucht zijn om pijn vanuit dit leven te omarmen. 

Welke therapeutische hulp is er voor antwoorden en inzichten?

Veel ziektebeelden, een burnout, relatieproblemen, een lage eigenwaarde, je zelf verveeld voelen, depressies en slaapproblemen zijn qua pijn niet van nu. En ook vaak niet van jouwzelf. Er ligt iets ouds aan ten grondslag in jouw onderbewustzijn in de blauwdruk. Betrek ook het verblijf in de baarmoeder en de eerste 7 jaar van je leven hierbij. En bovendien het leven van je ouders en grootouders. Weinig geheugen of informatie over die periode en hun innerlijk gevoelsleven? Mijn mediumschap kwaliteiten bieden dan die extra hulp. Kies voor een Spiritueel Life Coach om de in ijs vastgevroren blokkades versneld te ontdooien. Of kies voor een energetische therapie voor een ziektebeeld. Of een extreem empathische huwelijkstherapeut of relatietherapeut als het even niet lekker loopt. 

expansie innerlijk licht
expansie innerlijk licht

Geen zin om naar de pijn te gaan?

Dit is de basis houding van bijna iedereen. En toch is het slimmer om het wel te doen. Jouw innerlijke licht schijnt niet verder dan een specifieke laag. Een energielek met oud hartzeer is de boosdoener hiervan. Hierdoor loop je vast in zeer hardnekkige en langdurige patronen in jouw leven, welke voor jouwzelf bovendien ook nog eens zeer moeilijk te herkennen zijn. Hieronder staan deze 6 patronen kort beschreven. 

 1. Het verkeerde mentale waanbeeld dat jij Zelf bestaat, dat je perfect in alle omstandigheden dient te zijn, nog van alles moet bereiken en volgens normen, waarden en overtuigingen dient te leven.
 2. Niet weten waarom je op planeet Aarde bent niet wetende wat je moet doen en je vaak verveeld voelen.
 3. Geen energie hebben voor nieuwe initiatieven, omdat je bedroefd of depressief bent.
 4. Altijd aan het strijden bent om zelf zonder hulp uit moeilijke situaties te komen. Je voelt jezelf moe of zelfs uitgeput terwijl je steeds nieuw strijdtoneel opzoekt.
 5. Altijd om bevestigingen vragen van derden of foutief de inspiratie of voorbeelden van anderen kopiëren om jouw eigen vertrouwde stap te zetten voor jouw missie en natuurtalenten.
 6. Kampen met onzekerheid om jouw natuurtalenten neer te zetten en volledig in het licht te gaan staan. Dan kan je jouw missie op automatische piloot met het goddelijke realiseren.

Inzicht in deze moeilijk te doorbreken patronen hebt je nodig om energielekken te dichten. Hierdoor komt de daarin opgeslagen angst, woede, trots, jaloezie of obsessie in zeer korte tijd vrij.

Energie overdracht versnelling van verwerking

Aan het einde van iedere sessie energetische therapie maar ook life coaching, burn-out coaching en relatietherapie wordt er energie overdracht gegeven. Het doel hiervan is herinneringen automatisch in je dromen terug te laten komen en het verwerkingsproces van onderliggende trauma’s bij ziektebeelden of emotionele pijn aanzienlijk te versnellen.

De grote initiatie in Egypte
De grote initiatie in Egypte

De Hunefer Papyrus was een krachtig statement van de priesters uit de vroege 19th Dynastie. De oprit naar de deur met toegang naar de hemel is de troon van Osiris. Het collectieve Onderbewustzijn. De papyrus dateert uit de 19de Dynastie circa 1300 v.Chr. toen Seti I de troon besteeg.

De energie overdracht werd al in het oude Egypte gegeven, zoals afgebeeld op de Grote Initiatie en het oordeel voor Osirus. Die persoon in de linker bovenhoek geeft energie overdracht aan 1+1+ 12 personen die onze organen en een verruimd bewustzijn van de planeten in ons sterrenstelsel voorstellen. Deze wijze van persoonlijke groei is dus al heel oud. Geen jarenlange dagelijkse Yoga & Meditaties met veel kennisoverdracht maar het ontvangen van de ervaring van een verruimd bewustzijn met veel meer liefde, innerlijke rust, verbondenheid en vrolijkheid. Dit zonder veel inspanning van jouw eigen kant!

energie overdracht 1000 olifanten kracht
energie overdracht 1000 olifanten kracht

Door met het licht van de energie overdracht – gelijk aan zelfstandig 1000 uur mediteren – te kijken naar momenten in je leven ga je verbanden ervaren. Door het onderliggende verdriet te omarmen kan je heel veel energie vrij maken voor jouw bewustzijnsverruiming. Waarom zou je zo moeilijk doen als je gewoon hulp kan ontvangen en de oorzaak van je energie lekken en jarenlange verdriet snel wordt verholpen? Je leeft nu alsof je op een home trainer fietst met een bewegend videobeeld met de illusie van voortbeweging, terwijl je nauwelijks vooruit komt.

Bewustzijn verruiming

Verbinding met de planeten in ons zonnestelsel. Een trucje om de volgorde te leren en je te verbinden is:

My Very Educated Mother Just Served Us Nine Pizzas Smoothly

Mercurius Venus Aarde Mars Jupiter Saturnus Uranus Neptunes Pluto Sedna

Evenveel liefde voor alle planeten in ons zonnestelsel los van jou eigen sterrenbeeld geeft veel balans in jouw leven.

het zonnestelsel
Het zonnestelsel
De beweging van de planeten in ons zonnestelsel

Verblijven met je hart in het centrum van de melkweg geeft de beste intuïtieve waarnemingen.

De melkweg
De melkweg